- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Elma ya da havuç mi siksam diyorum ama katı meyve sikacağını hergün yıkamak zulüm olur bırakırım bir süre sonra biliyorumben de hep sıkma portakal içiyordum içine de magnezyumu koyuyordum iyi oluyordu şimdi napcaz? Artık ekşi oluyor sıkmanın tadı
1 haftadır aynı seyi ben de yasiyordum üç gun önce dayanamayaip sağlık ocağına gittim kalp atislarini dinledikSelam kizlar. Iki gundur icim icimi yiyor. Size soracagim sey bebegin hareketleri. Normalde hareketli bir bebek canimi acitacak kadar hareketli. Ama dun sabahtan beri hareketleri cok derinden sanki pek kipirdamaya takati yokmus gibi. Uzaniyorum konusuyorum elim karnimda bekliyorum cok cok derinden. Bebegin hareket gucu zayifladi gibi. Ama gun icinde 7 8 kere hissediyrm ama cok cok dikkat edersem. Bide sanki karnim bi hafifledi gibi tam anlatmak istedigim sey şu; normalde bebegin kafasinin nerede oldugunu hissederdim bazen elime bile gelirdi kafa sertligi. Suan nerde oldugunu bilemiyorum karnim yumusacik egilip kalkarken bile hissediyrm yumusakligi. Icim bi degisik ya boyle hisseden var mi bu haftalarda
Al bendende okadar canim lafa gelince mangalda kul birakmiyolar amabenim de annem kardeşlerim har gür birşeyler alıyorlar örüyorlar dikiyorlar...
erkek tarafından daha ses seda yok ama
Maşallah. İlk sen gideceksin doğuma galibaGüzel mutlu haftalar olsun herkese :) cumartesi günü kontrole gittim artık 2haftada bir çağırdı ve nst olacakmış artık çok heyecanlıyım nasıl bişey hiç bilmiyorurumbebeğim de büyümüş teyzeleri 43cm 1920gr olmuş çok şükür herkes güzel haberler alsın inşallah.
Selam kizlar. Iki gundur icim icimi yiyor. Size soracagim sey bebegin hareketleri. Normalde hareketli bir bebek canimi acitacak kadar hareketli. Ama dun sabahtan beri hareketleri cok derinden sanki pek kipirdamaya takati yokmus gibi. Uzaniyorum konusuyorum elim karnimda bekliyorum cok cok derinden. Bebegin hareket gucu zayifladi gibi. Ama gun icinde 7 8 kere hissediyrm ama cok cok dikkat edersem. Bide sanki karnim bi hafifledi gibi tam anlatmak istedigim sey şu; normalde bebegin kafasinin nerede oldugunu hissederdim bazen elime bile gelirdi kafa sertligi. Suan nerde oldugunu bilemiyorum karnim yumusacik egilip kalkarken bile hissediyrm yumusakligi. Icim bi degisik ya boyle hisseden var mi bu haftalarda
Doktora gidince söyleyelim inşallah fazla tekrarlamazBende de başladı cnm böyle bi ağrı.damar üst üste binmiş gibi kasilmis gibi bi ağrı.hamilelikle mi alakalı acaba
Eki Görüntüle 1974025
Çok güzel ama neden cok pahalı ucuz satan yer yok mudur?
ay öyle otururken durup dururken pek olmuyo yorulunca oluyo ama oda yakındır yaniSon iki ayın güzellikleri:) ben otururken ve sabah kalktığımda hissediyorum. Gezerken de boş durmuyorum sırt ağrısı çekiyorum.
ay öyle otururken durup dururken pek olmuyo yorulunca oluyo ama oda yakındır yaniSon iki ayın güzellikleri:) ben otururken ve sabah kalktığımda hissediyorum. Gezerken de boş durmuyorum sırt ağrısı çekiyorum.
Hayat enerjim gidiyor resmen konsantrasyon bozuklugu oluyor dikkatimi hicbirseye veremiyrm aklim karnimda. Beklemedeyim bakalim. Hareketleri kuvvetli olunca birden zayif zayif hareket etmesi ister istemez tedirgin ediyorElma ya da havuç mi siksam diyorum ama katı meyve sikacağını hergün yıkamak zulüm olur bırakırım bir süre sonra biliyorum
1 haftadır aynı seyi ben de yasiyordum üç gun önce dayanamayaip sağlık ocağına gittim kalp atislarini dinledik
Sirtini dönmüş ayakları içte kalmış o yüzden hissetmiyorsun ya da derinden hissediyorsun dedi için rahatladı canım senin de oyle olmuştur sanırım benimki de aşırı hareketliydi cok üzülüyordum hiasetmeyince
yok annem bebek bakım çantaları genelde çok pahalı verilen paralara yazık ama napıcanEki Görüntüle 1974025
Çok güzel ama neden cok pahalı ucuz satan yer yok mudur?
Ay bizde aynı.. ağlamalı falan olmadı benim ki ama şimdiye kadar aldığım nerdeyse hiçbir hediyeyi bir bahaneyle kullanmadı.Kimi ona göre tenine gitmiyordu,kiminin rengi çok cırttı..en son güneş gözlüğü aldım isteği model olduğuna emindim,neymiş onun da dışı matmış parlak olsa daha iyiymiş.Değiştirmeye gittik parlağını bulamayınca ben kendime gözlük aldım
almıcam bidaha diyorum ama her seferinde dayanamayıp ıvır zıvır bir şeyler alıyorum.beğenmeyeceğini bildiğim için genelde çok pahalı şeyler tercih etmiyorum
Selam kızlar,
Op.Dr.Banu Çiftçinin youtube - da doğumu anlatan videoları var onları izledim.. inanılmaz iyi geldi... epiduralden tut sezeryan normal doğum herşeyi öyle güzel anlatıyor ki...
bir de pilatese başlayacağım ama özel ders almam gerekiyor dediler hamile olduğum için..
acaba evde kendim mi yapsam özel ders mi alsam napsam bilemedim..
Ayyy oylemi valla boyle olunca butun hayat enerjim gidiyor aklim orda. Benimde cuma kontrolum var bu ay devlete gidecegim maddi sebeplerden ötürü.[/QUOTE]Ben bir haftadır derinden hissediyorum. Hatta bazen hiç bir şey hissetmedim. Bugün ne olduysa artık hiç bu kadar hareketlenme misti. Bütün gün boyunca yer mı degistirdi ne. Çarşamba kontrole gidince anlatacağız bakalim keyfi ne alemde.bizim Paşa'nın :)
Bebek arabamızı aldık hayırlısıyla sağlıkla biner oğlum inşallah .
Selam kızlar,
Op.Dr.Banu Çiftçinin youtube - da doğumu anlatan videoları var onları izledim.. inanılmaz iyi geldi... epiduralden tut sezeryan normal doğum herşeyi öyle güzel anlatıyor ki...
bir de pilatese başlayacağım ama özel ders almam gerekiyor dediler hamile olduğum için..
acaba evde kendim mi yapsam özel ders mi alsam napsam bilemedim..
Uzun zamandır düşünüyorum bende ama sonunda videolardan takip ederek hamilelik yogasina başlamaya karar verdimbende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..
Portakal suyu ben de cok içiyordum taze sıkma ama gebelikte cok önerilmiyor. Şekeri yükseltebilir diye. Ben hep süt içiyorum. Bak şöyle bir yazı okudum: Uzmanlar, ilk üç ay geçtikten sonra anne adayının beslenmesine özen göstermesi gerektiğine dikkat çekiyor. Hamileliğin 13. haftası olan ikinci trimestrde kalsiyum zengini süt, yoğurt ve peynirin yanı sıra yenilecek meyve ve sebzelere de dikkat edilmesini isteyen uzmanlar, bu dönemde portakal tüketmemesini, portakal yerine elma ya da armut tüketmesini öneriyor. Uzmanlar, ikinci trimestr döneminde portakal suyundaki fruktozun bebeğe geçmesi durumunda bebeğin kilolu doğmasına sebep olabileceğine, şeker hastalığına yol açabileceğine dair uyarıyor.Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.
Pek guzelmiiis. markası ne?
Bende de aynı sorun var ve çok canım acıyor gerçekten. İlk defa hemoroidle uğraşıyorum, istelik kan da geliyor. Napıcamı bilemiyorum ben de.Iyi haftalar olsun herkese arkadaslar nasilsiniz giremedim bir süre masallah baya da yazmissiniz okuyamadim maalesef insallah herkes iyidir dogum yapan arkadaslarimiz vardi bebisler iyi mi merka ettim. Bende sanirim hemoroid cikmis napicam bilmiyorum ayakta cok durunca ya da cok oturunca agri oluyo boyle bisey yasayan oldu mu ozellikle hamilelikte cikma olasiligi artiyomus insallah dogumdan sonra gecer ya korkuyorum biraz
Benim kiz bundan mi topik oldu acabaPortakal suyu ben de cok içiyordum taze sıkma ama gebelikte cok önerilmiyor. Şekeri yükseltebilir diye. Ben hep süt içiyorum. Bak şöyle bir yazı okudum: Uzmanlar, ilk üç ay geçtikten sonra anne adayının beslenmesine özen göstermesi gerektiğine dikkat çekiyor. Hamileliğin 13. haftası olan ikinci trimestrde kalsiyum zengini süt, yoğurt ve peynirin yanı sıra yenilecek meyve ve sebzelere de dikkat edilmesini isteyen uzmanlar, bu dönemde portakal tüketmemesini, portakal yerine elma ya da armut tüketmesini öneriyor. Uzmanlar, ikinci trimestr döneminde portakal suyundaki fruktozun bebeğe geçmesi durumunda bebeğin kilolu doğmasına sebep olabileceğine, şeker hastalığına yol açabileceğine dair uyarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?