2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bacaklarim hala agriyo kramptan bugun ictim magnezyumu bakalim faydasi olacak mi benim icin onde olsun iyi olsun yeter bebek kiloya cok inanmiyorum cunku kizim dogmadan 2 hafta once 3 bucuk kiloydu 3200 dogdu bu cocuk cekti mi o zaman :)) dogunca hepsi büyüyor zayifi da kilolusu da allah saglik versin yeter ki her yerleri tam olsun

Ablam da ödemliydi. Balon gibiydi. Normal doğum yaptı. Ellerin ayakların şişiyor ya ödeme işaret sanki. Bir hafta sonra tekrar konuşalım:))) ne desek boş. Aman kuzu iyi olsun da
Valla şişiyorum. Normalde de ödem vardı vücudumda. İşe giderken spor ayakkabı giyiyorum o derece. Sağ ayak bileğim sanki burkmuşum gibi şişiyo

haklısın ... önce sağlıklı olsunlar da..
zaten ultrason cihazları tartı değil ki tam kiloyu ölçsün...tahmini bir değer..
Bir de kilonun önemli olmadığını ben 22. haftamda gördüm
bebeğim 480 gramdı doktor gelişim geriliği olabilir demişti
aynı hafta aynı günde bir arkadaşımın bebeği 450 gramdı 1 hafta önde demişti ona da doktoru

magnezyumla beraber muz ve maden suyu da kramplara iyi geliyor

Son 7 hafta
Zaman hem yavas hem cok hızlı geciyo

senin doğum benden önce olacak bu durumda
sağlıkla gelsinler inşallah...

ben daha hazırlıklarımı tamamlayamadım..Dolabım gelmedi kıyafetler ütüler çanta hazırlığı var
bence artık zaman çok hızlı geçiyor...yapmam gereken çok iş ama az zaman var

O ayakları hiç çekmiyor ki ordan ultrasondan da onaylı ayaklar kaburgada benimkinin de :)) evet çok benziyor minnoşlar tarihler yakın gelişimleri de çok benziyor,sen buraya bişey yazıyosun iki gün sonra ben de oluyor:)) inşallah sen doğurdum yazacaksın ben 2 gün sonra ben de ben de yazacam:))

Hemen idrar testi yaptırdı zaten çok şükür temiz çıktı. En az 2 litre iç dedi zaten. Çok dikkat edicem şurda bişey kalmadı

İyi bari idrarda protein çıkmadıysa ödemdir o inşallah.Kahvaltıda dere otu ve maydonoz ödeme iyi geliyormuş çok abartmamak koşuluyla,malum hamilelikte herşeyin fazlası zarar.önemli olan bebeğinin gelişiminin iyi olması.Bizdeki aksaklıklar doğumdan sonra geçip gidecek inşallah

İnan bende aynı durumdayım.evim en son onbeş tatilde temizlenmişti.koltukları cekemedigim için öylece duruyo.mayısta annem gelirse iş yapıcak.canta desen daha hazır deil.dolap aldık onun gelmesini bekliyorum ütü için.belkide ikinci gebeligim diye bu kadar rahatım yada eşimin rahatlıgı bana bulastı:)
Dolap lohusa takımı bebek şekeri bebek arabası hastane için ayrı bi pijama takımı daha ,gögüs pompası,bebek şampuanı.tek eksigim bunlar

Ben de birkaç hafta sonra evimi temizleteceğim ...Yatak odamda karyolamı çektirip altını temizleteceğim ..Perdeler halılar

Benim de banyo setim eksik, beşik için yatak, 1 tane lohusa geceliği aldım 1 tane de lohusa pijaması alayım diyorum..
burun aspiratörü almadım, yan yatış yastığı da almadım.
1 takım daha hastane çıkışı almam gerek ve birkaç parça ufak kıyafet...
Bebek için ikramlıkları da son hafta alacağım belki bayatlar diye..

Aynen canım perde halı cam duvar hepsinin temizlenmesi lazım.banyo seti olarak sadece küvet aldım yirmi liraya.kova maşrapa zaten vardı bende.burun aspiratörü kızımda hiç kullanmadım bundada gerektigi zaman alırım.yan yatış yastıgını da hiç kullanmadım yan yatırdıgım zamanlar küçük bi yastıgı sırtına destek veriyodum:)o zamanlar böyle bi yastık varmıydı onuda bilmiyorum.hem küçük bi yerde yasıyoduk hemde yaşımın verdigi cahillikmi diyelim bileöedim.2011 ve 2017 .iki hamilelk arasında daglar kadar fark varmış şimdi sana yazınca bi kez daha fark ettim:)

Bende oluyor canım hatta bu aralar daha çok oluyor idrar tahlili yaptırdım iltihap çıktı çünkü kaşıntı falanda olmaya başlamıştı.

Benim Sezeryan olduğu için temizliği 1 hafta önce yaptıracağım dediğiniz gibi perdeler koltuk altları her yer dip bucak temizlenmeli. Tabi acele etmezse kızım... Şimdilik erken doğum riski falan görünmüyor çok şükür. Ben de lcw den bir elbise gecelik aldım mecit marka alt üst dantelli pijama aldım oğlumdan kalma elbise geceliklerimde var idare ederim artık. Bebişe biraz tulum falan aldım fazlaca abisinden kalma hastane çıkışları yelekler battaniyeler var zaten unisex olanları kullanacağım diğerlerini arkadaşımın oğlu olacak ona verdim.2. De belki erkek olur diye çoğu şeyini saklamıştım.karyola ve park yatağımız ikiside var.araba koltuğu.anakucağı, mama sandalyesi de var benim alacağım şampuan,pişik kremi, bez ve kova-maşrapa kaldı. Yeni doğan bebekte burun asbiratörü kullanma taraftarı değilim aslında hiç kullanılmamalı gerek duymamıştık da aslında.şampuan ve pişik kremini mustela alacağım oğlumda kullandım çok da beğendim uzun süre de gitti.ayrıca bir de sudocrem alacağım o da çok güzel bebek bakım kremi. Tecrübelendik belki de ondan bir rahatlık var her şeyimi izine ayrılınca yapayım diyorum 2 haftam kaldı inşallah yavaş yavaş hazır oluruz

ilk işim ayaklarının resmini koymak olurmuş buraya:) Ben doğurdum yazarsam buraya yazdığım tek iyi şey olur heralde:)))))hep bi rahatsızlık şüphe vs yazdım. Bak bişey daha yazıyım o da çıksın inş. Malum bebişin büyüdüğüne işaret:) nefesi zorluyor. Aldığın nefes sanki yetmiyor. Kaburganı bi yere çarpmışsın gibi dokununca acıyo.

Valla şişiyorum. Normalde de ödem vardı vücudumda. İşe giderken spor ayakkabı giyiyorum o derece. Sağ ayak bileğim sanki burkmuşum gibi şişiyo
En zorlusu da senin hamilelik oldu canım ya. Allahtan hamilelik rutininin dışına çıkmadın hiç ama.ayakkabı giyebilmen iyi haber. İyi tarafından bakıyırum bu arada:) çünkü ablam terlikle geziyordu ve ayağının yarısı dışardaydı.38 numara ayakkabı giyen kız 42 ye çıkmıştı. Doğumdan sonra 40 a düştü ancak. Bunları anlatıyırum ki önlemini al ama çok panik olmadan al diye.hamileliğin doğasında var napıcaksın. Benim de elim ayağım uyuşuyor mesela

Benimki çok ani. Biri kesenin üstüne basıyo sanki o derece:) az kaldı az sabrediyoruz şükrediyoruz :))))
Evet canım bende yaşıyorum onu bi hareket ediyor saniyelik batma yanma gibi bir sey oluyor çişe çıkınca anca geçiyor yani bi saniye içimde tuvaletin geliyor ve O Sanie gitmen gerekiyor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…