2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben çenemi tutuyorum ama surat asıyorum. Yüzüm hiç gülmüyor. Normalde çok güler yüzlüyüm. Evime gelip de benden farklı şeyler yapınca hakim olamıyorum kendime. Eşimle de bu yüzden boşanma evresine kadar geldik. Bilmiyorum, çıkmazlardayım arkadaşım.

Yapıyor canım elinden geldiğince de temiz yapmıyor işte. Mecbur katlanacağım galiba. Yeter ki bebek sağlıcakla gelsin. Onunla teselli bulurum inşallah.

Keşke yarın yazsaydın da Tahlil sonucu bekletmeseydin bize:)))) inş bişey çıkmaz canım yarın yaz mutlaka. İdrarın kimyası değişiyordur belki çünkü benim de idrar çok köpürüyor son zamanlarda. Ve koku da almaya başladım hafif.

Haklısın canım. Rabbim bebişlerimize de bize de sağlık versin hemen toparlanırız inşallah :)

Beni düşün bi de :) eşimin telefonunu her gün dezenfekte ediyorum bir yerlere koyuyor diye. Ben ilaç kullanmayı reddettim. Kendi kendime atlatırım diye. Sadece terapiye katılıyordum haftada bi kez. ama ilaçsız olmuyor. Gerçi takıntı boyutunda benim ama ilerliyor işte. sıkıntı ilerlemesi. Her geçen gün bir şey uyduruyor beynim. Hastalığa doğru gidiyor. ama kv kp gerçekten temiz değiller. Tövbe Yarabbim gıybet yapmış gibi olmak istemiyorum. Allahım sen affet içimi biliyorsun. Maksadım rahatlamak sizlere anlatıp. Cevap için teşekkür ederim arkadaşım.

söyledikleri harfiyen katılıyorum canım, inşallah telsiz işe yarar odalarımız yan yana bi şansımı deneyeceğim ayırmak için ama bakalım yaşayıp görücez :)

Şimdi sakin sakin sevin bol bol. Doğunca anneler nelerle boğuşuyor anlatamam. Sevmeye fırsat kalmıyo. Çatlak pişik gaz burun tıkanıklığı aşı kontrol lohusalık dikiş ...
Evet çocuğu olan herkes perişan:) herkes bir seyden dert yanıyor ama bizim bebişler çok akıllı uysal olacak haziran anneleri:)))) insallah tabii öyle umut edelim

yaaa maşallah. Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Çarşamba da benim var inşallah bizim kız da gösterir yüzünü :)

ne guzel sen cok zayifmissin canimmm masallah bebeklerimiz saglikli dogarlar da aldgmiz kilolara deger ins

canım 8-9 kg aldım ben de...yürüyüşe başladım o beni biraz frenliyor..yoksa ben de 15 kg almıştım şimdiden
yiyorum yürüyorum :)

oyy maşallah bebişine hızla büyüyorlar artık bende çok merak ediyorum acaba kaç kilo olduk =) 27. haftamızda 1200 dük

Eşinle güzelce konuşursan belki babasına güzel bi dille söyler oda ikna olur kuzumm. Ağlama lütfen. Bebeklerimizden değerli ne var ki. Bende bunaldım bazı şeylerden hep bebek için unutmaya çalışıyorum. Eşin destekçin olursa sıkıntı olmaz. Önce onu ikna et.

seker cikmadi cok sukur doktorum cok kiziyor 66 ile basldim simdi 78 oldum
Aslında başlangıç kilolarımız yakın. Doktorunuz biraz haklı, fazlaca almışsınız. Bol protein, bol sebze, bol bakliyat ve bol su içersiniz daha iyi olur. Paketli gıda, şeker, hamuru keserseniz ya da çok azaltırsanız faydasını görürsünüz.
Ben 1,5 kilo aldım. Son bir ayda aldım diye doktor ona bile dikkat et dedi :) Doktorlar da pek pimpirikli :)

Kizlar ya
Konuyla alakasiz olacak ama farkli fikirleriniz olabilir
Yarin esimin dogum gunu
3,5 yil evlilik ve 9,5 yil sevgililik dolayisi ile tukenmislik sendromu yasiyorum
Pahada agir birsey alamayiz, sikisigiz
Ancak ufakda olsa jest yapsam diyorum
Aklima gelen herseyi yapmisim
Cok fena tikandim:)
Belki bnm aklima gelmeyen, sizin aklini gelen, esinize yaptiginiz, erkeklerin hosuna gidebilecek yaratici fikirleriniz vardir
:)

Cnm ilerleyecegini dusunerek plan yap
Cidden ben kafayi yiyordum, seni dusunemiyorum
Bi gun kp tuvalet terligini ayaginda unutmus, ya cok yasli adam ne yapsin, cok utandi zaten
Ama benim halimi dusun, o son noktaydi benim icin
Yatak odasinda cikmiyrdum bebegi emziriyorum,uyutuyorum diye bahane ediyor, hergun yatak odasini siliyordum, gardolap uzerini esime temizletiyordum toz ucacak diye
Kafayi yicektim ya
İnsallah bu sefer oyle olmam

oy maşallah bebişler büyüyor dogumlar yaklasıyor. insanı bi heyecan sarıyor . 3 hafta önce gittiğimde kızım 660 gr dı cumartesi kontrole gidicem bakalım ne kadar oldu çok merak ediyorum.

Evet çok heyecan verici zaman yaklaştıkça tuhaf duygular var bende daha önce de çok kayıplar yaşadığım için hala korkuyorum Allah hepimize saglikla nasip etsin bebişlerimizi

1,5 kilo mu =) maşallah ay gerçekten muhteşemsin keşke bende irademe sahip çıkabilsem de sonra pişman olmasam

1,5 kilo mu =) maşallah ay gerçekten muhteşemsin keşke bende irademe sahip çıkabilsem de sonra pişman olmasam
Aman ikisinin ortası iyidir. Benim de hep aklım yemekte, iş arkadaşım karşımda kurabiye yiyor, ben salatalık kemiriyorum

oyy maşallah bebişine hızla büyüyorlar artık bende çok merak ediyorum acaba kaç kilo olduk =) 27. haftamızda 1200 dük

Maşallah canım senin bebeğin kilosu da baya iyiymiş ikiye yaklaşmıştır kilosu Allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…