2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
inşAllah normaldir diğer ağrılara pek benzemiyor canım kramp tarzı nefesim kesiliyor oturmam yatmam mümkün değil 2 3 dk sürüp sonlanıyor. magnezyum alıyordum yetmiyor galiba

Canım geçmiş olsun.Kaç dk da bir geliyor.Bu haftalarda yalancı sancı oluyor ama onlar düzensiz oluyor.Senin nasıl? Bi acile mi gitsen nstyle bakarlar sancı mı değil mi? Erteleme istersen

inşAllah normaldir diğer ağrılara pek benzemiyor canım kramp tarzı nefesim kesiliyor oturmam yatmam mümkün değil 2 3 dk sürüp sonlanıyor. magnezyum alıyordum yetmiyor galiba
hmmm inşallah güzel haber alırsın ve herşey normaldir canım moralini bozma sakın

Kizlar 27 haftalik hamileyim bugun doktordaydim cok aukur hersey normal dedi masallah basi asagida dedi sadece sizin bebekler ne durumda acaba

Benim de o haftada baş aşağıydı canım ama doktor daha döner dedi,36.haftadan sonra büyüyünce yeri daralınca zor dönüyormuş.

Canım geçmiş olsun.Kaç dk da bir geliyor.Bu haftalarda yalancı sancı oluyor ama onlar düzensiz oluyor.Senin nasıl? Bi acile mi gitsen nstyle bakarlar sancı mı değil mi? Erteleme istersen
aynen yalancı sancı olabilir dediğin gibi

takip ediyorum canım 3 kez oldu 8 saat arayla oluyo devam ederse gideceğim acile ayağıma bacağıma giren kramplar gibi magnezyumum yetmiyor galiba

Kızlar dün hm ye girdirdim ogluşum için birde ne göreyim heryer talan olmuş meger indirim varmış bizim insanlarımız ne değişik yahu çok güldüm film gibiydi

hadi yaa hiç bilmiyodum napalım olması gereken neyse onu uygulamaya çalışalım teşekkür ederim bende iyice araştırıp plan yapayım saolasın :)
Canım çok karışmak istemediğim için yorum yapmadım.Çünkü senin ne istediğin de çok önemli. Beni bu konuda motive eden bi prof oldu:)) adem güneş. . Onun bu konudaki görüşlerini öğrenmek istersen radyo proğramlarının tekrarları var internette. 45er dakikalık. Dinlerken sıkılacağını hiç sanmıyorum. O kadar akıcı ki.

Kizlar park besik.icine yatak olarak ne aldiniz veya alacaksınız.nelere dikkat etmem.gerekiyo

Teşekkür ederim canm geçecek gibi değil ama bakaym

Maşallah ona annesi merak etmesin diye neler yapıyor kuzum doğana kadar kıpır kıpır olsun hep inşallah sonra da sağlıkla gelsin
Çok düşünceli benim oğlum. Kilo almıyım diye ayaklarını da midemin üstüne koydu. O kıpır kıpır etmezse usg ye gider kendisi bilir valla:)

Kizlar 27 haftalik hamileyim bugun doktordaydim cok aukur hersey normal dedi masallah basi asagida dedi sadece sizin bebekler ne durumda acaba
Bana bir ay önce dedi ve artık kolay kolay değişmez bu pozisyon demişti. Değişmedi de hala tepeüstü :))))

Hanımlar bunlar hep hormonlardan :))))) bize 1 yıl lazım sağlıklı düşünebilmek için. Ancak toparlanırız. Maşallah kafam ne çok çalışıyormuş meğer. Ne araştırmacı ruhum varmış benim öyle. Üni hazırlıkta da kendini göstereydi bu ruh nolurdu sanki:)

hahahahahah çok yaşa emi :) harbi yaa ben onun odada yatıyomuşum :) annem ayrılamassın 6. ayda diyo bakıcazz :) zaten inşallah irtibatımız kopmazsa yazışmaya devam
Annene katılıyorum nedense:) eğer çok üzücü bişey yaşamazsak, ki allah korusun ,kopacağını sanmıyorum irtibatın. inş diyeyim yine de.

takip ediyorum canım 3 kez oldu 8 saat arayla oluyo devam ederse gideceğim acile ayağıma bacağıma giren kramplar gibi magnezyumum yetmiyor galiba

Et mutlaka canım nolur nolmaz.Beslenmen nasıl kalsiyum falan çok alamıyosan o da kasılmalara neden oluyor

Gerçekte hani civcileri olan tavuklar var ya canım aynen onlar gibi koruma içgüdüsüyle dolup taşacaksın:)))) bende her hafta çıkan yenilikleri saysam bitmez. Kaburga ağrısı başlıycak yakında hazır ol:)

Et mutlaka canım nolur nolmaz.Beslenmen nasıl kalsiyum falan çok alamıyosan o da kasılmalara neden oluyor
beslenmeme dikkat ediyorum canım magnezyuma ara verdim geçen hafta onun etkisi olabilir diye düşünüyorum tekrarlamadı şimdilik yarına da randevumu aldım gideceğim

ahhh o kaburga agrısı çok fena çoook fazla gezince beliriyo bende fena bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…