2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar siz de benim gibi çabuk mu sinirleniyorsunuz bugün eşim bana çok çabuk sinirlendiğimi ve sabısız olduğumu söyledi
Ben normalde de çok asabi ve tahammülsüzüm. Hamilelikten kimseye laf anlatasım gelmiyor. İş devri yapıyorum. Karşımdaki yanlış yapınca yada yapamayınca sinir oluyorum. Zaten konuşurken bile nefes nefese kalıyorum bi de anlamıyor iyice çıldırma noktasına geliyorum yani.

kızlar Babymall da haftasonu indirimi var
Ben sevi bebe banyo seti aldım 50tl ye
bir de Chicconun 10 lu hastane çıkışını 85 tl ye aldım...
eksikleri olanlar göz atabilirler...
Su banyo seti ni bende.düşünüyorum canim hala almadim.sen magazadan mi aldin guzel mi.yoksa internetten mi aldin

Su banyo seti ni bende.düşünüyorum canim hala almadim.sen magazadan mi aldin guzel mi.yoksa internetten mi aldin

yok canım a101 i bekleyecektim beklemekten sıkıldım gelse de ben işten çıkana kadar hep bitiyor herşey
İnternet mağazasından aldım canım...
park yatak için pamuk yatak da aldım.. ama onu n1 den aldım

Şimdi kaldı hasta bezi, bebek bakım çantası, burun aspiratörü, birkaç parça daha kıyafet
Depend in mesane pedini öneriyorlar da onlarda da ölçü varmış neye göre almalı ne almalı bilmiyorum

Kızlar yine benim canım sıkkın ve sıkıldım artık bu durumdan sizden fikir isteyeceğim. Kayinpederim asiri emrivakici biri. Hersey onun dediği gibi olsun istiyor benim babam ise mulayim bir adamdır.
Kp ime bebgimiz olacağı haberini verdikten sonra ismini ben koyu cam erkek olursa dedi. Eşim de hiçbirşey demedi ben de düşündüm yani insan sağlıkla gelsin der ama ben bunu yasayacagimi biliyordum ismi bile söyledi o anda. Biz koymak istiyoruzama diyebildim. Hayır dedi erkek olursa ben koyacagim Öyle bi hassaslastim ki ağlamaya başladım. Neyse sonra kızımız olacağını öğrendik karışmadı. Babam benden hayatında bişey istememiştir bana dedi ki kulağına ezanı ben okumak istiyorum babamin ilk torunu kp imin 6. Olacak ve hep ezanlar o okudu. Babamı kiramazdim tamam baba dedim. Bugün kp im ezanı ben okuyacağım haberiniz olsun dedi duymamış gibi yaptım. Eşim de herhalde baba falan dedi kafayı yemek üzereyim esimle kesin kavga edicez diye konuyu acamıyorum. Sıkıldım artık hamileligimi aglamakla geçirmekten hepsi de burada olacak doğumda kesin beni lohusa depresyonuna sokacaklar sutumun bile geleceğinden emin değilim artik

Anladim cnm.hayirli olsun aldık larınben lohusa pedi almistim normal ped gibi.daha buyuk ama.yeterli olur heralde artik.hastane cantam tamam benim malum ikiz olunca erken gelme durumlari.var her an.. Geri kalan.kiyafetleri.de bgn.yikadik.komsum.utuleyecek sagolsun..burun aspiratru gogus.pompasi almadim.gerek duydugumda almayi.düşünüyorum.park yatak.diger ay alcaz sanirim..onun disinda bebek.arabasi da daha sonra alcam.2 tane portbebe siparis verdim.net den.hastaneye.gitmek.icin filan nasipse onlari kullancam..boyle

Sıkma canini canim yaaa hamdolsun.cok.buyuk sıkıntılar degil bunlar.ama ister.istemez.insani rahatsiz eder tabi..sen rahat olmaya.bak birz canim umursamamaya calis.ne kadar kayinperin duskunmus boyle seylere bi degisik.geldi bana. sen sıkma canini bosver.o zaman.kime nasip olursa o okur ezani

Babami ezip üzecek o gun eminim canım yaa.. sadece kendi istediği olsun istiyorlar. Bebeğin bir eksiği olan var mi diye sorup elinde birşeyle gelen yok ama. Neymiş ilk torunun herşeyini anane alırmış. Almaya gelince anane hava atacak şeylere gelince erkek ailesi

sen de alışverişi nerdeyse bitirmişsin en acil olanları tamamlamak lazım
güle güle kullan aldıklarını
canım ikizlerde biraz daha acaleci olmak gerek bu konuda haklısın...

hem parça parça almak ekonomik oluyor ben de şubattan beri her büyük parçayı bir aya gelecek şekilde alıyorum

lohusa pedini hangi marka aldın?
bir bedenleri varmış.. Bedeni nasıl anlayacağız onu bilemedim

Maşallah ne iyi komşuların varmış gerçek komşu ..

herşeyi anneanne alıyorsa ezanı da kız tarafı okusun o zaman..
ahh canım haklısın bunalmakta ama bebeğin için sıkma kendini sen üzülünce o da üzülüyordur içeride...
eşin bu konuda sana destek olmaz mı ki

Amin canım. Senden kötü olanlar olmaz olur mu. Sen kötü durumdasın nerden çıktı yahu sen çok iyisin allah bozmasın. Öyle zor durumda olan var ki .... Diğer grupta ağladım bile ben ((( bu grup için söyledim ben. Ama doğum ve son iki ay son sözü söyleyecek olan :) şimdilik çok çok şükür. Allahın izniyle doğumlar da hayırlı geçerse gerisi rahat olur diye umut ediyorum.

Evet canım bende yaşıyorum onu bi hareket ediyor saniyelik batma yanma gibi bir sey oluyor çişe çıkınca anca geçiyor yani bi saniye içimde tuvaletin geliyor ve O Sanie gitmen gerekiyor (((
O saniye nerde olduğun çok önemli:))) ilginç ilginç şeyler yaşatıyorlar. Bi Tuhaf oluyorum. Gece karnımda biri tepinerek beni uyandıyo mesela!!!!! Bunu aklım almıyo :))))

Yok canım olmaz maalesef tartıştık zaten konuşmuyoruz şu an.. herşeyin hayırlısı gerçekten napiyorsam bebeğime yapıyorum millet sidik yaristiracak diye bebeğim üzülüyor kimsenin umrunda değil

Bana da eşimin rahatlığı geçti. Evlenince düzelir diyordum. Ama gittikçe ben ona benziyorum

Benim bebisin ceyizleri de bunlar bi tane bile kiyafet ormedim daha orecegim de yok sanirim. Full oyuncak yapiyorum

Maşallah canım ya eline sağlık. Ben de ördüm birkaç tane ama benimkiler seninkiler kadar güzel olmadı. Çok güzel olmuş bayıldım.

Canım söylediği an deseydin keşke, ben babama söz vermiş bulundum kusura bakmayın diye. Öyle deyince bişey diyemezlerdi.

Nursecm....................Erkek...............AKİF EMRE..........51kg-58kg
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim.......60kg-68kg
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF......53kg-60kg
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN.........58kg-64kg
Efefsunkar....................Erkek...................EGE......56kg-65kg
Bihter34.......................Erkek...................isim.........64kg-72kg
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ......76kg-85kg
Orangurann.................Erkek...................SARP..........53kg-59kg (25. hafta)

Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA........57kg-67kg
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA..........57kg-63kg
Gzleem..........................Kız........................ELA........109kg-119kg
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL......47kg-57kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.........66kg-69kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-71kg
Frkzhd.........................Kız........................isim............55kg-60kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN......54kg-60kg
Lilithic..........................Kız......................isim.........55kg-64kg
Mavi_dem....................Kız........................isim........57kg-63kg
Lucccck........................Kız........................isim .......63kg-70kg

canim bosyere kendine hiiiic stres yapma cunku is yine olacagina variyor bebeginide hic uzme senin icin tek cikis kapisi esin cunku esin isterse herseyi yapar esinin sana destek ci olmasi icin ugras eger esin destek cikmiyorsada birak ne halleri varsa gorsunler kendi baban daha anlayisli ve olgindur onlardan ve seni anliyacaktir uzulmeni istemez sonucta

Kızlar karnımda bir ağrı var bıçak sağlanır gibi yaklaşık bir saattir falan arada şiddeti artıp azalıyor oturduğum yerde oluyor yorulmadım da öyle otururken oldu sizce nedendir

Kızlar karnımda bir ağrı var bıçak sağlanır gibi yaklaşık bir saattir falan arada şiddeti artıp azalıyor oturduğum yerde oluyor yorulmadım da öyle otururken oldu sizce nedendir
Canım gaz sancısı olabilir mi bende gaz sancısı öyle oluyor hatta en son cok şiddetlendi korktum dr u aradım ertesi gün randevuya gittim çooooook gazın var dedi bana ultrasonda bile göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…