2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Hayatimin en muhtesem kutlamasi
Ustelik diger oglumda karnimda
Muhtesem hediyelerim :)
Darisi basinizaa
Doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmmmmm.

5 haziran benim doğum günüm.
Bebeğim vaktinden önce gelirse pasta niyetine onu koklucam.
Çok şanslıyız çoookkkk
( mecburi Sezeryan denmedikçe normal doğum yanlısıyım )

Bugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Darisi basinizaa
Doğum günün kutlu olsun canım,Allah evlatlarınla birlikte hayırlı ömürler versin inşallah

Bende yorgan aldim a101den:) banyo urunlerini bekliyorum senin aldiklarin guzel:)
Yorganla yastık takımına ve nevresimlere de bakıyorum,çok güzel ve uygunlar ama ilk etapta ufak sepet tarzı beşik kullanacağım için acele etmeyeyim diyorum... ayrıca bende herkes gibi banyo ürünlerini dört gözle bekliyorum

Ben bugün yorgan ve yastık aldım bebişe. Markası funnababy. İkisine 125 lira verdim. Pahalı mı almışım acaba? Yorganın bir yüzü battaniye, bir yüzü normal.

Bu ay a101e bebe ürünleri geliyor muydu ya, ben bime gelenleri görmüştüm hangi ayın katologunda bu ürünler? ??

Valla özendim sana ya arkadaşım da var o doğum yapmak üzere sadece göbeği var ya nasıl becerdi anlamıyorum birde ikinci bebeği onun benim her yerim doldu
Canim vücut tipiyle de alakali sanirim. Saglikla gelsin de bebisler elbet verilir kilolar. Benim de ilk bebek bu arada.

Evet bir tarti alayim ben de artik diyorum :) Her haftami duyan sasiriyor, kayinvalidem haric. O yooo normal diyor Yanlis anlasilmasin aramiz cok iyidir ama o böyle görmüs sanirim, fransiz kendisi, o da cok fit ise bisikletle falan gidip geliyor hergün.
Evet saglikla gelsinler ins <3

Bugun dogum gunum
Darisi basinizaa
Ne mutluuu , dogum günün kutlu olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…