bu hafta gittim canım,hiçbir problem olmadı çok şükür. Seninle günlerimiz de aynı. Doktorum ne olur ne olmaz diye rapor da vermişti,kimse sormadı bile raporu.Sadece xrayler için durumumu söyledim,yine rapor istemeden direkt elle aradılar.
ben de bu hafta gittim biliyorsun,en büyük tedirginliğim plesanta previa dan dolayı sıkıntı olmasıydı,doktorum onun basınçla hiçbir alakası olmadığını sadece doğum şeklini değiştirdiğini söyledi,ama benimki totalis değil ondan da olabilir.Bence yine de hiç bir problem olmasa da doktora danışılmadan gidilmemeli.
Yay çok az kalmış çok heyecanlıEvet mayısta olacak inşallah 24 Mayıs normali ama benim platin var oyüzden mecburi sezeryan olacak bir hafta önden alsak yeter dedi yani hersey yolunda giderse 15Mayıs gibi olur dedi doktor
Ben 5 gün kalıcam dönüştede almam gerekli mi Dr. yazısı ?
170 boyundasın. Kaç kilo ile başladığın önemli olan. Ama yine de ideal kilon olan 63 kilo ile başladığını farzetsek normali 75-80 arası kilo alman normal. Sen en kötü 85 i geçmemeye çalış :)kizlar ya buun tartildim tam 12 kilo almis bulunmaktayim cok uzgunum boyle giderse bi 20 kilo almis olacagim offf boyum 1,70 uzun ama yonede bu durum beni cok strese sokuyor cok asiri bi yemek de yemiyorum bi kilolar nasil boyle artti sizler suan kac kilo almis durumdasiniz
Hala yollanmiyo. Mesaj at butonu gorunmuyo profilde. Istersen sen bana mesaj at belki oyle cvp atilabilir
Oldu simdicanım kusura bakma senide uğraştıyorum ben sana mesaj attım cevapla dediğinde gelir belki.
Bende 6 ay bizim odamızda durur sonra odasına alıştırırım diyorum da... Şimdi öyle diyorum, o zaman gelince daha cok minik diyip odasında bırakamayabilirim. Kendime güvenemiyorum.
Güzel mutlu haftalar olsun herkese :) cumartesi günü kontrole gittim artık 2haftada bir çağırdı ve nst olacakmış artık çok heyecanlıyım nasıl bişey hiç bilmiyorurumbebeğim de büyümüş teyzeleri 43cm 1920gr olmuş çok şükür herkes güzel haberler alsın inşallah.
Teşekkürler canım, gayet açıklayıcı oldu bu :)Canım elindeki raporun tarihi 7 günden eski olmazsa dönüşte tekrar gitmene gerek yok. Aynı raporla binebilirsin. Yani 5 gün kalacaksan bir gün önceden al raporunu. 7 gün dolmadığı için hem giderken hem dönerken kullanırsın.
Bak THY sitesinde açıklaması şu linkte var.
http://www.turkishairlines.com/tr-t...i-olan-yolcular/hamile-hasta-ve-engelli-yolcu
41 kere maşallah :)))) yemek porsiyonlarım gitgide küçülüyo. Dün akşam yemeğim çeyrek hamburgerdi. yarım olsaydı çok rahatsız olucaktım durumum bu . [Hamburgerin eti katkısızdı bu arada:) ] kahvaltıyı şimdi yaptım. Amaaaaaa tosbaaaaam kıpır kıpır:))) allahtan motive bari ediyor teyzesiiii:)Senin imzanda boyu 41cm diyor baksana maşallah heryerimize yetişiyorlar artık
Canım ilgin alakan için çok teşekkür ederim. Bu sabah koyu kırmızı bir pıhtı geldi sarı akıntı ile karışık. Bekliyorum bakalım şuan için. Yatıyorum daha çok.
merhaba canim. Ben ilk gebeligim de 35. Haftada doktor raporuyla 4 saat uçak yolculuğu yapmistim. Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa, problem olmaz.Günaydın Kızlar, gebelikte uçak deneyimi olan var mı?
canım egzersiz varmış onun için hiç araştırdın m?bende şimdilik problem yok ama öğrenip yapmak istiyorum,doğum sonrası için de şartmış.Hanımlar mesaneavm nin orta yerinde aniden direniyor bu bebiş mesanedeki idrarın basıncını tahmin edemezsiniz. Yani benim kaslarım idrarı tutmaya yetmiycek bigün korkarım bunu yaşayan var mı başka. Yoksa mesanem mi yanlış yerde
ya bende nedense ikizler olsun istiyorum:aslında burçların özelliklerini pek bilmiyorum ama ailemde ikizler burcu da yengeç burcu da var. Yengeç çoook alıngan ve içine kapanık oluyor,öyle olmasını pek istemem açıkcası.Benim biraz ümidim vardı geç gelir belki 22 Haziran gösteriyordu. Bugün doktor 19 Haziran dedi artık yengeç olma ümidi de kalmadı. 23 Haziran olsa yengeç olacaktı. Benim annem ikizler, kpeder ikizler. Çok zor ikizler burcu
Zıplatıyo:))))) napsak ki annesi bu hain hıçkırığa:)))) ben daha kızamadım çünkü hıçkırık olduğunu bilmiyordum. Bana kum torbası vuruşlarını anımsatıyordu. Nasıl anneysem kuzumu hiç anlayamamışım. Doğuncaya kadar kendimi geliştirmeliyim sanırım:)))Ya o titremeler bendede cok oluyor, o hareketi nasıl yapıyorki acaba?? Korkuyorumda bazen bişeymi oldu paniğemi kapıldı diye. O pis hıçkırık hep bizi tutuyo yaaa günde 2-3 kere geliyo, 3-4 dk boyunca zıplatıyo kuzumu. Ben bile sinir oluyorumki o çıldırıyodur heralde, bazen hıçkırığın sonlarına doğru artık bir vuruyoki yeter der gibi.
Canım biliyorum o egzersizi. Normal doğum için çok gerekli şimdiden yapın. Ben yapoyorum ara ara. Ağırlk verme zamanım gelmiş olabilir:)canım egzersiz varmış onun için hiç araştırdın m?bende şimdilik problem yok ama öğrenip yapmak istiyorum,doğum sonrası için de şartmış.
ya bende nedense ikizler olsun istiyorum:aslında burçların özelliklerini pek bilmiyorum ama ailemde ikizler burcu da yengeç burcu da var. Yengeç çoook alıngan ve içine kapanık oluyor,öyle olmasını pek istemem açıkcası.
Ii geceler kizlar hergun haslanmis yumurta yiyemiyorum malumunuz calisan biri icin sbh kaynamasini beklemk zor oluo ama yerine tereyagina kiriyorum sizce ayni vitamini veriomudur
Biraz içgüdülerimize kalmış bişey canım. Sen içinden ne geliyorsa onu en iyi şekilde yerine getirirsin ancak. Başkasının doğrusunu benimseyeceksin özümseyeceksin de uygulayacaksın... imkansız:) ben baya bi zaman yanımdan ayırmam büyük ihtimal. Bunun sebebi ay çocuğuma bişey olur, aman ondan ayrılamam aklım onda kalır falan değil. Bedeni kendine yetmeyen bi canlıya Uyandığında o çaresizce bekleyişi ona yaşatmamak amacım. Hemen yanında olmalıyım eli kolu benim onun :))) böyle düşünmesem kesinlikle benim uygulamam da kendi odası olurdu. O da doğru çünküsenle yatmaya alışınca ayırmak zor oluyormuşben oyüzden tercih etmedim yanıma beşik aldım ama anne yanı değil sepet beşik, 6 ay falan odamda durur sonra odasına geçiririm die, ben pek anne baba odasında yatağında olması taraftarı değilim anne yanı beşikte arada ayraç yok direk kokunu alınca alışıp ayrılmıyomuş tosbalar annesi :) tabiki sen en doğrusunu bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?