2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben obsesif olmadığım halde delirdim. Allah şimdiden sabır versin. Doğuma 15 gün kala geldi kAyinvalidem. Doğduktan 15 gün sonra gitti. Ama ben delirdim. Gelmese inan daha az yorulurdum. Herşeyi ben yaptim bütün işleri tekrar tekrar. Çok zor çok.

Şahsen ben koymam canım:)) kaburgam aşındı zaten de kasıklarda kurtcuklar dolaşıyo gibi. El veya parmak. Bence parmak :) bi sesi kaldı canım tanımlayamadığım. Burnundan daha önce bahsetmiştim

Şahsen ben koymam canım:)) kaburgam aşındı zaten de kasıklarda kurtcuklar dolaşıyo gibi. El veya parmak. Bence parmak :) bi sesi kaldı canım tanımlayamadığım. Burnundan daha önce bahsetmiştim

Burnumuuuuu :) ben hatırlamıyorum. Ne oluyoki ??

Vay arkadaş... Ne güzel yaw, maaşallah .

Aynen kuzum ya muhtemelen ben de delircem :)

Bence de görmezden gelme durumu olmayacak sende. Ben aşırı titiz bir insan olmamama rağmen ben bile söylüyorum böyle konularda. Çünkü için rahat etmeyecek. Herkesin huyu farklı ev düzeni farklı. Ben de kayınvalidemi çok görmüyorum ama geldiği zaman benim düzenimden farklı bişey yapınca söylüyorum napiyim. Kendi annem olsa ona da söylüyorum ama kendi annem hiç bozulmuyor. Anne ne de olsa. Ama kv bozulur. Allah yardımcın olsun canım, bir de çok hassasmışsın temizlik konusunda senin işin daha zor. Bizee kim kalacak ne kadar kalacak bilmiyorum ama bende şimdiden düşünmeye başladım inşallah bir sorun çıkmaz diye. Çünkü benim kv de hep kendi bildiği gibi yapmak ister herşeyi. Bebekle ilgili konularda da oyle yaparsa da tartışırsak diye korkuyorum. Ben de çenemi tutamam çünkü

Canımlar merhaba.Mayısta saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama birçok sayfada gebelikte zararlı olduğuna değinilmiş.Zararı olur mu ki boyatmakta istiyorum ama bilemedim...Sizce?
canım dr. um 3. aydan sonra bildiğin bir yerde kaliteli bir boya ile boyatabilirsin demişti bana. bişey olacağını sanmıyorum oyüzden:)

rapunzel_071 canım öncelikle artık cagirmissin o da sağolsun işini gücünü bırakıp senin için geliyor ne kadar zor olursa olsun kadın senin işini görecek temizliğini yemeğini yapacak elinden geldiği kadar. O gelmeseydi o ağırlaşmış halinle onun yaptığından iyi bi temizlik yapabilecek miydin hadi yaptın yorulup sırt bel ağrıları yaşamayacak miydin. Az gözlerini kapat olduğu kadar olsun canım. Seni de anlıyorum çok çok zor olmalı senin için. Ama ınan o da elinden geleni yapıyordur

Kızlar bende onurumbenimi merak ettim
İnşallah bi sorun yoktur. Çok oldu hiç görünmüyor nedense.

Çok yazık çok üzülüyorum ebeveynlerimize nasıl vicdandır hele kayınvalidelerde nasıl bir yokolmuş insanlık izliyorum dehşet içinde demekki sadece bende yokmuş

Merhaba hanımlar. Ben de bugün doktor kontrolüne gittim. Oğlan 1208 gr olmuş, haftasından 1 hafta önde 28+6. Doktorun tartısı fazla tarttı:) 69,5 kilo olmuşum:) Artık 1,5 kilo aldım diyeceğim yani. Oğlan şu anda ters ayaklardan gelişli, kafası da 29+4 dedi, benim normal doğum yavaştan sıkıntıya geliyor yani. Daha sık gelecek miyim, NST'ye girecek miyim dedim 30. Haftadan sonra, gerek yok gebelikte bir sıkıntı yoksa çağırmıyorum ben 37'ye kadar normal randevularda gider gelirsin dedi.
Çalıştığım için rapor işini de sordum, 32+0'da raporu hazırlayıp verecek 37'ye kadar çalışabilir diye. 22 Mayıs gibi izne ayrılacakmışım hesapladı.
Böyle yani.

Çok yazık çok üzülüyorum ebeveynlerimize nasıl vicdandır hele kayınvalidelerde nasıl bir yokolmuş insanlık izliyorum dehşet içinde demekki sadece bende yokmuş
Aman boşver. Benim kayınvalidem bakmasa daha iyi, yüz sene dinlerim sonra ne kadar zorlandığını, arkadaşlarıyla görüşemediğini filan. Annem de aynı. Doğururken bana mı güvendin der geçer. Zaten 60 yaşından sonra torunla mı uğraşsınlar.
Gölge etmesinler yeter, büyür bir şekilde.

Benim kötü diye 2ye çıkardı doktor. Bakalım yarın muayene var. Poyraz kaç gram olmuş? Özledim keratayı. Son bir kaç gündür açma germe hareketleri yapıyor içerde. Yarıp çıkacak gibi. Bir de göğüs kafesine bir baskı oluyor anlamadım acıyor eğilince

Canım artık ya sabır çekicen . Şimdiden düşünüp bunaltma kendini. Madem çağırdın gelecekler, sabretmek lazım. Çağırmasan olmaz. Ben senin gibi değilim ama yine de haklısın. Titizlikten ziyade herkesin evi düzeni kendine göre.
Benim de kendi annem gelcek şimdiden kara kara düşünüyorum, napcam diye.sinirlendirecek beni biliyorum. Yok kırklısın yok lohusasın. Çıkma etme. Herşeyi ama herşeyi dine imana bağlar.daraltır beni. Bebek doğunca kavga etmek istemiyorum.
En iyisi bir an önce toparlanıp sepetlemek :) o güne kadar da sabır..

Sende ki şansa bak. Ama gün gelir devran döner. İnşallah daha iyi güzel evin olur. Kendin bakarsın kimsenin de tek kelime etmesine izin vermezsin.zaten edemezlerde.

Kızlar bu süslenmiş hastane çıkışları falan oluyor ya instagramda falan satıyorlar. Onların üstünde kurdele çiçek falan oluyor ya yıkarken sorun olmuyor mu onlar acaba? Kullanan oldu mu onlardan? Almayı düşünen var mı ?

Altın gibi gramla ölçülüyo bunlar ya:)) bak bakalım kar etmiş misin :) kaburga ağrısı yaygın bi durum canım. Nette de karşılaşmıştım çok önce. Nefes darlığı mide yanması vs de yaygın.

Burnumuuuuu :) ben hatırlamıyorum. Ne oluyoki ??
Son usg de dr bi resim verdi. O an dikkat etmemiştim eve geldim bi baktım burun kocaman :))))) yani anormal büyük. Buraya yazmıştım hemen , usg cihazından kaynaklı bizde de öyle olıyo demeleri için ama demediler:))))

Ben yüzünü daha göremedim ki canım ne diyeyim sana:)) ama o görüntüler baya büyüyüp bize geldiği için burnunun öyle olması normaldir,bi de daha kendileri minicik burnu yüzüne büyük kaçmıştır son haftalarda yüzü dolunca küçücük fındık gibi kalır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…