eshma canim sana mesaj atilmiyo
Peki ipin markası ne acaba.tüysüz ip çünkü.ne diyip alıcaz .cok sordum kusura bakma
Amin canım sıkıntılı günler geçsin gitsin insallahmervecim özellikle odanız hayırlı olsun. nerden kaça aldın aceba?
eve kapora verdik,haftaiçi hallolur inş.
satış ofisinde 1. kata 265 bin tl dediler eve.her katta 5bın fark edıyormus tabı artarak. bebişin sansına oldu. iş karsılığı daıre alan bır adamdan aldık.3tane vardı elınde.4.katı 230a aldık.ne kadar kardayız bakar mısın? ama iki aile bugun yıne laf ettı eve.klasık değilmiş mimarisi,değişikmiş.bilmem ne... suan oturdugumuz ev ters dubleks dıye laf etmişlerdi. değişik diye.şimdi dıyorlarkı, bu eskı ev daha ıyyydı.kör öldü badem gözlü oldu yani.((
haa bide keske 3+1 guney cephe alsak daha ıyymıs ..ee anne 350den baslıyor bız memur maasıyla nasıl ödeyelım dıyorum olmusken ıyısı olsun dıyolar.cıldrmamak elde değil. 5kurus yardım almadık sımdıye kadar. almayızda ama akıl çok.
üstelık cocuga bakana aylık gıbı parada verecektık yıne yok yıne yok.
allah askına netten bakar mısın eve. eryaman akın 688.2+1. eryamn 2 metrosuna yakın.altında 24 tane dukkan var goksuya yurunuyor.neymıs uzakmış. sankı bakacaklar cocuga.
offf çok doluyum yaaa.,, hamilelikte beni tek üzen büyükler oldu baska bısey değil.
KIRMIZILIKUCUKKIZ ALLAH ikimizinde yardımcısı olsun... okuyyorum yazdıklarını ama kelin ilacı olsa hesabı....
Büyüdü de kaburgamı hareket ettiriyor diyorum ben deHiç sorma içim eriyor o hıçkırdıkça.Büyüdü de hıçkırıyor bi de diyorum yanımda olsa öyle hıçkırsa hiç acımam valla :)))
Günaydın kızlar iki b uç gecedir bacağımda damar sanki üst üste geliyor gibi Bi ağrı oluyor çekilme gibi neden acaba böyle bir şey yaşayan var mı
Şimdi sakin sakin sevin bol bol. Doğunca anneler nelerle boğuşuyor anlatamam. Sevmeye fırsat kalmıyo. Çatlak pişik gaz burun tıkanıklığı aşı kontrol lohusalık dikiş ...Maşallah diyelim ya Bebişlere ... kontrolümüz 5 Nisanda heyecanla bekliyoruz yüzü gözü her gittiğimizde daha netleşiyor heyecanlanıyoruz
Büyüdü de kaburgamı hareket ettiriyor diyorum ben denefes aldırıyor bana sağolsun :)
beni tarif ettin vallaBenim için zor günler. Ayak tabanlarım çok kötü ağrıyor. Mide küçüldü daha 5. Lokmada yer kalmıyor. Açım resmen. O da halsizlik yapıyo. Karnımı kucağıma alıp gezesim var :)))))
ben ped koyuyorum çünkü kaçırıyorumçok iyi bence. Wc arayacak vaktin oluyormuş:)))
O an tuvalet bulacak vaktimin olacağını sanmıyorum. Her şey çok normal giderken içimde bi kıpırdıyor hooop... yani mesane dolu olsa kesin gider. Anlık bi tekme canım genel bi baskı değil. Kendime bez mi bağlasam ki:)
Arkadaşlar anne yanı beşik (karyola) düşünüyorum. Ve artık almak üzereyim. Kullanımı konusunda dezavantaj duydunuz mu?
Güle güle kullan. Çok güzelmiş. Adıyla yaşasın kızın.Kızlar biz de bugün beşiğimizi aldık çilekten. Büyüyen beşiklerden. Yatak+beşik 1100 lira ve 12 ay taksit yaptılar. Bir de kızıma ahşap isim yaptırdım.
Nasipse inşallahDoğum kasılması alıştırmaları olabilir sanırım. Normal doğum mu düşnüyordun?
Merhaba son durumun nedirCanım ilgin alakan için çok teşekkür ederim. Bu sabah koyu kırmızı bir pıhtı geldi sarı akıntı ile karışık. Bekliyorum bakalım şuan için. Yatıyorum daha çok.
Günaydın Kızlar, gebelikte uçak deneyimi olan var mı?
Merhaba, ben yardımcı olabilirim sanırım. Genel olarak;
28 haftadan önce uçuş için rapor almaya gerek yok, önceki dönemde annenin beyanına bakılıyor. 28. haftadan sonra doktordan rapor alınıyor uçabilir diye. Plesenta previa filan gibi bir sorun varsa basınç sıkıntı yaratabiliyor, doktorla mutlaka görüşmek lazım.
Uçuş süresi de önemli.
Ay sonunda 1,5 saatlik yolculuk yapabilirim Dr. uçağa binerken x ray den geçmemen için yazı vericem dedi. Herhangi bir sorun görünmüyor biletini al dedi, yazıyı uçağa binmeye yakın bir zamanda vermesi gerekiyormuş. Yinede tedirgin oldum biraz hiç mi gitmesem acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?