- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
Çok güzel. Nasıl yapıyorsun. Benimde iplerim var yapabilirim.Benim bebisin ceyizleri de bunlar bi tane bile kiyafet ormedim daha orecegim de yok sanirim. Full oyuncak yapiyorum
Benim kızında ayakları aşağıda demişti. Oralarda hafif kıpırtı oluyor o kadar. Seninki daha büyük aynıysak sevindim. Biran korktumda.Benimde haftası haftasına günü gününü tutmuyor bir bakıyorum çok hareketli bir bakıyorum tam tersi halen küçük kıpırdanmalar o da ayakları altta olduğu içinmiş
Tam olarak hangi kısımda oluyor. İnşallah korkulacak bişe yoktur. Yatıp takip et sancıları.Kızlar karnımda bir ağrı var bıçak sağlanır gibi yaklaşık bir saattir falan arada şiddeti artıp azalıyor oturduğum yerde oluyor yorulmadım da öyle otururken oldu sizce nedendir
Sagol canim kalip sablon fln istersen yardimci olabilirim. Marifet sablonlarda zatenMaşallah canım ya eline sağlık. Ben de ördüm birkaç tane ama benimkiler seninkiler kadar güzel olmadı. Çok güzel olmuş .
Dun geceden sabaha kdr ben de agri cektim. Kasiklarim baya agridi. Bugun daha iyi. Rahim iyice buyuyo bebek agirlasiyo ondandir herhalde dedimKızlar karnımda bir ağrı var bıçak sağlanır gibi yaklaşık bir saattir falan arada şiddeti artıp azalıyor oturduğum yerde oluyor yorulmadım da öyle otururken oldu sizce nedendir
Normalde internetten yapilis sablonlarini bulup yapiyorum. Bulamadiklarimi da kendim uyduruyorum. Yapa yapa anliyo insan zaten. Tavsiye ederim herkese yapin valla cok eglenceliÇok güzel. Nasıl yapıyorsun. Benimde iplerim var yapabilirim.
O kadar kesin ve net konuşuyor ki üstüne laf söyleme hakkı bırakmıyor canım benim de hatam çok yumuşak basliyim onlara karşıBana da eşimin rahatlığı geçti. Evlenince düzelir diyordum. Ama gittikçe ben ona benziyorum
Maşallah canım ya eline sağlık. Ben de ördüm birkaç tane ama benimkiler seninkiler kadar güzel olmadı. Çok güzel olmuş bayıldım.
Canım söylediği an deseydin keşke, ben babama söz vermiş bulundum kusura bakmayın diye. Öyle deyince bişey diyemezlerdi.
Oğlumuz olsaydı ismi babasının koyması konusunda hemfikirdi eşim ne olacak ki koysa diyordu bunda da aynı tutumu sergiler sanırım. Ama dedigin gibi babama söylesem kabul eder uzulmemem için ama üzülecek biliyorum valla deli edecekler beni dogurmadan lohusa depresyonuna sokacaklar..canim bosyere kendine hiiiic stres yapma cunku is yine olacagina variyor bebeginide hic uzme senin icin tek cikis kapisi esin cunku esin isterse herseyi yapar esinin sana destek ci olmasi icin ugras eger esin destek cikmiyorsada birak ne halleri varsa gorsunler kendi baban daha anlayisli ve olgindur onlardan ve seni anliyacaktir uzulmeni istemez sonucta
Üzülme ya üzülünce bebekde kasılırmış. Ve diyorlarki sen gebelikte sıkıntılı olursan o hormonlar bebeğe yerleşiyormuş ve bebekde gazdı, sancıydı, uykusuzlukdu hep ağlarmış diyorlar.O kadar kesin ve net konuşuyor ki üstüne laf söyleme hakkı bırakmıyor canım benim de hatam çok yumuşak basliyim onlara karşı
Oğlumuz olsaydı ismi babasının koyması konusunda hemfikirdi eşim ne olacak ki koysa diyordu bunda da aynı tutumu sergiler sanırım. Ama dedigin gibi babama söylesem kabul eder uzulmemem için ama üzülecek biliyorum valla deli edecekler beni dogurmadan lohusa depresyonuna sokacaklar..
Haklısın canım bende gelemem öyle seylere ama önce bebeğe odaklan sakın canını sıkma sutun olmazsa bebeğe zarar kimseye değil simdiden motive et kendini kayinpederinde garipmis hakkaten...Babami ezip üzecek o gun eminim canım yaa.. sadece kendi istediği olsun istiyorlar. Bebeğin bir eksiği olan var mi diye sorup elinde birşeyle gelen yok ama. Neymiş ilk torunun herşeyini anane alırmış. Almaya gelince anane hava atacak şeylere gelince erkek ailesi
Canım şablon dedigini netten bulabilirmiyiz.bende anneme ördürtmeyi düşünüyorum.kendisi ceket yelek gibi seyleri iyi becerir ama bunlardan yapabilirmi bilmiyorum.Sagol canim kalip sablon fln istersen yardimci olabilirim. Marifet sablonlarda zaten
Merhaba anneler. Sizi takip ediyordum. Sohbetiniz hoşuma gitti. Bir sorum olacak size benim 28 haftam bugün bitiyor. Son 10gündür kızımın hareketleri minik minik oluyor. Elime tekme atmıyor. Normal mi
Kızlar yine benim canım sıkkın ve sıkıldım artık bu durumdan sizden fikir isteyeceğim. Kayinpederim asiri emrivakici biri. Hersey onun dediği gibi olsun istiyor benim babam ise mulayim bir adamdır.
Kp ime bebgimiz olacağı haberini verdikten sonra ismini ben koyu cam erkek olursa dedi. Eşim de hiçbirşey demedi ben de düşündüm yani insan sağlıkla gelsin der ama ben bunu yasayacagimi biliyordum ismi bile söyledi o anda. Biz koymak istiyoruzama diyebildim. Hayır dedi erkek olursa ben koyacagim Öyle bi hassaslastim ki ağlamaya başladım. Neyse sonra kızımız olacağını öğrendik karışmadı. Babam benden hayatında bişey istememiştir bana dedi ki kulağına ezanı ben okumak istiyorum babamin ilk torunu kp imin 6. Olacak ve hep ezanlar o okudu. Babamı kiramazdim tamam baba dedim. Bugün kp im ezanı ben okuyacağım haberiniz olsun dedi duymamış gibi yaptım. Eşim de herhalde baba falan dedi kafayı yemek üzereyim esimle kesin kavga edicez diye konuyu acamıyorum. Sıkıldım artık hamileligimi aglamakla geçirmekten hepsi de burada olacak doğumda kesin beni lohusa depresyonuna sokacaklar sutumun bile geleceğinden emin değilim artik
Evet bicok model var internette. Kisaltmalarin anlamlarina da bakinca kesin yapar. Ayrica pinterestte de cok tarif ve model varCanım şablon dedigini netten bulabilirmiyiz.bende anneme ördürtmeyi düşünüyorum.kendisi ceket yelek gibi seyleri iyi becerir ama bunlardan yapabilirmi bilmiyorum.
Canım şablon dedigini netten bulabilirmiyiz.bende anneme ördürtmeyi düşünüyorum.kendisi ceket yelek gibi seyleri iyi becerir ama bunlardan yapabilirmi bilmiyorum.
Hayirli olsn canim ne taraftan buldunuzkızlar dün giremedim...
neyseki gönlümüze göre hatta hayalimden fazlası bir eve, hemde ayırdığımız bütçeden de uyguna ev bulduk. kaporada verdik.
inşallah bir aksilik olmaz.
her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize mutlu, bol tekmeli pazarlar diliyorum:)))))
Ah ben de anlasam ailemden hic böyle birşey görmedim esimse böyle görmüş ve ona normal geliyor.KIRMIZILIKUCUKKIZ bu tarz konularda en buyuk is ese düşüyo. Karistirmamasi lazim. Fikir alinir teklif edilir elbette ama benim dedigim olacak mantigindaki insanlari anlamiyorum. Guzellikle soyleyip ikna etmek varken ben istedim olacak mantigina ne gerek var
Benim babam eşimin yanında bizim ikimizin vereceği bir karara karissa eşim ezilmesin diye asıl ben derim bana buna biz karar vermeliyiz eşimle diye. Bizimki babasını kirmasin diye beni kırıyorHaklısın canım bende gelemem öyle seylere ama önce bebeğe odaklan sakın canını sıkma sutun olmazsa bebeğe zarar kimseye değil simdiden motive et kendini kayinpederinde garipmis hakkaten...
Keşke ben de soylesem kimse kırılmasın kimse üzülmesin diye kendi kendimi uzuyorum onların yanında bişey diyemeyip sonra eşime patliyorum ve bu çok büyük bir hata bence en iyisi senin yaptığını yapabilmek ama donup kalıyorum sanki o andaCanım sakın üzülme. baban seni üzmez büyüklük yapar. Olan olmuş bebeğini böyle şeylerle üzme. Zaten bi dünya derdiniz vardı. Hayatında senden ve bebeğinden önemli hiç bişey yok şu anda. Kendini düşün.
Ayrıca şu üç günlük dünyada haksızlığa karşı sessiz kalmamalı hiç kimse. Senin bu yaşadığın tarzı şeyleri yeni gelinken yaşamıştım. O da başta kimseyi tanımazdım ayıp olmasın diye. Ama artık beş sene oldu, eşimle kavga etmek yerine zamanında lafımı güzelce kalp kırmadan söyler susarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?