2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ben ilk hamileliğimde şeker çıktıktan sonra hep derdim bi doğurayım bi bütün pastayı kendi başıma yiycem diye. doğum yaptım arkadaşlar hemen alıp gelmişlerdi doğurur doğurmaz.

bu sefer işler daha zor daha sıkı bir diyet ve insülin kullanıyorum. artık doğum sonrasına ne istekler birikecek bilmiyorum.

bu tulumlar o kadar kullanışlı ki ben ilk kızımda kullnadım şimdikine de ilk aldığım şeylerden diyebilirim. bir ayı dolsun hemen başlıycam giydirmeye inşallah.

Aman ya ilk defa bir takımı beğenmiştim bu da büyük çıktı. Geri mi göndersem? Markası Andy Wawa. Kullanan var mı acaba kalıpları nasıl?

bence gönderme çocuklar çabuk büyüyor. mutlaka giydirirsin. büyük olsun da küçük olmasın.

ben lactamil i çok seviyorum. o da sütü arttırıyor. birde rezene çayı fiksimdi gazlı bi bebeğin olunca. biraz kuzuma kalanı bana. birde malt içecekleri var onlarda sütü çok artırıyor ama onlar biraz süpheli içinde çok düşükte olsa alkol olma riski var diye.
artık tüm içecek ihtiyaçlarımızı böyle gideririz.

Bu da aynı gün yandan. Gömlek dışarıda olduğu için büyük bile görünmüş :)

maşallah gerçekten iradeli insanlar hep idolümdür. benim hamile olmadan önceki halimde bile göbeğim daha büyüktü. ama küçük göbeğin de dez avantajı hamile olduğun pek anlaşılmadığı için özellikle toplu taşıma da falan zorlanabilirsin. ben montlayken bile göbeğim bağırıyor ben hamileyim bana yer verin diye

70 bile değilsiniz şimdi o zaman ben 84,5 oldum 69 kg ile hamile kalmak zaten kilo için fazlaydı şimdi çok daha fazlayım

herhalde en kilolu hamile kalan benim doktorun tartısına göre 77 kilo ile başladım. şimdi 82,5 kiloyum. bir hafta sonra kontrole gidicem bakalım diyet işe yaramış mı?

Bugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Hayatimin en muhtesem kutlamasi
Ustelik diger oglumda karnimda
Muhtesem hediyelerim :)
Darisi basinizaa

doğum günün kutlu olsun lilipit allah eşinle oğullarınla ve sevdiklerinle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Bu ay a101e bebe ürünleri geliyor muydu ya, ben bime gelenleri görmüştüm hangi ayın katologunda bu ürünler? ??

ben nisan ayı içinde geliyor diye biliyorum.

beatrices Bu da benim bugün itibariyla son durum

maşallah

Kızlar havuzlu hanla ilgili bilgi sahibi olan varmı tavsiye ediyormusunuz
BEN BİR ÇOK ŞEYİ HAVUZLUHANDAN ALDIM CANIM İSTEDİĞİN HER MARKAYI BULABİLİYORSUN, ARADIĞIN HER DETAY VAR NAKİT PARADA GÜZEL PAZARLIKLA İNDİRİM ALABİLİYORSUN, HER BÜTÇEYE UYGUN ŞEYLER MEVCUT.

Benim yiyecek tüketimim az canım midem küçüldü iyice zaten bebişten yer kalmadı. Şeker sanmıyorum ama su tüketimim az terleme çok . Ya da stres. İnternetteki senaryolar daha da kötü ((

Büyük ihtimal susuzluktandır canım üzme kendini.Günde 3 litre demişlerdi bu haftalarda.Başlarda hem kıştı hem de bebek küçüktü ama şimdi hava ısındı bebek büyüdü bi de dediğin gibi bizim ekstra terlemelerimiz var hayatımda bu kadar gece terlediğimi hatırlamıyorum.O yüzden o yazılan kötü senaryoları hiç okuma su tüketimini arttır.Ondan sonra da devam ederse doktorunla paylaşırsın

Olsun canın sağolsun :) Umarım yardımcı olabilmişimdir:) Göbek çıkmaması da kötü, kimse yer vermiyor

Canım hiç üzülme 15 kilo aldım montların önü haliyle kapanmıyor:) yer veren çıkmadı. neyseki işe arabayla gidiyorum ama bankada şurda burda acil gittiğim yerlerde yer veren olmuyor zaten.

56 cm doğması pek mümkün değil. Doğanlar var ama nadir. Büyük gelir bence.
off eşimin ailesi hep 57 cm doğmuş kendisi ve kardeşide öyle:)
bebiş kaç cm doğar bilmiyorum ama hastane çıkısını alamadım henüz.
ne öneririsin?
şirinde bişey olsun istiyorum. foto cektircem...

beatrices Bu da benim bugün itibariyla son durum

3.aylık halim gibisin:))))

Kızlar günaydın ciciler nasıllar

Eklentiler

• 0058315_pierre-cardin-hamile-ve-lohusa-pijama-takim-pc7135.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 0058316_pierre-cardin-hamile-ve-lohusa-pijama-takim-pc7135.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 114
  • 0058319_pierre-cardin-hamile-ve-lohusa-gecelik-pc7138.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 110
Bugun dogum gunum
Oglum fogum gunun kutlu olsun, canim benim, ben seni cok seviyorum diyor. (28 aylik)
Hayatimin en muhtesem kutlamasi
Ustelik diger oglumda karnimda
Muhtesem hediyelerim :)
Darisi basinizaa

Mutlu Seneleeeeerrrr oğluşlarınla sevdiklerinle beraber

Bu ay a101e bebe ürünleri geliyor muydu ya, ben bime gelenleri görmüştüm hangi ayın katologunda bu ürünler? ??
Bunlar epey öncesinin canım, bizim orda öyle bir A101 var gelenler hep kalıyor

ay çok sevindim,güle güle kullan inşallah.malı da çok güzel yumuşacık hiç merak etme

Bunlar epey öncesinin canım, bizim orda öyle bir A101 var gelenler hep kalıyor

ay çok sevindim,güle güle kullan inşallah.malı da çok güzel yumuşacık hiç merak etme
teşekkürler canım kızıma bıseyler aldıkça nasıl mutlu oluyorum anlataamam dün de emziğiyle emzık saklama kabını aldım
eksiklerim banyo seti ve bakım urunlerı birde biberon yorganın a101 e geldıgını bılmıyordum kacırmış olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…