2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Erkekler bi boku halledemez. Üstüne üste çıkarlar sıkışınca. Bu aralar eşime taktım kafayı da. Ne yapsa yaranamıyo. En çok ona gıcık oluyorum. Herşeyi biz yaşıyoruz.
Hiç kavga etme bence git barış sarıl. Sonra omzunda ağlarsın biraz da :) Çünkü aranızı bozcak bi sorun değil. Şimdi üzgünsün anlıyorum ama inan değmez.
Sen bu konuşma olayında bi kere açılışı yap devamı gelir :) ama işte önemli olanı güzelce söylemek. Güzelce söylersen sana cevap veremezler.

O saniye nerde olduğun çok önemli:))) ilginç ilginç şeyler yaşatıyorlar. Bi Tuhaf oluyorum. Gece karnımda biri tepinerek beni uyandıyo mesela!!!!! Bunu aklım almıyo :))))
Ya günden güne hareket biçimleri de değişyor ya bi yerde toplanıyor yada titriyor gibi tüm vücudunu hareket ettiriyor ) güzel duygular

Örgü bebekten mi bahsediyorsunuz, muhabbetin başını kaçırmışım.
Eğer oysa ve bildiğini şablon varsa paylaşır mısınız?ben de denemek istiyorum
Evet oyuncak bebekten bahsediyoruz ama ben de belki de yuzlerce model ve sablon var. Ne istediginizi soylerseniz yardimci olmaya calisirim.

O pıt pıt lar hıçkırık mıydı :) ben de bu seri hareket ne ola ki diye düşünüyordum inanır mısın. Onun hıçkırığını yerim ben yaaaaa.

O pıt pıt lar hıçkırık mıydı :) ben de bu seri hareket ne ola ki diye düşünüyordum inanır mısın. Onun hıçkırığını yerim ben yaaaaa.

kizlarr bakin a 101 e bebek urunleri geliyorrne zamandir bunu bekliyordum bebek kuveti kocasi falan alacagim cantada fena gorunmuyor aslinda urunler ekteki fotografta inceleyebilirsiniz

hadi ya bugün beklemekten sıkılıp ben de banyo küvetini aldım
şansıma bak

Canım resim var mı ve ne zaman aldın. Bu kaç yaş bilmiyorum da benim almayı düşündüğüm de 4 yaş hatta büyüyen de olabilir. Ben örnek olsun diye koydum resmi

Ya günden güne hareket biçimleri de değişyor ya bi yerde toplanıyor yada titriyor gibi tüm vücudunu hareket ettiriyor ) güzel duygular
Toplanmaya 3 aydır falan alışığım da titremeler irkiyor ne yalan sölim:) artık tam bi bebek canım bunlar. İnsana dair her şey mevcut:)

Daha öncede sordum ama kimseden bi cevap gelmedi kızlar nasıl çantalar ?
Canım hareketli bi hayatın olacaksa sırt çantası çok ideal. Ben ikinci senemde alıcam o zamana kadar free hareket edebileceğimi sanmıyorum. Modelde de çok cep olmasına dikkat et. Hiç yakından şahit olmadım bu markaya kumaşı bilemiycem.

kizlarr bakin a 101 e bebek urunleri geliyorrne zamandir bunu bekliyordum bebek kuveti kocasi falan alacagim cantada fena gorunmuyor aslinda urunler ekteki fotografta inceleyebilirsiniz
6 Nisanda geliyor değil mi?

Hayirli olsn canim ne taraftan buldunuz

mervecim özellikle odanız hayırlı olsun. nerden kaça aldın aceba?
eve kapora verdik,haftaiçi hallolur inş.
satış ofisinde 1. kata 265 bin tl dediler eve.her katta 5bın fark edıyormus tabı artarak. bebişin sansına oldu. iş karsılığı daıre alan bır adamdan aldık.3tane vardı elınde.4.katı 230a aldık.ne kadar kardayız bakar mısın? ama iki aile bugun yıne laf ettı eve.klasık değilmiş mimarisi,değişikmiş.bilmem ne... suan oturdugumuz ev ters dubleks dıye laf etmişlerdi. değişik diye.şimdi dıyorlarkı, bu eskı ev daha ıyyydı.kör öldü badem gözlü oldu yani.((
haa bide keske 3+1 guney cephe alsak daha ıyymıs ..ee anne 350den baslıyor bız memur maasıyla nasıl ödeyelım dıyorum olmusken ıyısı olsun dıyolar.cıldrmamak elde değil. 5kurus yardım almadık sımdıye kadar. almayızda ama akıl çok.
üstelık cocuga bakana aylık gıbı parada verecektık yıne yok yıne yok.

allah askına netten bakar mısın eve. eryaman akın 688.2+1. eryamn 2 metrosuna yakın.altında 24 tane dukkan var goksuya yurunuyor.neymıs uzakmış. sankı bakacaklar cocuga.
offf çok doluyum yaaa.,, hamilelikte beni tek üzen büyükler oldu baska bısey değil.
KIRMIZILIKUCUKKIZ ALLAH ikimizinde yardımcısı olsun... okuyyorum yazdıklarını ama kelin ilacı olsa hesabı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…