2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar allah nasip ederse bebişler doğduklarında havalar sıcak olacak malum. Kısa kollu mu alalım yoksa uzun mu bilemedim.yeni doğan bebekler kendilerini hemen ısıtamazlarmış.ama sanki uzun kollu tulumun içinde terlemezlermi ya bide içinde zıbın olacak

Arkadaşlar ben günde üç tane adalat kullanıyorum birde kabızlık sorunum var bugün tuvalette dışkı da adalat in hiç çözülmemis katı hali ile durduğunu gördüm endişe ettim faydasını n olup olmadığını bilemedim sizin bi bilginiz var mı acaba bu konuda cevap verirseniz sevinirim

Bnm annem seker hastasi
Doktoru ona esas olan iki saat tokluktur diyr
Ben endokrinolojide takip altinda oldugum doktor
14o altinda tut dedi
Bide cihaz cidden onemli
Sgk verdigi cihazlar cok saglikli olcmuyor
Kadin dogumcum ile konustuk, toklukta 166 gordugumj soyledim, bebegime zarari var mi endiseleniyrm dedim
Korkma dedi okadar oynama bisey yapmaz bebege dedi
Endokrrinci ama cok abartiyor cok titizleniyor
Kadin dogumcuda durmdan olcup strese sokma kendini diyor
Sende takip et bakalim bugun boyunca nasil cikacak degerlerin, bide mutlaka yuksek gordugunde yediklerini not al cnm
Ben not alip endoktinci ile konusuyrm

Bu arada dostlar bugun kontrolum vardi
Hersey yolunca cok sukur
Tecrubeli oldugum icin oyle cok soru sormuyrm doktora
Basur mevzunu konustuk
Mutlaka ilac kullanmam gerektiginj ve tedavi edilmesi gerektigini soyledi
Ben doktoruma guvendigim icin verdigi fitili kullaniyrm bugun

Maltofer kan hapi kabizlik yaptigi icin kullanmasam olur mu dedim, olur dedi
Kan tahlilide yapmadi
Usg sonucu zaten bi cok seyi belli ediyor
Cok sukur

Sonunda bitti tığ işi yaptığım için hem çok ip yedi hem de uzun sürdü. 90x105 yaptım. Nasıl olmuş sizce

çok güzel olmuş ellerine sağlık,sözde bende örücem bir tane ama değil başlamak ipini almak bile nasip olmadı. Bir tane de olsa el emeğim olsun istiyorum.

ay askılı olan da çok güzelmiş,ben onu hiç görmemişim..Güle güle kullansınlar inşallah bebişlerimiz.. Avm ye gidiyoruz eşim kızıyor kendine hiç bakmadın hep bebeğe bakıyoruz diye..Allah'tan kendimi frenliyorum sadece çok beğendiklerimi almaya çalışıyorum.
yok canım şimdiye kadar herhangi bir yorum yapmadı.Benim kiloma da sürekli iyi gidiyorsun diyor,halbuki ben çok aldığımı düşünüyorum.Haftaya kontrolüm var,bakalım belki bu sefer bir şey söyler.. Kıyafetler için de napalım,yeter ki sağlıklı olsunlar da yenilerini alırız

kaç kg olmuş bebiş,ben de haftaya salı gideceğim acaba 1 kilo olmuş mudur diye merak ediyorum. Gramları atlayalım istiyorum

kaç kg olmuş bebiş,ben de haftaya salı gideceğim acaba 1 kilo olmuş mudur diye merak ediyorum. Gramları atlayalım istiyorum
Haftaya gittiginde 28 haftalik olacak
1100-1300 araliginda olur Allahin izniyle
Benim cnm boyun 18o, esimde oyle
Yapiliyizdir, bebeklerimizde iri o yuzden
Mesela genelde 4000 kg uzerine normal dogum yaptirmiyorlar, bana doktor sikinti yok sen dogurursun dedi ve oyle oldu
Bunu sunun icin yaZdim, kiyas anlaminda cok saglikli olmayabilir yazdigim :)
Oglum 28 hafta 3 gunluk, 4o cm 1360 gram
1000 gram ve 28 hafta atlatinca insan rahatliyor biraz cunku erken dogum olursa yasama tutunma sanslari daha fazla
Umarim herkes zamaninda saglikla kucagina alir yavrusnu

İnşallah hepimiz hayırlısıyla.. Senin bebiş baya toparlamış o zaman, maşallah canım..
Ben kendimden çok kilolu bir bebek çıkmayacağını biliyorum da ne bileyim yine de gramları geçmiş miyimdir diye merak ettim..

Ay canım benim öyle şey olur mu internette tırnağım kırıldı yazsan kanser çıkıyor zaten okuma onları.Hamilelikten bütün bu başımıza gelenler inşallah az kaldı:) hem bol su,süt yapıyormuş doğurduktan sonra da bol bol iç:)

Ben ankarada yaşıyorum mayıs haziran gibi sıcak olsa da evin için henüz serin oluyor.O yüzden ilk kıyafetlerini genelde uzun aldım.3-6 aylıkları kısa kollu genelde

Dunden beri diyetisyenin listesine gore yiyorum huc dışına cikmadan ama bugun saat olarak gec kaldim markete gittigim icin. En fazla o oynatmis olabilir. Benim annem babam da seker hastasi onlarin cihazini kullaniyorum. Hemsire kendi cihaziyla kontrol etti duzgun çalışıyo dedi. Ama maksimum 10 sn icinde seker 100 sayi birden dusmez mantiken. Hani cikar belki ama dusmez. Cunku o arada da ilac fln almadim. 2. Saat toklugum 100 cikti o iyi şükür. Simdi ogle yemeginden sonraki toklugu olcecem bakalim normal cikar insallah

Bir de suyu saatte 1 bardak olacak şekilde iç kuzum,doktor demişti eğer gün içinde içmeyip içmeyip akşam falan 2 litre birden içersen hem böbreklere çok yük biner hem de o suyun büyük kısmı idrarla atılır dedi,aklında olsun

Kızlar şimdi elma ve yoğurt yedim benimki nasıl oynuyor resmen karnımda dans ediyor. Biraz birşey yiyeyim hemen oynuyor

Kızlar şimdi elma ve yoğurt yedim benimki nasıl oynuyor resmen karnımda dans ediyor. Biraz birşey yiyeyim hemen oynuyor
Benim sıpa da meyveci meyve yiyince kıpırdanıyo hemen:) cok seviyorum ben onun kıpırtısını ya kuzucuklar

Arkadaşlar bende karacahomeden uyku seti siparişi verdim kızıma. 12 taksit 200 TL peşin 180 TL. Belki begenirsiniz uygun gelir size diye paylaşmak istedim. Herşey yizdeyuz pamuk. İki adet yastık. Beşik yan koruma. Bir adet yorgan. Nevresim takımı içindekiler bunlar.takimin battaniyesi de var hatta fotoda en üstte görünüyor. Ama o ayrı satiliyor

Su hakkında bilmediğim ne çok şey varmış:))) gerekli olduğunu biliyorum tabiki de midem suya çok tepki veriyor. Çok susasam bile Zor içiyorum. O yüzden aksattım. Ama ağzım kötü durumda. İçiyorum artık. Tşk ettim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…