Yok canım Allah korusun aklına öyle şeyler getirmeDün sudan bahaettiğimizden itibaren bol su içiyorum. Bakalım sorunumu çözerse çok dua edicem sana ve F feeeeminist e :))) yine de sağolun en azından içimi rahatlattınız. İnternet kansere kadar götürüyo senaryoyu
Bnm annem seker hastasiSabah sabah canim sıkıldı ya. Kahvaltidan sonra toklugu bi olctum 288. Gozlerim faltasi gibi acildi degeri gorunce. Hemen ayni parmaktan tekrar olctum. 166 cikti. 3.de 164 cikti. Bunlar bile yuksek ama ilki cok cok yuksek. Neyse ki 2.saat tokluk normalin altinda. Anlamadim
Sonunda bittitığ işi yaptığım için hem çok ip yedi hem de uzun sürdü. 90x105 yaptım. Nasıl olmuş sizce
ay askılı olan da çok güzelmiş,ben onu hiç görmemişim..Güle güle kullansınlar inşallah bebişlerimiz.. Avm ye gidiyoruz eşim kızıyor kendine hiç bakmadın hep bebeğe bakıyoruz diye..Allah'tan kendimi frenliyorum sadece çok beğendiklerimi almaya çalışıyorum.http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum-2-li/2518370/498279
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum-2-li/2536211/499138 bunlar canım bır turlu resım yukleyemıyorum suraya uyuz oluyorum
yok canım şimdiye kadar herhangi bir yorum yapmadı.Benim kiloma da sürekli iyi gidiyorsun diyor,halbuki ben çok aldığımı düşünüyorum.Haftaya kontrolüm var,bakalım belki bu sefer bir şey söyler.. Kıyafetler için de napalım,yeter ki sağlıklı olsunlar da yenilerini alırızvalla canım dr un bi öngörüsü yok mu ben gidiyorum ooo diyo bu çocuk 4 kilonun üstünde doğar:) ben dedim benden çıkmaz o çocuk die ama bilemiyorum başka bir dr da sürekli kilo alma kilo alma diye kızıp duruyor ama elde değil ki kilo almamakpoff sürekli açım:) aldığımız kıyafetler olur inşallah ben kışlık bile aldım inanmazsın olmazsa elimde patlıcak hepsi:)
kaç kg olmuş bebiş,ben de haftaya salı gideceğim acaba 1 kilo olmuş mudur diye merak ediyorum. Gramları atlayalım istiyorumBu arada dostlar bugun kontrolum vardi
Hersey yolunca cok sukur
Tecrubeli oldugum icin oyle cok soru sormuyrm doktora
Basur mevzunu konustuk
Mutlaka ilac kullanmam gerektiginj ve tedavi edilmesi gerektigini soyledi
Ben doktoruma guvendigim icin verdigi fitili kullaniyrm bugun
Maltofer kan hapi kabizlik yaptigi icin kullanmasam olur mu dedim, olur dedi
Kan tahlilide yapmadi
Usg sonucu zaten bi cok seyi belli ediyor
Cok sukur
Haftaya gittiginde 28 haftalik olacakkaç kg olmuş bebiş,ben de haftaya salı gideceğim acaba 1 kilo olmuş mudur diye merak ediyorum. Gramları atlayalım istiyorum
İnşallah hepimiz hayırlısıyla.. Senin bebiş baya toparlamış o zaman, maşallah canım..Haftaya gittiginde 28 haftalik olacak
1100-1300 araliginda olur Allahin izniyle
Benim cnm boyun 18o, esimde oyle
Yapiliyizdir, bebeklerimizde iri o yuzden
Mesela genelde 4000 kg uzerine normal dogum yaptirmiyorlar, bana doktor sikinti yok sen dogurursun dedi ve oyle oldu
Bunu sunun icin yaZdim, kiyas anlaminda cok saglikli olmayabilir yazdigim :)
Oglum 28 hafta 3 gunluk, 4o cm 1360 gram
1000 gram ve 28 hafta atlatinca insan rahatliyor biraz cunku erken dogum olursa yasama tutunma sanslari daha fazla
Umarim herkes zamaninda saglikla kucagina alir yavrusnu
Dün sudan bahaettiğimizden itibaren bol su içiyorum. Bakalım sorunumu çözerse çok dua edicem sana ve F feeeeminist e :))) yine de sağolun en azından içimi rahatlattınız. İnternet kansere kadar götürüyo senaryoyu
Kızlar allah nasip ederse bebişler doğduklarında havalar sıcak olacak malum. Kısa kollu mu alalım yoksa uzun mu bilemedim.yeni doğan bebekler kendilerini hemen ısıtamazlarmış.ama sanki uzun kollu tulumun içinde terlemezlermi ya bide içinde zıbın olacak
Dunden beri diyetisyenin listesine gore yiyorum huc dışına cikmadan ama bugun saat olarak gec kaldim markete gittigim icin. En fazla o oynatmis olabilir. Benim annem babam da seker hastasi onlarin cihazini kullaniyorum. Hemsire kendi cihaziyla kontrol etti duzgun çalışıyo dedi. Ama maksimum 10 sn icinde seker 100 sayi birden dusmez mantiken. Hani cikar belki ama dusmez. Cunku o arada da ilac fln almadim. 2. Saat toklugum 100 cikti o iyi şükür. Simdi ogle yemeginden sonraki toklugu olcecem bakalim normal cikar insallahBnm annem seker hastasi
Doktoru ona esas olan iki saat tokluktur diyr
Ben endokrinolojide takip altinda oldugum doktor
14o altinda tut dedi
Bide cihaz cidden onemli
Sgk verdigi cihazlar cok saglikli olcmuyor
Kadin dogumcum ile konustuk, toklukta 166 gordugumj soyledim, bebegime zarari var mi endiseleniyrm dedim
Korkma dedi okadar oynama bisey yapmaz bebege dedi
Endokrrinci ama cok abartiyor cok titizleniyor
Kadin dogumcuda durmdan olcup strese sokma kendini diyor
Sende takip et bakalim bugun boyunca nasil cikacak degerlerin, bide mutlaka yuksek gordugunde yediklerini not al cnm
Ben not alip endoktinci ile konusuyrm
Dün sudan bahaettiğimizden itibaren bol su içiyorum. Bakalım sorunumu çözerse çok dua edicem sana ve F feeeeminist e :))) yine de sağolun en azından içimi rahatlattınız. İnternet kansere kadar götürüyo senaryoyu
Ben de düşünemüyorum. Sonrasını düşünmesek daha iyi sanki canım. Kahraman olucaz çünkü :)))))) süppppper anneValla sonlarni dusunemyrm yaa smdi bile bukdr agri oluyorsa
Benim sıpa da meyveci meyve yiyince kıpırdanıyo hemen:) cok seviyorum ben onun kıpırtısını ya kuzucuklarKızlar şimdi elma ve yoğurt yedim benimki nasıl oynuyor resmen karnımda dans ediyor. Biraz birşey yiyeyim hemen oynuyor
Su hakkında bilmediğim ne çok şey varmış:))) gerekli olduğunu biliyorum tabiki de midem suya çok tepki veriyor. Çok susasam bile Zor içiyorum. O yüzden aksattım. Ama ağzım kötü durumda. İçiyorum artık. Tşk ettim tekrar.Bir de suyu saatte 1 bardak olacak şekilde iç kuzum,doktor demişti eğer gün içinde içmeyip içmeyip akşam falan 2 litre birden içersen hem böbreklere çok yük biner hem de o suyun büyük kısmı idrarla atılır dedi,aklında olsun
Bilmiyorum ki . Durumları Olumlayacak psikoloji de kalmadı... su içiyorum ama:)Yok canım Allah korusun aklına öyle şeyler getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?