2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
çok iyi bence. Wc arayacak vaktin oluyormuş:)))
O an tuvalet bulacak vaktimin olacağını sanmıyorum. Her şey çok normal giderken içimde bi kıpırdıyor hooop... yani mesane dolu olsa kesin gider. Anlık bi tekme canım genel bi baskı değil. Kendime bez mi bağlasam ki:)

Kızlar bebişler hep ikizler burcu çıkacak
Benim biraz ümidim vardı geç gelir belki 22 Haziran gösteriyordu. Bugün doktor 19 Haziran dedi artık yengeç olma ümidi de kalmadı. 23 Haziran olsa yengeç olacaktı. Benim annem ikizler, kpeder ikizler. Çok zor ikizler burcu

Aminnnnn. Allahtan bu grupta haberler hep iyi. En kötü haberde bile bebiş iyi en azından:) nazar değmesin inş.
Amiin insan kendine bi şekilde çözüm buluyor da bebişe en ufak bişey dediğinde doktor dünya duruyor.

Günaydın:) Bugün Yataş ve İdaş'a bakacağım. Benim yatak da aynısı, bulamazsam yorgancıda / koltukçuda iyi bir sünger kestirip yaptıracağım.
Ben yataş, idaş, istikbal ve işbir yataktan bilgi aldım. Yataş, idaş ve istilbaldekilerde yay var. Lateks yaysız olanı işbirde yapıyorlar o ölçüde. Anti alerjik dış kılıfı var. Ergonomik, çok güzel bir yatak. Fiyatı 700 lira yalnız. Benim içime en çok o sindi ama o kadar fiyat verilir mi bilmiyorum. Gerçi boyu 1.60 olduğu için çok uzun süre yatıcak onda. Koltukçudan kestirdiğin sünger profesyonel yatak yapanlarınki gibi olmaz bence. Benden bilgiler bu kadar

kocaman masallahhhh masallah bebisine bende 3 haftadir kontrole gitmiyorum bizim bebisde enson 1200 du iki kilo oldugu gunderide goruruz insallahh

Ben de yengecim oğluşum da yengeç olsun diyordum ama ikizler olacak galiba

Bizimkiler mayısta gelip boğaya kayabilir mi acaba

:))) dependin bezleri var ya yetişkinler için ondan çıkarken takmak lazım:) ben daha gelmeden aramaya başlıyorum canım nasılsa gelecek diye tuvalet yakınındaki mağazalarda zaman geçiriyorum ani bir baskı olursa diye:)

Benim oğlumda gelmişti ama zamanında 39+2 de akşama doğum yapmıştım.anlattığın gibi bişeydi

Maşallah aramızda 2 gün var benim 1288 gr Dr normal dedi seninki o zaman baya iri tontiş bir bebek olacak haftası ileridir bende merak ettim nasıl besleniyorsun.

Harika bir insansın ne güzel özet geçmişsin. Aşağı yukarı ben de aynı bilgileri aldım. Bir de Yatsan'a baktım ama fiyatlar bin lirayı geçik. İşbir en iyisi gibi. Teşekkür ederim

Kızlar ilk kez sebepsiz 2 saate yakın hıçkıra hıçkıra ağladım.Neden yok.Hem ağladım Hem şaşırdım.Hormonlar mı ki

Anladım bendensin. Sende de olduğuna göre Olabiliyormuş böyle şeyler:) Zaten bizim bebişler çok benziyo. ayaklarını da kaburganın oraya sokuyordu di mi :)))) mayıs 19dan önce doğar mı dersin??? Mayıs sonu haziram başı gibi dendi bana. Aralık geniş ama ikizleri kapsıyor sadece :)

Amiin insan kendine bi şekilde çözüm buluyor da bebişe en ufak bişey dediğinde doktor dünya duruyor.
Ablam da ödemliydi. Balon gibiydi. Normal doğum yaptı. Ellerin ayakların şişiyor ya ödeme işaret sanki. Bir hafta sonra tekrar konuşalım:))) ne desek boş. Aman kuzu iyi olsun da

Harika bir insansın ne güzel özet geçmişsin. Aşağı yukarı ben de aynı bilgileri aldım. Bir de Yatsan'a baktım ama fiyatlar bin lirayı geçik. İşbir en iyisi gibi. Teşekkür ederim
Ne demek canım rica edem. Ben de ya işbiri alıcam ya da çilekten alıcam. Biz yaylı yataklarda yattık bir şey de olmadı. İlerde baktım içime sinmedi ordan alırım belki. Yarın gidip yakından bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…