Şaka gibi...ayyy allahım tam yılan hıkayesıne dönmuş sağolsun kayınvalıdeye yanı Allahtan hayırlısı canım bebıs uğuruyla gelecek merak etme
İsin kotu tarafi lohusalikta buyuk olasilik hastaligin ilerleyecek, e bu durumda isler iyice zorlasacakHamileliğim de erken doğum riskini falan hiç konuşmadık canım. O yüzden yine de Allahın takdiri diye 3 hafta kala gelsinler dedim. Demez olaydım. Şimdiden uyku uyuyamıyorum. Rabbim kimseye bu rahatsızlığı da vermesin. Annem de böyle. Hep tartışırdım falan hastasın sen derdim. Annemden beter oldum. Dr a gittim. Tedavim yarım kaldı işte. İlerleme kaydedemiyorum. Saatlerce mutfaktayım. Lezzetten çok hijyenik yemek yapıyorum ben. Beni benim gibi biri anlar bence de :) Herşeyim fazlasıyla uç. Ama kv lerde temiz değil . Tamam titiz olma ama temiz ol bari ya
Bence risk almaCanımlar merhaba.Mayısta saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama birçok sayfada gebelikte zararlı olduğuna değinilmiş.Zararı olur mu ki boyatmakta istiyorum ama bilemedim...Sizce?
Canım ben aldım ama daha yıkamadım yıkayınca paylaşırım inşallah bişey olmazKızlar bu süslenmiş hastane çıkışları falan oluyor ya instagramda falan satıyorlar. Onların üstünde kurdele çiçek falan oluyor ya yıkarken sorun olmuyor mu onlar acaba? Kullanan oldu mu onlardan? Almayı düşünen var mı ?
:))) kilo almıştır sanıyorum çünkü hakikaten karnım ağır gelmeye başladı. Daha çok var yaa nasıl dayanıcam bilmiyorumAltın gibi gramla ölçülüyo bunlar ya:)) bak bakalım kar etmiş misin :) kaburga ağrısı yaygın bi durum canım. Nette de karşılaşmıştım çok önce. Nefes darlığı mide yanması vs de yaygın.
Bence hassas yikamada yikayabilirsiniz kızlar..Canım ben aldım ama daha yıkamadım yıkayınca paylaşırım inşallah bişey olmaz
Eger dikildiyse sorun olmuyo yapistirmaysa cikabilir belki. Onun icin de elde yıkamayı oneriliyo geneldeKızlar bu süslenmiş hastane çıkışları falan oluyor ya instagramda falan satıyorlar. Onların üstünde kurdele çiçek falan oluyor ya yıkarken sorun olmuyor mu onlar acaba? Kullanan oldu mu onlardan? Almayı düşünen var mı ?
Benim için zor günler. Ayak tabanlarım çok kötü ağrıyor. Mide küçüldü daha 5. Lokmada yer kalmıyor. Açım resmen. O da halsizlik yapıyo. Karnımı kucağıma alıp gezesim var :))))):))) kilo almıştır sanıyorum çünkü hakikaten karnım ağır gelmeye başladı. Daha çok var yaa nasıl dayanıcam bilmiyorum
O burun imkansız aslında canım. Yani doktor mutlaka bahsederdi. Özellikle inceledi çünkü burun boyun vs. Ama gelgelelim bu resim bi değişik :))))) ayrıntılı da fındık gibi teyzesi dediğin doğru . oyyy annesi onun burnuna falan kurban olur . Bu arada görememene biraz üzüldüm ama tek derdiniz bu olsun inş. sağlığı yerinde olsun yeter kiBen yüzünü daha göremedim ki canım ne diyeyim sana:)) ama o görüntüler baya büyüyüp bize geldiği için burnunun öyle olması normaldir,bi de daha kendileri minicik burnu yüzüne büyük kaçmıştır son haftalarda yüzü dolunca küçücük fındık gibi kalır o
Evet benim de ağrıyor. Belim de ağrıyor. Kısa dönem hamilelik olsa keşke askerlik gibiBenim için zor günler. Ayak tabanlarım çok kötü ağrıyor. Mide küçüldü daha 5. Lokmada yer kalmıyor. Açım resmen. O da halsizlik yapıyo. Karnımı kucağıma alıp gezesim var :)))))
Ya da yumurtlasaydık ds babaları kuluçkaya yatsaydı penguenler gibi:)Evet benim de ağrıyor. Belim de ağrıyor. Kısa dönem hamilelik olsa keşke askerlik gibi
Kızlar bugün başıma neler geldi.. yarın uçağa bineceğim için doktoruma whapp dan yazdım,o da gel bi bakalım ne olur ne olmaz rapor yazalım dedi..iş çıkışı koşa koşa gittim,o işleri hallettim..bebek 1000 gr olmuş mudur derken 1200 bile olmuş,doktor 2 hafta önde gözüküyor dedi..çok sevindim,çok mutluydum.. ordan çıkıştada bir yere gittik,yürürken arkama doğru bakıyordum annemler bir bağırmaya başladım,baktım önüm boşluk.. yaklaşık 1 metrelik yerden düşecekken son hamleyle atladım ama hepimizin ödü koptu..şimdi bebiş hareketli çok şükür ama baya korktuk..
evet bir ev begendik yeni yapı, yarın buyuk ıhtımal o olacak. ama malesefki aynı güzergah onlara cok yakın. olsun nasıl olsa gıtmeyı düşünüyorlarSende ki şansa bak. Ama gün gelir devran döner. İnşallah daha iyi güzel evin olur. Kendin bakarsın kimsenin de tek kelime etmesine izin vermezsin.zaten edemezlerde.
Ayy evet ya birazcık anlasalar bizi. Benim eşimin göbeği de çıktı. Benimle yarışıyor sanki. Beraber doğurcazYa da yumurtlasaydık ds babaları kuluçkaya yatsaydı penguenler gibi:)
Aynen bizde de iki göbek var:)))) diyorum sende daha rahat eder bana sığmıyor bu bebiş:)Ayy evet ya birazcık anlasalar bizi. Benim eşimin göbeği de çıktı. Benimle yarışıyor sanki. Beraber doğurcaz
gecen gunbende yasadim gun boyu tas kesildi karnim bende daha cozmus degilim bu kasilma olayini ilk hamileligim oldugu icin kasilma nasil oluyor yasadiklarimiz kasilmami cozemedim acikcasiKızlar bugün karnım ağrıdı hep.ama öyle çok değil. Bu kasılma nasıl oluyo. Acaba kasılmamı yaşıyorum. Böyle huzursuz etti beni. Gaz sancısı gibi de değil gibi de.
Panik olmuyorum da geçsin karnım yumuşasın biraz istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?