- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canım maşallah ne tatlısın. Kendin de göbüşün de miniciksiniz :) Benim heralde 5. ayımdaki halim böyleydi
Hihi tesekkürler canimCanım maşallah ne tatlısın. Kendin de göbüşün de miniciksiniz :) Benim heralde 5. ayımdaki halim böyleydi
1.5 ay olması gerek cnm.
ben de korkuma sordum dr a zaten. o da böyle bi açıklama yaptı. ama ben +10 ile başladığım için hamileliğe böyle oldu cnm. ideal kilom 52 idi çünkü. hamurişi ve tatlıyı kesince zaten kendiliğinden gidiyor kilo. porsiyonları azalttım. ve akşam yemeklerinde sadece çorba ve ana yemek yiyorum. akşam 19 dan sonra sadece kuruyemiş yiyorum o da 5 er adet leblebi badem fıstık nohut. dr bunda bile kuru üzüm vs leri yeme dedi. ara öğünlerde süt-ceviz-yoğurt-galete ve nadiren de yarım muz yiyorum. not : eşime dedim ki : doğumdan sonra 1 gün herşeyi yicem. o kadar şey var ki canımın çektiği sana anlatamam. nefsine hakim olmak büyük meziyet.
ay zor olur o da ,bir de yıkayıp ütülüyoruz ne iade edilir ne de birine hediye verilir. Ancak bir yakınına verebilirsin herhalde.
evet canım lcw. bebek iç giyim&pijama kategorisindeydi şimdi emin olmak için baktım ama aynıları kalmamış,yeni ürünler gelmiş. Üzerinde outlet yazanlar çok çok daha uygun oluyor. Arada da kontrol etmek gerekiyor bana da bir arkadaşım önerdi bu tulumları,ilk baktığımda bedeni kalmamıştı ertesi günü tekrar bakayım dedim bedenleri eklenmiş.
Aman ya ilk defa bir takımı beğenmiştim bu da büyük çıktı. Geri mi göndersem? Markası Andy Wawa. Kullanan var mı acaba kalıpları nasıl?
Cok ilginc gercekten degil mi
Sen yinede emzirdigin sure boyunca icme cnm bebege zararli
Neredeyse uc yil icmedim
Sutten kestim hamile kaldim yine icemiyrm:)
Kolasiz alti yil
Humana still tea iccez hastanedee
Ben onun tadinida seviyrm
Dogum cantasinin bas tacidir o
Sut yapiyor cok guzell
Ben her hamileye onu tavsiye ediyrm cnm
Bu da aynı gün yandan. Gömlek dışarıda olduğu için büyük bile görünmüş :)
70 bile değilsiniz şimdi o zaman ben 84,5 oldum 69 kg ile hamile kalmak zaten kilo için fazlaydı şimdi çok daha fazlayım
Bugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Hayatimin en muhtesem kutlamasi
Ustelik diger oglumda karnimda
Muhtesem hediyelerim :)
Darisi basinizaa
Bu ay a101e bebe ürünleri geliyor muydu ya, ben bime gelenleri görmüştüm hangi ayın katologunda bu ürünler? ??
BEN BİR ÇOK ŞEYİ HAVUZLUHANDAN ALDIM CANIM İSTEDİĞİN HER MARKAYI BULABİLİYORSUN, ARADIĞIN HER DETAY VAR NAKİT PARADA GÜZEL PAZARLIKLA İNDİRİM ALABİLİYORSUN, HER BÜTÇEYE UYGUN ŞEYLER MEVCUT.Kızlar havuzlu hanla ilgili bilgi sahibi olan varmı tavsiye ediyormusunuz
Benim yiyecek tüketimim az canım midem küçüldü iyice zaten bebişten yer kalmadı. Şeker sanmıyorum ama su tüketimim az terleme çok . Ya da stres. İnternetteki senaryolar daha da kötü((
Günaydın :) İşte bebek kadar kabarmış normal bir göbek
Olsun canın sağolsun :) Umarım yardımcı olabilmişimdir:) Göbek çıkmaması da kötü, kimse yer vermiyor
off eşimin ailesi hep 57 cm doğmuş kendisi ve kardeşide öyle:)56 cm doğması pek mümkün değil. Doğanlar var ama nadir. Büyük gelir bence.
Bugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Hayatimin en muhtesem kutlamasi
Ustelik diger oglumda karnimda
Muhtesem hediyelerim :)
Darisi basinizaa
Bunlar epey öncesinin canım, bizim orda öyle bir A101 var gelenler hep kalıyorBu ay a101e bebe ürünleri geliyor muydu ya, ben bime gelenleri görmüştüm hangi ayın katologunda bu ürünler? ??
ay çok sevindim,güle güle kullan inşallah.malı da çok güzel yumuşacık hiç merak etmetencerekapakmisali canım dedğin gibi oldu bugun stok guncellenmış hem askılısını hemde kalın askılısını aldım 4 parca toplamda 25 tl tuttu ınsallah malıda ıyıdr ay cok sevındm ya alınca çok tatlılardı cunku :)
teşekkürler canım kızıma bıseyler aldıkça nasıl mutlu oluyorum anlataamam dün de emziğiyle emzık saklama kabını aldımBunlar epey öncesinin canım, bizim orda öyle bir A101 var gelenler hep kalıyor
ay çok sevindim,güle güle kullan inşallah.malı da çok güzel yumuşacık hiç merak etme
Ay bende cok fazla yaaa.uzun sure ayakta duramyrm.egilip kalkinca bebek sertlesyor kalyrum oyleBenim arada oluyor
Valla sonlarni dusunemyrm yaa smdi bile bukdr agri oluyorsaOluyor. 3lü döngü şeklinde: Az, biraz daha fazla ve yoğun olmak üzere
Neymiş o aldığınız merak ettim :)tencerekapakmisali canım dedğin gibi oldu bugun stok guncellenmış hem askılısını hemde kalın askılısını aldım 4 parca toplamda 25 tl tuttu ınsallah malıda ıyıdr ay cok sevındm ya alınca çok tatlılardı cunku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?