canım bende sebamed kullanacağım.kızlar gunaydın ben bakım runlerınde sabamed kullanacağım sorum şu set halinde mi alayım (miktarları küçük oluyor) yoksa tek tek ayrı mı alayım
dün gittim pilatese özel hocayla özel ders alacaksın dediler hamile olduğun için her kesin yaptığı hareketleri yapamazsın dediler.
8 ders - 500 tl..
fiyatı duyunca bi yutkundum.
teşekkür ederim eksik kalsın.. ben yürüyüş yaparım en iyisi ))))
6 nisan canım aman dım kacırma :) şampuan kaçlık alacaksın canım pişik kremı yağ falan almak istiyorum ya almmışken çıksın aradancanım bende sebamed kullanacağım.
şimdilik sadece şampuanını alacağım.
diğerleri duruma göre...
stok yapmaya gerek yok..
9 nisandada küveti alırız
Yazarim cnm 11 de randevum.ins sıkıntılı bir sey yoktur
yok yani özel ders anlıyorum da 250 lira falan dese tamam 500 ne arkadaş???Yuh yani gerçekten. Bire bir olunca kitliyolar fiyatı da.
Bencede yürümek iyidir :)
iki doktorumda sıkma meyve suyu ile al dedi sorun olmaz dedi fazla kilo almadım bebişlerde iyi çok şükür tek lüksüm o , tatlı da yemiyorum. vazgeçemeyeceğim malesef.Canim zaten magnezyum da kalsiyumda cok sekerli, seker olcumunde ictigim o srkerli su benim aldigim kalsiyumdan daha az sekerliydi. Uzerinde de yaziyor zaten. O yuzden suyla al bence meyve suyuyla alma derim ben nacizane...
Aynen hepimizinki kaybolmuşSanırım karar verilemeyen çanta durumu hepimizde var :) bu arada hamilelik takvimi nere gitti okuyamadım bugün
Afiyet olsun o zaman.iki doktorumda sıkma meyve suyu ile al dedi sorun olmaz dedi fazla kilo almadım bebişlerde iyi çok şükür tek lüksüm o , tatlı da yemiyorum. vazgeçemeyeceğim malesef.
pişik kremi alıp hiç kullanmayan bebekler varmış. yağıda önermiyorlar okuduğum kadarıyla.6 nisan canım aman dım kacırma :) şampuan kaçlık alacaksın canım pişik kremı yağ falan almak istiyorum ya almmışken çıksın aradan
Eki Görüntüle 1974163 spor sayılır. Sade ve uygun fiyat. Ben sırt çantası tercih etmedim. Ama sırt modelleri de var baya gzldi.
İzmir mandalinası dedikleri minik mandalinler çıktı. Onların suyu ile içebilirsin. Ya da dışarıdan sıktırabilirsin. Portakallar kokuyor artık.iki doktorumda sıkma meyve suyu ile al dedi sorun olmaz dedi fazla kilo almadım bebişlerde iyi çok şükür tek lüksüm o , tatlı da yemiyorum. vazgeçemeyeceğim malesef.
öyle canım haklısın Karataycıyımdır ben de aslında ama zamanla şunu öğrendim insanın kendi vücudunu dinlemesi gerekiyor ihtiyaçlarını en iyi kendisi belirliyor.Afiyet olsun o zaman.aslında ben kilo için demedim bu Canan Karatay şekeri öyle bir kötüledi ki bize. Zehir gibi hem bize hem bebege o acindan demistim. Ama gel gör ki ben cok dikkat ederken birden tatlı konusunda bir degistim. Erkek bebekten midir nedir tatli gorunce gozum aciliyor resmen dayanamiyorum
iyiymiş teşekkürlerİzmir mandalinası dedikleri minik mandalinler çıktı. Onların suyu ile içebilirsin. Ya da dışarıdan sıktırabilirsin. Portakallar kokuyor artık.
Bir de City Farm marka katkısız, şekersiz, organik meyve suları var. Vişneli-elmalı bir de sade elmalı. Onlar da kullanılabilir.
Afiyet olsun :)
Mark ha.com 'dan.Pijama olan 89,90 TL,gecelik olan 67,50 TL.
Gelince haberdar ederim
seninbenimgibi canim senin agrilarin hepimizde suan oluyordur diye dusunuyorum
Bebegin hareketleri normal ise, duzenli giren bir agri yok ise, kanama vs yok ise, agrin belinden kasiklarina dogru vurmuyor ise olusan agrilar normal agrilardir
Bagirsaklar iyice dagildigi icin gaz sancilari ve agrilari daha cok olur
Benim haftasonu basur baslagincindan once sag tarafim cok agriyordu, usutmusum, oyle agriyordu ki acaba apendist mi diye dusundum
Tuvalete cok cikinca anladim ki bagirsak problemi
Demem o ki seninkide gaz sancisidir
Rahim buyudugu icin, icin kopar gibi yanar gibi, yirtilir gibi agrilar olur
Bnm bu gebeligim daha az agrili, rahim bi kez acildi ya, aliskin sanirsam
İlk gebeligimde agrim cok olurdu
Hic unutmam son alisverisimi yapicaz annemle dolasiyoruz, 32 haftayim, agridan yuruyemiyordum, girdiğim magazada tabure isteyip oturuyordum, fenalik geliyordu, halsizlik falan
Simdi olmaz insallahh
Bundon trimester zor gercekten
Midem yanmaya basladi siddetli
Surup ve ilactan tiksiniyorum, kullanmiyorum, su bu iyi geliyor denilen herseyden tiksiniyorum
Ssurekli birseyler yemem lazimki hissetmeyeyim ama ne yicem, badem ceviz meyve hepsini midemi yakiyor iste offf
kızlar gunaydın ben bakım runlerınde sabamed kullanacağım sorum şu set halinde mi alayım (miktarları küçük oluyor) yoksa tek tek ayrı mı alayım
eshma Merhaba.Sipariş ettiğim lohusa pijamam ve geceliğim geldi.Gerçekten çok güzeller. Lohusa pijamam doğum sonrası evde giymek için çok ideal.Misafir gelen giden olunca çok rahat giyebilirim.Kalitesi ayrı bir güzel malum Pierre Cardin
Ve ilk defa alışveriş yaptığım bir site ama memnun kaldım.Ürünleri hediye paketi tercihi yapmadığım halde hediye paketi yapıp göndermişler ve çıtçıtlı jelatin paketleriyle geldi.Özenilmiş.Ayrıca siteden 7 yaşındaki oğlum için pijama takımı da aldım.Onun kalitesi ve paketlemesi de çok güzeldi. Lohusa pijama ve gecelik sorunum burada noktalanmış oluyor çok şükür
Darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?