- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Ay ben o patatesin haslamasi kizartmasi bugulamasi herseyine hastayim ama doktor onu da yasakladi bana. Asla yememem gereken grupta bana melul melul bakiyo. Ben de listeye bugun baslicam diye dun baya yedim napiimAyıpsın kuzum:) benim de aklım fikrim yemekte. Geçen gün canım patates çekti, oturdum haşladım yedim. Gönül isterdi ki kızartayım:) az kaldı azzz
Ay afiyet bal şeker olsun:) ben de dün yedim:) bugün yine sağlıklı yemekler:)Ay ben o patatesin haslamasi kizartmasi bugulamasi herseyine hastayim ama doktor onu da yasakladi bana. Asla yememem gereken grupta bana melul melul bakiyo. Ben de listeye bugun baslicam diye dun baya yedim napiim
Şeker üzülmeye gelmez canım. Üzülmenle 7 dilim baklava yemen arasında fazla fark yok inan. Leke de şimdilik dinlenmen gerektiğini gösteriyor. İnş daha ileri gitmez.
Kafana takma cnm şekerin stresle alakası çok fazla.biraz daha dikkat etmeye çalış yediklerine.[QUOcanısa
Saol canım inş daha çok dikkat edecez ne yapalım artık 3 -3.5 ay dişimizi sıkıcaz bakalım Bebişlerimize bir şey olmasında Rabbim sağlıkla. Kucağımıza almayı nasib etsin
Evet bem biraz büyüttüm galiba doktora gittim 10 günlük rapor aldım inş nebişleriimizi sağlıkla kucağıöıza alırızŞeker üzülmeye gelmez canım. Üzülmenle 7 dilim baklava yemen arasında fazla fark yok inan. Leke de şimdilik dinlenmen gerektiğini gösteriyor. İnş daha ileri gitmez.
Amin canım. Gün yaklaştıkça bu dua bana pelesenk oldu. 10 gün rapor da hayırlı olsun:)Evet bem biraz büyüttüm galiba doktora gittim 10 günlük rapor aldım inş nebişleriimizi sağlıkla kucağıöıza alırız
Öğretmenim canım sürekli ayaktayım otursamda çok az oturabiliyorum böyle böyle geçecek bu günlerde bi bakmışız bebişler kucağımızda iyisiyle zorluğuyla hamilelik güzel bir anı olarak kalacakbende seninle ayni durumdayim canim eger masa basinda is yapiyorsan sehpa gibi bisey koy ayaginin altina ben oyle yapiyorum biraz olsun rahatliyor inanirmisim gecen aksam ayagimin sisligine yanmasina dayanamadim oturma odasinin ortasina bi kova soguk su getirdim icinde durdu ayaklarim biraz rahatlatti sonrada esim masaj yapti sagolsun artik zor donemler basladi bizim icin
70 bile değilsiniz şimdi o zaman ben 84,5 oldum 69 kg ile hamile kalmak zaten kilo için fazlaydı şimdi çok daha fazlayım900 gram aldım :)
Ben aldım canım şuan tam oturdu üstüme licralı bir kumaş değil pamuklu ve dökümlü kumaşını çok beğendim ama licralı olmadığı için salaş olmadı oturdu belki doğumdan sonra daha bol dururKizlar bu takimdan kim almisti.beden konusunda fikriniz var mi.ürün nasil kalip olarak dar mi
Kızlar dilinde veya ağzının genelinde kuruluk yaşayan var mı?
Vermeseydim ben veremezdim oğlumda 67 kg hamile kalmıştım 96,7 ile doğuma gitmiştim. Ben kiloyu çok dert etmiştim psikolojim bozulmuştu ama biraz kendiliğinden biraz çaba ile 65 kg ya kadar verdim sonra biraz kilo alarak 69 la tekrar hamile kaldım şimdi yine fazla kilo alıyorum ama verebileceğimi gördüm azıcık azimle verilir çok da dert etmeyin doğum sonrası havalar ısınmış oluyor önümüz yaz yürürüz ayrıca hipotiroit hastasıyım kilo vermek çok zorken verdim yine veririm alanlar da üzülmesin hamileliğin tadını çıkarın. Evet çok kilo almak istemiyordum ama alıyorum abartmadan yiyorum canım bisküvi abur cubur çekerse de kendimi mahrum bırakmıyorum. Kilo alınca da rahatsızlık hissediyorum yemeyince de rahatsızlık hissediyorum :) böyle çelişkili geçiyor işte hamileliğimcanım benim ben sana kıyamam senle aynı gibiyiz bu konuda. yanlız dr un dediği bi yana emin ol senin kilonda bişey yok şuan. 49 la hamile kalan 160 boyunda olan sensin sonuçta.15 kilo almış görünüyorsun evet rakam olarak fazla bu haftalarımızda ama ona bakarsan bende 15 kilo almış gibi düşünüyorum kendimi çünkü ideal kiloya göre baz alınıyor fazlalıklar. eziyet çekme ağlama da. sabah öğle akşam ve ara öğünlerini atlama ve açlık hissettikçe salatalık vs böyle şeyler ye açlığını bastırır. şunun şurasında ne kaldı ki. hele bi alalım kuzuları kucağımıza da gerisi hikaye. he bu arada aslında benim kilo takıntım hiç yok. gebelik şekeri teşhisi konmasaydı açıkçası umrumda olmazdı kaç kilo almışım vs vs. bebeğimi düşündüğüm için katlanıyorum bu eziyete. benim için eziyet çünkü. ben çok aşığım tatlıya. eşim 180 boyunda 95 kiloda yapılı biri. onun yanındaki duruşum önemli benim için. şişman olmadıktan sonra kilolu olmamın hiç bir sıkıntısı yok. çok şükür eşimin zayıf hatun takıntısı yok :) yoksa yanardım heee
Kızlar dilinde veya ağzının genelinde kuruluk yaşayan var mı?
Him kac kilosun canim.kac bedeni aldinBen aldım canım şuan tam oturdu üstüme licralı bir kumaş değil pamuklu ve dökümlü kumaşını çok beğendim ama licralı olmadığı için salaş olmadı oturdu belki doğumdan sonra daha bol durur
Gece çok terliyorum. Hiç ona bağlamak gelmedi aklıma. Ama aylardır var bu kuruluk. Bugünlerde çok ilerledi. Öyle ki acıyor artık resmen.Günlük su tüketimin nasıl canım? Havalar biraz ısındı ya artık daha fazla su içmemiz gerekiyor bi de gece falan terliyorsan daha çok su kaybın oluyordur belki ondandır.
Şeker yok canım ilk aklıma gelen o oldu benim de. Hamileliğin sebep olabileceği bişey olabilir mi acaba diye yazdım buraya daŞeker varmı ?
güle güle kullansın bebişinİkisi de 9,95 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?