Hamileliğim de erken doğum riskini falan hiç konuşmadık canım. O yüzden yine de Allahın takdiri diye 3 hafta kala gelsinler dedim. Demez olaydım. Şimdiden uyku uyuyamıyorum. Rabbim kimseye bu rahatsızlığı da vermesin. Annem de böyle. Hep tartışırdım falan hastasın sen derdim. Annemden beter oldum. Dr a gittim. Tedavim yarım kaldı işte. İlerleme kaydedemiyorum. Saatlerce mutfaktayım. Lezzetten çok hijyenik yemek yapıyorum ben. Beni benim gibi biri anlar bence de :) Herşeyim fazlasıyla uç. Ama kv lerde temiz değil . Tamam titiz olma ama temiz ol bari ya
Şahsen ben koymam canım:)) kaburgam aşındı zaten de kasıklarda kurtcuklar dolaşıyo gibi. El veya parmak. Bence parmak :) bi sesi kaldı canım tanımlayamadığım. Burnundan daha önce bahsetmiştimNe güzel ya maşallahkeşke arada çıkarıp sevip geri koysak gerçi ozaman da koymak ister miyiz bilemiyorum ben sadece ayakları anlayabiliyorum o da kaburgamda oldukları için:))) zamanı gelince popo kafa da kendini belli eder
Şahsen ben koymam canım:)) kaburgam aşındı zaten de kasıklarda kurtcuklar dolaşıyo gibi. El veya parmak. Bence parmak :) bi sesi kaldı canım tanımlayamadığım. Burnundan daha önce bahsetmiştim
Canım bana doktorum demiri hergün almayacaksın dedi
Kan değerlerim üst sınırın yukarında çıktı
benimki de düşüktü nasıl yükseldi ?
formülüm şu: süt ve süt ürünlerini demir ilacıyla birlikte alma
demir ilacından sonra hergün bir portakal yedim
kahvaltıda 1 çay kaşığı pekmez..
ve yeşillik tükettim
değerlerim yukarı çıktı bu sayede
Aynen kuzum ya muhtemelen ben de delircem :)Ben obsesif olmadığım halde delirdim. Allah şimdiden sabır versin. Doğuma 15 gün kala geldi kAyinvalidem. Doğduktan 15 gün sonra gitti. Ama ben delirdim. Gelmese inan daha az yorulurdum. Herşeyi ben yaptim bütün işleri tekrar tekrar. Çok zor çok.
Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Kendi işlerimi kendim yapabiliyorum şu anda şükürler olsun. Kayınvalidem Mayıs 6 da geliyor. Ben mayıs 10 da izne ayrılıyorum bi sıkıntı çıkmazsa inş. Doğum 27 Mayıs görünüyor benim. Erken doğum falan ihtimaline karşı erken gelsin istedim. Kalplerini de kırmak istemiyorum. Görmezden gelmek çok zor benim için. Bi misafir geliyor. Günlerce her yeri temizliyorum. Halılara koltuklara elektrik düğmelerine kadar. Off off.
canım dr. um 3. aydan sonra bildiğin bir yerde kaliteli bir boya ile boyatabilirsin demişti bana. bişey olacağını sanmıyorum oyüzden:)Canımlar merhaba.Mayısta saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama birçok sayfada gebelikte zararlı olduğuna değinilmiş.Zararı olur mu ki boyatmakta istiyorum ama bilemedim...Sizce?
Ben de geçen gün onu düşündüm umarım bir sorun yoktur O onurumbenimKızlar bende onurumbenimi merak ettim
İnşallah bi sorun yoktur. Çok oldu hiç görünmüyor nedense.
Çok yazık çok üzülüyorum ebeveynlerimize nasıl vicdandır hele kayınvalidelerde nasıl bir yokolmuş insanlık izliyorum dehşet içinde demekki sadece bende yokmuşİnsanın başına her şey geliyor, geçmiş olsun:) Benimkiler de genç, ilk torunları ikisi de bakmam diyor. Kreşe vereceğim deyince de kimsesiz mi o çocuk niye evde bakılmıyor deyip, ağlıyorlar:))
Annen de olsa güvenmemek lazım bazı konularda, herkes kendi bacağından.
Aman boşver. Benim kayınvalidem bakmasa daha iyi, yüz sene dinlerim sonra ne kadar zorlandığını, arkadaşlarıyla görüşemediğini filan. Annem de aynı. Doğururken bana mı güvendin der geçer. Zaten 60 yaşından sonra torunla mı uğraşsınlar.Çok yazık çok üzülüyorum ebeveynlerimize nasıl vicdandır hele kayınvalidelerde nasıl bir yokolmuş insanlık izliyorum dehşet içinde demekki sadece bende yokmuş
Benim kötü diye 2ye çıkardı doktor. Bakalım yarın muayene var. Poyraz kaç gram olmuş? Özledim keratayı. Son bir kaç gündür açma germe hareketleri yapıyor içerde. Yarıp çıkacak gibi. Bir de göğüs kafesine bir baskı oluyor anlamadım acıyor eğilinceÇok şanslısın. Demiri aradan çıkarman çok büyük avantaj:) Sabahları midem gergin oluyor. Tolere edemez hapı. Gece yatarken aldım gece yarısı karın ağrısı ile uyandım koş wc ye:))) kahvaltıdan sonra olucak illa. O da öğünlerimi alt üst ediyo. Neyseki becerebilmişim. Kan değerlerim iyi. Demir yıllardır eksikti benim. Bu defa toparlamışım :) iki ay kaldı sabır sabır
Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Kendi işlerimi kendim yapabiliyorum şu anda şükürler olsun. Kayınvalidem Mayıs 6 da geliyor. Ben mayıs 10 da izne ayrılıyorum bi sıkıntı çıkmazsa inş. Doğum 27 Mayıs görünüyor benim. Erken doğum falan ihtimaline karşı erken gelsin istedim. Kalplerini de kırmak istemiyorum. Görmezden gelmek çok zor benim için. Bi misafir geliyor. Günlerce her yeri temizliyorum. Halılara koltuklara elektrik düğmelerine kadar. Off off.
canım bende anlamadım.:) kafa yormuyorum artık.
bu kadar kısa sürede satılacağını tahmın etmıyordum dıyor bıde yaaaayani ev satılmaz ben söz vermiş bulunayım, aaa bak yakında değilsiniz dıyecektı sonrada. zaten ben gitmem kımsenın evine bana bırakırsınız dıyordu aklım almıyordu.cunku kv en erken 13.00 te uyanır...
ya aklıma bıssuru sey geliyor. aylarca melemen aserdım.neyse gectı aşermem, gecen hafta dıyorkı yazın yaptıklarımı hıc yıyemedım size verim de götürün dedi. nasıl kızdım... birde her yemeğe gittiğimizde cok cok yapar bır gun sonra yersınız derdi. şimdi bakıyorum hamıle olduğumdan beri hiç vermiyor. zaten çocuk düşünüyoruz ilk dediğimde; oğlumu nasıl ikna ettin oldu ilk sorusubende dedimki o beni ikna etti:))
aman mesele çokta eşimin hatrına katlanıyorum sessiz sessiz gidip geliyorum yılda 1-2 anca çağırıyorum.
burasınıda bdv ye cevırdım kusura bakmayın. çok doluyum.
Altın gibi gramla ölçülüyo bunlar ya:)) bak bakalım kar etmiş misin :) kaburga ağrısı yaygın bi durum canım. Nette de karşılaşmıştım çok önce. Nefes darlığı mide yanması vs de yaygın.Benim kötü diye 2ye çıkardı doktor. Bakalım yarın muayene var. Poyraz kaç gram olmuş? Özledim keratayı. Son bir kaç gündür açma germe hareketleri yapıyor içerde. Yarıp çıkacak gibi. Bir de göğüs kafesine bir baskı oluyor anlamadım acıyor eğilince
Son usg de dr bi resim verdi. O an dikkat etmemiştim eve geldim bi baktım burun kocaman :))))) yani anormal büyük. Buraya yazmıştım hemen , usg cihazından kaynaklı bizde de öyle olıyo demeleri için ama demediler:))))Burnumuuuuu :) ben hatırlamıyorum. Ne oluyoki ??
Son usg de dr bi resim verdi. O an dikkat etmemiştim eve geldim bi baktım burun kocaman :))))) yani anormal büyük. Buraya yazmıştım hemen , usg cihazından kaynaklı bizde de öyle olıyo demeleri için ama demediler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?