- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
ya bu hastane çıkışı konusunda mağdur olan benimde tanıdığım var. özenerek 3 takım hastane çıkışı almış bebiş biraz kilolu doğmuş hiçbirini giyememişya benim ilk bebeğim olduğu için daha tecrübesizim aslında.. Tahminim benden çok çok iri bir bebek çıkmaz, 3 civarı olur zannediyorum. Öyle düşününce de 0-3 ay ideal olur diye aldım ama sizin bebekler büyük oluyorsa bilemem..Bi akrabamızın bebeği 5 kilo doğmuş,garibime hiç kontrolde falan da söylememişler kilosunu kızcağız doğum çantasına hastane çıkışı koymuş,bebek cıbıl kalmış
lcw online dan aldım,normalde bu tarz tulumların tanesi 15-20 falan oluyor,ben bunların ikilisini 10,95 e aldım.Bana gayet uygun geldi.
evet canım sonradan gordum k.bakma o zaman mutlu doğumlar hepımıze :)Arkadaşa da aktardım;
Tartıda 900 gram. Geçen sefer kontrole gittiğimde bebek 886 gr idi ( Ayın 4ünde gittim), ben yarım kilo almıştım. Yani aslında ben arada kilo da veriyorum. Uzun zamandır gitmedim bebek ne kadar oldu bilmiyorum. Sağlıklı beslenince, ister istemez insan kilo veriyor @TuruncuHayal arkadaşımız da mesela 3 kilo vermiş son kontrolünden beri, ama bebek alması gerekeni almış.
Yani tartıda görünen kilo ile bebeğin kilosu bağımsız.
ay aynı soruyu bende sordum
canım çok tatlılar lcw dımı bebek urunlerınden hangı sekmemın ıcınde bunlar bayagı bakındm goremedım bend ebırseyler aldım bugun ama bu tulumlar tam ıstedıgım gıbıymışKızımın cicileri geldi teyzeleri
Benim de ilk bebeğim hanımlar rahat olun :) Sorsanız ne olacak şurada birbirimize destek olmamız lazım <3 Hepimize güzel hamilelikler olsun.olsun canım birbirimize sorarak öğreniyoruz bazı şeyleri . kendi adıma konuşuyorum ilk bebeğim tecrübesizlik var yani
ay zor olur o da ,bir de yıkayıp ütülüyoruz ne iade edilir ne de birine hediye verilir. Ancak bir yakınına verebilirsin herhalde.ya bu hastane çıkışı konusunda mağdur olan benimde tanıdığım var. özenerek 3 takım hastane çıkışı almış bebiş biraz kilolu doğmuş hiçbirini giyememiş
evet canım lcw. bebek iç giyim&pijama kategorisindeydi şimdi emin olmak için baktım ama aynıları kalmamış,yeni ürünler gelmiş. Üzerinde outlet yazanlar çok çok daha uygun oluyor. Arada da kontrol etmek gerekiyor bana da bir arkadaşım önerdi bu tulumları,ilk baktığımda bedeni kalmamıştı ertesi günü tekrar bakayım dedim bedenleri eklenmiş.canım çok tatlılar lcw dımı bebek urunlerınden hangı sekmemın ıcınde bunlar bayagı bakındm goremedım bend ebırseyler aldım bugun ama bu tulumlar tam ıstedıgım gıbıymış
aynen öyle. ben de videolarını izledim nasıl oluyor diye :)
tulumlar cok tatlıymışş canım ya bayıldımm bıdaha bakaym o zamn ben baska zamnay zor olur o da ,bir de yıkayıp ütülüyoruz ne iade edilir ne de birine hediye verilir. Ancak bir yakınına verebilirsin herhalde.
evet canım lcw. bebek iç giyim&pijama kategorisindeydi şimdi emin olmak için baktım ama aynıları kalmamış,yeni ürünler gelmiş. Üzerinde outlet yazanlar çok çok daha uygun oluyor. Arada da kontrol etmek gerekiyor bana da bir arkadaşım önerdi bu tulumları,ilk baktığımda bedeni kalmamıştı ertesi günü tekrar bakayım dedim bedenleri eklenmiş.
canım benim ben sana kıyamam senle aynı gibiyiz bu konuda. yanlız dr un dediği bi yana emin ol senin kilonda bişey yok şuan. 49 la hamile kalan 160 boyunda olan sensin sonuçta.15 kilo almış görünüyorsun evet rakam olarak fazla bu haftalarımızda ama ona bakarsan bende 15 kilo almış gibi düşünüyorum kendimi çünkü ideal kiloya göre baz alınıyor fazlalıklar. eziyet çekme ağlama da. sabah öğle akşam ve ara öğünlerini atlama ve açlık hissettikçe salatalık vs böyle şeyler ye açlığını bastırır. şunun şurasında ne kaldı ki. hele bi alalım kuzuları kucağımıza da gerisi hikaye. he bu arada aslında benim kilo takıntım hiç yok. gebelik şekeri teşhisi konmasaydı açıkçası umrumda olmazdı kaç kilo almışım vs vs. bebeğimi düşündüğüm için katlanıyorum bu eziyete. benim için eziyet çünkü. ben çok aşığım tatlıya. eşim 180 boyunda 95 kiloda yapılı biri. onun yanındaki duruşum önemli benim için. şişman olmadıktan sonra kilolu olmamın hiç bir sıkıntısı yok. çok şükür eşimin zayıf hatun takıntısı yok :) yoksa yanardım heeeBen seni cok iyi anlıyorum. Doğumdan sonra kilo alırsam alayım ne bulursam yicm diyorum. Aslında ben 49 ile başladım boyumda 160. ama suan 64 kiloyum cok yedım cok abarttım ve acayip kilo aldım, görüntü sadece göbek ama doktor aldıgım kiloya bakıyo tabı. Cok kızdı en son kontrolümde. Bende 1 aydır resmen eziyet çekiyorum. Ağladıgım bile oluyoAma 1 ay içinde 1 kilo aldım yine. Yemediğm halde. Ben senin dediklerinin aynısını yapıyorum hatta dahada az bile yediğim oluyor ama ben veremedim.
ay ben düşünemiyorum iki meme de iki bebekaynen öyle. ben de videolarını izledim nasıl oluyor diye :)
eğer fiyatı çok da önemli değil diyorsan aşağıdaki de var,ben bunu da çok beğendim ama kıyamadım parayatulumlar cok tatlıymışş canım ya bayıldımm bıdaha bakaym o zamn ben baska zamn
medela miniyle normali arasındaki fark ne kuzum yaa herkes bi marka deyince kaldım ben:) medelayı çok önerdi bi arkadaşım ama 400 lira çok değil mi yaa
Ay o kola bnm de hayalim. Normalde duskun degildim ama hamileyken nasil cnm istiyo. Daha hastanede icebilirim o dereceBir bucuk ay demek
Masalah sana iyi irade
Bende de sey psikolojisi var
Diyet denildigi an istahim sak diye kesiliyor
Cnm hiic birsey cekmiyor
Zorlanmiyrm o yuzden
Ancak ara ogun yapmak isi zoruyor insani
Benim kuruyemis, meyve falan midemi rahatsiz ediyor
Dogum sonrasinda canin ceker mi bilmiyrm cnm ya
Normalde de ben gazli icecekler saglikli olmadigi icin tuketmem, nedense buzz gibi kutu kola koymustum
Kafaya
Sutten kesince icecem diyordum
Sutten kestim icmedim:) hani yasak olmasi da cekiyor ya insani, oda var:)
Suan yine ayni seyi diyrm yalniz
Tekrar sutten kestigimde buzz gibi kola icecegimm
Tek arzum:)
Bu sefer iccem
çılgın işiay ben düşünemiyorum iki meme de iki bebekama dedikleri gibiyse uygulamaya çalışmak lazım
Kilo vermek için ne yedigindrn cok nasil yedigin onemliymis. Doktor oyle dedi. Az ve sık yemeyince vucut yine kilo yapiyomusseker de cikiyomus. Ben de cok yemeyen ama duzensiz yiyen gruptayimBen seni cok iyi anlıyorum. Doğumdan sonra kilo alırsam alayım ne bulursam yicm diyorum. Aslında ben 49 ile başladım boyumda 160. ama suan 64 kiloyum cok yedım cok abarttım ve acayip kilo aldım, görüntü sadece göbek ama doktor aldıgım kiloya bakıyo tabı. Cok kızdı en son kontrolümde. Bende 1 aydır resmen eziyet çekiyorum. Ağladıgım bile oluyoAma 1 ay içinde 1 kilo aldım yine. Yemediğm halde. Ben senin dediklerinin aynısını yapıyorum hatta dahada az bile yediğim oluyor ama ben veremedim.
Cnm ben nasil giydiremiyorlar onu pek anlayamadimya bu hastane çıkışı konusunda mağdur olan benimde tanıdığım var. özenerek 3 takım hastane çıkışı almış bebiş biraz kilolu doğmuş hiçbirini giyememiş
Iyi yapmissin cok guzelleray zor olur o da ,bir de yıkayıp ütülüyoruz ne iade edilir ne de birine hediye verilir. Ancak bir yakınına verebilirsin herhalde.
evet canım lcw. bebek iç giyim&pijama kategorisindeydi şimdi emin olmak için baktım ama aynıları kalmamış,yeni ürünler gelmiş. Üzerinde outlet yazanlar çok çok daha uygun oluyor. Arada da kontrol etmek gerekiyor bana da bir arkadaşım önerdi bu tulumları,ilk baktığımda bedeni kalmamıştı ertesi günü tekrar bakayım dedim bedenleri eklenmiş.
sanırım ürünün kalıbından kalıbına değişiyor canım alırken dikkatli almak lazımCnm ben nasil giydiremiyorlar onu pek anlayamadim
Cunku ben idil baby urunlerini almistim hep
Idil baby kaliplari dardir
Oglum bir ay boyunca giydi yeni dogan grubunu
Ustelik bir aylikken 5700 gr 58 cm di
Bi ay sonra 3-6 kaliplari giymeye baslamisti
Markaya gore kalip fark ediyor
Lcw ve aziz bebe kaliplari buyuk, bildigim
Bu sefer aziz bebe hastsne cikisi aldim
Tulumu falan kocaman geliyor gozume valla
Biraz buyuk olabilir cnm yaBen de bişey soracam. İnternetten hastane çıkışı aldım geldi şimdi 0-3ay yazıyor. Ama aldığım diğer yeni doğanlar 0 ay ve 50 cm. Bu 56cm-62cm yazıyor. Bebeğe büyük gelir mi ilk doğunca giymesini istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?