2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sabah sabah canim sıkıldı ya. Kahvaltidan sonra toklugu bi olctum 288. Gozlerim faltasi gibi acildi degeri gorunce. Hemen ayni parmaktan tekrar olctum. 166 cikti. 3.de 164 cikti. Bunlar bile yuksek ama ilki cok cok yuksek. Neyse ki 2.saat tokluk normalin altinda. Anlamadim

Saol canım tavsiyelerin için galiba seninle aynı gidiyoruz sen bebek markası olarak hangilerini beğeniyorsun tavsiyelerin nasıl benim oğlum ocakta doğmuştu şimdi ki pıtırcığım da haziranda olacak inş birde şehir değişikliği yaptık nemli bir bölgeye taşındık bakalım onu nasıl muhafaza edecem soğuk sıcak nasıl olcak bakalım o yüzden alış verişide biraz sonlara bıraktım

ilk ölçüm de kan az gitmiş olabilir. ama ikinci ve 3. birbirine çok yakın onlar kesin doğrudur.

benim de bacaklarım çok ağrıyıor kızlar doktor magnezyum-kalsiyum verdi mag.içiyorum ama kalsiyumu içemedim.öyle böyle değil felaket tek taraflı bir ağrı

valla canım dr un bi öngörüsü yok mu ben gidiyorum ooo diyo bu çocuk 4 kilonun üstünde doğar:) ben dedim benden çıkmaz o çocuk die ama bilemiyorum başka bir dr da sürekli kilo alma kilo alma diye kızıp duruyor ama elde değil ki kilo almamak poff sürekli açım:) aldığımız kıyafetler olur inşallah ben kışlık bile aldım inanmazsın olmazsa elimde patlıcak hepsi:)

Kızlar göğüsümde sızı şeklinde birden agrı girip gidiyo hemen sizedede oluyomu süt kanalları gelişiyo ondanmı acaba

Acıktıkça sağlıklı şeyler yeseniz?

Dün sudan bahaettiğimizden itibaren bol su içiyorum. Bakalım sorunumu çözerse çok dua edicem sana ve F feeeeminist e :))) yine de sağolun en azından içimi rahatlattınız. İnternet kansere kadar götürüyo senaryoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…