Canım erkege hediye zaten sınırlı oluyo.eşiminde herşeyi vardı o yüzden son yas gününde plaket yaptırdım:)üstünde resmimiz bar altınada güzel yazı yazdırdım.hoş oldu yani farklı bi hediye sonucta."Kimse olmasada eşim var demenin mutlulugunu bana yaşatan sayın X.. bu plaketi almaya hak kazandınız"Kizlar ya
Konuyla alakasiz olacak ama farkli fikirleriniz olabilir
Yarin esimin dogum gunu
3,5 yil evlilik ve 9,5 yil sevgililik dolayisi ile tukenmislik sendromu yasiyorum
Pahada agir birsey alamayiz, sikisigiz
Ancak ufakda olsa jest yapsam diyorum
Aklima gelen herseyi yapmisim
Cok fena tikandim:)
Belki bnm aklima gelmeyen, sizin aklini gelen, esinize yaptiginiz, erkeklerin hosuna gidebilecek yaratici fikirleriniz vardir
:)
Çok teşekkür ederim canım. Hepimizin bebişleri adlarıyla yaşasın, sağlıklı ömürleri olsun inşallah.Güle güle kullan. Çok güzelmiş. Adıyla yaşasın kızın.
Bende de başladı cnm böyle bi ağrı.damar üst üste binmiş gibi kasilmis gibi bi ağrı.hamilelikle mi alakalı acabaGünaydın kızlar iki b uç gecedir bacağımda damar sanki üst üste geliyor gibi Bi ağrı oluyor çekilme gibi neden acaba böyle bir şey yaşayan var mı
Kizlar ya
Yarin esimin dogum gunu
3,5 yil evlilik ve 9,5 yil sevgililik dolayisi ile tukenmislik sendromu yasiyorum
Belki bnm aklima gelmeyen, sizin aklini gelen, esinize yaptiginiz, erkeklerin hosuna gidebilecek yaratici fikirleriniz vardir
Sen onun yanında yatarmışsın ayrılamayıp:))))) neyse dediğin gibi yaşayıp görcez. sırada doğum hikayesi var daha. Sırayla gidelim:)söyledikleri harfiyen katılıyorum canım, inşallah telsiz işe yarar odalarımız yan yana bi şansımı deneyeceğim ayırmak için ama bakalım yaşayıp görücez :)
İkizler olacaklarından mütevellit çok uslu olucaklar. Onlarınki ikizler değil ya ondan:))))Evet çocuğu olan herkes perişan:) herkes bir seyden dert yanıyor ama bizim bebişler çok akıllı uysal olacak haziran anneleri:)))) insallah tabii öyle umut edelim
Kizlar ya
Yarin esimin dogum gunu
Ay bizde aynı.. ağlamalı falan olmadı benim ki ama şimdiye kadar aldığım nerdeyse hiçbir hediyeyi bir bahaneyle kullanmadı.Kimi ona göre tenine gitmiyordu,kiminin rengi çok cırttı..en son güneş gözlüğü aldım isteği model olduğuna emindim,neymiş onun da dışı matmış parlak olsa daha iyiymiş.Değiştirmeye gittik parlağını bulamayınca ben kendime gözlük aldımbiz hediye olayını 10 yıl önce kapattık. aldığım hediye yi beğenmeyip beni ağlatmıştı daha sevgili iken o gün tövbe ettim sana asla hediye almayacağım diye. valla almıyorum bi pasta tamam. ihtiyacı olan birşey varsa onu alırken ben alıyorum al sana doğum günü hediyesi diyorum.
keşke yardım edebilseydim ama birlikte (en küçük oğlununda göbişinde olduğunuz) bi fotoğrafı çıkartıp güzel bir çerçeve alabilirsin masasına koyması için.
Ayy sen iyisin yine benden. İnşallah her şey hepimiz için çok güzel ilerler de takılmayız bu tarz konulara. Ben bebeğimi kendim gibi yetiştirmicem diyorum hep. Çünkü dr um bana annemden aldığımı söyledi. Ki öyle. Onun yaptıklarını hiç bir zaman tasvip etmedim hep tartıştım. Aynısı olmuşum haberim yok. Aman benim gibi olmayın ya.Cnm ilerleyecegini dusunerek plan yap
Cidden ben kafayi yiyordum, seni dusunemiyorum
Bi gun kp tuvalet terligini ayaginda unutmus, ya cok yasli adam ne yapsin, cok utandi zaten
Ama benim halimi dusun, o son noktaydi benim icin
Yatak odasinda cikmiyrdum bebegi emziriyorum,uyutuyorum diye bahane ediyor, hergun yatak odasini siliyordum, gardolap uzerini esime temizletiyordum toz ucacak diye
Kafayi yicektim ya
İnsallah bu sefer oyle olmam
kızlar şimdi sağlık ocağından geldim
farenjit olmuşum gargara verdi...Boğazım çok acıyor
Gargara kullanabiliyor muyuz ki?
Hamilelerde: Bu konuda yeterli çalışma olmadığından kullanılmamalıdır. yazıyor içinde
bir de kulağım tıkalıymış...gliserin verdi.. kulak yıkatmamı önerdi
bu konuda bilgisi olan var mı...
çok geçmiş olsun.. gargara kullanımını bilmiyorum ama ben genelde gargara yerine adaçayı kullanırım,ama kesinlikle içmeden gargara yapılıp tükürülecek.kızlar şimdi sağlık ocağından geldim
farenjit olmuşum gargara verdi...Boğazım çok acıyor
Gargara kullanabiliyor muyuz ki?
Hamilelerde: Bu konuda yeterli çalışma olmadığından kullanılmamalıdır. yazıyor içinde
bir de kulağım tıkalıymış...gliserin verdi.. kulak yıkatmamı önerdi
bu konuda bilgisi olan var mı...
bence bebişin ultrason fotosunu çerceve yaptırıp baba olacagını hıssetiren bı mektup yazman cok etkılıyecı olurduKizlar ya
Yarin esimin dogum gunu
Çok geçmis olsun canım kulak temizleme çok basit bi işlem daha önce yaptırmıştim vakum gibi çekiyordu doktor hatırladıgım kadarıyla öyleydi 10sene falan oldu yaptıralı
çok geçmiş olsun.. gargara kullanımını bilmiyorum ama ben genelde gargara yerine adaçayı kullanırım,ama kesinlikle içmeden gargara yapılıp tükürülecek.
bir de sirkeli su içmek çok iyi geliyor..
ne guzel sen cok zayifmissin canimmm masallah bebeklerimiz saglikli dogarlar da aldgmiz kilolara deger ins
Sağol canım inşallah dediğin gibi olur lohusaligimizi stressiz geçiririz inşallah bol bol sutumuz olur.Eşinle güzelce konuşursan belki babasına güzel bi dille söyler oda ikna olur kuzumm. Ağlama lütfen. Bebeklerimizden değerli ne var ki. Bende bunaldım bazı şeylerden hep bebek için unutmaya çalışıyorum. Eşin destekçin olursa sıkıntı olmaz. Önce onu ikna et.
41 kere maşallah :)))) yemek porsiyonlarım gitgide küçülüyo. Dün akşam yemeğim çeyrek hamburgerdi. yarım olsaydı çok rahatsız olucaktım durumum bu . [Hamburgerin eti katkısızdı bu arada:) ] kahvaltıyı şimdi yaptım. Amaaaaaa tosbaaaaam kıpır kıpır:))) allahtan motive bari ediyor teyzesiiii:)
Geçmiş olsun. Sirkeli suyla gargarayı tavsiye ederim beni o iyileştirdi. Hala salatalara koyuyorum çünkü öğretmen olduğum için çok farenjit oluyorum. Sirke ve tuzlu su çok iyi geliyor.sağolun kızlar bir deneyeyim...Boğazım çok acıyor gece rahat nefes alamadım doğru düzgün uyuyamadım bile
az zamanımız kaldı ciddi enfeksiyonlar kapmadan hayırlısıyla şu ayları bir atlatsak iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?