bacaklarim hala agriyo kramptan bugun ictim magnezyumu bakalim faydasi olacak mi benim icin onde olsun iyi olsun yeter bebek kiloya cok inanmiyorum cunku kizim dogmadan 2 hafta once 3 bucuk kiloydu 3200 dogdu bu cocuk cekti mi o zaman :)) dogunca hepsi büyüyor zayifi da kilolusu da allah saglik versin yeter ki her yerleri tam olsunMaşallah güzel haberler ardı ardına geliyor...
ne ile besleniyorsun arkadaşım maşallah sübhanallah tosuncuk gibi olmuş
daha bebeklerimiz dönmedi herhalde benimkinin de kafası yukarıda...
magnezyum bile bazen fayda etmiyor kramplara
Valla şişiyorum. Normalde de ödem vardı vücudumda. İşe giderken spor ayakkabı giyiyorum o derece. Sağ ayak bileğim sanki burkmuşum gibi şişiyoAblam da ödemliydi. Balon gibiydi. Normal doğum yaptı. Ellerin ayakların şişiyor ya ödeme işaret sanki. Bir hafta sonra tekrar konuşalım:))) ne desek boş. Aman kuzu iyi olsun da
bacaklarim hala agriyo kramptan bugun ictim magnezyumu bakalim faydasi olacak mi benim icin onde olsun iyi olsun yeter bebek kiloya cok inanmiyorum cunku kizim dogmadan 2 hafta once 3 bucuk kiloydu 3200 dogdu bu cocuk cekti mi o zaman :)) dogunca hepsi büyüyor zayifi da kilolusu da allah saglik versin yeter ki her yerleri tam olsun
Son 7 hafta
Zaman hem yavas hem cok hızlı geciyo
Anladım bendensin. Sende de olduğuna göre Olabiliyormuş böyle şeyler:) Zaten bizim bebişler çok benziyo. ayaklarını da kaburganın oraya sokuyordu di mi :)))) mayıs 19dan önce doğar mı dersin??? Mayıs sonu haziram başı gibi dendi bana. Aralık geniş ama ikizleri kapsıyor sadece :)
Hemen idrar testi yaptırdı zaten çok şükür temiz çıktı. En az 2 litre iç dedi zaten. Çok dikkat edicem şurda bişey kalmadı
senin doğum benden önce olacak bu durumda
sağlıkla gelsinler inşallah...
ben daha hazırlıklarımı tamamlayamadım..Dolabım gelmedi kıyafetler ütüler çanta hazırlığı var
bence artık zaman çok hızlı geçiyor...yapmam gereken çok iş ama az zaman var
İnan bende aynı durumdayım.evim en son onbeş tatilde temizlenmişti.koltukları cekemedigim için öylece duruyo.mayısta annem gelirse iş yapıcak.canta desen daha hazır deil.dolap aldık onun gelmesini bekliyorum ütü için.belkide ikinci gebeligim diye bu kadar rahatım yada eşimin rahatlıgı bana bulastı:)senin doğum benden önce olacak bu durumda
sağlıkla gelsinler inşallah...
ben daha hazırlıklarımı tamamlayamadım..Dolabım gelmedi kıyafetler ütüler çanta hazırlığı var
bence artık zaman çok hızlı geçiyor...yapmam gereken çok iş ama az zaman var
İnan bende aynı durumdayım.evim en son onbeş tatilde temizlenmişti.koltukları cekemedigim için öylece duruyo.mayısta annem gelirse iş yapıcak.canta desen daha hazır deil.dolap aldık onun gelmesini bekliyorum ütü için.belkide ikinci gebeligim diye bu kadar rahatım yada eşimin rahatlıgı bana bulastı:)
Dolap lohusa takımı bebek şekeri bebek arabası hastane için ayrı bi pijama takımı daha ,gögüs pompası,bebek şampuanı.tek eksigim bunlar
Park yatak alacak arkadaslar hangi marka dusunyosunuz
Aynen canım perde halı cam duvar hepsinin temizlenmesi lazım.banyo seti olarak sadece küvet aldım yirmi liraya.kova maşrapa zaten vardı bende.burun aspiratörü kızımda hiç kullanmadım bundada gerektigi zaman alırım.yan yatış yastıgını da hiç kullanmadım yan yatırdıgım zamanlar küçük bi yastıgı sırtına destek veriyodum:)o zamanlar böyle bi yastık varmıydı onuda bilmiyorum.hem küçük bi yerde yasıyoduk hemde yaşımın verdigi cahillikmi diyelim bileöedim.2011 ve 2017 .iki hamilelk arasında daglar kadar fark varmış şimdi sana yazınca bi kez daha fark ettim:)Ben de birkaç hafta sonra evimi temizleteceğim ...Yatak odamda karyolamı çektirip altını temizleteceğim ..Perdeler halılar
Benim de banyo setim eksik, beşik için yatak, 1 tane lohusa geceliği aldım 1 tane de lohusa pijaması alayım diyorum..
burun aspiratörü almadım, yan yatış yastığı da almadım.
1 takım daha hastane çıkışı almam gerek ve birkaç parça ufak kıyafet...
Bebek için ikramlıkları da son hafta alacağım belki bayatlar diye..
Hayirli olsun cnm begendin mi.internetten mi aldin bi de ne kadar a aldincanım ben bu hafta aldım park yatağı bugün eve geldi Kraft marka aldım...
ilk işim ayaklarının resmini koymak olurmuş buraya:) Ben doğurdum yazarsam buraya yazdığım tek iyi şey olur heralde:)))))hep bi rahatsızlık şüphe vs yazdım. Bak bişey daha yazıyım o da çıksın inş. Malum bebişin büyüdüğüne işaret:) nefesi zorluyor. Aldığın nefes sanki yetmiyor. Kaburganı bi yere çarpmışsın gibi dokununca acıyo.O ayakları hiç çekmiyor ki ordan ultrasondan da onaylı ayaklar kaburgada benimkinin de :)) evet çok benziyor minnoşlar tarihler yakın gelişimleri de çok benziyor,sen buraya bişey yazıyosun iki gün sonra ben de oluyor:)) inşallah sen doğurdum yazacaksın ben 2 gün sonra ben de ben de yazacam:))
En zorlusu da senin hamilelik oldu canım ya. Allahtan hamilelik rutininin dışına çıkmadın hiç ama.ayakkabı giyebilmen iyi haber. İyi tarafından bakıyırum bu arada:) çünkü ablam terlikle geziyordu ve ayağının yarısı dışardaydı.38 numara ayakkabı giyen kız 42 ye çıkmıştı. Doğumdan sonra 40 a düştü ancak. Bunları anlatıyırum ki önlemini al ama çok panik olmadan al diye.hamileliğin doğasında var napıcaksın. Benim de elim ayağım uyuşuyor meselaValla şişiyorum. Normalde de ödem vardı vücudumda. İşe giderken spor ayakkabı giyiyorum o derece. Sağ ayak bileğim sanki burkmuşum gibi şişiyo
Evet canım bende yaşıyorum onu bi hareket ediyor saniyelik batma yanma gibi bir sey oluyor çişe çıkınca anca geçiyor yani bi saniye içimde tuvaletin geliyor ve O Sanie gitmen gerekiyorBenimki çok ani. Biri kesenin üstüne basıyo sanki o derece:) az kaldı az sabrediyoruz şükrediyoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?