bende yaa gözlerim doluveriyor hemennnnValla o böyle kıpır kıpır oldukça içerde yeminle ağlayasım geliyo cok aşığımm coookkkkkkk
Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarim biz simdi doktordan geldik27+5 gunluguz karin cevresi 1 hafta geride cikti ama bacak boyu. Ileride bile yani boyu uzun dedi bu karin cevresi biz 3 hafta geride olursa korkuyoruz dedi balik yagi verdi bol bol sut yogurt yumurta ye dedi 1 hafta sonra tekrar bakacak biraz tedirgin oldum acikcasi hamurisi ve sekerli seyleri cok tuketme dedi bakalim insallah sag salim kavusuruz yavrularimiza siz boyle biseyle karsilastinizmi
Yok yaaa hiç kıyamıyorum o zıpladıkça içim içimi yiyooAman bakma sen bana psikolojim altüst durumda, hıçkırmasa bu sefer neden hıçkırmıyo diye panik olucam. Doktorum diyoki seni görünce benımde panik atağım artıyo diyo :) Artık adamı nasıl bunaltıyorsam:) Ne acayip bişeymiş annelik
yerim onun ciğerinide hıçkırışını yaaaa :) çok sabırsızlanıyorum yaa çok heyecanlıyımm :)))) doğsalarda koklasak bian önceeee dimi kızlarrr
Ay çok hoşmuş doktorun canım ya üzüldüm şimdi adama:)) napalım biz de hergün anne mi oluyoruz işte tecrübesizlik var bir de hamilelik filmlerdeki gibi olmuyor maalesef hep aklımızda soru işaretleri
Neyse çoğu gitti azı kaldı inşallah yakında kucağımıza alacaz minnoşlarıbu sefer de neden emmiyor gece nefes alıyor mu kusmuğı boğazına mı kaçtılar başlicak ya neyse artık yanımızda olunca müdahale etme şansımız da olur heralde
Canım resim var mı ve ne zaman aldın. Bu kaç yaş bilmiyorum da benim almayı düşündüğüm de 4 yaş hatta büyüyen de olabilir. Ben örnek olsun diye koydum resmi
canım 2 yaşa kadar cocugun yanında yatması gerekiyo( okuduğum kitaplarda ve öğretmenlik de aldıgım derslerden dolayı) anneye güvenli bağlanması için senin kokunu duyacak ama yatagında yatmalıbende aynı şeyi düşünmüyor değilim ama yaşamadan bişey diyemem tabi :) hatta annem diyorki 6. ay çok küçük bırakamassın odasına diyor :) bende benle yatmaya alışır ayrılmaz diye korkuyorum çünkü çoçukların anne babayla yatma alışkanlığı tasvip etmediğim bir durum, ne bileyim yaşayıp göreceğiz :)
Kızlar bi konuda fikrinizi merak ediyorum. Poyraz'ın odasına biz yanında yatabilelim diye kanepe aldık. İlk aylar yatıya misafir çok gelecek ve odadaki kanepeyi de kullanıcaz misafirler için. Şimdi ben bebeğimin odasında başkasının olmasını istemiyorum, kendi odamı da kimseye vermek istemiyorum. Bizim odaya küçük bir beşik alsam mı bilemedim. Siz ne dersiniz?
Sorma sorma... Beni şimdiden aldı kaygılar. Bide biz 2 senelik evliyiz ve cok fazla öyle misafirimiz kalanımız olmuyor çalıştığımız için, kayınvalidemlerde cok sık sık gelmezler ama şimdi cocuk olunca gelip günlerce haftalarca kalcak, eee bende kendi annemi isticm, evde harala güreleeeoffff bunları düşünüyorum artık ben. Sütüm gitmeden kayınvalidem gitse bari.
Evet biz onun odasında yatacaktık ama misafir olayı işimizi bozdu. Uygun fiyatlı bişeyler bakim bariSizde onun odasındamı yatıcaktınız doğduğu andan itibaren? Bence almalısın hem kendı yatağından ayrılmamıs olursun. Şu sepet beşikler varya, hem pahalıda değiller.
hadi yaa hiç bilmiyodumcanım 2 yaşa kadar cocugun yanında yatması gerekiyo( okuduğum kitaplarda ve öğretmenlik de aldıgım derslerden dolayı) anneye güvenli bağlanması için senin kokunu duyacak ama yatagında yatmalı
Muhtemelen beslenmenizle ilgilidir dedi bende cok iyi beslendigim soylenemez acikcasi bu bir hafta full dikkat bakalim imom adinda balik yagi verdi birde haftaya pazartesi tekrar bakacakNe anlamına geliyormuş? 3 hafta gerilik cok zaten, seninki 1 haftaymış neyseki.
bizim jaftaya pazartesi inşallah drmuz yeni drmuza merhaba diycez baya araştırdım kadın dr a hep karşıydım ama düşüncelerimi boşa çıkardı çok ilgili alakalı normal bi dr benziyo hastalarından aldıgım duyumlara ve takip ettiğime göre en önemlisi tabi dogal dogumu destekliyor olması bakalım pazartesi ola hayr ola :)benim de randevum yarın sağ kasığıma ve belime vuran kramp tarzı ağrılarım var düzenli aralıklarla geliyor bakalım ne diyecek tedirgin oldum saat sayıyorum tekrar olucak mı olmayacak mı diye
bende yarın yeni doktora başlıyorum :)bizim jaftaya pazartesi inşallah drmuz yeni drmuza merhaba diycez baya araştırdım kadın dr a hep karşıydım ama düşüncelerimi boşa çıkardı çok ilgili alakalı normal bi dr benziyo hastalarından aldıgım duyumlara ve takip ettiğime göre en önemlisi tabi dogal dogumu destekliyor olması bakalım pazartesi ola hayr ola :)
inşAllah normaldir diğer ağrılara pek benzemiyor canım kramp tarzı nefesim kesiliyor oturmam yatmam mümkün değil 2 3 dk sürüp sonlanıyor. magnezyum alıyordum yetmiyor galibaCanım o tip agrılar arada oluyor tabi ama inşallah normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?