- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Ah ben de anlasam ailemden hic böyle birşey görmedim esimse böyle görmüş ve ona normal geliyor.
Benim babam eşimin yanında bizim ikimizin vereceği bir karara karissa eşim ezilmesin diye asıl ben derim bana buna biz karar vermeliyiz eşimle diye. Bizimki babasını kirmasin diye beni kırıyor
Keşke ben de soylesem kimse kırılmasın kimse üzülmesin diye kendi kendimi uzuyorum onların yanında bişey diyemeyip sonra eşime patliyorum ve bu çok büyük bir hata bence en iyisi senin yaptığını yapabilmek ama donup kalıyorum sanki o anda
Kizlar selamlar sonunda oda isini hallettik okdar dusunduk dusunduk hic aklimizda olmayan yerden aldik gekdik 6ile 8hafta arasinda gelecek insallah bebege yetisr
Ya günden güne hareket biçimleri de değişyor ya bi yerde toplanıyor yada titriyor gibi tüm vücudunu hareket ettiriyorO saniye nerde olduğun çok önemli:))) ilginç ilginç şeyler yaşatıyorlar. Bi Tuhaf oluyorum. Gece karnımda biri tepinerek beni uyandıyo mesela!!!!! Bunu aklım almıyo :))))
Evet oyuncak bebekten bahsediyoruz ama ben de belki de yuzlerce model ve sablon var. Ne istediginizi soylerseniz yardimci olmaya calisirim.Örgü bebekten mi bahsediyorsunuz, muhabbetin başını kaçırmışım.
Eğer oysa ve bildiğini şablon varsa paylaşır mısınız?ben de denemek istiyorum
Kac yaşa kadar bu?ben tahterevalli den 4 yaşa kadar olanı aldım beyaz bizim odada yatağın yanına cok kaliteli beşik değil ama 3 yaşa kadar yatıcak yeter önü bunun gibi aşagıya iniyor ebebek indiriminden 640 tl aldık normalde 999tl idiEki Görüntüle 1973553 bunun gibi
O pıt pıt lar hıçkırık mıydı :) ben de bu seri hareket ne ola ki diye düşünüyordum inanır mısın. Onun hıçkırığını yerim ben yaaaaa.Burda herşeyimizi paylaşıyoruz ne güzel hem de hiç tanımadığımız kişilerle.Biri bende de aynısı oluyor dese bütün dertlerimiz bitiyor sanki:)))
Olabilir o nefes olayı da birkaç gün sonra çıkar kesin bende:) bu aralar hıçkırışlarını hissediyor musun? Ben bikaç kere yakaladım yemekten sonra pıt pıt ritmik birkaç dakika sürüyor :))
Daha öncede sordum ama kimseden bi cevap gelmedi kızlar nasıl çantalar ?Lullaby bebek bakım sırt cantaları nasıl bilgisi olan var mı?
O pıt pıt lar hıçkırık mıydı :) ben de bu seri hareket ne ola ki diye düşünüyordum inanır mısın. Onun hıçkırığını yerim ben yaaaaa.Burda herşeyimizi paylaşıyoruz ne güzel hem de hiç tanımadığımız kişilerle.Biri bende de aynısı oluyor dese bütün dertlerimiz bitiyor sanki:)))
Olabilir o nefes olayı da birkaç gün sonra çıkar kesin bende:) bu aralar hıçkırışlarını hissediyor musun? Ben bikaç kere yakaladım yemekten sonra pıt pıt ritmik birkaç dakika sürüyor :))
kizlarr bakin a 101 e bebek urunleri geliyorrne zamandir bunu bekliyordum bebek kuveti kocasi falan alacagim cantada fena gorunmuyor aslinda urunler ekteki fotografta inceleyebilirsiniz
Canım resim var mı ve ne zaman aldın. Bu kaç yaş bilmiyorum da benim almayı düşündüğüm de 4 yaş hatta büyüyen de olabilir. Ben örnek olsun diye koydum resmiKac yaşa kadar bu?ben tahterevalli den 4 yaşa kadar olanı aldım beyaz bizim odada yatağın yanına cok kaliteli beşik değil ama 3 yaşa kadar yatıcak yeter önü bunun gibi aşagıya iniyor ebebek indiriminden 640 tl aldık normalde 999tl idi
Evet oyuncak bebekten bahsediyoruz ama ben de belki de yuzlerce model ve sablon var. Ne istediginizi soylerseniz yardimci olmaya calisirim.
Ozelden atayim burayi doldurmayalim bosuna. Kiz mi bebis erkek miYaa :) şöyle kolaylardan gönderir misin.daha önce yapmadım hiç denicem zaten.nasıl yollıcaksın
Toplanmaya 3 aydır falan alışığım da titremeler irkiyor ne yalan sölim:) artık tam bi bebek canım bunlar. İnsana dair her şey mevcut:)Ya günden güne hareket biçimleri de değişyor ya bi yerde toplanıyor yada titriyor gibi tüm vücudunu hareket ettiriyor) güzel duygular
Canım hareketli bi hayatın olacaksa sırt çantası çok ideal. Ben ikinci senemde alıcam o zamana kadar free hareket edebileceğimi sanmıyorum. Modelde de çok cep olmasına dikkat et. Hiç yakından şahit olmadım bu markaya kumaşı bilemiycem.Daha öncede sordum ama kimseden bi cevap gelmedi kızlar nasıl çantalar ?
Ozelden atayim burayi doldurmayalim bosuna. Kiz mi bebis erkek mi
6 Nisanda geliyor değil mi?kizlarr bakin a 101 e bebek urunleri geliyorrne zamandir bunu bekliyordum bebek kuveti kocasi falan alacagim cantada fena gorunmuyor aslinda urunler ekteki fotografta inceleyebilirsiniz
Hayirli olsn canim ne taraftan buldunuz
Rica ederim. Yolladim bi modelKız. Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?