2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün bebeğin kıyafetlerini ütüledim. Minik minik şeyler bitmedi ütüle ütüle.
Çanta için olanları ufak bi hurç yaptım. İlk kıyafetlerini de bi keseye koydum.
Şimdilik bu kadar. Çanta için eksiklerim var daha. Bez ve ıslak mendili alıcam.

Kızlar izne çıkarken sadece doktor raporu yeterli mi 32. Haftadadır diye başka birşey isteniyor mu bizden??

geçmiş olsun canım bu konuda bir bilgim yok malesef.

Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.
ben de hep sıkma portakal içiyordum içine de magnezyumu koyuyordum iyi oluyordu şimdi napcaz? Artık ekşi oluyor sıkmanın tadı

Annemin oğluşuma aldıkları kızlar 3lü takımı da teyzoşu almış çok mutlu ettiler bizi

Eklentiler

• IMG_4975.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_4976.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_4977.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_4978.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_4979.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 131
Selam kizlar. Iki gundur icim icimi yiyor. Size soracagim sey bebegin hareketleri. Normalde hareketli bir bebek canimi acitacak kadar hareketli. Ama dun sabahtan beri hareketleri cok derinden sanki pek kipirdamaya takati yokmus gibi. Uzaniyorum konusuyorum elim karnimda bekliyorum cok cok derinden. Bebegin hareket gucu zayifladi gibi. Ama gun icinde 7 8 kere hissediyrm ama cok cok dikkat edersem. Bide sanki karnim bi hafifledi gibi tam anlatmak istedigim sey şu; normalde bebegin kafasinin nerede oldugunu hissederdim bazen elime bile gelirdi kafa sertligi. Suan nerde oldugunu bilemiyorum karnim yumusacik egilip kalkarken bile hissediyrm yumusakligi. Icim bi degisik ya boyle hisseden var mi bu haftalarda

canım hiç yoksa sağlık ocağına git kalp atışlarının hızını sayısını kontrol ettir böylece için rahatlar
bir sonraki kontrolün ne zamandı...
bazen yorulduğumda bebek hareket etmiyor ozaman ben de evhamlanıyorum bir sorun mu var diye

Pozisyon değiştirmiştir canım kötü düşünme hemen.Bazen sırtını dönüyor ve tekmelerini bizim sırtımıza doğru atıyor.Ozaman hissetmiyosun pek.Ama arkadaşın dediği gibi kalp atışlarını dinlesen için rahatlar.

hareketlerini hissediyorum ama cok cok derinden bekledim acaba yorgunmuyum ondan mi diye gecmedi yarina kadar hareketleri kuvvetlenmezse gidecegim saglik ocagina en azindan kalp atim sayisini ogrenirim.

benim de randevum yarın sağ kasığıma ve belime vuran kramp tarzı ağrılarım var düzenli aralıklarla geliyor bakalım ne diyecek tedirgin oldum saat sayıyorum tekrar olucak mı olmayacak mı diye
İnşallah güzel sonuçlar alırsın benim 30. hafta da kontrolüm sonra sık sık çağrıcam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…