2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yolculuğunun iyi geçmesine çok sevindim :) Geçmiş olsun bu da geçti:)

170 boyundasın. Kaç kilo ile başladığın önemli olan. Ama yine de ideal kilon olan 63 kilo ile başladığını farzetsek normali 75-80 arası kilo alman normal. Sen en kötü 85 i geçmemeye çalış :)

Hala yollanmiyo. Mesaj at butonu gorunmuyo profilde. Istersen sen bana mesaj at belki oyle cvp atilabilir

canım kusura bakma senide uğraştıyorum ben sana mesaj attım cevapla dediğinde gelir belki.

Bende 6 ay bizim odamızda durur sonra odasına alıştırırım diyorum da... Şimdi öyle diyorum, o zaman gelince daha cok minik diyip odasında bırakamayabilirim. Kendime güvenemiyorum.

bende aynı şeyi düşünmüyor değilim ama yaşamadan bişey diyemem tabi :) hatta annem diyorki 6. ay çok küçük bırakamassın odasına diyor :) bende benle yatmaya alışır ayrılmaz diye korkuyorum çünkü çoçukların anne babayla yatma alışkanlığı tasvip etmediğim bir durum, ne bileyim yaşayıp göreceğiz :)

oy maşallah bebişler büyüyor dogumlar yaklasıyor. insanı bi heyecan sarıyor . 3 hafta önce gittiğimde kızım 660 gr dı cumartesi kontrole gidicem bakalım ne kadar oldu çok merak ediyorum.

Senin imzanda boyu 41cm diyor baksana maşallah heryerimize yetişiyorlar artık
41 kere maşallah :)))) yemek porsiyonlarım gitgide küçülüyo. Dün akşam yemeğim çeyrek hamburgerdi. yarım olsaydı çok rahatsız olucaktım durumum bu . [Hamburgerin eti katkısızdı bu arada:) ] kahvaltıyı şimdi yaptım. Amaaaaaa tosbaaaaam kıpır kıpır:))) allahtan motive bari ediyor teyzesiiii:)

Canım ilgin alakan için çok teşekkür ederim. Bu sabah koyu kırmızı bir pıhtı geldi sarı akıntı ile karışık. Bekliyorum bakalım şuan için. Yatıyorum daha çok.

Allah allah canım ya... peki sancı hissediyor musun?
Yat dinlen açıklık olmadığına göre belki sadece yorgunluktan olmuştur...
bir daha doktorun ne zamana çağırdı

canım egzersiz varmış onun için hiç araştırdın m?bende şimdilik problem yok ama öğrenip yapmak istiyorum,doğum sonrası için de şartmış.

ya bende nedense ikizler olsun istiyorum:aslında burçların özelliklerini pek bilmiyorum ama ailemde ikizler burcu da yengeç burcu da var. Yengeç çoook alıngan ve içine kapanık oluyor,öyle olmasını pek istemem açıkcası.

Zıplatıyo:))))) napsak ki annesi bu hain hıçkırığa:)))) ben daha kızamadım çünkü hıçkırık olduğunu bilmiyordum. Bana kum torbası vuruşlarını anımsatıyordu. Nasıl anneysem kuzumu hiç anlayamamışım. Doğuncaya kadar kendimi geliştirmeliyim sanırım:)))

Canım biliyorum o egzersizi. Normal doğum için çok gerekli şimdiden yapın. Ben yapoyorum ara ara. Ağırlk verme zamanım gelmiş olabilir:)

Kizlar birkac gündür idrarimda yanmam vardi.Bugun tahlil verdim sonuclar yarin cikacak ebe bu aylarda normal dedi ama icim husursuz.Bebegin kalp atışlarını da dinledik masallah cok hareketli..Ücretsiz decavitte de verdi.Decavit saglik ocaklarinda ucretsiz veriliyor.bosuna para vermeyin yarin gelismelerden haber ederim sizi umarım ilacsiz atlatirim

Biraz içgüdülerimize kalmış bişey canım. Sen içinden ne geliyorsa onu en iyi şekilde yerine getirirsin ancak. Başkasının doğrusunu benimseyeceksin özümseyeceksin de uygulayacaksın... imkansız:) ben baya bi zaman yanımdan ayırmam büyük ihtimal. Bunun sebebi ay çocuğuma bişey olur, aman ondan ayrılamam aklım onda kalır falan değil. Bedeni kendine yetmeyen bi canlıya Uyandığında o çaresizce bekleyişi ona yaşatmamak amacım. Hemen yanında olmalıyım eli kolu benim onun :))) böyle düşünmesem kesinlikle benim uygulamam da kendi odası olurdu. O da doğru çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…