2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biraz buyuk olabilir cnm ya
Yenidogan 50-55
0-3 56-62
3-6 62-68 oluyor
Yalniz yinede markaya gore kaliplar dar olabiliyor
Aman ya ilk defa bir takımı beğenmiştim bu da büyük çıktı. Geri mi göndersem? Markası Andy Wawa. Kullanan var mı acaba kalıpları nasıl?

Cok ilginc gercekten degil mi
Sen yinede emzirdigin sure boyunca icme cnm bebege zararli
Neredeyse uc yil icmedim
Sutten kestim hamile kaldim yine icemiyrm:)
Kolasiz alti yil

Humana still tea iccez hastanedee
Ben onun tadinida seviyrm
Dogum cantasinin bas tacidir o
Sut yapiyor cok guzell
Ben her hamileye onu tavsiye ediyrm cnm

Ay o kola bnm de hayalim. Normalde duskun degildim ama hamileyken nasil cnm istiyo. Daha hastanede icebilirim o derece

Aman ya ilk defa bir takımı beğenmiştim bu da büyük çıktı. Geri mi göndersem? Markası Andy Wawa. Kullanan var mı acaba kalıpları nasıl?
Andy wawa markasini biliyrm
Kullanmadim ama hediye falan almistim
Kalibi ne kucuk ne buyuktu
Bence geri verme, rahat kullanirsin gibi
Zaten hastane cikisi bnm kocaman ogluma bile buyuk buyuk durmustu
Yaa minnaciklar
Az buyuk olsa sorun olur mu senin icin?

aynen öyle. ben de videolarını izledim nasıl oluyor diye :)
Ya ben bilmiyrdum mesela ikisini ayni anda emzirince vucuda ikiz bebek uyarisi gidiyormus
Ilginc geldi hemen paylasayim dedim
Siz biliyorsunuzdur zaten, :) ay cok tatli yaa
Bnm arkadasin ikizleri biraz emeklemeye basladiklarinda birbirlerinin uzerine cikiyorlardi, nasil tatlilarr
Masallah
Bi an o goruntu geldi aklima

Bu arada sizin göbeginizi gercekten merak ediyorum.28li haftalarda olupta karnı cok az şişen kimse görmedim hayatımda cünkü

Diğer aldıklarımla akşam bir karşılaştırayım. Çok fark yoksa göndermeyim bari.

Benim daha ilk bebis o caylarin tadınıfln bilmiyorum. Annem de oyle diyo. Dogunca da emziriyorum diye icemiycen diyo. Amabi kerecik iceriz yav nolcak o kdrdan hamileyken yasak olunca esiminkinden 1yudum aliyorum birakiyorum mecbur

k.kartım doldu taştı hesap kesımınden sonra alacagım artık canım 13 tlye gelıyo aslında cok ıyı ama

Olsun canın sağolsun :) Umarım yardımcı olabilmişimdir:) Göbek çıkmaması da kötü, kimse yer vermiyor

beatrice bu ara gene raydan çıktım
şu foruma gözünü seveyim daha sık gel
motivasyon kaynağım oluyorsun...
seni görünce otomatik artık yediğin yeter alarmı veriyorum kendime :):)

beatrice bu ara gene raydan çıktım
şu foruma gözünü seveyim daha sık gel
motivasyon kaynağım oluyorsun...
seni görünce otomatik artık yediğin yeter alarmı veriyorum kendime :):)
Ayıpsın kuzum:) benim de aklım fikrim yemekte. Geçen gün canım patates çekti, oturdum haşladım yedim. Gönül isterdi ki kızartayım:) az kaldı azzz

ay çok güldüm. Ama haklisin. Ben olsam bende kizardim ay canım çekti

ayyy canım çok hoşsun gerçekten...
benim eşim de envai çeşit şey alıyor şunun tadına bak bunun tadına bak derken derken bir bakmışım epey şey götürmüşüm

alma lütfen eve taşıma birşeyler canım çekiyor yiyorum diyorum..hiç dinlemiyor.
Son zaman zaten çok kilo alacağız birazcık dikkat edeyim diyorum bir süre idare ediyor sonra tekrar bozuluyor..

Bizimkinin aldıkları hep sağlıklı şeyler. Tatsız geliyor bana da onlar tabi. Normalde de iştahlıydım da hamilelik fena yaptı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…