2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım ben park yatak aldm yatak odam küçük ve kiracıyım.ben bebişimi sanırım 1,5-2 yaşa kadar yanımda yatırcam onun için oda yapmıyım başka eve geçrsem güzel bişiler yaparım diye park yatak aldım e bebekten casual marka netten istemiştim çok da uygundu indiirm vardı istersen bak kalitesi nasıl olur demiştim ama kraft vs diğerleriyle aynı bezi hani çok da fonksiyon istemiyosan casual iyiyidi dönencesi felanda vardı sallanır özellliği de mevcut

Günaydın kızlar iki b uç gecedir bacağımda damar sanki üst üste geliyor gibi Bi ağrı oluyor çekilme gibi neden acaba böyle bir şey yaşayan var mı

Amin canım sıkıntılı günler geçsin gitsin insallah

Hiç sorma içim eriyor o hıçkırdıkça.Büyüdü de hıçkırıyor bi de diyorum yanımda olsa öyle hıçkırsa hiç acımam valla :)))
Büyüdü de kaburgamı hareket ettiriyor diyorum ben denefes aldırıyor bana sağolsun :)

Günaydın kızlar iki b uç gecedir bacağımda damar sanki üst üste geliyor gibi Bi ağrı oluyor çekilme gibi neden acaba böyle bir şey yaşayan var mı

Günaydın canım kramp olmasın o.Hepimizde oluyor hemen hemen kalsiyum magnezyum desteği veriyor doktorlar kramp için bir gittiğinde söyle istersen

Maşallah diyelim ya Bebişlere ... kontrolümüz 5 Nisanda heyecanla bekliyoruz yüzü gözü her gittiğimizde daha netleşiyor heyecanlanıyoruz
Şimdi sakin sakin sevin bol bol. Doğunca anneler nelerle boğuşuyor anlatamam. Sevmeye fırsat kalmıyo. Çatlak pişik gaz burun tıkanıklığı aşı kontrol lohusalık dikiş ...

ben ped koyuyorum çünkü kaçırıyorum

Arkadaşlar anne yanı beşik (karyola) düşünüyorum. Ve artık almak üzereyim. Kullanımı konusunda dezavantaj duydunuz mu?

senle yatmaya alışınca ayırmak zor oluyormuş ben oyüzden tercih etmedim yanıma beşik aldım ama anne yanı değil sepet beşik, 6 ay falan odamda durur sonra odasına geçiririm die, ben pek anne baba odasında yatağında olması taraftarı değilim anne yanı beşikte arada ayraç yok direk kokunu alınca alışıp ayrılmıyomuş tosbalar annesi :) tabiki sen en doğrusunu bilirsin :)

Kizlar alisveris listesine eklenecek birsey aklima geldi
Mayis haziran gibi doguracagiz
Hava yeterince sicak olmuyor
Bebegi yikarken elektrikli isitici kullanmak gerekebilir diye dusunuyrm
Hic dusundunuz mu almayi?

Canım ilgin alakan için çok teşekkür ederim. Bu sabah koyu kırmızı bir pıhtı geldi sarı akıntı ile karışık. Bekliyorum bakalım şuan için. Yatıyorum daha çok.
Merhaba son durumun nedir
Nisan mi simdi bu?
Doktora gittin mi bi daha
Endise ettim

Günaydın Kızlar, gebelikte uçak deneyimi olan var mı?

Merhaba, ben yardımcı olabilirim sanırım. Genel olarak;
28 haftadan önce uçuş için rapor almaya gerek yok, önceki dönemde annenin beyanına bakılıyor. 28. haftadan sonra doktordan rapor alınıyor uçabilir diye. Plesenta previa filan gibi bir sorun varsa basınç sıkıntı yaratabiliyor, doktorla mutlaka görüşmek lazım.
Uçuş süresi de önemli.

Ay sonunda 1,5 saatlik yolculuk yapabilirim Dr. uçağa binerken x ray den geçmemen için yazı vericem dedi. Herhangi bir sorun görünmüyor biletini al dedi, yazıyı uçağa binmeye yakın bir zamanda vermesi gerekiyormuş. Yinede tedirgin oldum biraz hiç mi gitmesem acaba diye

kizlar ya buun tartildim tam 12 kilo almis bulunmaktayim cok uzgunum boyle giderse bi 20 kilo almis olacagim offf boyum 1,70 uzun ama yonede bu durum beni cok strese sokuyor cok asiri bi yemek de yemiyorum bi kilolar nasil boyle artti sizler suan kac kilo almis durumdasiniz

O kağıtta 72 saat içerisinde doğum ihtimali görünmemektedir gibi bir şey yazıyor zaten. Rahat geçmenizi sağlar. 1,5 saat insan trafikte kalıyor, uçulmayacak bir süre değil. Ama uçak boşsa, yan koltuğu boş bırakmalarını rica edebilirsiniz ayaklarınızı uzatabilmek için, anlayış gösteriyor hava yolları.
Doktor sorun yok diyorsa, ben kendi adıma binerdim uçağa, ama sizin tercihiniz tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…