2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben de hep sıkma portakal içiyordum içine de magnezyumu koyuyordum iyi oluyordu şimdi napcaz? Artık ekşi oluyor sıkmanın tadı
Elma ya da havuç mi siksam diyorum ama katı meyve sikacağını hergün yıkamak zulüm olur bırakırım bir süre sonra biliyorum
1 haftadır aynı seyi ben de yasiyordum üç gun önce dayanamayaip sağlık ocağına gittim kalp atislarini dinledik
Sirtini dönmüş ayakları içte kalmış o yüzden hissetmiyorsun ya da derinden hissediyorsun dedi için rahatladı canım senin de oyle olmuştur sanırım benimki de aşırı hareketliydi cok üzülüyordum hiasetmeyince

Maşallah. İlk sen gideceksin doğuma galiba

Ben bir haftadır derinden hissediyorum. Hatta bazen hiç bir şey hissetmedim. Bugün ne olduysa artık hiç bu kadar hareketlenme misti. Bütün gün boyunca yer mı degistirdi ne. Çarşamba kontrole gidince anlatacağız bakalim keyfi ne alemde.bizim Paşa'nın :)

Ben bir haftadır derinden hissediyorum. Hatta bazen hiç bir şey hissetmedim. Bugün ne olduysa artık hiç bu kadar hareketlenme misti. Bütün gün boyunca yer mı degistirdi ne. Çarşamba kontrole gidince anlatacağız bakalim keyfi ne alemde.bizim Paşa'nın :)[/QUOTE]
Ayyy oylemi valla boyle olunca butun hayat enerjim gidiyor aklim orda. Benimde cuma kontrolum var bu ay devlete gidecegim maddi sebeplerden ötürü.

Hayat enerjim gidiyor resmen konsantrasyon bozuklugu oluyor dikkatimi hicbirseye veremiyrm aklim karnimda. Beklemedeyim bakalim. Hareketleri kuvvetli olunca birden zayif zayif hareket etmesi ister istemez tedirgin ediyor

Aynı biz .. Aldıklarımı beğendiremeyince yıllar sonra artık hediye almaktan vazgeçtim , oldu da bitti

Ben de istiyordum uzun zamandır böyle bişi .. en sonunda internetteki videolardan hamile yogası yapmaya karar verdim , B8 halimle yollarda plates için got gel yapmak bana çok cazip gelmedi, kendimi ikna edemedim buna

Ayyy oylemi valla boyle olunca butun hayat enerjim gidiyor aklim orda. Benimde cuma kontrolum var bu ay devlete gidecegim maddi sebeplerden ötürü.[/QUOTE]
Hiçbir sorun çıkmayacak annesi. Endişelenmesek daha iyi sanırım.

Bebek arabamızı aldık hayırlısıyla sağlıkla biner oğlum inşallah .

Pek guzelmiiis. markası ne?

bende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..
Uzun zamandır düşünüyorum bende ama sonunda videolardan takip ederek hamilelik yogasina başlamaya karar verdim

Yollarda git gel ugraşamıcam

Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz. Çay ve kahveyi icmedigim için hamileliğinin başından beri hep portakal suyu içiyordum. Ama malum portakalın mevsimi geçiyor.
Portakal suyu ben de cok içiyordum taze sıkma ama gebelikte cok önerilmiyor. Şekeri yükseltebilir diye. Ben hep süt içiyorum. Bak şöyle bir yazı okudum: Uzmanlar, ilk üç ay geçtikten sonra anne adayının beslenmesine özen göstermesi gerektiğine dikkat çekiyor. Hamileliğin 13. haftası olan ikinci trimestrde kalsiyum zengini süt, yoğurt ve peynirin yanı sıra yenilecek meyve ve sebzelere de dikkat edilmesini isteyen uzmanlar, bu dönemde portakal tüketmemesini, portakal yerine elma ya da armut tüketmesini öneriyor. Uzmanlar, ikinci trimestr döneminde portakal suyundaki fruktozun bebeğe geçmesi durumunda bebeğin kilolu doğmasına sebep olabileceğine, şeker hastalığına yol açabileceğine dair uyarıyor.

Bende de aynı sorun var ve çok canım acıyor gerçekten. İlk defa hemoroidle uğraşıyorum, istelik kan da geliyor. Napıcamı bilemiyorum ben de.

Benim kiz bundan mi topik oldu acaba..
Dikkat edeyim bundan sonra canım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…