2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hangi siteydi canım güle güle kullanın :)

E süper olmuş sevindim .
Evet ya kesinlikle burada birbirimizi bilgilendirmemiz çok işe yarıyor

Benim ürünlerimde cuma günü gelmiş aslında.Ben cuma günü işyerinden birkaç saat erken çıktığım için görememiştim.Ben çıktıktan sonra kargo gelmiş işyerindekiler teslimatını almışlar.Dün de bebişimizle görüş günümüzdü işe gelmedim.Bugün gelince masamın üzerinde gördüm kargo paketimi.Açar açmaz baktım ürünlere.Çok güzeldiler.Aklıma sen geldin haber verecektim sana

Kizlar bugun seker takibi icin diyetisyendeydim. 350 gram vermişim ise yariyo demek ki bu beslenme. Cok sukur insulin kullanmama gerek de gormediler en cok ona sevindim bi de hemsireyle konusurken yuruyus onerdi. Pilates yapsam olur mu dedim. Eger acilman yoksa doktorun tetikleyecek bi durum yok diyorsa yapabilirsin ancak dedi. O yuzden size de yazayim dedim. Doktorla gorusmeden yazilmayin spora bence. Acilmaya sebep oluyosa 35ten sonra yapmak daha mantikli sanirim

Karninda hic catlak olmadi ama gel gör ki yeni farkkettim gögüslerim ve baldirlarim harita gibi olmus kirmizi kirmizi kalır dimi bunlar gecmez 12 kilo aldim aslinda bana gore normal diyorum ben hedefim 15 kiloyla tamamlamakti oyle de olcak gibi

ben geçen bi tartıldım 3 hafta önceki kilomdaydım. inşallah cumartesi doktorun tartısında da aynı şekilde çıkar. insulin başlatmamalarına sevindim .insulin bebeğe zararlı değilmiş ama yine de sabah akşam igne yapmak insanı biraz strese sokuyor. benimde bildiğim hamileler için en iyi spor yürüyüş. bana da hemşire öyle dedi. kadın doğumcun yürüyüş yasak diyene kadar yürüyüş yapacaksın hergün dedi. gel gör ki ne zaman yapayım. yürüyüşü. akşam eşim geç geliyor evde birde çocuk var havalarda bi düzelmedi. işte işe gelip giderken arabayı uzağa koyuyorum o zaman yürümüş oluyorum biraz. ilk hamileliğimde 36 dan sonra pilates topu ile ileri geri çok yapıyordum. birde kegel egzersizi. kolay doğum için.

Kızlar merhaba . Bugün sağlık ocağından şeker sonuçlarımı almaya gittim birde hormon testi yapılmıştı. Hormon testinde tiroid değerleri yüksek çıkmış moralim çok bozuldu. Tsh değeri 6.8 çıkmış doktorum dahiliye doktoruna yönlendirdi . Böyle yüksek çıkan varmıydı ? Nasıl düzeldi ?

Kızlar merhaba . Bugün sağlık ocağından şeker sonuçlarımı almaya gittim birde hormon testi yapılmıştı. Hormon testinde tiroid değerleri yüksek çıkmış moralim çok bozuldu. Tsh değeri 6.8 çıkmış doktorum dahiliye doktoruna yönlendirdi . Böyle yüksek çıkan varmıydı ? Nasıl düzeldi ?

Ben igne olamadigim icin insuline baslayacaklar diye cok tedirgindim sukur ki gerwk almadi. Bebek iyi olduktan sonra biz almasak kilolari en güzeli o aslinda. Yuruyus ben de yapamiyorum canim istemiyo bile gitmek. Alisverise gitmeyi de yuruyus saymiyolsr zaten. Insallah almayiz gereksiz kilolar hicbirimiz

Hamilelikte cikiyor bu deger genelde canini hic sikma. Bi ilac veriyolar 1 2 haftaya duzene giriyo. Hamileyken 2.5 olmasini istiyolar en cok. Seninki cok yuksek degil zaten muhtemelen yeni yeni cikiyodur. Ilaci ihmal etme ama bebek icin de onemli cunku ben 4.haftadan beri kullaniyorum

Şimdi dahiliye doktoruna gidicem zaten ihmal etmem . Ama canım çok sıkıldı. Sağlık ocağındaki hemşire erken doğumu tetikler vs diyince ister istemez moral bozukluğu oldu canm

Ben bişey olacağını sanmıyorum
Cnm bu defa devlet hastanesine gittim riskli gebelik doktorunA.akintiya gebelikde normal dedi.pek onemsemedi..oyle bebeklere bakti.ikisi de sol a kaymislarbiri sol da basi asagida.digeri tam göğüslerimin altinda paralel uzanmis.alttaki bebek e baski yapiyomusalttakinin basi o yuzden asagi inmiş baya.ustteki de kaburgalarimin agirip batmasina neden oluyormus yikaru ciktigi icin..biri 1580 digeri 1470 gr olmuslar

Aman aman maşallah kuzucuklara canm cok sevndm sıkıntı olmamasına:) nte sıkıştırıyolar brbrkerini yayılsınlar içerde:) sola cok yatıyon herlde bebeler de sola kaymış az sağa yat saglıkları iyi olsun da canm cok sukur o da iyiymş maşallah

Şimdi dahiliye doktoruna gidicem zaten ihmal etmem . Ama canım çok sıkıldı. Sağlık ocağındaki hemşire erken doğumu tetikler vs diyince ister istemez moral bozukluğu oldu canm

Hiç sıkma canını, kötü şeyler düşünme. benimde karaciğer enzimim yüksekti ve netten okuduklarıma göre bebeğşn beni zehirlemesi sonucu ölmem gerekiyordu. Ama sonra düştü değerlerim eski haline döndü. Hiç korkma, boşuna üzüldüğümüzle kalıyoruz

Sagol canim.cok.sukur

Ya ben bu haftaya kadar hep 1 Dr.a kontrole gittim, gayette memnumdum kendisinden ama çok yoğun ve odadan bir kez güleryüzle.
Bebeği ayrıntılı ultrasonda bile renkli göremedik.
Son kontrolümde "Bebeği renkli görebilir miyiz"diye sordum. "Bu cihazlarda renkli gösterebiliyorum ama ben yoğun olduğum için normalde göstermiyorum"dedi. Bizi kırmamak için gösterdi ama bu kezde bebek yüzünü göstermedi. Akıntı için kültür aldı, sonuçlar için arıyorum 2 gündür ve geri dönüş alamıyorum, asistanıyla konuşuyorum geri dönüş yapıcaz şuan hasta var yoğun diyor.. Bebeğin hareketlerini bile göstermiyor 2 dk ölçüleri alıp keseye bakıyor o kadar.
muayene ücretide 90 TL, hadi parasını geçtik ama insan göstermezmi bebeğiniz şuan bunu yapıyor diye. Ama yok anacım hiç göstermiyor
Avrupa yakası Dr. önerilerinizi rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…