- 10 Kasım 2016
- 409
- 357
- 23
- 34
Maşallah diyelim ya Bebişlere ... kontrolümüz 5 Nisanda heyecanla bekliyoruz yüzü gözü her gittiğimizde daha netleşiyor heyecanlanıyoruzToplanmaya 3 aydır falan alışığım da titremeler irkiyor ne yalan sölim:) artık tam bi bebek canım bunlar. İnsana dair her şey mevcut:)
Benimde bugun 29 bitecek bugun uzun bi aradan sonra oglumun hareketleri yavasladi cok tedirgin oldum kizdim ona beni tedirgin ediyorsun diye:) sonra uzandim konustum uzun uzun kipir kipir basladi duygulandim simdi hareket ediyor ama normalde hissettigim yerde degil yeri biraz degismis gibi cunku herzaman sol kasigimda ve gobegimin hemen saginda hissediyordum simdi ise tam vajina ustu ve gogus altinda hissediyorum bazen sekil degistiriyorlarMerhaba anneler. Sizi takip ediyordum. Sohbetiniz hoşuma gitti. Bir sorum olacak size benim 28 haftam bugün bitiyor. Son 10gündür kızımın hareketleri minik minik oluyor. Elime tekme atmıyor. Normal mi
Cok guzeller ya bayıldım ben resim yukleyemiyorum ne kadar denediysem olmuyor bende en son zurafa ordum ama artik ormeyecegim ellerim patates gibi oluyor şişiyor:)Benim bebisin ceyizleri de bunlar bi tane bile kiyafet ormedim daha orecegim de yok sanirim. Full oyuncak yapiyorum
Canim can sıkıcı bi durum. Eşinle sakince en keyifli aninda konussan hissettiklerini soylesen senin oglun mu olacakti ben kiz diye hatirliyorum. Babaminda ilk heyecani ezani o okusa cok mu problem olur boyle giderse stresten sütüm gelmeyebilir bebegimiz icin biraz tolerans saglayamazmiyiz diye aciklama yapsan anlamaya calismazmi esin. Ah bu buyukler niye bu kadar bencillerKızlar yine benim canım sıkkın ve sıkıldım artık bu durumdan sizden fikir isteyeceğim. Kayinpederim asiri emrivakici biri. Hersey onun dediği gibi olsun istiyor benim babam ise mulayim bir adamdır.
Kp ime bebgimiz olacağı haberini verdikten sonra ismini ben koyu cam erkek olursa dedi. Eşim de hiçbirşey demedi ben de düşündüm yani insan sağlıkla gelsin der ama ben bunu yasayacagimi biliyordum ismi bile söyledi o anda. Biz koymak istiyoruzama diyebildim. Hayır dedi erkek olursa ben koyacagim Öyle bi hassaslastim ki ağlamaya başladım. Neyse sonra kızımız olacağını öğrendik karışmadı. Babam benden hayatında bişey istememiştir bana dedi ki kulağına ezanı ben okumak istiyorum babamin ilk torunu kp imin 6. Olacak ve hep ezanlar o okudu. Babamı kiramazdim tamam baba dedim. Bugün kp im ezanı ben okuyacağım haberiniz olsun dedi duymamış gibi yaptım. Eşim de herhalde baba falan dedi kafayı yemek üzereyim esimle kesin kavga edicez diye konuyu acamıyorum. Sıkıldım artık hamileligimi aglamakla geçirmekten hepsi de burada olacak doğumda kesin beni lohusa depresyonuna sokacaklar sutumun bile geleceğinden emin değilim artik
Hamileligin basinda hic elime ip alamiyodum. Millet yiyecekten tiksinir ben iplerdenCok guzeller ya bayıldım ben resim yukleyemiyorum ne kadar denediysem olmuyor bende en son zurafa ordum ama artik ormeyecegim ellerim patates gibi oluyor şişiyor:)
Sagol canim kalip sablon fln istersen yardimci olabilirim. Marifet sablonlarda zaten
Ben alize veya kartopunun patik iplerini kullaniyorum. Baby cotton fln kullananlar da var. Onemli olan tok duran esnemeyen ve tuylenmeyen ip olmasi. Netten de bakabilirsin cok marka var kullanilan ama ben kullanmadim baska
Canim dikkat et takdir Allah tan. 30.haftayi bi gorelim insaallah risk azaliyorCanım ilgin alakan için çok teşekkür ederim. Bu sabah koyu kırmızı bir pıhtı geldi sarı akıntı ile karışık. Bekliyorum bakalım şuan için. Yatıyorum daha çok.
Ii geceler kizlar hergun haslanmis yumurta yiyemiyorum malumunuz calisan biri icin sbh kaynamasini beklemk zor oluo ama yerine tereyagina kiriyorum sizce ayni vitamini veriomudur
Ipve tig önemli parlak sert durmali arasi gorunmemeli fln. Benim aldiklarim da ucuz ipler bazi yapanlar cok daha pahali iplerle yapiyor ama ben gerek duymadim. Doldurmayi da bas ve govdede ozellikle cok sıkı yapmak gerekiyor ki model ortaya ciksin. Kol bacaklar sonradan eklenecekse ben once bi igneliyorum yerine karar veriyorum oyle dikiyorum. Yapa yapa alisiyo insan neresini nasil yapacaginaCanım ben de yabancı sitelerden falan bulup şablondan yaptım. Ama seninkilerin niye güzel olduğunu galiba buldum. Ben en ucuz iplerden almıştım. Bayağı kalın ve tüylüler. Senin iplerin tüysüz olmasının etkisi var galiba. Bundan sonra tüysüz kaliteli ip alayım.
Bir de benim zorlandığım kızım uzuvları birleştirme kısmı. Dikmeyi beceremiyorum pek doldurduktan sonra.
Aaa nişanın mı geldi acaba? Doktora gitsen?Canım ilgin alakan için çok teşekkür ederim. Bu sabah koyu kırmızı bir pıhtı geldi sarı akıntı ile karışık. Bekliyorum bakalım şuan için. Yatıyorum daha çok.
Doğum kasılması alıştırmaları olabilir sanırım. Normal doğum mu düşnüyordun?Tam göbek deliği ve etrafında boydan boya ama şükür geçti
O pıt pıt lar hıçkırık mıydı :) ben de bu seri hareket ne ola ki diye düşünüyordum inanır mısın. Onun hıçkırığını yerim ben yaaaaa.
Hepinize merhaba kızlarrr ve bebişler
Bir süredir takip ediyrm amahiç bıraya mesaj atmadım. Yarın dontora gideceğim doğum ile ilgili konuşmk ve karar vermk için erken mi sizce?
Gunaydin canim yurumede sorun yok bende ama yatkrn nefes almakta zorluk var ben alamiyosam bebek de alamiyidur diye butun geceyi oturarak geciriyorum malesefKızlar günaydın. Ben otururken yada uzanırken ayağa kalkınca şu basenlerimin olduğu yan üst kemikler çok ağrıyor. Yürümekte zorlanıyorum. Daha 2 ay var doğuma şekilden şekle girecem sanırım. Sizde yürürken problem başladımı?
Ben yatkta sağa sola dönerken bile hissediyorum o ağrıyı resmen kemikler ağırıuo çatı kemiği deniyor sanırım onaKızlar günaydın. Ben otururken yada uzanırken ayağa kalkınca şu basenlerimin olduğu yan üst kemikler çok ağrıyor. Yürümekte zorlanıyorum. Daha 2 ay var doğuma şekilden şekle girecem sanırım. Sizde yürürken problem başladımı?
Ipve tig önemli parlak sert durmali arasi gorunmemeli fln. Benim aldiklarim da ucuz ipler bazi yapanlar cok daha pahali iplerle yapiyor ama ben gerek duymadim. Doldurmayi da bas ve govdede ozellikle cok sıkı yapmak gerekiyor ki model ortaya ciksin. Kol bacaklar sonradan eklenecekse ben once bi igneliyorum yerine karar veriyorum oyle dikiyorum. Yapa yapa alisiyo insan neresini nasil yapacagina
Insanin icine sinmeyince acimiyo söküyo valla. Kolay gelsin simdidenCanım çok sağol yardımın için. Bebişe yelek örüyorum şimdi, bitirir bitirmez bi tane denicem hemen düzgün bir ipten.
Yeleği göğüs hizasına kadar örmüşken yakasını beğenmedim komple söktüm
Biter bitmez hemen denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?