çok güzel güle güle kullansın canım inşallah.Bebek arabamızı aldık hayırlısıyla sağlıkla biner oğlum inşallah .
seninbenimgibi canim senin agrilarin hepimizde suan oluyordur diye dusunuyorum
Bebegin hareketleri normal ise, duzenli giren bir agri yok ise, kanama vs yok ise, agrin belinden kasiklarina dogru vurmuyor ise olusan agrilar normal agrilardir
Bagirsaklar iyice dagildigi icin gaz sancilari ve agrilari daha cok olur
Benim haftasonu basur baslagincindan once sag tarafim cok agriyordu, usutmusum, oyle agriyordu ki acaba apendist mi diye dusundum
Tuvalete cok cikinca anladim ki bagirsak problemi
Demem o ki seninkide gaz sancisidir
Rahim buyudugu icin, icin kopar gibi yanar gibi, yirtilir gibi agrilar olur
Bnm bu gebeligim daha az agrili, rahim bi kez acildi ya, aliskin sanirsam
İlk gebeligimde agrim cok olurdu
Hic unutmam son alisverisimi yapicaz annemle dolasiyoruz, 32 haftayim, agridan yuruyemiyordum, girdiğim magazada tabure isteyip oturuyordum, fenalik geliyordu, halsizlik falan
Simdi olmaz insallahh
Bundon trimester zor gercekten
Midem yanmaya basladi siddetli
Surup ve ilactan tiksiniyorum, kullanmiyorum, su bu iyi geliyor denilen herseyden tiksiniyorum
Ssurekli birseyler yemem lazimki hissetmeyeyim ama ne yicem, badem ceviz meyve hepsini midemi yakiyor iste offf
Fitil i enfeksiyon icin mi verdi cnm.bende enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullandim da.ilac biteli 10 gun filan oluyo.akinti.yeni basladi.sanirm yarin gidicem kontrole nasipse
ben hem sabah hem akşam içiyordum magnezyumla doktor uyarmadı. gebelik şekerim de düşük gerçi. son zamanlarda sadece sabah içiyorum ama içmezsem olmaz yani zaten severek tükettiğim çok az şey var benim.Portakal suyu ben de cok içiyordum taze sıkma ama gebelikte cok önerilmiyor. Şekeri yükseltebilir diye. Ben hep süt içiyorum. Bak şöyle bir yazı okudum: Uzmanlar, ilk üç ay geçtikten sonra anne adayının beslenmesine özen göstermesi gerektiğine dikkat çekiyor. Hamileliğin 13. haftası olan ikinci trimestrde kalsiyum zengini süt, yoğurt ve peynirin yanı sıra yenilecek meyve ve sebzelere de dikkat edilmesini isteyen uzmanlar, bu dönemde portakal tüketmemesini, portakal yerine elma ya da armut tüketmesini öneriyor. Uzmanlar, ikinci trimestr döneminde portakal suyundaki fruktozun bebeğe geçmesi durumunda bebeğin kilolu doğmasına sebep olabileceğine, şeker hastalığına yol açabileceğine dair uyarıyor.
bende de oluyor acıyor sanki. büyümeye devam :)Göğüs alti.hizasinda.mi cnm.benm de 3 gündür oluyo.batma seklinde.rahim buyudugu icin.taaa.oraya.cikiyo dedi doktorum.o yuzden oluyo dedi..
ben de 83 oldum boy olunca hiç almamışsın diyorlar gerçi dokuz kilo aldım ama hiçbir yerim şişmanlamadı sadece göbüş :)) ben de kendime 90 ı hedef koymuştum en fazla yani 16 kilo. ikizlerde normal ama doktorum bana en başta 100ü görürsün demişti hiç unutmuyorum.Bu cis meselesi beni benden aliyor
Oglum uyaniyor su istiyor, cisim geldigi icin kalkmamak icin direnerek, done done uyuyan ben, ogluma su verip cisimi yaptiktan sonra uyuyamiyorum
Midem yaniyor gunduzleri de
Ayy bayilazaaimmmm
Kilo konusunda gelince
Annemin eski tip tartisi ne kadar dogrudur bilmiyrm ancak 87 kiloyum yani 14 kilo almis durumdayim, oglumda bu kadar kilo almadim saniyrm, totalda 18 kilo yani 86 kilo ile doguma girmistim,
Tipimi goren hic kilo almadigimi soyluyor ki bende kilo aldigimi hissetmiyorum, goguslerim ve karnim buyudu, vucudumda odem olusmaya basladi ufaktan, bu kadar kilo nerede bulamadim
Aslinda cok yedigimi dusunmuyorum
Kiloyu cok umursamiyorum, sekerim ve bebegim iyi oldugu muddetce ancak 20 kilo ust sinir bnm gibi uzun bir kiz icin (kendim belirledim sinirimi)
Kalan iki ayda ucer kilodan alti kilo ile sinirli kalirim umarim:)
Bu arada oglumdanj cizelgeme bakip geliyrm, son iki ay kac kilo almisim acep
muhakkak pilates de çok faydalıdır ama bence yürüyüş yapmak en güzeli hem doktorlarda yürüyüş öneriyorlar ben ilk hamileliğimde çok yürümüştüm çünkü evde bekleyen bi çocuğum çocuğum yoktu doğumum mormal ve kolay oldu bunda da yürümeye çalışıyorum ama ilki kadar çok olmadıbende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..
ah ah bu çaantayı bende takip ediyorum ama hiç inmedi açıkcası okadar parayı da vermek istemiyorumEki Görüntüle 1974025
Çok güzel ama neden cok pahalı ucuz satan yer yok mudur?
foto atarmısısn canım yaBen bebiş çantasını havuzluhandan aldım. Kaliteliydi 70 tl.
Canim zaten magnezyum da kalsiyumda cok sekerli, seker olcumunde ictigim o srkerli su benim aldigim kalsiyumdan daha az sekerliydi. Uzerinde de yaziyor zaten. O yuzden suyla al bence meyve suyuyla alma derim ben nacizane...ben hem sabah hem akşam içiyordum magnezyumla doktor uyarmadı. gebelik şekerim de düşük gerçi. son zamanlarda sadece sabah içiyorum ama içmezsem olmaz yani zaten severek tükettiğim çok az şey var benim.
Eki Görüntüle 1974033 Eki Görüntüle 1974034
Bu da cok güzel malum marka yüne pahalı ofEki Görüntüle 1974033
sen nerdesin canım? İstanbulun neresindesin ?Bende gitmek istiyorum canım ama tek olunca gitmeye üşendim burda lotus da var beraber mi gitsek
Yazarim cnm 11 de randevum.ins sıkıntılı bir sey yokturCanım doktor ne dicek merak ettim. Gelince yazar mısın
dün gittim pilatese özel hocayla özel ders alacaksın dediler hamile olduğun için her kesin yaptığı hareketleri yapamazsın dediler.bende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?