2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saç boyamak ile ilgili perinatolog Prof. Melih Atahan Güven in youtube da videosu var. İsteyen bakabilir.

İsin kotu tarafi lohusalikta buyuk olasilik hastaligin ilerleyecek, e bu durumda isler iyice zorlasacak
Seni zor gunler bekliyor
Ben standart bi kisiyim temizlik konusunda ancak lohusalikta kafayi yemistim
Herkes pis geliyordu bana, annem haric
Arkadasimda senin gibi, dr tedavi bitmeden sakin cocuk yapma dedi, lohusalikta cok ilerler dedi ona
Bu haldeysen kv kp cekmek zulum olsa gerek
Bu arada esimde spor cantasini onune gelen yere koyuyor cildirtiyor beni yaa
Seni hic düşünemiyorum

Canım ben aldım ama daha yıkamadım yıkayınca paylaşırım inşallah bişey olmaz

:))) kilo almıştır sanıyorum çünkü hakikaten karnım ağır gelmeye başladı. Daha çok var yaa nasıl dayanıcam bilmiyorum

Kızlar vajinamda bir ağrı var, yürürken cok zorlanıyorum. Normal mi? Endişelenmeye başladım.

Eger dikildiyse sorun olmuyo yapistirmaysa cikabilir belki. Onun icin de elde yıkamayı oneriliyo genelde

:))) kilo almıştır sanıyorum çünkü hakikaten karnım ağır gelmeye başladı. Daha çok var yaa nasıl dayanıcam bilmiyorum
Benim için zor günler. Ayak tabanlarım çok kötü ağrıyor. Mide küçüldü daha 5. Lokmada yer kalmıyor. Açım resmen. O da halsizlik yapıyo. Karnımı kucağıma alıp gezesim var :)))))

O burun imkansız aslında canım. Yani doktor mutlaka bahsederdi. Özellikle inceledi çünkü burun boyun vs. Ama gelgelelim bu resim bi değişik :))))) ayrıntılı da fındık gibi teyzesi dediğin doğru . oyyy annesi onun burnuna falan kurban olur . Bu arada görememene biraz üzüldüm ama tek derdiniz bu olsun inş. sağlığı yerinde olsun yeter ki

Benim için zor günler. Ayak tabanlarım çok kötü ağrıyor. Mide küçüldü daha 5. Lokmada yer kalmıyor. Açım resmen. O da halsizlik yapıyo. Karnımı kucağıma alıp gezesim var :)))))
Evet benim de ağrıyor. Belim de ağrıyor. Kısa dönem hamilelik olsa keşke askerlik gibi

ahhh canım okurken yüreğim ağzıma geldi resmen
çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizi de

Sende ki şansa bak. Ama gün gelir devran döner. İnşallah daha iyi güzel evin olur. Kendin bakarsın kimsenin de tek kelime etmesine izin vermezsin.zaten edemezlerde.
evet bir ev begendik yeni yapı, yarın buyuk ıhtımal o olacak. ama malesefki aynı güzergah onlara cok yakın. olsun nasıl olsa gıtmeyı düşünüyorlar sallamadım artık. bugun yemege gıttık kv ye.standardı bozmadık. eşim bayagı üzerine gıttı.senın ablan kızının cocuklarına bakmak için taaa hakkarıye gitti dedi. ıyıde o damadını cok sevıyor dedi kv benım eşim boş durur mu o zaman sen oğlunu yani beni sevmıyosun dedi. ayrıca torununuda sevmıyosun dedi. birde ilk torun olacak dedi. hepiniz lafmışsınız dedi. içimin yağları eridi....:))

rapunzel bende senin gibiyim... hayal edemedim lohusa halini.
ben aileleri bile doğuma cagırmayı düşünmüyorum. o yuzden yorum yapamıyorum. (hepimiz aynı sehırdeyız.)
belki birkaç gun yardım edecek ark ın olur. yada temizlikçın falan varsa o olur...(ben sahsen 1 ark ve 1 temizlikçımden yardım alacagım.aileler beni geriyor kardeste oyle.)
ama senın kv biraz sıkıntıymış.
inşallah sorunsuz atlatırsın...

Kızlar bugün karnım ağrıdı hep.ama öyle çok değil. Bu kasılma nasıl oluyo. Acaba kasılmamı yaşıyorum. Böyle huzursuz etti beni. Gaz sancısı gibi de değil gibi de.
Panik olmuyorum da geçsin karnım yumuşasın biraz istiyorum.

gecen gunbende yasadim gun boyu tas kesildi karnim bende daha cozmus degilim bu kasilma olayini ilk hamileligim oldugu icin kasilma nasil oluyor yasadiklarimiz kasilmami cozemedim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…