Canim buraya resim yukleyemiyorum ama istikbalin gold bebek odasini aldikNeler aldın paylaşır mısın :)
Yaa varya okurken ben sinir oluruyorurm yemin ederim Allahim sabir versin canim sana gercekten super fiyata almissiniz gule gule oturun agzinizn tadiyla oralar gercekten super yerler piyasadan haberleri yok herhalde amaann yaa birak vala ohh ne guzel kendim ev almisim gibi sevindim senin adinamervecim özellikle odanız hayırlı olsun. nerden kaça aldın aceba?
eve kapora verdik,haftaiçi hallolur inş.
satış ofisinde 1. kata 265 bin tl dediler eve.her katta 5bın fark edıyormus tabı artarak. bebişin sansına oldu. iş karsılığı daıre alan bır adamdan aldık.3tane vardı elınde.4.katı 230a aldık.ne kadar kardayız bakar mısın? ama iki aile bugun yıne laf ettı eve.klasık değilmiş mimarisi,değişikmiş.bilmem ne... suan oturdugumuz ev ters dubleks dıye laf etmişlerdi. değişik diye.şimdi dıyorlarkı, bu eskı ev daha ıyyydı.kör öldü badem gözlü oldu yani.((
haa bide keske 3+1 guney cephe alsak daha ıyymıs ..ee anne 350den baslıyor bız memur maasıyla nasıl ödeyelım dıyorum olmusken ıyısı olsun dıyolar.cıldrmamak elde değil. 5kurus yardım almadık sımdıye kadar. almayızda ama akıl çok.
üstelık cocuga bakana aylık gıbı parada verecektık yıne yok yıne yok.
allah askına netten bakar mısın eve. eryaman akın 688.2+1. eryamn 2 metrosuna yakın.altında 24 tane dukkan var goksuya yurunuyor.neymıs uzakmış. sankı bakacaklar cocuga.
offf çok doluyum yaaa.,, hamilelikte beni tek üzen büyükler oldu baska bısey değil.
@KIRMIZILIKUCUKKIZ ALLAH ikimizinde yardımcısı olsun... okuyyorum yazdıklarını ama kelin ilacı olsa hesabı....
Canım ilgin alakan için çok teşekkür ederim. Bu sabah koyu kırmızı bir pıhtı geldi sarı akıntı ile karışık. Bekliyorum bakalım şuan için. Yatıyorum daha çok.virginiastat arkadaşım sen nasılsın var mı durumunda bir değişiklik?
Canım banada en kolayından bi tane yollarmısın.Ozelden atayim burayi doldurmayalim bosuna. Kiz mi bebis erkek mi
kızlar dün giremedim...
neyseki gönlümüze göre hatta hayalimden fazlası bir eve, hemde ayırdığımız bütçeden de uyguna ev bulduk. kaporada verdik.
inşallah bir aksilik olmaz.
her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize mutlu, bol tekmeli pazarlar diliyorum:)))))
Benim bebisin ceyizleri de bunlar bi tane bile kiyafet ormedim daha orecegim de yok sanirim. Full oyuncak yapiyorum
Babami ezip üzecek o gun eminim canım yaa.. sadece kendi istediği olsun istiyorlar. Bebeğin bir eksiği olan var mi diye sorup elinde birşeyle gelen yok ama. Neymiş ilk torunun herşeyini anane alırmış. Almaya gelince anane hava atacak şeylere gelince erkek ailesi
Sagol canim kalip sablon fln istersen yardimci olabilirim. Marifet sablonlarda zaten
Canım banada en kolayından bi tane yollarmısın.
Kizlar yolluyorum ikinize de tirtili. En kolayi o zaten@Yasse34 Ay bayıldım ellerine saglik ve bebeğin çok şanslı. bende tavşan örmeye çalışıyorum ama daha bitiremedim basit sablonlardan bana da gonderirsen çok sevinirim.mesela tirtila bayıldım
Bende istiyorum şablon eğer mumkunse
Onunn 4 yaşa kadar olanları da var. Netten araştırman yeterli.Kızlar iyi akşamlar anne yanı beşik alan ya da daha önce kullanan var mı? Yatağa bitişik duran bebeğin yanınızda uyumasını sağlayanlardan almayı düşünüyorum. Bebişi 2 yaşına kadar yanımda yatırmak istiyorum. Bu beşiklerin boyutu küçük gibi 2 yaşa kadar kullanılmaz heralde. Chicco next to me var 700 tl 6 ay yatacaksa 700 tl vermek istemiyorum. Kullanan ya da bilen var mı ki?
Peki ipin markası ne acaba.tüysüz ip çünkü.ne diyip alıcaz .cok sordum kusura bakmaKizlar yolluyorum ikinize de tirtili. En kolayi o zaten
Ben alize veya kartopunun patik iplerini kullaniyorum. Baby cotton fln kullananlar da var. Onemli olan tok duran esnemeyen ve tuylenmeyen ip olmasi. Netten de bakabilirsin cok marka var kullanilan ama ben kullanmadim baskaPeki ipin markası ne acaba.tüysüz ip çünkü.ne diyip alıcaz .cok sordum kusura bakma
Valla bilmiyorum canım geçti çok şükür ama baya uzun sürdü tekrarlarsa dr giderim dedim ama kesildiCanım gaz sancısı olabilir mi bende gaz sancısı öyle oluyor hatta en son cok şiddetlendi korktum dr u aradım ertesi gün randevuya gittim çooooook gazın var dedi bana ultrasonda bile göründü
Tam göbek deliği ve etrafında boydan boya ama şükür geçtiTam olarak hangi kısımda oluyor. İnşallah korkulacak bişe yoktur. Yatıp takip et sancıları.
Canim e bebek den subat indiriminden almistim.e bebek sayfasina bak yine var.10 tane var icinde.buyuk boy yaziyo.lohusa pedi diye yazarsan cikarsen de alışverişi nerdeyse bitirmişsin en acil olanları tamamlamak lazım
güle güle kullan aldıklarını
canım ikizlerde biraz daha acaleci olmak gerek bu konuda haklısın...
hem parça parça almak ekonomik oluyor ben de şubattan beri her büyük parçayı bir aya gelecek şekilde alıyorum
lohusa pedini hangi marka aldın?
bir bedenleri varmış.. Bedeni nasıl anlayacağız onu bilemedim
Maşallah ne iyi komşuların varmış gerçek komşu ..
Yani normal doğum için büyük bi engelin varsa sezeryanın netleşmiş olur. Herşey yolundaysa da böyle giderse normale benziyor derler:))) tam olarak netleşmesini bekleme dr bilemez kesin sonucuHepinize merhaba kızlarrr ve bebişler
Bir süredir takip ediyrm amahiç bıraya mesaj atmadım. Yarın dontora gideceğim doğum ile ilgili konuşmk ve karar vermk için erken mi sizce?
Biz baby cottonla bu beşiğin oda takımı arasında kaldık. Arada çok fark var fiyat olarak. Baby cotton alırsak 3 kapılı dolaplısını almamıza rağmen 700 TL daha ucuza geliyor. Bu modelin 2 kapaklısı daha pahalı. Ne yapsak ya? Sadece modele o kadar para versek mi ?Kızlar biz de bugün beşiğimizi aldık çilekten. Büyüyen beşiklerden. Yatak+beşik 1100 lira ve 12 ay taksit yaptılar. Bir de kızıma ahşap isim yaptırdım.
Biz sadece beşik aldığımız için 100 lira oynadı. Zaten 75x160 bizim ölçümüz. Takım olarak fiyat farkı fazla oluyo demek. Bence baby cotton da çok güzel. 700 liralık bir fark yok bence. Bir de bizim aldığımız model kız modeli. Diğeri daha unisex. Başka çocuk düşünüyorsanız tekrar kullanacaksanız da baby cotton daha iyi. Ama içimde kalır diyosan bunu al.Biz baby cottonla bu beşiğin oda takımı arasında kaldık. Arada çok fark var fiyat olarak. Baby cotton alırsak 3 kapılı dolaplısını almamıza rağmen 700 TL daha ucuza geliyor. Bu modelin 2 kapaklısı daha pahalı. Ne yapsak ya? Sadece modele o kadar para versek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?