2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
English home da %50+%20 indirim var. Bebek nevresim takımları 32 TL. Kargo da bedava.

Yaa varya okurken ben sinir oluruyorurm yemin ederim Allahim sabir versin canim sana gercekten super fiyata almissiniz gule gule oturun agzinizn tadiyla oralar gercekten super yerler piyasadan haberleri yok herhalde amaann yaa birak vala ohh ne guzel kendim ev almisim gibi sevindim senin adina

Ben istikbalden aldim canim sadece buyuyen besik ve dolabi 2.730aldik bu kadar pahali dusunmuyoduk ama esim mini citydekiler cok basit elinde kalacakmis gibi duruyo dedi iatemedi boyle klasik model sevmiyorum ama en azindan coook uzun bi zaman kullanir modasi gecmz diye dusunuyorum aldik gitti iste

Kızlar iyi akşamlar anne yanı beşik alan ya da daha önce kullanan var mı? Yatağa bitişik duran bebeğin yanınızda uyumasını sağlayanlardan almayı düşünüyorum. Bebişi 2 yaşına kadar yanımda yatırmak istiyorum. Bu beşiklerin boyutu küçük gibi 2 yaşa kadar kullanılmaz heralde. Chicco next to me var 700 tl 6 ay yatacaksa 700 tl vermek istemiyorum. Kullanan ya da bilen var mı ki?

Hayırlısı olsun canım güle güle oturun .Bebek sansiyla gelir bak . Bide seni üzen büyükler bir anlasa senin hamile ve hassas olacagini.sukurki eşin yanında Allah herşeyi gönlünce versin inşallah

Benim bebisin ceyizleri de bunlar bi tane bile kiyafet ormedim daha orecegim de yok sanirim. Full oyuncak yapiyorum

@Yasse34 Ay bayıldım ellerine saglik ve bebeğin çok şanslı. bende tavşan örmeye çalışıyorum ama daha bitiremedim basit sablonlardan bana da gonderirsen çok sevinirim.mesela tirtila bayıldım.

Benim kv dede bana öyle demisti ilk beebgimde bende cevabını yapistiririm o konuda hiç kusura bakmasın "çocuğu babama mı yaptık neden onlar karsilayacak ,bizde de babaanne çok yapar ben sen yap diyom mı dedim" sustu.bir daha ağzını açmadı.Valla canım maalesef sessiz olunca herşeyi söylüyorlar
O sebeple kırmadan sesini çıkarmak lazım.ben senin yerinde olsa söylerdim babamin ilk torunu heves etmis onu kiramam diye.ama işte karşı tarafın tutumuda önemli.ikiside okusa olmaz mı dini açıdan sıkıntı olur mu bilmiyorum ama sıkıntı yoksa ikisininde gönlü olur.

İsim konusunda ben çok katiyim maalesef eşimle biz karar veririz eğer anlam konusunda bir yerde takilirsak bu konuda gerçekten bilgisi olana sorarım.yoksa kv kp kusura bakmasinlar sormadım sormam bile

Sagol canim kalip sablon fln istersen yardimci olabilirim. Marifet sablonlarda zaten

Bende istiyorum şablon eğer mumkunse

Canım banada en kolayından bi tane yollarmısın.

Kizlar yolluyorum ikinize de tirtili. En kolayi o zaten

Hepinize merhaba kızlarrr ve bebişler
Bir süredir takip ediyrm amahiç bıraya mesaj atmadım. Yarın dontora gideceğim doğum ile ilgili konuşmk ve karar vermk için erken mi sizce?

Onunn 4 yaşa kadar olanları da var. Netten araştırman yeterli.

Peki ipin markası ne acaba.tüysüz ip çünkü.ne diyip alıcaz .cok sordum kusura bakma
Ben alize veya kartopunun patik iplerini kullaniyorum. Baby cotton fln kullananlar da var. Onemli olan tok duran esnemeyen ve tuylenmeyen ip olmasi. Netten de bakabilirsin cok marka var kullanilan ama ben kullanmadim baska

Canım gaz sancısı olabilir mi bende gaz sancısı öyle oluyor hatta en son cok şiddetlendi korktum dr u aradım ertesi gün randevuya gittim çooooook gazın var dedi bana ultrasonda bile göründü
Valla bilmiyorum canım geçti çok şükür ama baya uzun sürdü tekrarlarsa dr giderim dedim ama kesildi

Canim e bebek den subat indiriminden almistim.e bebek sayfasina bak yine var.10 tane var icinde.buyuk boy yaziyo.lohusa pedi diye yazarsan cikar

Kızlar biz de bugün beşiğimizi aldık çilekten. Büyüyen beşiklerden. Yatak+beşik 1100 lira ve 12 ay taksit yaptılar. Bir de kızıma ahşap isim yaptırdım.

Eklentiler

• IMG_2096.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_2097.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2095.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2132.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 102
Hepinize merhaba kızlarrr ve bebişler
Bir süredir takip ediyrm amahiç bıraya mesaj atmadım. Yarın dontora gideceğim doğum ile ilgili konuşmk ve karar vermk için erken mi sizce?
Yani normal doğum için büyük bi engelin varsa sezeryanın netleşmiş olur. Herşey yolundaysa da böyle giderse normale benziyor derler:))) tam olarak netleşmesini bekleme dr bilemez kesin sonucu

Kızlar biz de bugün beşiğimizi aldık çilekten. Büyüyen beşiklerden. Yatak+beşik 1100 lira ve 12 ay taksit yaptılar. Bir de kızıma ahşap isim yaptırdım.
Biz baby cottonla bu beşiğin oda takımı arasında kaldık. Arada çok fark var fiyat olarak. Baby cotton alırsak 3 kapılı dolaplısını almamıza rağmen 700 TL daha ucuza geliyor. Bu modelin 2 kapaklısı daha pahalı. Ne yapsak ya? Sadece modele o kadar para versek mi ?

Biz sadece beşik aldığımız için 100 lira oynadı. Zaten 75x160 bizim ölçümüz. Takım olarak fiyat farkı fazla oluyo demek. Bence baby cotton da çok güzel. 700 liralık bir fark yok bence. Bir de bizim aldığımız model kız modeli. Diğeri daha unisex. Başka çocuk düşünüyorsanız tekrar kullanacaksanız da baby cotton daha iyi. Ama içimde kalır diyosan bunu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…