2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım erkege hediye zaten sınırlı oluyo.eşiminde herşeyi vardı o yüzden son yas gününde plaket yaptırdım:)üstünde resmimiz bar altınada güzel yazı yazdırdım.hoş oldu yani farklı bi hediye sonucta."Kimse olmasada eşim var demenin mutlulugunu bana yaşatan sayın X.. bu plaketi almaya hak kazandınız"

Günaydın kızlar iki b uç gecedir bacağımda damar sanki üst üste geliyor gibi Bi ağrı oluyor çekilme gibi neden acaba böyle bir şey yaşayan var mı
Bende de başladı cnm böyle bi ağrı.damar üst üste binmiş gibi kasilmis gibi bi ağrı.hamilelikle mi alakalı acaba

biz hediye olayını 10 yıl önce kapattık. aldığım hediye yi beğenmeyip beni ağlatmıştı daha sevgili iken o gün tövbe ettim sana asla hediye almayacağım diye. valla almıyorum bi pasta tamam. ihtiyacı olan birşey varsa onu alırken ben alıyorum al sana doğum günü hediyesi diyorum.
keşke yardım edebilseydim ama birlikte (en küçük oğlununda göbişinde olduğunuz) bi fotoğrafı çıkartıp güzel bir çerçeve alabilirsin masasına koyması için.

söyledikleri harfiyen katılıyorum canım, inşallah telsiz işe yarar odalarımız yan yana bi şansımı deneyeceğim ayırmak için ama bakalım yaşayıp görücez :)
Sen onun yanında yatarmışsın ayrılamayıp:))))) neyse dediğin gibi yaşayıp görcez. sırada doğum hikayesi var daha. Sırayla gidelim:)

canım çikolataya ne dersin hem çok masraflı da değil...
http://www.haciserif.com.tr/resimli-cikolata.html?gclid=CPn2pZbZ9tICFYg-GwodbbEOzA

ya da eşin sporu seviyordu sanırım spor malzemesi de olabilir sanki

Ay bizde aynı.. ağlamalı falan olmadı benim ki ama şimdiye kadar aldığım nerdeyse hiçbir hediyeyi bir bahaneyle kullanmadı.Kimi ona göre tenine gitmiyordu,kiminin rengi çok cırttı..en son güneş gözlüğü aldım isteği model olduğuna emindim,neymiş onun da dışı matmış parlak olsa daha iyiymiş.Değiştirmeye gittik parlağını bulamayınca ben kendime gözlük aldım
almıcam bidaha diyorum ama her seferinde dayanamayıp ıvır zıvır bir şeyler alıyorum.beğenmeyeceğini bildiğim için genelde çok pahalı şeyler tercih etmiyorum

kızlar şimdi sağlık ocağından geldim
farenjit olmuşum gargara verdi...Boğazım çok acıyor
Gargara kullanabiliyor muyuz ki?
Hamilelerde: Bu konuda yeterli çalışma olmadığından kullanılmamalıdır. yazıyor içinde
bir de kulağım tıkalıymış...gliserin verdi.. kulak yıkatmamı önerdi
bu konuda bilgisi olan var mı...

Ayy sen iyisin yine benden. İnşallah her şey hepimiz için çok güzel ilerler de takılmayız bu tarz konulara. Ben bebeğimi kendim gibi yetiştirmicem diyorum hep. Çünkü dr um bana annemden aldığımı söyledi. Ki öyle. Onun yaptıklarını hiç bir zaman tasvip etmedim hep tartıştım. Aynısı olmuşum haberim yok. Aman benim gibi olmayın ya.

Çok geçmis olsun canım kulak temizleme çok basit bi işlem daha önce yaptırmıştim vakum gibi çekiyordu doktor hatırladıgım kadarıyla öyleydi 10sene falan oldu yaptıralı

çok geçmiş olsun.. gargara kullanımını bilmiyorum ama ben genelde gargara yerine adaçayı kullanırım,ama kesinlikle içmeden gargara yapılıp tükürülecek.
bir de sirkeli su içmek çok iyi geliyor..

bence bebişin ultrason fotosunu çerceve yaptırıp baba olacagını hıssetiren bı mektup yazman cok etkılıyecı olurdu

Ben linensten anne ve bana yastigi almıştım lugat365 in yastıklarından. Bence en güzel doğumgünü hediyesi babaligiyla ilgili şeyler olacaktır beğenmeme gibi bi lüksü de kalmıyor lilipit

Çok geçmis olsun canım kulak temizleme çok basit bi işlem daha önce yaptırmıştim vakum gibi çekiyordu doktor hatırladıgım kadarıyla öyleydi 10sene falan oldu yaptıralı

çok geçmiş olsun.. gargara kullanımını bilmiyorum ama ben genelde gargara yerine adaçayı kullanırım,ama kesinlikle içmeden gargara yapılıp tükürülecek.
bir de sirkeli su içmek çok iyi geliyor..

sağolun kızlar bir deneyeyim...Boğazım çok acıyor gece rahat nefes alamadım doğru düzgün uyuyamadım bile
az zamanımız kaldı ciddi enfeksiyonlar kapmadan hayırlısıyla şu ayları bir atlatsak iyiydi

ne guzel sen cok zayifmissin canimmm masallah bebeklerimiz saglikli dogarlar da aldgmiz kilolara deger ins

Aynen öyle canım öncelik sadece onlar. Kilolar bir şekilde gidiyor anlamın arkadaşı 30 kilo almış bebek 3 aylık oldu ve nerdeyse eski kilosuna donmus o yüzden sağlık en önemlisi kilo hiç değil sıkma canini.
Sağol canım inşallah dediğin gibi olur lohusaligimizi stressiz geçiririz inşallah bol bol sutumuz olur.

Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.

efsunsuz canım çok geçmiş olsun. Hamilelikte grip olmadigim icin hic bilmiyorum. Ama bence doğal gargara kullan arkadalsarin dedigi gibi sirke adaçayı gibi içinde yazan beni biraz rahatsız etti

Maşallah ona annesi merak etmesin diye neler yapıyor kuzum doğana kadar kıpır kıpır olsun hep inşallah sonra da sağlıkla gelsin

Geçmiş olsun. Sirkeli suyla gargarayı tavsiye ederim beni o iyileştirdi. Hala salatalara koyuyorum çünkü öğretmen olduğum için çok farenjit oluyorum. Sirke ve tuzlu su çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…