2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba anneler. Sizi takip ediyordum. Sohbetiniz hoşuma gitti. Bir sorum olacak size benim 28 haftam bugün bitiyor. Son 10gündür kızımın hareketleri minik minik oluyor. Elime tekme atmıyor. Normal mi

Burda herşeyimizi paylaşıyoruz ne güzel hem de hiç tanımadığımız kişilerle.Biri bende de aynısı oluyor dese bütün dertlerimiz bitiyor sanki:)))
Olabilir o nefes olayı da birkaç gün sonra çıkar kesin bende:) bu aralar hıçkırışlarını hissediyor musun? Ben bikaç kere yakaladım yemekten sonra pıt pıt ritmik birkaç dakika sürüyor :))

Merhaba anneler. Sizi takip ediyordum. Sohbetiniz hoşuma gitti. Bir sorum olacak size benim 28 haftam bugün bitiyor. Son 10gündür kızımın hareketleri minik minik oluyor. Elime tekme atmıyor. Normal mi
Canım benim de aynı şekilde sanırım yerleri daralıyor artık ondan çok aktif değiller bende 29 oldum

Canım benim de aynı şekilde sanırım yerleri daralıyor artık ondan çok aktif değiller bende 29 oldum
İnşallah öyledir. Ama daha yerleri o kadar azalmışmıdır ki? İnsan kordon dolanır mı falan diye korkuyor

kızlar dün giremedim...
neyseki gönlümüze göre hatta hayalimden fazlası bir eve, hemde ayırdığımız bütçeden de uyguna ev bulduk. kaporada verdik.
inşallah bir aksilik olmaz.
her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize mutlu, bol tekmeli pazarlar diliyorum:)))))

Benimde haftası haftasına günü gününü tutmuyor bir bakıyorum çok hareketli bir bakıyorum tam tersi halen küçük kıpırdanmalar o da ayakları altta olduğu içinmiş

Arkadaşlar ya park yatak alan var mi aranızda? Kiracı olduğum için oda yapmicaz , tavsiye edebileceğiniz model marka var mı??

çok sevindim güzel haber :) güle güle oturun inşallah.

Hayirli olsun cnm begendin mi.internetten mi aldin bi de ne kadar a aldin

Sağol canım e bebek mağazasından aldım...410 tl ye kraft calipso modeli vardı..rengini bulamadım
480 tlye kraftın başka bir modelini aldım.. sitesinde de var şu dönenceli olan model ölçüsü 60*120

canım çok sevindim geçen hafta baya bunalmıştın bu konuda
bebek bereketiyle geliyor işte
her işte vardır bir hayır diye boşuna dememişler

Kızlar siz de benim gibi çabuk mu sinirleniyorsunuz bugün eşim bana çok çabuk sinirlendiğimi ve sabısız olduğumu söyledi

Günaydın:) Güzel haberlerini aldığıma çok sevindim:) Daha güzel günlerin başlangıcı olsun. Sevgiler

Benden daha kötü durumda olanlar da var. Ben yine şükrediyorum. Yaza denk gelseydi terlik bile zor giyerdim. Suyu daha fazla içiyorum. Doğum şekli de %90 karar verdi doktor. Sezeryan olacak. Hiç bir şeyi riske atmak istemiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

kızlar Babymall da haftasonu indirimi var
Ben sevi bebe banyo seti aldım 50tl ye
bir de Chicconun 10 lu hastane çıkışını 85 tl ye aldım...
eksikleri olanlar göz atabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…