2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ne anlamına geliyormuş? 3 hafta gerilik cok zaten, seninki 1 haftaymış neyseki.

Ay çok hoşmuş doktorun canım ya üzüldüm şimdi adama:)) napalım biz de hergün anne mi oluyoruz işte tecrübesizlik var bir de hamilelik filmlerdeki gibi olmuyor maalesef hep aklımızda soru işaretleri
Neyse çoğu gitti azı kaldı inşallah yakında kucağımıza alacaz minnoşları bu sefer de neden emmiyor gece nefes alıyor mu kusmuğı boğazına mı kaçtılar başlicak ya neyse artık yanımızda olunca müdahale etme şansımız da olur heralde

yerim onun ciğerinide hıçkırışını yaaaa :) çok sabırsızlanıyorum yaa çok heyecanlıyımm :)))) doğsalarda koklasak bian önceeee dimi kızlarrr

Hiç sorma canım ya içim gidiyor ne yapsa nasıl bir sevgi.Anne baba eş sevgisinden üstün diyorlardı gerçekten daha şimdiden herşeyin önüne geçti minnoşlar.Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bi konuda fikrinizi merak ediyorum. Poyraz'ın odasına biz yanında yatabilelim diye kanepe aldık. İlk aylar yatıya misafir çok gelecek ve odadaki kanepeyi de kullanıcaz misafirler için. Şimdi ben bebeğimin odasında başkasının olmasını istemiyorum, kendi odamı da kimseye vermek istemiyorum. Bizim odaya küçük bir beşik alsam mı bilemedim. Siz ne dersiniz?

Sorma sorma... Beni şimdiden aldı kaygılar. Bide biz 2 senelik evliyiz ve cok fazla öyle misafirimiz kalanımız olmuyor çalıştığımız için, kayınvalidemlerde cok sık sık gelmezler ama şimdi cocuk olunca gelip günlerce haftalarca kalcak, eee bende kendi annemi isticm, evde harala güreleee offff bunları düşünüyorum artık ben. Sütüm gitmeden kayınvalidem gitse bari.

Canım resim var mı ve ne zaman aldın. Bu kaç yaş bilmiyorum da benim almayı düşündüğüm de 4 yaş hatta büyüyen de olabilir. Ben örnek olsun diye koydum resmi
canım 2 yaşa kadar cocugun yanında yatması gerekiyo( okuduğum kitaplarda ve öğretmenlik de aldıgım derslerden dolayı) anneye güvenli bağlanması için senin kokunu duyacak ama yatagında yatmalı

Sizde onun odasındamı yatıcaktınız doğduğu andan itibaren? Bence almalısın hem kendı yatağından ayrılmamıs olursun. Şu sepet beşikler varya, hem pahalıda değiller.

Canım ben de aynı durumdayım.Benim ailem başka şehirde ve ben öyle çok misafir seven bir insan değilim bize çok gelen giden olmaz.Ama ilk başlarda hatta doğuma yakın kendi annem gelecek.Başkasının yanında rahat edemem ben de.Ama sen şimdiden kayınvalideni falan düşünme.Zaten kendi annen varken o çok kalmak istemez bence.Bir de genelde o kadar yıldan sonra bebekle ilgilenmek zor geliyor kaçıyorlar hemen:)

Sizde onun odasındamı yatıcaktınız doğduğu andan itibaren? Bence almalısın hem kendı yatağından ayrılmamıs olursun. Şu sepet beşikler varya, hem pahalıda değiller.
Evet biz onun odasında yatacaktık ama misafir olayı işimizi bozdu. Uygun fiyatlı bişeyler bakim bari

canım 2 yaşa kadar cocugun yanında yatması gerekiyo( okuduğum kitaplarda ve öğretmenlik de aldıgım derslerden dolayı) anneye güvenli bağlanması için senin kokunu duyacak ama yatagında yatmalı
hadi yaa hiç bilmiyodum napalım olması gereken neyse onu uygulamaya çalışalım teşekkür ederim bende iyice araştırıp plan yapayım saolasın :)

Ne anlamına geliyormuş? 3 hafta gerilik cok zaten, seninki 1 haftaymış neyseki.
Muhtemelen beslenmenizle ilgilidir dedi bende cok iyi beslendigim soylenemez acikcasi bu bir hafta full dikkat bakalim imom adinda balik yagi verdi birde haftaya pazartesi tekrar bakacak

benim de randevum yarın sağ kasığıma ve belime vuran kramp tarzı ağrılarım var düzenli aralıklarla geliyor bakalım ne diyecek tedirgin oldum saat sayıyorum tekrar olucak mı olmayacak mı diye

efefsunkar yarini beklemeyemedim Saka bir yana canim aksam üstü daha da artti btn gün bol bol su ictim.Insallah gecer bu ara her hafta baska bisey cikiyor gecen haftalarda kasik agrisi,simdi yanma Allahim su evlatciklarimizi sag saglim bir kucagimiza alabilsek ben hayal ederken bile gözlerim doluyor gercekte nasil ki

benim de randevum yarın sağ kasığıma ve belime vuran kramp tarzı ağrılarım var düzenli aralıklarla geliyor bakalım ne diyecek tedirgin oldum saat sayıyorum tekrar olucak mı olmayacak mı diye
bizim jaftaya pazartesi inşallah drmuz yeni drmuza merhaba diycez baya araştırdım kadın dr a hep karşıydım ama düşüncelerimi boşa çıkardı çok ilgili alakalı normal bi dr benziyo hastalarından aldıgım duyumlara ve takip ettiğime göre en önemlisi tabi dogal dogumu destekliyor olması bakalım pazartesi ola hayr ola :)

bende yarın yeni doktora başlıyorum :)

Canım o tip agrılar arada oluyor tabi ama inşallah normaldir
inşAllah normaldir diğer ağrılara pek benzemiyor canım kramp tarzı nefesim kesiliyor oturmam yatmam mümkün değil 2 3 dk sürüp sonlanıyor. magnezyum alıyordum yetmiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…