2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben çok yiyemiyorum artık ya. Beybim kıpırdandıkça yediklerim rahatsız ediyo. Onun yerine devamlı bişeyler tırtıklama modundayım :) 28. Haftada 10 kiloydu ama kesin artmıştır. Napalım yaaa illa vericez artık.

Bende açılmam falam olur diye erkenden korkudan yemeniştim artık yiyeyim o zaman bende

Arkadaşlar soğuk almışım boğazım yanıyor halsizlik burnum tıkanmış doktora gidip ilaç kullanmak da istemiyorum çözüm önerileriniz var mı? Aman dikkat edin hasta olmayın.. sonra vicdan yapıyorsunuz bi de Bebeğme bişey olduğunu hissediyormu hastalığı vs diye

Geçmiş olsun canım ya mevsim geçişleri tam dikkat etmek lazım dediğin gibi.Deniz suyu spreyleri var burnun için zararı da yok bildiğim kadarıyla,soğuk algınlığına da hamilelikte zararı olmayan bitki çaylarından içebilirsin içine biraz bal limon.

Benim hala iştahım açık ama hep hamur işi...Bir de bu ara gözlerim tatlı arar oldu...
tatlı yemezken bu kadar aldım bir de tatlı yesem pesss
Yürüyüş yememe rağmen kilo alımımı dengeliyor
Bu hafta yürümedim hemen 1 kg almışım
sağlıklı şeylerden de bezginlik geldi artık...

[QUOTE="lilipit,

Canım bende senin gibiydim, 3 aydan sonra her ay boyamadiktan sonra ve ortamı bol bol havalandirdiktan sonra sıkıntı olmazmış, o nedenle zırt pırt boyatmayacaksin bence boya ben komşumu boyadım sonra bende boyattim

Canım bitki çayı. Zencefil kabuk tarçın ıhlamur limon dilimi ... bunları kaynat iç. Bal koy en son bardağına. Başka da alternatif bilmiyorum. Ben içtim baya geçtiğimiz aylarda.

70 gün diyor bi de şafağımız Karaman bizim :)))
Senin de Aksaray:)
Öyle tabi annesi buraya yazarsın inşallah doğunca fındık burunluymuş benim oğlum boşuna yazmışım buraya diye
Ayyyy Size en son adanadan (01) yazarım artık canım. Burnunu murnunu göreceğimi sanmıyorum hasret gidercez o arada boncuğumla. Çok uzun yoldan geliyorlar malum:) mart annelerine baktım da geçen gün. Ne gzl şeyler yazıyorlar onlar öyle: Benim doğumum yarın, ben pazartesi, kızlar biz çıktık hastaneden vs.

Kızlar bugün kontrol vardı. 1200 gram olmuş boyu da 34 cm miş. 32.haftadan sonra çalıştırmıcam dedi. 6 kilo almışım çok yemediğim halde büyük tansiyonum da yüksek çıktı biraz. Ellerim ayaklarım çok şişiyo diyince 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı 5 gün de raporu çaktı. Diyet yapıp yürüyüş yapıcaksın dedi. Dikkat etmeliyiz gebelik zehirlenmesi olabilir dedi.

Toplamda mı 6 kilo??? Çok hızlı geliyor kilolar canım artık bu haftalarda. Ben bir günde 1 kilo aldığımı hatırlıyorum:)
En kötü ihtimali söylemiş ama ciddiye al diyedir kesin .bazen Dikkatimizi uyandırmak için tek kozları bu oluyo doktorların da napsınlar:) diyet yapın yürüyüş yapın diyorlar sürekli ,yaptık mı hayır! Onlar da korkutacak böyle .

İyi haftasonları kızlar. Ya benim başıma ilginç bir şey geldi. Lavaboya gitmiştim dün akşam affedersiniz peçeteme yaklaşık bir tatlı kaşığı miktarında kopkoyu sarı bir pelte (pıhtı) geldi. İçerisinde de bir pul biberi boyutunda koyu kırmızı-siyah bir nokta vardı. İnternetten okudum nişan gelmesini tarif ediyordu bu durum. Bugün doktora gittik rahim boyuma baktı, 3,5 cm normal dedi. Bence kendisi de şaşırdı mukus tıkacı atmış (yani nişan) şuan için bir problem yok ama ilerisini öngöremem dedi. Tekrarlarsa ya da ağrın olursa gel ve bol su iç dedi. İşte böyle kızlar. Hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ya. Daha 28+4'teyim ne nişanı

Son düzenleme:
Endişesinde haklı çünkü baklavalar börekler bir öğünde yarım ekmek yesen tamam normal dicem ama bu yediklerinle 1 ayda 6 kilo alman mümkün değil dedi. Çikolata, dondurma yiyorum dedim onlardan bişey olmaz dedi. 2 tane havuç büyüklüğünde baklava yemelisin mesela. Her yemekten sonra sütlaç yemelisin dedi. Yediğim 1 gofretle olmazmış böyle. 1 hafta evde dikkat et bakalım dedi. 2 hafta sonra tekrar kiloma bakıcak.

Cnm az kilo aldgn icinmi doktr uyardi anlamdm ben.gebelik zehirlenmesi ne

Allah Allah canım çok enteresan madem nişan geldi sancı da olması gerekmez mi
Rahim boyu da iyiymiş...
Nst ye girdin mi peki?
İdrar yolları ile ilgili bir sıkıntı olmasın...
yada aşırı yorgunluğa bağlı bir durum ...

Canım doktor önce nst ile bakalım dedi sonra rahim boyu normal çıkınca almadı hiç nstye. Ben de idrar yolu olabileceğini düşündüm aslında ama doktor bir şey söylemedi onun ile alakalı. umarım öyle bir şeydir.

Alah korusun. En azından 33 e kadar korusun inş nişan değildir. Bizde de oluyo çok koyusu veya çok açığı veya su gibisi vs. İnş bunlardan biridir.

Ben bir yerde okumuştum nişan haftalar öncesinden gelebiliyor yazıyordu. Yine de tedbirli olmak lazım tabii.

canım peki idrar tahlili yapmadı mı?
Çünkü mayıs annelerinde bir arkadaşın öyle peçeteye az bir kan ve akıntı gelmiş
Enfeksiyon ve kum döktüğü çıkmıştı.. ondan aklıma geldi..
Nişan olsa sancı olmaz mı?

Bir de madem nişandan şüpheleniyor en azından ciğer geliştirici iğne vurması gerekmez miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…