- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
ilk işim ayaklarının resmini koymak olurmuş buraya:) Ben doğurdum yazarsam buraya yazdığım tek iyi şey olur heralde:)))))hep bi rahatsızlık şüphe vs yazdım. Bak bişey daha yazıyım o da çıksın inş. Malum bebişin büyüdüğüne işaret:) nefesi zorluyor. Aldığın nefes sanki yetmiyor. Kaburganı bi yere çarpmışsın gibi dokununca acıyo.
Benimde kaburgalarim agridi aksam cok benim minik yukarlarda hep galiba
Evt cnmYa kafası ya ayakları:) büyüdüler iyice maşallah sığmıyorlarlar yerlerine:))
Canım benim de aynı şekilde sanırım yerleri daralıyor artık ondan çok aktif değiller bende 29 oldumMerhaba anneler. Sizi takip ediyordum. Sohbetiniz hoşuma gitti. Bir sorum olacak size benim 28 haftam bugün bitiyor. Son 10gündür kızımın hareketleri minik minik oluyor. Elime tekme atmıyor. Normal mi
İnşallah öyledir. Ama daha yerleri o kadar azalmışmıdır ki? İnsan kordon dolanır mı falan diye korkuyorCanım benim de aynı şekilde sanırım yerleri daralıyor artık ondan çok aktif değiller bende 29 oldum
Benimde haftası haftasına günü gününü tutmuyor bir bakıyorum çok hareketli bir bakıyorum tam tersi halen küçük kıpırdanmalar o da ayakları altta olduğu içinmişMerhaba anneler. Sizi takip ediyordum. Sohbetiniz hoşuma gitti. Bir sorum olacak size benim 28 haftam bugün bitiyor. Son 10gündür kızımın hareketleri minik minik oluyor. Elime tekme atmıyor. Normal mi
çok sevindim güzel haber :) güle güle oturun inşallah.kızlar dün giremedim...
neyseki gönlümüze göre hatta hayalimden fazlası bir eve, hemde ayırdığımız bütçeden de uyguna ev bulduk. kaporada verdik.
inşallah bir aksilik olmaz.
her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize mutlu, bol tekmeli pazarlar diliyorum:)))))
çok ciciler müthişBenim bebisin ceyizleri de bunlar bi tane bile kiyafet ormedim daha orecegim de yok sanirim. Full oyuncak yapiyorum
Hayirli olsun cnm begendin mi.internetten mi aldin bi de ne kadar a aldin
kızlar dün giremedim...
neyseki gönlümüze göre hatta hayalimden fazlası bir eve, hemde ayırdığımız bütçeden de uyguna ev bulduk. kaporada verdik.
her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize mutlu, bol tekmeli pazarlar diliyorum:)))))
Günaydın:) Güzel haberlerini aldığıma çok sevindim:) Daha güzel günlerin başlangıcı olsun. Sevgilerkızlar dün giremedim...
Benden daha kötü durumda olanlar da var. Ben yine şükrediyorum. Yaza denk gelseydi terlik bile zor giyerdim. Suyu daha fazla içiyorum. Doğum şekli de %90 karar verdi doktor. Sezeryan olacak. Hiç bir şeyi riske atmak istemiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.En zorlusu da senin hamilelik oldu canım ya. Allahtan hamilelik rutininin dışına çıkmadın hiç ama.ayakkabı giyebilmen iyi haber. İyi tarafından bakıyırum bu arada:) çünkü ablam terlikle geziyordu ve ayağının yarısı dışardaydı.38 numara ayakkabı giyen kız 42 ye çıkmıştı. Doğumdan sonra 40 a düştü ancak. Bunları anlatıyırum ki önlemini al ama çok panik olmadan al diye.hamileliğin doğasında var napıcaksın. Benim de elim ayağım uyuşuyor mesela
Benimkinin poposu yukarıdaymış kafası aşağı inmiş. Poposuyla kaburgalarımı sıkıştırıyoYa kafası ya ayakları:) büyüdüler iyice maşallah sığmıyorlarlar yerlerine:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?