2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde haftası haftasına günü gününü tutmuyor bir bakıyorum çok hareketli bir bakıyorum tam tersi halen küçük kıpırdanmalar o da ayakları altta olduğu içinmiş
Benim kızında ayakları aşağıda demişti. Oralarda hafif kıpırtı oluyor o kadar. Seninki daha büyük aynıysak sevindim. Biran korktumda.

Kızlar karnımda bir ağrı var bıçak sağlanır gibi yaklaşık bir saattir falan arada şiddeti artıp azalıyor oturduğum yerde oluyor yorulmadım da öyle otururken oldu sizce nedendir
Tam olarak hangi kısımda oluyor. İnşallah korkulacak bişe yoktur. Yatıp takip et sancıları.

Kızlar karnımda bir ağrı var bıçak sağlanır gibi yaklaşık bir saattir falan arada şiddeti artıp azalıyor oturduğum yerde oluyor yorulmadım da öyle otururken oldu sizce nedendir
Dun geceden sabaha kdr ben de agri cektim. Kasiklarim baya agridi. Bugun daha iyi. Rahim iyice buyuyo bebek agirlasiyo ondandir herhalde dedim

O kadar kesin ve net konuşuyor ki üstüne laf söyleme hakkı bırakmıyor canım benim de hatam çok yumuşak basliyim onlara karşı

Oğlumuz olsaydı ismi babasının koyması konusunda hemfikirdi eşim ne olacak ki koysa diyordu bunda da aynı tutumu sergiler sanırım. Ama dedigin gibi babama söylesem kabul eder uzulmemem için ama üzülecek biliyorum valla deli edecekler beni dogurmadan lohusa depresyonuna sokacaklar..

Üzülme ya üzülünce bebekde kasılırmış. Ve diyorlarki sen gebelikte sıkıntılı olursan o hormonlar bebeğe yerleşiyormuş ve bebekde gazdı, sancıydı, uykusuzlukdu hep ağlarmış diyorlar.
Annemde benim ismimi ve kardeşlerimin ismini hiç koyamamış hep kv ve görümce koymuş.Hala anlatınca sinirim bozuluyor der.
Bizim bebeğimize de eşim ismini ben koyacam diyor. Bende dedimki sen isim teklif et, anneme ve kv deme de sorayız ben seçecem dedim. Bakalım inşallah ben koyacam.

KIRMIZILIKUCUKKIZ bu tarz konularda en buyuk is ese düşüyo. Karistirmamasi lazim. Fikir alinir teklif edilir elbette ama benim dedigim olacak mantigindaki insanlari anlamiyorum. Guzellikle soyleyip ikna etmek varken ben istedim olacak mantigina ne gerek var

Kızlar belki daha önce de konusulmustur ama gözümden kaçmış olabilir. Siz hastaneye kendiniz için nevresim falan götürmeyi düşünüyor musunuz??

Haklısın canım bende gelemem öyle seylere ama önce bebeğe odaklan sakın canını sıkma sutun olmazsa bebeğe zarar kimseye değil simdiden motive et kendini kayinpederinde garipmis hakkaten...

Sagol canim kalip sablon fln istersen yardimci olabilirim. Marifet sablonlarda zaten
Canım şablon dedigini netten bulabilirmiyiz.bende anneme ördürtmeyi düşünüyorum.kendisi ceket yelek gibi seyleri iyi becerir ama bunlardan yapabilirmi bilmiyorum.

Merhaba anneler. Sizi takip ediyordum. Sohbetiniz hoşuma gitti. Bir sorum olacak size benim 28 haftam bugün bitiyor. Son 10gündür kızımın hareketleri minik minik oluyor. Elime tekme atmıyor. Normal mi

Canim ben de geçen hafta aynı koruyucu yaşadım isimde sıkıntılar vardı kac gün çok ağladım sonra bi hafta hareketlerini hissedemedim sonra dayanamayıp doktora gittim.gittim.cok sukur kizim iyiydi ama başı aşağı ayakları yukarı olacak sekilde dönmüş hem o yüzden daha az hissedebilirsiniz dedi doktor. Ayrıca senin stresin de onu etkiler dedi. Öyle rahatladım ki o günden sonra tekrar hissetmeye başladım :)

Canım sakın üzülme. baban seni üzmez büyüklük yapar. Olan olmuş bebeğini böyle şeylerle üzme. Zaten bi dünya derdiniz vardı. Hayatında senden ve bebeğinden önemli hiç bişey yok şu anda. Kendini düşün.
Ayrıca şu üç günlük dünyada haksızlığa karşı sessiz kalmamalı hiç kimse. Senin bu yaşadığın tarzı şeyleri yeni gelinken yaşamıştım. O da başta kimseyi tanımazdım ayıp olmasın diye. Ama artık beş sene oldu, eşimle kavga etmek yerine zamanında lafımı güzelce kalp kırmadan söyler susarım.

Canım şablon dedigini netten bulabilirmiyiz.bende anneme ördürtmeyi düşünüyorum.kendisi ceket yelek gibi seyleri iyi becerir ama bunlardan yapabilirmi bilmiyorum.
Evet bicok model var internette. Kisaltmalarin anlamlarina da bakinca kesin yapar. Ayrica pinterestte de cok tarif ve model var

Örgü bebekten mi bahsediyorsunuz, muhabbetin başını kaçırmışım.
Eğer oysa ve bildiğini şablon varsa paylaşır mısınız?ben de denemek istiyorum

Hayirli olsn canim ne taraftan buldunuz

Kizlar selamlar sonunda oda isini hallettik okdar dusunduk dusunduk hic aklimizda olmayan yerden aldik gekdik 6ile 8hafta arasinda gelecek insallah bebege yetisr

Ah ben de anlasam ailemden hic böyle birşey görmedim esimse böyle görmüş ve ona normal geliyor.

Haklısın canım bende gelemem öyle seylere ama önce bebeğe odaklan sakın canını sıkma sutun olmazsa bebeğe zarar kimseye değil simdiden motive et kendini kayinpederinde garipmis hakkaten...
Benim babam eşimin yanında bizim ikimizin vereceği bir karara karissa eşim ezilmesin diye asıl ben derim bana buna biz karar vermeliyiz eşimle diye. Bizimki babasını kirmasin diye beni kırıyor

Keşke ben de soylesem kimse kırılmasın kimse üzülmesin diye kendi kendimi uzuyorum onların yanında bişey diyemeyip sonra eşime patliyorum ve bu çok büyük bir hata bence en iyisi senin yaptığını yapabilmek ama donup kalıyorum sanki o anda

Arkadaşlar anne yanı beşik (karyola) düşünüyorum. Ve artık almak üzereyim. Kullanımı konusunda dezavantaj duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…