- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.
Sen onun yanında yatarmışsın ayrılamayıp:))))) neyse dediğin gibi yaşayıp görcez. sırada doğum hikayesi var daha. Sırayla gidelim:)
Bugün evdeydim gitmedim işe. Bu hafta raporluyum. Yemiyorum valla bebeğin kilosu maşallah iyi o konuda içimi rahatlattı doktor. Doktorun da tartısı benimkisinden fazla tartıyor. 3 kilo falan oynuyor ama yine de daha fazla dikkat edicem. Tansiyonumu da takip ediyorum normal şimdilik. İlginiz için hepinize çok teşekkür ederimValla benden sana tavsiye, yeme. Yemeyince bebek kilo almaz diyede düşünme, o her sekılde kilosunuda alıyor. Ama sen yeme, yediklerininde porsiyonlarını azalt. Doymayı bekleme. Sadece kahvaltıda 2 dilim kepekli ye başkada ekmek yeme. Tatlıyı pilav makarnayı tamameeennn kes hamurişini söylemiyorum bile. Su iç, dışarı cıkamıyosan evin içinde dışarda yürürmüş gibi yürü. Aman diyim canım cok dikkat et, preeklampsi denilen şey hiçte gözardı edilcek bişey deil. Tedbirli olalım hepimiz. Ben cok korktum doktorun söylediklerinden sonra, 1 ay boyunca resmen açlığımdan içim kıyıldı zaman zaman ama hiç kilo almamışım. Seninde düzelecek, ama yürü mutlaka.
Ya o titremeler bendede cok oluyor, o hareketi nasıl yapıyorki acaba?? Korkuyorumda bazen bişeymi oldu paniğemi kapıldı diye. O pis hıçkırık hep bizi tutuyo yaaa günde 2-3 kere geliyo, 3-4 dk boyunca zıplatıyo kuzumu. Ben bile sinir oluyorumki o çıldırıyodur heralde, bazen hıçkırığın sonlarına doğru artık bir vuruyoki yeter der gibi.
Bazen çay içiyorum kuzum. Genelde süt içiyorum ama.Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.
malesef canım bır arkadasımız bebeğını kaybettı dıgerınden haber gelmedı sanırımIyi haftalar olsun herkese arkadaslar nasilsiniz giremedim bir süre masallah baya da yazmissiniz okuyamadim maalesef insallah herkes iyidir dogum yapan arkadaslarimiz vardi bebisler iyi mi merka ettim. Bende sanirim hemoroid cikmis napicam bilmiyorum ayakta cok durunca ya da cok oturunca agri oluyo boyle bisey yasayan oldu mu ozellikle hamilelikte cikma olasiligi artiyomus insallah dogumdan sonra gecer ya korkuyorum biraz
Ben ikizler burcuyla anlaşamıyorum. Ben de balık burcuyum. En yakın arkadaşım yengeç burcu ve boğa burcu. Yükselenden tuttururum belkicanım egzersiz varmış onun için hiç araştırdın m?bende şimdilik problem yok ama öğrenip yapmak istiyorum,doğum sonrası için de şartmış.
ya bende nedense ikizler olsun istiyorum:aslında burçların özelliklerini pek bilmiyorum ama ailemde ikizler burcu da yengeç burcu da var. Yengeç çoook alıngan ve içine kapanık oluyor,öyle olmasını pek istemem açıkcası.
bende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..Selam kızlar,
Op.Dr.Banu Çiftçinin youtube - da doğumu anlatan videoları var onları izledim.. inanılmaz iyi geldi... epiduralden tut sezeryan normal doğum herşeyi öyle güzel anlatıyor ki...
bir de pilatese başlayacağım ama özel ders almam gerekiyor dediler hamile olduğum için..
acaba evde kendim mi yapsam özel ders mi alsam napsam bilemedim..
ben çay içiyorum.. Bazen de süt,ama süt içtiğim günler genelde kahvaltı değilde muz falan yiyorum..Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.
Süt içiyorum canım..Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.
ya ben de çalışıyorum zorlanacağımın farkındayım ama normal doğum düşünüyorsam böyle oturmam doğru değil.. mutlaka yapmamız lazım.. ama işte evde kendm yaparsam da yanlış hareket yaparım biyerimi kırarım diye korkuyorum... en iyisi bu akşam yazılayım ben derslere.. başka çarem yokbende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..
Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.
Öyle deme annesi hıçkırması ciğerleri gelişiyormuş anlamına geliyormuş.Bol bol hıçkırsın kızma
Öyle deme annesi hıçkırması ciğerleri gelişiyormuş anlamına geliyormuş.Bol bol hıçkırsın kızma
yerim onun ciğerinide hıçkırışını yaaaa :) çok sabırsızlanıyorum yaa çok heyecanlıyımm :)))) doğsalarda koklasak bian önceeee dimi kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?