Çok sevindim hem incelip hem de bebişe iyi bakmana :) Olsun senin yediklerin yanına kar kaldı, ben anca yalanıyorum canım bişi çekince160 boy 62 ile hamile kaldım. 68.5 da gebelik şekeri teşhisi sonrası diyetle şuan da 65.5 deyim. Dr 60 a da düşsen korkma önemli olan bebeğin gelişimi dedi. Geçen ki kontrolde ispat niteliğindeydi. Ben 3 kilo vermişken bebiş tam tersi almıştı. Haftasıyla uyumlu olması kadar mutluluk verici bir şey yok o an. Sana göre 5.5 kg fazlam var kısssss. Sen en baştan kontrollü gittiğin için fevkaledenin fevkinde bir olay.
Dün bi türlü atamamıştım boyuttan dolayı bugünde ekran görüntüsü ile atayım dedim ama küçük ekran da çekmişim..
Gule gule kullansin fistikKızımın cicileri geldi teyzeleri
0-3 ay aldım canım,malum en fazla eylül ortasına kadar giyebilirler.. bir de fiyatını uygun görünce dayanamayıp aynısının 12-18 ayını aldım da onu koymaya utandım.Gule gule kullansin fistik
O kolsuz tulumlarin hastasiyimmm
Yaa
3-6 ay mi
Ya ben sasiriyrm da o tarzlari kac ay alacagimi ondan sorayim dedim :)0-3 ay aldım canım,malum en fazla eylül ortasına kadar giyebilirler.. bir de fiyatını uygun görünce dayanamayıp aynısının 12-18 ayını aldım da onu koymaya utandım.
1.5 ay olması gerek cnm.Sen ne kadar zamanda uc kilo verdin cnm ya
ben de korkuma sordum dr a zaten. o da böyle bi açıklama yaptı. ama ben +10 ile başladığım için hamileliğe böyle oldu cnm. ideal kilom 52 idi çünkü. hamurişi ve tatlıyı kesince zaten kendiliğinden gidiyor kilo. porsiyonları azalttım. ve akşam yemeklerinde sadece çorba ve ana yemek yiyorum. akşam 19 dan sonra sadece kuruyemiş yiyorum o da 5 er adet leblebi badem fıstık nohut. dr bunda bile kuru üzüm vs leri yeme dedi. ara öğünlerde süt-ceviz-yoğurt-galete ve nadiren de yarım muz yiyorum. not : eşime dedim ki : doğumdan sonra 1 gün herşeyi yicem. o kadar şey var ki canımın çektiği sana anlatamam. nefsine hakim olmak büyük meziyet.Tebrik ederim gercekten ve tabularımıda yıkmış oldun teşekkür ederim. Ben hep hamileyken kilo vermekten korkan bir insan olarak senın yazdıgını okuyunca bide bebişinin iyi oldugunu öğrenince yemin ederim imrendim :)nasıl verdın ne yemedınde verdın o kiloyu
ben birşeyi merak ediyorum. kusura bakmayın tecrübesizlikten soruyorum bunu. 900 gr aldım demiştiniz tartıda bebeğin kilosuda sizin kilonuza eklenmeden mi o 900 gr çünkü bebek bizim haftalarımızda 1 kilo civarında.170 boy 68 kiloyla kaldım. Şu anda da 68,9 kiloyum :)
ben plastik askı aldım ikeadan bebek bölümünden. bir zararı olacağını sanmıyorum.kızlar bebeğin kıyafetlerini asmak için plastik askı alsam nolur sizce ? fiyatlara bakıyorum plastik olanlar çok uyguna geliyor da.
Bir bucuk ay demek1.5 ay olması gerek cnm.
ben de korkuma sordum dr a zaten. o da böyle bi açıklama yaptı. ama ben +10 ile başladığım için hamileliğe böyle oldu cnm. ideal kilom 52 idi çünkü. hamurişi ve tatlıyı kesince zaten kendiliğinden gidiyor kilo. porsiyonları azalttım. ve akşam yemeklerinde sadece çorba ve ana yemek yiyorum. akşam 19 dan sonra sadece kuruyemiş yiyorum o da 5 er adet leblebi badem fıstık nohut. dr bunda bile kuru üzüm vs leri yeme dedi. ara öğünlerde süt-ceviz-yoğurt-galete ve nadiren de yarım muz yiyorum. not : eşime dedim ki : doğumdan sonra 1 gün herşeyi yicem. o kadar şey var ki canımın çektiği sana anlatamam. nefsine hakim olmak büyük meziyet.
Ben henuz almadim ama ahsap beyaz askilari seviyrmkızlar bebeğin kıyafetlerini asmak için plastik askı alsam nolur sizce ? fiyatlara bakıyorum plastik olanlar çok uyguna geliyor da.
ben birşeyi merak ediyorum. kusura bakmayın tecrübesizlikten soruyorum bunu. 900 gr aldım demiştiniz tartıda bebeğin kilosuda sizin kilonuza eklenmeden mi o 900 gr çünkü bebek bizim haftalarımızda 1 kilo civarında.
teşekkür ederim . önemli olan bebeğin sağlığı ve kendi sağlığımız. kaç kilo alıp verdiğimizin bir önemi yok aslında. sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum bütün arkadaşlaraTartıda 900 gram. Geçen sefer kontrole gittiğimde bebek 886 gr idi ( Ayın 4ünde gittim), ben yarım kilo almıştım. Yani aslında ben arada kilo da veriyorum. Uzun zamandır gitmedim bebek ne kadar oldu bilmiyorum. Sağlıklı beslenince, ister istemez insan kilo veriyor @TuruncuHayal arkadaşımız da mesela 3 kilo vermiş son kontrolünden beri, ama bebek alması gerekeni almış.
Yani tartıda görünen kilo ile bebeğin kilosu bağımsız.
1.5 ay olması gerek cnm.
ben de korkuma sordum dr a zaten. o da böyle bi açıklama yaptı. ama ben +10 ile başladığım için hamileliğe böyle oldu cnm. ideal kilom 52 idi çünkü. hamurişi ve tatlıyı kesince zaten kendiliğinden gidiyor kilo. porsiyonları azalttım. ve akşam yemeklerinde sadece çorba ve ana yemek yiyorum. akşam 19 dan sonra sadece kuruyemiş yiyorum o da 5 er adet leblebi badem fıstık nohut. dr bunda bile kuru üzüm vs leri yeme dedi. ara öğünlerde süt-ceviz-yoğurt-galete ve nadiren de yarım muz yiyorum. not : eşime dedim ki : doğumdan sonra 1 gün herşeyi yicem. o kadar şey var ki canımın çektiği sana anlatamam. nefsine hakim olmak büyük meziyet.
canım bırsey merak edıyorum bu bebegın suyu kesesı kendı hıc mı kılo değıl onları çıkartarak mı soyluyırsun mantıken bebek kılo alınca atrması gerekmıyor mu :)170 boy 68 kiloyla kaldım. Şu anda da 68,9 kiloyum :)
Ya ben sasiriyrm da o tarzlari kac ay alacagimi ondan sorayim dedim :)
Bnm oglum iri oldugu icin bir aylikken 3-6 olanlari giyebiliyordu
Ondan kestiremiyrm
Indirim mi var?
Lcw modelleri sanirim bunlar
Lcw kaliplari cok basarili
Bebegin ayi neyse o ay uyuyor:)
ay aynı soruyu bende sordumben birşeyi merak ediyorum. kusura bakmayın tecrübesizlikten soruyorum bunu. 900 gr aldım demiştiniz tartıda bebeğin kilosuda sizin kilonuza eklenmeden mi o 900 gr çünkü bebek bizim haftalarımızda 1 kilo civarında.
Arkadaşa da aktardım;canım bırsey merak edıyorum bu bebegın suyu kesesı kendı hıc mı kılo değıl onları çıkartarak mı soyluyırsun mantıken bebek kılo alınca atrması gerekmıyor mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?