2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Iyi haftalar olsun herkese arkadaslar nasilsiniz giremedim bir süre masallah baya da yazmissiniz okuyamadim maalesef insallah herkes iyidir dogum yapan arkadaslarimiz vardi bebisler iyi mi merka ettim. Bende sanirim hemoroid cikmis napicam bilmiyorum ayakta cok durunca ya da cok oturunca agri oluyo boyle bisey yasayan oldu mu ozellikle hamilelikte cikma olasiligi artiyomus insallah dogumdan sonra gecer ya korkuyorum biraz

Sen onun yanında yatarmışsın ayrılamayıp:))))) neyse dediğin gibi yaşayıp görcez. sırada doğum hikayesi var daha. Sırayla gidelim:)

hahahahahah çok yaşa emi :) harbi yaa ben onun odada yatıyomuşum :) annem ayrılamassın 6. ayda diyo bakıcazz :) zaten inşallah irtibatımız kopmazsa yazışmaya devam

Selam kızlar,

Op.Dr.Banu Çiftçinin youtube - da doğumu anlatan videoları var onları izledim.. inanılmaz iyi geldi... epiduralden tut sezeryan normal doğum herşeyi öyle güzel anlatıyor ki...

bir de pilatese başlayacağım ama özel ders almam gerekiyor dediler hamile olduğum için..
acaba evde kendim mi yapsam özel ders mi alsam napsam bilemedim..

Bugün evdeydim gitmedim işe. Bu hafta raporluyum. Yemiyorum valla bebeğin kilosu maşallah iyi o konuda içimi rahatlattı doktor. Doktorun da tartısı benimkisinden fazla tartıyor. 3 kilo falan oynuyor ama yine de daha fazla dikkat edicem. Tansiyonumu da takip ediyorum normal şimdilik. İlginiz için hepinize çok teşekkür ederim

Öyle deme annesi hıçkırması ciğerleri gelişiyormuş anlamına geliyormuş.Bol bol hıçkırsın kızma

malesef canım bır arkadasımız bebeğını kaybettı dıgerınden haber gelmedı sanırım

Ben ikizler burcuyla anlaşamıyorum. Ben de balık burcuyum. En yakın arkadaşım yengeç burcu ve boğa burcu. Yükselenden tuttururum belki

bende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..

bende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..
ya ben de çalışıyorum zorlanacağımın farkındayım ama normal doğum düşünüyorsam böyle oturmam doğru değil.. mutlaka yapmamız lazım.. ama işte evde kendm yaparsam da yanlış hareket yaparım biyerimi kırarım diye korkuyorum... en iyisi bu akşam yazılayım ben derslere.. başka çarem yok

Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.

Çok açık çay içebilirsin canım ben şekersiz ve cok açık günde 3-4bardak içiyorum

Öyle deme annesi hıçkırması ciğerleri gelişiyormuş anlamına geliyormuş.Bol bol hıçkırsın kızma

Yok yaaa hiç kıyamıyorum o zıpladıkça içim içimi yiyoo Aman bakma sen bana psikolojim altüst durumda, hıçkırmasa bu sefer neden hıçkırmıyo diye panik olucam. Doktorum diyoki seni görünce benımde panik atağım artıyo diyo :) Artık adamı nasıl bunaltıyorsam:) Ne acayip bişeymiş annelik

Genellikle çay ve süt denmiş kızlar çay kansizligim olduğu için icmiyorum süt ara ogunde içiyordum genelde ama arada icebilirim.. ihlamuru da deneyeceğim. Teşekkür ederimm

Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarim biz simdi doktordan geldik27+5 gunluguz karin cevresi 1 hafta geride cikti ama bacak boyu. Ileride bile yani boyu uzun dedi bu karin cevresi biz 3 hafta geride olursa korkuyoruz dedi balik yagi verdi bol bol sut yogurt yumurta ye dedi 1 hafta sonra tekrar bakacak biraz tedirgin oldum acikcasi hamurisi ve sekerli seyleri cok tuketme dedi bakalim insallah sag salim kavusuruz yavrularimiza siz boyle biseyle karsilastinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…