- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
çok iyi bence. Wc arayacak vaktin oluyormuş:)))Benim bebiş hep sağda duruyor,ondan günde kaç kere tuvalete gittiğimi sayamıyorum artık,ellerim yıkamaktan aşındı :) Normal yani canım hele bundan sonra daha da fazlalaşacak.Dışarı çıkıp tuvalet aramaktan hiç çıkasım gelmiyor valla
Aminnnnn. Allahtan bu grupta haberler hep iyi. En kötü haberde bile bebiş iyi en azından:) nazar değmesin inş.Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah
Benim biraz ümidim vardı geç gelir belki 22 Haziran gösteriyordu. Bugün doktor 19 Haziran dedi artık yengeç olma ümidi de kalmadı. 23 Haziran olsa yengeç olacaktı. Benim annem ikizler, kpeder ikizler. Çok zor ikizler burcuKızlar bebişler hep ikizler burcu çıkacak
Benimki çok ani. Biri kesenin üstüne basıyo sanki o derece:) az kaldı az sabrediyoruz şükrediyoruz :))))Su fazla içmediğim halde bizde de durum fena ...Normal galiba... bi yere gittiğim zaman veya dışarıdayken çok sıkıntı oluyor
Amiin insan kendine bi şekilde çözüm buluyor da bebişe en ufak bişey dediğinde doktor dünya duruyor.Aminnnnn. Allahtan bu grupta haberler hep iyi. En kötü haberde bile bebiş iyi en azından:) nazar değmesin inş.
Ben yataş, idaş, istikbal ve işbir yataktan bilgi aldım. Yataş, idaş ve istilbaldekilerde yay var. Lateks yaysız olanı işbirde yapıyorlar o ölçüde. Anti alerjik dış kılıfı var. Ergonomik, çok güzel bir yatak. Fiyatı 700 lira yalnız. Benim içime en çok o sindi ama o kadar fiyat verilir mi bilmiyorum. Gerçi boyu 1.60 olduğu için çok uzun süre yatıcak onda. Koltukçudan kestirdiğin sünger profesyonel yatak yapanlarınki gibi olmaz bence. Benden bilgiler bu kadarGünaydın:) Bugün Yataş ve İdaş'a bakacağım. Benim yatak da aynısı, bulamazsam yorgancıda / koltukçuda iyi bir sünger kestirip yaptıracağım.
kocaman masallahhhh masallah bebisine bende 3 haftadir kontrole gitmiyorum bizim bebisde enson 1200 du iki kilo oldugu gunderide goruruz insallahhselam kizlar doktordan geldik yeni merak ettigim her seyi sordum oncelikle karnimin aksamlari cok.sertlesmesini sordum.sabah normalse sorun yok dedi aksam yorulunca ayakların yukarda dinlen dedi iki haftadit vajinam agriyodu meger ayaklariyla vuruyomus su an ters duruyo dedi su icmenin bebege degil bize faydası varmis odem icin cok su ic sik tuvalete cik dedi bebisim 1800 gram olmus heykel gibi oturuyodu :)) kramp giriyo geceleri bikac gundur magnezyum ilaci verdi bir de demir ilacini mutlaka icmelisin dogumda çok kan kaybediceksin halsiz dusersin lohusalikta dedi
Ben de yengecim oğluşum da yengeç olsun diyordum ama ikizler olacak galibaBenim biraz ümidim vardı geç gelir belki 22 Haziran gösteriyordu. Bugün doktor 19 Haziran dedi artık yengeç olma ümidi de kalmadı. 23 Haziran olsa yengeç olacaktı. Benim annem ikizler, kpeder ikizler. Çok zor ikizler burcu
Eşimin teyzesine bebişim ikizler olacak malesef , İnişli çıkışlı bi karakter olabilir napıcam falan diye konuşuyordum ki Teyzesi ikizlermiş:))))) dikkatli olun her zaman konuşulmuyormuş bu konu o farkettim:))))
çok iyi bence. Wc arayacak vaktin oluyormuş:)))
O an tuvalet bulacak vaktimin olacağını sanmıyorum. Her şey çok normal giderken içimde bi kıpırdıyor hooop... yani mesane dolu olsa kesin gider. Anlık bi tekme canım genel bi baskı değil. Kendime bez mi bağlasam ki:)
Benim oğlumda gelmişti ama zamanında 39+2 de akşama doğum yapmıştım.anlattığın gibi bişeydiİyi haftasonları kızlar. Ya benim başıma ilginç bir şey geldi. Lavaboya gitmiştim dün akşam affedersiniz peçeteme yaklaşık bir tatlı kaşığı miktarında kopkoyu sarı bir pelte (pıhtı) geldi. İçerisinde de bir pul biberi boyutunda koyu kırmızı-siyah bir nokta vardı. İnternetten okudum nişan gelmesini tarif ediyordu bu durum. Bugün doktora gittik rahim boyuma baktı, 3,5 cm normal dedi. Bence kendisi de şaşırdı mukus tıkacı atmış (yani nişan) şuan için bir problem yok ama ilerisini öngöremem dedi. Tekrarlarsa ya da ağrın olursa gel ve bol su iç dedi. İşte böyle kızlar. Hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ya. Daha 28+4'teyim ne nişanı
Maşallah aramızda 2 gün var benim 1288 gr Dr normal dedi seninki o zaman baya iri tontiş bir bebek olacak haftası ileridir bende merak ettim nasıl besleniyorsun.selam kizlar doktordan geldik yeni merak ettigim her seyi sordum oncelikle karnimin aksamlari cok.sertlesmesini sordum.sabah normalse sorun yok dedi aksam yorulunca ayakların yukarda dinlen dedi iki haftadit vajinam agriyodu meger ayaklariyla vuruyomus su an ters duruyo dedi su icmenin bebege degil bize faydası varmis odem icin cok su ic sik tuvalete cik dedi bebisim 1800 gram olmus heykel gibi oturuyodu :)) kramp giriyo geceleri bikac gundur magnezyum ilaci verdi bir de demir ilacini mutlaka icmelisin dogumda çok kan kaybediceksin halsiz dusersin lohusalikta dedi
Harika bir insansınBen yataş, idaş, istikbal ve işbir yataktan bilgi aldım. Yataş, idaş ve istilbaldekilerde yay var. Lateks yaysız olanı işbirde yapıyorlar o ölçüde. Anti alerjik dış kılıfı var. Ergonomik, çok güzel bir yatak. Fiyatı 700 lira yalnız. Benim içime en çok o sindi ama o kadar fiyat verilir mi bilmiyorum. Gerçi boyu 1.60 olduğu için çok uzun süre yatıcak onda. Koltukçudan kestirdiğin sünger profesyonel yatak yapanlarınki gibi olmaz bence. Benden bilgiler bu kadar
Anladım bendensin. Sende de olduğuna göre Olabiliyormuş böyle şeyler:) Zaten bizim bebişler çok benziyo. ayaklarını da kaburganın oraya sokuyordu di mi :)))) mayıs 19dan önce doğar mı dersin??? Mayıs sonu haziram başı gibi dendi bana. Aralık geniş ama ikizleri kapsıyor sadece :):))) dependin bezleri var ya yetişkinler için ondan çıkarken takmak lazım:) ben daha gelmeden aramaya başlıyorum canım nasılsa gelecek diye tuvalet yakınındaki mağazalarda zaman geçiriyorum ani bir baskı olursa diye:)
Ablam da ödemliydi. Balon gibiydi. Normal doğum yaptı. Ellerin ayakların şişiyor ya ödeme işaret sanki. Bir hafta sonra tekrar konuşalım:))) ne desek boş. Aman kuzu iyi olsun daAmiin insan kendine bi şekilde çözüm buluyor da bebişe en ufak bişey dediğinde doktor dünya duruyor.
Ne demek canım rica edem. Ben de ya işbiri alıcam ya da çilekten alıcam. Biz yaylı yataklarda yattık bir şey de olmadı. İlerde baktım içime sinmedi ordan alırım belki. Yarın gidip yakından bakıcam.Harika bir insansınne güzel özet geçmişsin. Aşağı yukarı ben de aynı bilgileri aldım. Bir de Yatsan'a baktım ama fiyatlar bin lirayı geçik. İşbir en iyisi gibi. Teşekkür ederim
Canım benim gebeligin basından beri var.süt beyazı renginde kokusızKizlar sizde de akinti oluyo mu
Bende de oluyor ama devamli degil ara araKizlar sizde de akinti oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?