2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bende gitmek istiyorum canım ama tek olunca gitmeye üşendim burda lotus da var beraber mi gitsek

Ben bebiş çantasını havuzluhandan aldım. Kaliteliydi 70 tl.

Arkadaşlar bugün stres sinir dolu bi gün geçirdim. Ağladım biraz. Neyse bi kaç saat sonra karnımın sağ üst kısmında hareket ettiğimde batma oluyo. Üşüttüm mü gaz sancısımı nedir acaba kafama takıldı. Daha önce böyle bişe yaşayan oldu mu? Sağa dönerken batma oluyo

ay öyle otururken durup dururken pek olmuyo yorulunca oluyo ama oda yakındır yani
Yakındakileri bir bilsen :))) az önce bi manevra yaptı eğildim aşağı baktım refleks olarak düştü bu diye. O derece sert. Daha düne kadar yarısı kadar bile değildi gücü. Bugün coştu:)

Göğüs alti.hizasinda.mi cnm.benm de 3 gündür oluyo.batma seklinde.rahim buyudugu icin.taaa.oraya.cikiyo dedi doktorum.o yuzden oluyo dedi..

Göğüs alti.hizasinda.mi cnm.benm de 3 gündür oluyo.batma seklinde.rahim buyudugu icin.taaa.oraya.cikiyo dedi doktorum.o yuzden oluyo dedi..

Evet göğüs altı hizasında oluyo oluyo zaten de bu esktra bi yerde daha var. Üstte diye önemsemiyorum ama bilemedim

Bende de oluyor malesef tam gögüs altında kemik batıyo sanki

Evet göğüs altı hizasında oluyo oluyo zaten de bu esktra bi yerde daha var. Üstte diye önemsemiyorum ama bilemedim
Korkma.cnm ben.ondam tedirgin olmuyorum.batma.seklinde.oluyo.ya da.kasiklarim da.bazen dokununca agriyo.ondan da.tedirgin olmuyorum.baglar.gerildigi.icin..ama bu ara.akintim biraz yogun ondan cok.tedirginim

Korkma.cnm ben.ondam tedirgin olmuyorum.batma.seklinde.oluyo.ya da.kasiklarim da.bazen dokununca agriyo.ondan da.tedirgin olmuyorum.baglar.gerildigi.icin..ama bu ara.akintim biraz yogun ondan cok.tedirginim

Akıntım benim iki aydır çok yoğun. Kaşıntı koku olmadığı için gerisi normal demişti doktorum

15,5:)

Maşallah kilosu fazla galiba haftası önde gidiyordur nasıl besleniyorsunuz neler yiyorsunuz benim kıza Dr normal dedi ama oğluma göre 300-400 gr daha az gidiyo aynı haftaya göre oğlum3800 doğmuştu kızım bu gidişle 3250-3500 arasında doğacak herhalde

Kasinti.koku.yok da boyle afedersin.hafif sari.seffaf uzayan.bir akinti oluyo cnm
Fitil i enfeksiyon icin mi verdi cnm.bende enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullandim da.ilac biteli 10 gun filan oluyo.akinti.yeni basladi.sanirm yarin gidicem kontrole nasipse

İnşallah fös

Benim bildiğim yıkama farklı bende yıkarım daha önce çünkü gliserini bir kaç gün kulağıma damlattım sonra gün vermişti Dr zaten o gün gittim kulağıma su sıktı dışarı aktı zaten pislik mislik ne varsa çıkmıştı ben kulak temizleme çöpü ile çok temizlerdim içinde pamuklar toplanmış o tıkamış

hareketlerini hissediyorum ama cok cok derinden bekledim acaba yorgunmuyum ondan mi diye gecmedi yarina kadar hareketleri kuvvetlenmezse gidecegim saglik ocagina en azindan kalp atim sayisini ogrenirim.
Ben de hep çok az hissediyorum merak etme ben haftasonu nst de kalp atışlarını 160 A çıktığını Bile gördüm içim rahatladı hissetmesemde kalp atışı gayet iyiydi hissedemiyor olabiliriz ama bebişkerimiz iyi merak etme

hareketlerini hissediyorum ama cok cok derinden bekledim acaba yorgunmuyum ondan mi diye gecmedi yarina kadar hareketleri kuvvetlenmezse gidecegim saglik ocagina en azindan kalp atim sayisini ogrenirim.
Ben de hep çok az hissediyorum merak etme ben haftasonu nst de kalp atışlarını 160 A çıktığını Bile gördüm içim rahatladı hissetmesemde kalp atışı gayet iyiydi hissedemiyor olabiliriz ama bebişkerimiz iyi merak etme

Fitil i enfeksiyon icin mi verdi cnm.bende enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullandim da.ilac biteli 10 gun filan oluyo.akinti.yeni basladi.sanirm yarin gidicem kontrole nasipse
Bu haftalarda enfeksiyonu tedavi ediyoruz doğum öncesi dedi. Risk almayalım fitil kullan varsa enfeksiyon gider dedi. Gerçekten de akıntım yok fitilden bu yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…