2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
efsunsuz nasilda hatirliyorsun tebrik ederim seni
Spor malzemesi mantikli geldi, arastiriyorum
Cevap veren butun arkadaslarima tesekkur ederim
Cok iyisinizz :)

Bu cis meselesi beni benden aliyor
Oglum uyaniyor su istiyor, cisim geldigi icin kalkmamak icin direnerek, done done uyuyan ben, ogluma su verip cisimi yaptiktan sonra uyuyamiyorum
Midem yaniyor gunduzleri de
Ayy bayilazaaimmmm
Kilo konusunda gelince
Annemin eski tip tartisi ne kadar dogrudur bilmiyrm ancak 87 kiloyum yani 14 kilo almis durumdayim, oglumda bu kadar kilo almadim saniyrm, totalda 18 kilo yani 86 kilo ile doguma girmistim,
Tipimi goren hic kilo almadigimi soyluyor ki bende kilo aldigimi hissetmiyorum, goguslerim ve karnim buyudu, vucudumda odem olusmaya basladi ufaktan, bu kadar kilo nerede bulamadim
Aslinda cok yedigimi dusunmuyorum
Kiloyu cok umursamiyorum, sekerim ve bebegim iyi oldugu muddetce ancak 20 kilo ust sinir bnm gibi uzun bir kiz icin (kendim belirledim sinirimi)
Kalan iki ayda ucer kilodan alti kilo ile sinirli kalirim umarim:)
Bu arada oglumdanj cizelgeme bakip geliyrm, son iki ay kac kilo almisim acep

Evet baktim
Eylulde yani 7 aylik iken 80, ekimde 83, kasimda 86olarak doguma girmisim
Ayda ucer kilo daha geliyor o zaman
Aman Tanrimm
Burda benim icin 93 kilo demek
Vay anasini tam bir camis gibi olacagim

seninbenimgibi canim senin agrilarin hepimizde suan oluyordur diye dusunuyorum
Bebegin hareketleri normal ise, duzenli giren bir agri yok ise, kanama vs yok ise, agrin belinden kasiklarina dogru vurmuyor ise olusan agrilar normal agrilardir
Bagirsaklar iyice dagildigi icin gaz sancilari ve agrilari daha cok olur
Benim haftasonu basur baslagincindan once sag tarafim cok agriyordu, usutmusum, oyle agriyordu ki acaba apendist mi diye dusundum
Tuvalete cok cikinca anladim ki bagirsak problemi
Demem o ki seninkide gaz sancisidir
Rahim buyudugu icin, icin kopar gibi yanar gibi, yirtilir gibi agrilar olur
Bnm bu gebeligim daha az agrili, rahim bi kez acildi ya, aliskin sanirsam
İlk gebeligimde agrim cok olurdu
Hic unutmam son alisverisimi yapicaz annemle dolasiyoruz, 32 haftayim, agridan yuruyemiyordum, girdiğim magazada tabure isteyip oturuyordum, fenalik geliyordu, halsizlik falan
Simdi olmaz insallahh
Bundon trimester zor gercekten
Midem yanmaya basladi siddetli
Surup ve ilactan tiksiniyorum, kullanmiyorum, su bu iyi geliyor denilen herseyden tiksiniyorum
Ssurekli birseyler yemem lazimki hissetmeyeyim ama ne yicem, badem ceviz meyve hepsini midemi yakiyor iste offf

Yine gaz sancısıymış gece biraz rahatladım. Bıktım bu gaz sancısından artık ya. O yorgunluklar şu an bende başladı. İki saat ayakta kalsam hemen sırtım ağrıyo yatma ihtiyacı hissediyorum.
Midn için sodaya limon sıkabilirsin. Aklıma bişey gelmiyo ki başka. Bana da gaviskon verdi . Ama kullanmadım hiç.

ben hem sabah hem akşam içiyordum magnezyumla doktor uyarmadı. gebelik şekerim de düşük gerçi. son zamanlarda sadece sabah içiyorum ama içmezsem olmaz yani zaten severek tükettiğim çok az şey var benim.

ben de 83 oldum boy olunca hiç almamışsın diyorlar gerçi dokuz kilo aldım ama hiçbir yerim şişmanlamadı sadece göbüş :)) ben de kendime 90 ı hedef koymuştum en fazla yani 16 kilo. ikizlerde normal ama doktorum bana en başta 100ü görürsün demişti hiç unutmuyorum.

bende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..
muhakkak pilates de çok faydalıdır ama bence yürüyüş yapmak en güzeli hem doktorlarda yürüyüş öneriyorlar ben ilk hamileliğimde çok yürümüştüm çünkü evde bekleyen bi çocuğum çocuğum yoktu doğumum mormal ve kolay oldu bunda da yürümeye çalışıyorum ama ilki kadar çok olmadı

günaydın herkese....
bugun itibariyle 16 kilo aldım:)
ama dün eşimin işi vardı 6 farklı toplu taşımaya bindim. kimse yer vermedi
iyi mi kötü mü bilemedim.
oysa montlarımın önü bile kapanmıyor.

ben hem sabah hem akşam içiyordum magnezyumla doktor uyarmadı. gebelik şekerim de düşük gerçi. son zamanlarda sadece sabah içiyorum ama içmezsem olmaz yani zaten severek tükettiğim çok az şey var benim.
Canim zaten magnezyum da kalsiyumda cok sekerli, seker olcumunde ictigim o srkerli su benim aldigim kalsiyumdan daha az sekerliydi. Uzerinde de yaziyor zaten. O yuzden suyla al bence meyve suyuyla alma derim ben nacizane...

bende pilates konusunda kararsızım.ders almadan yaparsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum.evde topla birbirimize bakışıyoruz resmen.. Özel ders için de yeterli vaktim yok,ne yapacağım bilmiyorum..
dün gittim pilatese özel hocayla özel ders alacaksın dediler hamile olduğun için her kesin yaptığı hareketleri yapamazsın dediler.
8 ders - 500 tl..
fiyatı duyunca bi yutkundum.
teşekkür ederim eksik kalsın.. ben yürüyüş yaparım en iyisi ))))

kızlar gunaydın ben bakım runlerınde sabamed kullanacağım sorum şu set halinde mi alayım (miktarları küçük oluyor) yoksa tek tek ayrı mı alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…