- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Benim arada oluyorKizlaar sizinde kasiklarda agrilar oluyormu yaa
Doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmmmmm.Bugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Hayatimin en muhtesem kutlamasi
Ustelik diger oglumda karnimda
Muhtesem hediyelerim :)
Darisi basinizaa
Bende yorgan aldim a101den:) banyo urunlerini bekliyorum senin aldiklarin guzel:)İkisi de 9,95 tl
Sorun yok o zaman. Güle güle giysin bebişÜşenmedim diğer aldıklarımla ölçüm 0 ayla aynı boy aynı kalıp. Demek ki kalıbı darmış anlamadım
Oluyor. 3lü döngü şeklinde: Az, biraz daha fazla ve yoğun olmak üzereKizlaar sizinde kasiklarda agrilar oluyormu yaa
Doğum günün kutlu olsun canım,Allah evlatlarınla birlikte hayırlı ömürler versin inşallahBugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Darisi basinizaa
Yorganla yastık takımına ve nevresimlere de bakıyorum,çok güzel ve uygunlar ama ilk etapta ufak sepet tarzı beşik kullanacağım için acele etmeyeyim diyorum... ayrıca bende herkes gibi banyo ürünlerini dört gözle bekliyorumBende yorgan aldim a101den:) banyo urunlerini bekliyorum senin aldiklarin guzel:)
Gerçekten bilmiyorum ve çok sıkıntılı zorlasam bu sefer çıkartıyorumMiden neden almiyor acaba
Evet vitamin alıyorum yüce yarada emanetizcanım doktorunun önerisiyle vitamin kullansan
gerçi bu dönem protein de bebiş için çok önemli
Bu ay a101e bebe ürünleri geliyor muydu ya, ben bime gelenleri görmüştüm hangi ayın katologunda bu ürünler? ??Yorganla yastık takımına ve nevresimlere de bakıyorum,çok güzel ve uygunlar ama ilk etapta ufak sepet tarzı beşik kullanacağım için acele etmeyeyim diyorum... ayrıca bende herkes gibi banyo ürünlerini dört gözle bekliyorum
Canim vücut tipiyle de alakali sanirim. Saglikla gelsin de bebisler elbet verilir kilolar.Valla özendim sana ya arkadaşım da var o doğum yapmak üzere sadece göbeği var ya nasıl becerdi anlamıyorum birde ikinci bebeği onun benim her yerim doldu
Evet bir tarti alayim ben de artik diyorum :) Her haftami duyan sasiriyor, kayinvalidem haric. O yooo normal diyorMerhaba, az kilo almana çok sevindim senin de. Benim göbeğim de önden hiç belli değil, yandan bakınca gösteriyor kendini. Hala aynı kıyafetleri giyiyorum, millet şaşırıyorEvde tartı lazım aslında, insan ne yarıyor, ne yaramıyor görüyor.
Benim de hedefim 6 kilo şimdilik. Bu 900 gramı da son 3 haftada aldım. Bebek büyüdükçe ben de alıyorum.
Mutlulukla gelsin bebişlerimiz <3
Ne mutluuu , dogum günün kutlu olsun canimBugun dogum gunum
Darisi basinizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?