78kiloyum canım XL aldımHim kac kilosun canim.kac bedeni aldin
Him tamm canim sagol78kiloyum canım XL aldım
Baslangic kilomuz ayni muhtemeln bitis kilomuz da ayni olacak bu gidisle kiloyu ben de takmiyodum da seker yuklemesi yuksek gelince diyet basladik mecbur. Saglik sorunu olmadiktan sonra verilir ya ne olacak ben 4ayda sadece spora giderek 10kilo vermistim hamurisleri yiye yiye hem deVermeseydim ben veremezdim oğlumda 67 kg hamile kalmıştım 96,7 ile doğuma gitmiştim. Ben kiloyu çok dert etmiştim psikolojim bozulmuştu ama biraz kendiliğinden biraz çaba ile 65 kg ya kadar verdim sonra biraz kilo alarak 69 la tekrar hamile kaldım şimdi yine fazla kilo alıyorum ama verebileceğimi gördüm azıcık azimle verilir çok da dert etmeyin doğum sonrası havalar ısınmış oluyor önümüz yaz yürürüz ayrıca hipotiroit hastasıyım kilo vermek çok zorken verdim yine veririm alanlar da üzülmesin hamileliğin tadını çıkarın. Evet çok kilo almak istemiyordum ama alıyorum abartmadan yiyorum canım bisküvi abur cubur çekerse de kendimi mahrum bırakmıyorum. Kilo alınca da rahatsızlık hissediyorum yemeyince de rahatsızlık hissediyorum :) böyle çelişkili geçiyor işte hamileliğim
Olsun 2,5 ay kaldı, kalanında dikkat edersiniz:) sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun yeter. Üzülmeyin:)70 bile değilsiniz şimdi o zaman ben 84,5 oldum 69 kg ile hamile kalmak zaten kilo için fazlaydı şimdi çok daha fazlayım
Gece çok terliyorum. Hiç ona bağlamak gelmedi aklıma. Ama aylardır var bu kuruluk. Bugünlerde çok ilerledi. Öyle ki acıyor artık resmen.
30. Haftafan sonra sık sık çağırıyorlar. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinkızlar bizim bu randevular ne zaman 15 güne düşecek yaa ayda 1 ayda 1 cok sıkıldım artık ben meraktan ölüyorum resmen??
Bol su tüket gece terlemeleri su kaybına sebep oluyor.Kızlar dilinde veya ağzının genelinde kuruluk yaşayan var mı?
Uff arkadaşlar napcam bilmiyorum ben makarna ve yoğurt yiyorum sürekli diğer yediklerim midem almıyor zaten çalılıyorum sulu ymk yiyeyim diyorum midem almıyor bi makarna ile uoğurt anca her zararlı şey bende şaşırdım
Benim yiyecek tüketimim az canım midem küçüldü iyice zaten bebişten yer kalmadı. Şeker sanmıyorum ama su tüketimim az terleme çok . Ya da stres. İnternetteki senaryolar daha da kötüŞeker benim de aklıma geldi ama sen dikkat ediyosun diye söylemedim.O da yaparmış ağız kuruluğu bi kan şekerine baktır bidaha doktora gittiğinde istersen canım.Bir de su tüketimini arttır biraz belki hafifler birazcık.
Canım gittim ben. Gzl kaliteli herşey ve markalar gibi pahalı da değil. Kesiblikle öneririm.Kızlar havuzlu hanla ilgili bilgi sahibi olan varmı tavsiye ediyormusunuz
Alt acma minderi baya guzel gorunuyorİkisi de 9,95 tl
56 cm doğması pek mümkün değil. Doğanlar var ama nadir. Büyük gelir bence.Ben de bişey soracam. İnternetten hastane çıkışı aldım geldi şimdi 0-3ay yazıyor. Ama aldığım diğer yeni doğanlar 0 ay ve 50 cm. Bu 56cm-62cm yazıyor. Bebeğe büyük gelir mi ilk doğunca giymesini istiyordum.
Miden neden almiyor acabaUff arkadaşlar napcam bilmiyorum ben makarna ve yoğurt yiyorum sürekli diğer yediklerim midem almıyor zaten çalılıyorum sulu ymk yiyeyim diyorum midem almıyor bi makarna ile uoğurt anca her zararlı şey bende şaşırdım
Üşenmedim diğer aldıklarımla ölçüm 0 ayla aynı boy aynı kalıp. Demek ki kalıbı darmış anlamadım56 cm doğması pek mümkün değil. Doğanlar var ama nadir. Büyük gelir bence.
Sagol cnm cok incesinlilipit doğum günün kutlu olsun erkeklerin le beraber mutlu huzurlu yıllar inşallah canim
Yok canım sıkıntı yapmıyorum artık bikac haftaya annem gelecek insallah o aldiklarini getirir yikariz oldugu kadar.. bebis saglikla gelsin de çıplak kalmaz herhaldeSagol cnm cok incesin
Sen naptin bebis icin gelecek hediyelerden gonderen oldu mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?