2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bu takimdan kim almisti.beden konusunda fikriniz var mi.ürün nasil kalip olarak dar mi

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-22-17-49-11-1-1.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 81
Ayıpsın kuzum:) benim de aklım fikrim yemekte. Geçen gün canım patates çekti, oturdum haşladım yedim. Gönül isterdi ki kızartayım:) az kaldı azzz
Ay ben o patatesin haslamasi kizartmasi bugulamasi herseyine hastayim ama doktor onu da yasakladi bana. Asla yememem gereken grupta bana melul melul bakiyo. Ben de listeye bugun baslicam diye dun baya yedim napiim

Ay ben o patatesin haslamasi kizartmasi bugulamasi herseyine hastayim ama doktor onu da yasakladi bana. Asla yememem gereken grupta bana melul melul bakiyo. Ben de listeye bugun baslicam diye dun baya yedim napiim
Ay afiyet bal şeker olsun:) ben de dün yedim:) bugün yine sağlıklı yemekler:)

Şeker üzülmeye gelmez canım. Üzülmenle 7 dilim baklava yemen arasında fazla fark yok inan. Leke de şimdilik dinlenmen gerektiğini gösteriyor. İnş daha ileri gitmez.
Evet bem biraz büyüttüm galiba doktora gittim 10 günlük rapor aldım inş nebişleriimizi sağlıkla kucağıöıza alırız

Kızlar dilinde veya ağzının genelinde kuruluk yaşayan var mı?

Öğretmenim canım sürekli ayaktayım otursamda çok az oturabiliyorum böyle böyle geçecek bu günlerde bi bakmışız bebişler kucağımızda iyisiyle zorluğuyla hamilelik güzel bir anı olarak kalacak

Kizlar bu takimdan kim almisti.beden konusunda fikriniz var mi.ürün nasil kalip olarak dar mi
Ben aldım canım şuan tam oturdu üstüme licralı bir kumaş değil pamuklu ve dökümlü kumaşını çok beğendim ama licralı olmadığı için salaş olmadı oturdu belki doğumdan sonra daha bol durur

Vermeseydim ben veremezdim oğlumda 67 kg hamile kalmıştım 96,7 ile doğuma gitmiştim. Ben kiloyu çok dert etmiştim psikolojim bozulmuştu ama biraz kendiliğinden biraz çaba ile 65 kg ya kadar verdim sonra biraz kilo alarak 69 la tekrar hamile kaldım şimdi yine fazla kilo alıyorum ama verebileceğimi gördüm azıcık azimle verilir çok da dert etmeyin doğum sonrası havalar ısınmış oluyor önümüz yaz yürürüz ayrıca hipotiroit hastasıyım kilo vermek çok zorken verdim yine veririm alanlar da üzülmesin hamileliğin tadını çıkarın. Evet çok kilo almak istemiyordum ama alıyorum abartmadan yiyorum canım bisküvi abur cubur çekerse de kendimi mahrum bırakmıyorum. Kilo alınca da rahatsızlık hissediyorum yemeyince de rahatsızlık hissediyorum :) böyle çelişkili geçiyor işte hamileliğim

Kızlar dilinde veya ağzının genelinde kuruluk yaşayan var mı?

Günlük su tüketimin nasıl canım? Havalar biraz ısındı ya artık daha fazla su içmemiz gerekiyor bi de gece falan terliyorsan daha çok su kaybın oluyordur belki ondandır.

Him kac kilosun canim.kac bedeni aldin

Günlük su tüketimin nasıl canım? Havalar biraz ısındı ya artık daha fazla su içmemiz gerekiyor bi de gece falan terliyorsan daha çok su kaybın oluyordur belki ondandır.
Gece çok terliyorum. Hiç ona bağlamak gelmedi aklıma. Ama aylardır var bu kuruluk. Bugünlerde çok ilerledi. Öyle ki acıyor artık resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…