2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar sabah sabah aklıma geldide hurma yemeye başladınızmı

Günaydın kızlar sabah sabah aklıma geldide hurma yemeye başladınızmı
Gunaydin 35ten sonra gunde 7tane yemeyi planliyorum. Dogum oncesi yemek icin acve hurmasi bile getirttim inşallah faydasini goruruz

Canımlar merhaba.Mayısta saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama birçok sayfada gebelikte zararlı olduğuna değinilmiş.Zararı olur mu ki boyatmakta istiyorum ama bilemedim...Sizce?
Canım kokusuna çok yoğun maruz kalmadıkça sıkıntı olmaz ben doktora sordum boyatabilirsin dedi

Kızlar GYNO FERRO SANOL ile decavit ....ikisi birlikte ağır gelmiyor mu acaba içerikleri bayağı fazla da aklıma takıldı ...kimler ikisini kullanıyor
canım ben gyno ferro kullanıyorum doktorum ekstradan birşey vermedi hem vitamin hem kan oldugu için

Lullaby bebek bakım sırt cantaları nasıl bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• IMG_1933.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1934.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 29

Doktor görüntü alırken oynatmıştır minnoşun kafasını o sırada ters ışık yanlış açıdan öyle çıkmıştır :)
Aynen canım ben de diyorum az kaldı çıkınca doya doya seyrederim artık güzel yüzünü diyorum

Günaydın kızlar...Sabah sabah yediğim şeyleri görseniz yok artık dersiniz...
beni artık hiçbir yürüyüş kurtaramaz
bu hafta iyice abarttım ve sonuç 1 kg almışım

Bi 30 mu gördüm sanki :) hadi hayırlı olsun. Ya o kadar gzl davunuyorsun ki oğlumu gördüklerime değil duyduklarıma inandım artık. Tamam ikna oldum Boncuk burunlu Teyzesi benim oğlum. Küçücük bişiy:)))

Kızlar bugün Dr kontrolümüz vardı çok şükür bir sıkıntı yok 1288 gr. Olmuş. Gelişimi iyi dedi nst ye başladı bu haftadan itibaren her randevumda nst çekilecekmiş ayın 10da doğum öncesi izne ayrılıyorum
Hareketleri çok aşağıda hissetmenin sebebi ayaklarının aşağıda başı yukarda olmasından dolayı imiş. Normal dedi kızımın fotosu Dr bana benzetti bı arada :)

Eklentiler

• IMG-20170325-WA0000.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 114

70 gün diyor bi de şafağımız Karaman bizim :)))
Senin de Aksaray:)
Öyle tabi annesi buraya yazarsın inşallah doğunca fındık burunluymuş benim oğlum boşuna yazmışım buraya diye

CANIM SAÇ MI ONLAR =)

Ay çok tatlı yaa o dudaklar falan maşallah subhanallah

Maşallah çok tontiş çıkmış yanakları annesi...
bana da aynısını demişti baş yukarıda hala...
bana nst den falan bahsetmedi.. 4 nisan a çağırdı bir daha herhalde 32 den sonra nst ister

Bu arada nst ne heyecan verici bir kelime

Afiyet olsun, zarar olmasın kuzum. Günaydın:)

hep böyle oluyor.. Önce güzelce diyete uyuyorum sonra dayanamayıp aynı yiyeceklerden usanıp bozuyorum
tartıda kiloları görünce tekrar hizaya giriyorum...
tartıda gördüğüm rakamlar beni 2-3 hafta hizaya sokar tekrar diyete uyacağım
neyse 9 hafta kaldı böyle böyle en azından 15 kg ile bitirsem kardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…