2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Uff arkadaşlar napcam bilmiyorum ben makarna ve yoğurt yiyorum sürekli diğer yediklerim midem almıyor zaten çalılıyorum sulu ymk yiyeyim diyorum midem almıyor bi makarna ile uoğurt anca her zararlı şey bende şaşırdım

Baslangic kilomuz ayni muhtemeln bitis kilomuz da ayni olacak bu gidisle kiloyu ben de takmiyodum da seker yuklemesi yuksek gelince diyet basladik mecbur. Saglik sorunu olmadiktan sonra verilir ya ne olacak ben 4ayda sadece spora giderek 10kilo vermistim hamurisleri yiye yiye hem de

70 bile değilsiniz şimdi o zaman ben 84,5 oldum 69 kg ile hamile kalmak zaten kilo için fazlaydı şimdi çok daha fazlayım
Olsun 2,5 ay kaldı, kalanında dikkat edersiniz:) sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun yeter. Üzülmeyin:)

Gece çok terliyorum. Hiç ona bağlamak gelmedi aklıma. Ama aylardır var bu kuruluk. Bugünlerde çok ilerledi. Öyle ki acıyor artık resmen.

Şeker benim de aklıma geldi ama sen dikkat ediyosun diye söylemedim.O da yaparmış ağız kuruluğu bi kan şekerine baktır bidaha doktora gittiğinde istersen canım.Bir de su tüketimini arttır biraz belki hafifler birazcık.

canım doktorunun önerisiyle vitamin kullansan
gerçi bu dönem protein de bebiş için çok önemli

Benim yiyecek tüketimim az canım midem küçüldü iyice zaten bebişten yer kalmadı. Şeker sanmıyorum ama su tüketimim az terleme çok . Ya da stres. İnternetteki senaryolar daha da kötü ((

56 cm doğması pek mümkün değil. Doğanlar var ama nadir. Büyük gelir bence.

Miden neden almiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…