- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
kizlar ya buun tartildim tam 12 kilo almis bulunmaktayim cok uzgunum boyle giderse bi 20 kilo almis olacagim offf boyum 1,70 uzun ama yonede bu durum beni cok strese sokuyor cok asiri bi yemek de yemiyorum bi kilolar nasil boyle artti sizler suan kac kilo almis durumdasiniz
Doktorunuz ne diyor, gebelik şekeri var mı? Bir gün içerisinde neler yiyorsunuz? Bir de çok mu zayıf başladınız hamileliğe?kizlar ya buun tartildim tam 12 kilo almis bulunmaktayim cok uzgunum boyle giderse bi 20 kilo almis olacagim offf boyum 1,70 uzun ama yonede bu durum beni cok strese sokuyor cok asiri bi yemek de yemiyorum bi kilolar nasil boyle artti sizler suan kac kilo almis durumdasiniz
Günaydın Kızlar, gebelikte uçak deneyimi olan var mı?
Ay sonunda 1,5 saatlik yolculuk yapabilirim Dr. uçağa binerken x ray den geçmemen için yazı vericem dedi. Herhangi bir sorun görünmüyor biletini al dedi, yazıyı uçağa binmeye yakın bir zamanda vermesi gerekiyormuş. Yinede tedirgin oldum biraz hiç mi gitmesem acaba diye
Boyun uzun canım kilolu da baslamaduysan stres yapacak bişey yok. Bünyeye göre değişiyor bu durum. Ben 44 kiloyla başladım çok zayıftım 14 kilo aldım 58 im. Ama benim ideal kilom zaten 50 kilo gibi. Hatta doğumdan sonra 50den aşağı düşmek istemiyorum umarım öyle olurkizlar ya buun tartildim tam 12 kilo almis bulunmaktayim cok uzgunum boyle giderse bi 20 kilo almis olacagim offf boyum 1,70 uzun ama yonede bu durum beni cok strese sokuyor cok asiri bi yemek de yemiyorum bi kilolar nasil boyle artti sizler suan kac kilo almis durumdasiniz
Canım ben de 5 hafta önce 1 saatlik bir yolculuk yaptım uçakla başka bir şehre geldim. 1 hafta sonra da dönecem kısmetse. Gelirken herhangi bir sorun yaşamadım. Dönüşte de bir doktordan uçmasına engel yoktur diye rapor alacağım. İstanbul Atatürkten bindim. Hiçbir xrayden geçmedim, sorun etmediler. Yine de raporumu elimde götürdüm xrayden geçirmek isterseler diye. Bayanlar elle kontrol ediyor cihazdan geçmiyorsun canım.
Ben cok üşüyen birisi oldugum için kombi 50de calışır ve ben yinede ısıtıcı acıp otururum:)Kizlar alisveris listesine eklenecek birsey aklima geldi
Mayis haziran gibi doguracagiz
Hava yeterince sicak olmuyor
Bebegi yikarken elektrikli isitici kullanmak gerekebilir diye dusunuyrm
Hic dusundunuz mu almayi?
Hemen idrar testi yaptırdı zaten çok şükür temiz çıktı. En az 2 litre iç dedi zaten. Çok dikkat edicem şurda bişey kalmadı
senle yatmaya alışınca ayırmak zor oluyormuşben oyüzden tercih etmedim yanıma beşik aldım ama anne yanı değil sepet beşik, 6 ay falan odamda durur sonra odasına geçiririm die, ben pek anne baba odasında yatağında olması taraftarı değilim anne yanı beşikte arada ayraç yok direk kokunu alınca alışıp ayrılmıyomuş tosbalar annesi :) tabiki sen en doğrusunu bilirsin :)
Toplanmaya 3 aydır falan alışığım da titremeler irkiyor ne yalan sölim:) artık tam bi bebek canım bunlar. İnsana dair her şey mevcut:)
Hala yollanmiyo. Mesaj at butonu gorunmuyo profilde. Istersen sen bana mesaj at belki oyle cvp atilabilirAcaba mesaj kutum mı dolu .Bı bosaltayim
bu hafta gittim canım,hiçbir problem olmadı çok şükür. Seninle günlerimiz de aynı. Doktorum ne olur ne olmaz diye rapor da vermişti,kimse sormadı bile raporu.Sadece xrayler için durumumu söyledim,yine rapor istemeden direkt elle aradılar.Günaydın Kızlar, gebelikte uçak deneyimi olan var mı?
ben de bu hafta gittim biliyorsun,en büyük tedirginliğim plesanta previa dan dolayı sıkıntı olmasıydı,doktorum onun basınçla hiçbir alakası olmadığını sadece doğum şeklini değiştirdiğini söyledi,ama benimki totalis değil ondan da olabilir.Bence yine de hiç bir problem olmasa da doktora danışılmadan gidilmemeli.Merhaba, ben yardımcı olabilirim sanırım. Genel olarak;
28 haftadan önce uçuş için rapor almaya gerek yok, önceki dönemde annenin beyanına bakılıyor. 28. haftadan sonra doktordan rapor alınıyor uçabilir diye. Plesenta previa filan gibi bir sorun varsa basınç sıkıntı yaratabiliyor, doktorla mutlaka görüşmek lazım.
Uçuş süresi de önemli.
oy maşallahGüzel mutlu haftalar olsun herkese :) cumartesi günü kontrole gittim artık 2haftada bir çağırdı ve nst olacakmış artık çok heyecanlıyım nasıl bişey hiç bilmiyorurumbebeğim de büyümüş teyzeleri 43cm 1920gr olmuş çok şükür herkes güzel haberler alsın inşallah.
Oy maşallah nasıl da büyümüş doktor kilosu için ne dedi canım merak ettim benim de çarşamba kontrolüm kilosu biraz öndeydi merak ettimGüzel mutlu haftalar olsun herkese :) cumartesi günü kontrole gittim artık 2haftada bir çağırdı ve nst olacakmış artık çok heyecanlıyım nasıl bişey hiç bilmiyorurumbebeğim de büyümüş teyzeleri 43cm 1920gr olmuş çok şükür herkes güzel haberler alsın inşallah.
Bana aile hekimim fazla ayakta durur san bel agrin olur kendini yorma çok cok ayakta kalma. Yorulunca uzan demişti canimKızlar şiddetli bel ağrısı yaşıyorum tavsiyesi olan var mi?
Oy maşallah nasıl da büyümüş doktor kilosu için ne dedi canım merak ettim benim de çarşamba kontrolüm kilosu biraz öndeydi merak ettim
Kilosu iyi dedi canım ama benim ki 32.hafta yani son adet tarihini değiştirdi bir hafta öne aldı
Doğum mayısa mi geldi yani canim.. benim de aylardır 1 hafta önden gidiyor ama adet değiştirilmesini pek bilmiyordum. Bebisler sağlıklı olsun inşallah da..Güzel mutlu haftalar olsun herkese :) cumartesi günü kontrole gittim artık 2haftada bir çağırdı ve nst olacakmış artık çok heyecanlıyım nasıl bişey hiç bilmiyorurumbebeğim de büyümüş teyzeleri 43cm 1920gr olmuş çok şükür
Oy maşallah nasıl da büyümüş doktor kilosu için ne dedi canım merak ettim benim de çarşamba kontrolüm kilosu biraz öndeydi merak ettim
Bana aile hekimim fazla ayakta durur san bel agrin olur kendini yorma çok cok ayakta kalma. Yorulunca uzan demişti canim
Doğum mayısa mi geldi yani canim.. benim de aylardır 1 hafta önden gidiyor ama adet değiştirilmesini pek bilmiyordum. Bebisler sağlıklı olsun inşallah da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?