2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar gunaydın ben bakım runlerınde sabamed kullanacağım sorum şu set halinde mi alayım (miktarları küçük oluyor) yoksa tek tek ayrı mı alayım
canım bende sebamed kullanacağım.
şimdilik sadece şampuanını alacağım.
diğerleri duruma göre...
stok yapmaya gerek yok..
9 nisandada küveti alırız

Yuh yani gerçekten. Bire bir olunca kitliyolar fiyatı da.
Bencede yürümek iyidir :)

Bu çantalara benzer yokmu hani yan mal cok begendim eşim alalım diyo ama cok gereksiz pahalı o da senelerce kullanırsın diyo bilemedim

canım bende sebamed kullanacağım.
şimdilik sadece şampuanını alacağım.
diğerleri duruma göre...
stok yapmaya gerek yok..
9 nisandada küveti alırız
6 nisan canım aman dım kacırma :) şampuan kaçlık alacaksın canım pişik kremı yağ falan almak istiyorum ya almmışken çıksın aradan

Canim zaten magnezyum da kalsiyumda cok sekerli, seker olcumunde ictigim o srkerli su benim aldigim kalsiyumdan daha az sekerliydi. Uzerinde de yaziyor zaten. O yuzden suyla al bence meyve suyuyla alma derim ben nacizane...
iki doktorumda sıkma meyve suyu ile al dedi sorun olmaz dedi fazla kilo almadım bebişlerde iyi çok şükür tek lüksüm o , tatlı da yemiyorum. vazgeçemeyeceğim malesef.

Sanırım karar verilemeyen çanta durumu hepimizde var :) bu arada hamilelik takvimi nere gitti okuyamadım bugün

ya ben en son sanırım normal bir sırt çantası alacam yani hoş çok hoş güzel benim de içim gidiyor ama gereksiz pahallı diye düşünüyorum

iki doktorumda sıkma meyve suyu ile al dedi sorun olmaz dedi fazla kilo almadım bebişlerde iyi çok şükür tek lüksüm o , tatlı da yemiyorum. vazgeçemeyeceğim malesef.
Afiyet olsun o zaman. aslında ben kilo için demedim bu Canan Karatay şekeri öyle bir kötüledi ki bize. Zehir gibi hem bize hem bebege o acindan demistim. Ama gel gör ki ben cok dikkat ederken birden tatlı konusunda bir degistim. Erkek bebekten midir nedir tatli gorunce gozum aciliyor resmen dayanamiyorum

6 nisan canım aman dım kacırma :) şampuan kaçlık alacaksın canım pişik kremı yağ falan almak istiyorum ya almmışken çıksın aradan
pişik kremi alıp hiç kullanmayan bebekler varmış. yağıda önermiyorlar okuduğum kadarıyla.
şimdi kullanmazsam boşa almayım, verecek birileride yok diye almıycam.lazım olursa bir koşu eşler gidip alsın bi zahmet.
şampuan hangisi uyguna gelirse onu alcam: )

İzmir mandalinası dedikleri minik mandalinler çıktı. Onların suyu ile içebilirsin. Ya da dışarıdan sıktırabilirsin. Portakallar kokuyor artık.
Bir de City Farm marka katkısız, şekersiz, organik meyve suları var. Vişneli-elmalı bir de sade elmalı. Onlar da kullanılabilir.

Afiyet olsun :)

öyle canım haklısın Karataycıyımdır ben de aslında ama zamanla şunu öğrendim insanın kendi vücudunu dinlemesi gerekiyor ihtiyaçlarını en iyi kendisi belirliyor.

iyiymiş teşekkürler

Mark ha.com 'dan.Pijama olan 89,90 TL,gecelik olan 67,50 TL.

Gelince haberdar ederim

eshma Merhaba.Sipariş ettiğim lohusa pijamam ve geceliğim geldi.Gerçekten çok güzeller. Lohusa pijamam doğum sonrası evde giymek için çok ideal.Misafir gelen giden olunca çok rahat giyebilirim.Kalitesi ayrı bir güzel malum Pierre Cardin

Ve ilk defa alışveriş yaptığım bir site ama memnun kaldım.Ürünleri hediye paketi tercihi yapmadığım halde hediye paketi yapıp göndermişler ve çıtçıtlı jelatin paketleriyle geldi.Özenilmiş.Ayrıca siteden 7 yaşındaki oğlum için pijama takımı da aldım.Onun kalitesi ve paketlemesi de çok güzeldi. Lohusa pijama ve gecelik sorunum burada noktalanmış oluyor çok şükür

Darısı başına

ay o gazı bana sorun akşamları patlayacak gibi oluyorum resmen. oturduğum yerde karnım gırıl gırıl gidiyor. bağırsaklar iyice sıkıştı herhalde. mide öğleden sonra midem yanıyor. birşeyler atıştırıyorum rahatlıyor biraz. benimde çatı kemiklerim çok ağrıyor. yürürken ayağa kalkarken falan. benim kız oralarda ya o baskı yapıyor herhalde.

dün internette okuyorum bu haftalarda hastane çantanızı hazırlayın. ne olur e olmaz diyor ama ben daha hiçbirşeyi yıkamadım . eksikler hemen hemen tamam sadece bakım malzemeleri kaldı . ama daha boya badana işi olacak. kızların odaları düzenlenecek. ablasına dolap alıcaz ki ablasının dolabı boşalsın kardeşinkiler yerleşsin. eşime diyorum daha erken havalar biraz ısınsın sen yıka hazırla diyor. ama öylede hiç içime sinmiyor. yıkayıp ütüleyip dolaba yerleşsin istiyorum.

kızlar gunaydın ben bakım runlerınde sabamed kullanacağım sorum şu set halinde mi alayım (miktarları küçük oluyor) yoksa tek tek ayrı mı alayım

ben ilk kızımda set aldım losyon , banyo köpüğü ve pişik kremi çok kullanılmadı. öyle kaldı ve tarihi geçti. bu sefer sebamed şampuan alıcam. pişik kremi için sudokrem ,desitin bide hametan alıcam. sudocrem normal kullanım için, desitin ve hametanı da kızarıklık ve pişik olunca kullanıcam. birde bebek yağı alıcam masaj yapmak için. bizimkiler yaz bebeği sık sık yıkanacak. her yıkamadan sonra ben yağlarım hem gazı için rahatlatır hemde kuruluk yapmaz.

duygu_su85 kalp kalbe karşıymış bende sana yazacaktım . bende sipariş verdim senden sonra 2 tane pierre cardin gecelik . dün geldi .akşam denedim falan benimde çok hoşuma gitti. siteden bende memnun kaldım hem özenli paketleme hemde hızlılar benimde gecelik sorunum hallolmuş oldu. valla burada birbirimizi bilgilendirmemiz çok güzel oluyor. sen demesen belki ben o siteye hiç bakmayacaktım bile. sana da teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…