2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dün bi türlü atamamıştım boyuttan dolayı bugünde ekran görüntüsü ile atayım dedim ama küçük ekran da çekmişim..

Çok sevindim hem incelip hem de bebişe iyi bakmana :) Olsun senin yediklerin yanına kar kaldı, ben anca yalanıyorum canım bişi çekince Doktorlar nefret ediyor zaten kilodan Benimki sarılıp öpüyor kilo almadığımı görünce ( adam 21 senelik aile doktorumuz, amcam sayılır)

0-3 ay aldım canım,malum en fazla eylül ortasına kadar giyebilirler.. bir de fiyatını uygun görünce dayanamayıp aynısının 12-18 ayını aldım da onu koymaya utandım.
Ya ben sasiriyrm da o tarzlari kac ay alacagimi ondan sorayim dedim :)
Bnm oglum iri oldugu icin bir aylikken 3-6 olanlari giyebiliyordu
Ondan kestiremiyrm
Indirim mi var?
Lcw modelleri sanirim bunlar
Lcw kaliplari cok basarili
Bebegin ayi neyse o ay uyuyor:)

Sen ne kadar zamanda uc kilo verdin cnm ya
1.5 ay olması gerek cnm.

ben de korkuma sordum dr a zaten. o da böyle bi açıklama yaptı. ama ben +10 ile başladığım için hamileliğe böyle oldu cnm. ideal kilom 52 idi çünkü. hamurişi ve tatlıyı kesince zaten kendiliğinden gidiyor kilo. porsiyonları azalttım. ve akşam yemeklerinde sadece çorba ve ana yemek yiyorum. akşam 19 dan sonra sadece kuruyemiş yiyorum o da 5 er adet leblebi badem fıstık nohut. dr bunda bile kuru üzüm vs leri yeme dedi. ara öğünlerde süt-ceviz-yoğurt-galete ve nadiren de yarım muz yiyorum. not : eşime dedim ki : doğumdan sonra 1 gün herşeyi yicem. o kadar şey var ki canımın çektiği sana anlatamam. nefsine hakim olmak büyük meziyet.

170 boy 68 kiloyla kaldım. Şu anda da 68,9 kiloyum :)
ben birşeyi merak ediyorum. kusura bakmayın tecrübesizlikten soruyorum bunu. 900 gr aldım demiştiniz tartıda bebeğin kilosuda sizin kilonuza eklenmeden mi o 900 gr çünkü bebek bizim haftalarımızda 1 kilo civarında.

kızlar bebeğin kıyafetlerini asmak için plastik askı alsam nolur sizce ? fiyatlara bakıyorum plastik olanlar çok uyguna geliyor da.

Bir bucuk ay demek
Masalah sana iyi irade
Bende de sey psikolojisi var
Diyet denildigi an istahim sak diye kesiliyor
Cnm hiic birsey cekmiyor
Zorlanmiyrm o yuzden
Ancak ara ogun yapmak isi zoruyor insani
Benim kuruyemis, meyve falan midemi rahatsiz ediyor
Dogum sonrasinda canin ceker mi bilmiyrm cnm ya
Normalde de ben gazli icecekler saglikli olmadigi icin tuketmem, nedense buzz gibi kutu kola koymustum
Kafaya
Sutten kesince icecem diyordum
Sutten kestim icmedim:) hani yasak olmasi da cekiyor ya insani, oda var:)

Suan yine ayni seyi diyrm yalniz
Tekrar sutten kestigimde buzz gibi kola icecegimm
Tek arzum:)
Bu sefer iccem

Tartıda 900 gram. Geçen sefer kontrole gittiğimde bebek 886 gr idi ( Ayın 4ünde gittim), ben yarım kilo almıştım. Yani aslında ben arada kilo da veriyorum. Uzun zamandır gitmedim bebek ne kadar oldu bilmiyorum. Sağlıklı beslenince, ister istemez insan kilo veriyor @TuruncuHayal arkadaşımız da mesela 3 kilo vermiş son kontrolünden beri, ama bebek alması gerekeni almış.
Yani tartıda görünen kilo ile bebeğin kilosu bağımsız.

teşekkür ederim . önemli olan bebeğin sağlığı ve kendi sağlığımız. kaç kilo alıp verdiğimizin bir önemi yok aslında. sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum bütün arkadaşlara

Ben seni cok iyi anlıyorum. Doğumdan sonra kilo alırsam alayım ne bulursam yicm diyorum. Aslında ben 49 ile başladım boyumda 160. ama suan 64 kiloyum cok yedım cok abarttım ve acayip kilo aldım, görüntü sadece göbek ama doktor aldıgım kiloya bakıyo tabı. Cok kızdı en son kontrolümde. Bende 1 aydır resmen eziyet çekiyorum. Ağladıgım bile oluyo Ama 1 ay içinde 1 kilo aldım yine. Yemediğm halde. Ben senin dediklerinin aynısını yapıyorum hatta dahada az bile yediğim oluyor ama ben veremedim.

ya benim ilk bebeğim olduğu için daha tecrübesizim aslında.. Tahminim benden çok çok iri bir bebek çıkmaz, 3 civarı olur zannediyorum. Öyle düşününce de 0-3 ay ideal olur diye aldım ama sizin bebekler büyük oluyorsa bilemem..Bi akrabamızın bebeği 5 kilo doğmuş,garibime hiç kontrolde falan da söylememişler kilosunu kızcağız doğum çantasına hastane çıkışı koymuş,bebek cıbıl kalmış

lcw online dan aldım,normalde bu tarz tulumların tanesi 15-20 falan oluyor,ben bunların ikilisini 10,95 e aldım.Bana gayet uygun geldi.

canım bırsey merak edıyorum bu bebegın suyu kesesı kendı hıc mı kılo değıl onları çıkartarak mı soyluyırsun mantıken bebek kılo alınca atrması gerekmıyor mu :)
Arkadaşa da aktardım;

Tartıda 900 gram. Geçen sefer kontrole gittiğimde bebek 886 gr idi ( Ayın 4ünde gittim), ben yarım kilo almıştım. Yani aslında ben arada kilo da veriyorum. Uzun zamandır gitmedim bebek ne kadar oldu bilmiyorum. Sağlıklı beslenince, ister istemez insan kilo veriyor @TuruncuHayal arkadaşımız da mesela 3 kilo vermiş son kontrolünden beri, ama bebek alması gerekeni almış.
Yani tartıda görünen kilo ile bebeğin kilosu bağımsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…