yoğunsa aman aman kaç kurtar derim kendini... ben 6. ayımda değiştim doktorumu... yoğunluktan kafayı yemişti dokrotum. eksik kalsınlar istemem ben öyle yoğun bi doktor.Ya ben bu haftaya kadar hep 1 Dr.a kontrole gittim, gayette memnumdum kendisinden ama çok yoğun ve odadan bir kez güleryüzle.
Bebeği ayrıntılı ultrasonda bile renkli göremedik.
Son kontrolümde "Bebeği renkli görebilir miyiz"diye sordum. "Bu cihazlarda renkli gösterebiliyorum ama ben yoğun olduğum için normalde göstermiyorum"dedi. Bizi kırmamak için gösterdi ama bu kezde bebek yüzünü göstermedi. Akıntı için kültür aldı, sonuçlar için arıyorum 2 gündür ve geri dönüş alamıyorum, asistanıyla konuşuyorum geri dönüş yapıcaz şuan hasta var yoğun diyor.. Bebeğin hareketlerini bile göstermiyor 2 dk ölçüleri alıp keseye bakıyor o kadar.
muayene ücretide 90 TL, hadi parasını geçtik ama insan göstermezmi bebeğiniz şuan bunu yapıyor diye. Ama yok anacım hiç göstermiyor
Avrupa yakası Dr. önerilerinizi rica ederim.
yoğunsa aman aman kaç kurtar derim kendini... ben 6. ayımda değiştim doktorumu... yoğunluktan kafayı yemişti dokrotum. eksik kalsınlar istemem ben öyle yoğun bi doktor.
Cnm ben de ayni senin durumundayim su an.ozeldeki doktorum.cok.iyi ama.cok.yogun ve dedigin.gibi dogru duzgun konuşamıyorm bile..en fazla 3 veya 5 dk görüşüyoruz.bana bakarken diger hastalar aklinda oluyo.yeni doktor arayisindayim bende..insallah iyi birilerini buluruz.ankara dayim ben deYa ben bu haftaya kadar hep 1 Dr.a kontrole gittim, gayette memnumdum kendisinden ama çok yoğun ve odadan bir kez güleryüzle.
Son kontrolümde "Bebeği renkli görebilir miyiz"diye sordum. "Bu cihazlarda renkli gösterebiliyorum ama ben yoğun olduğum için normalde göstermiyorum"dedi. Bizi kırmamak için gösterdi ama bu kezde bebek yüzünü göstermedi. Akıntı için kültür aldı, sonuçlar için arıyorum 2 gündür ve geri dönüş alamıyorum, asistanıyla konuşuyorum geri dönüş yapıcaz şuan hasta var yoğun diyor.. Bebeğin hareketlerini bile göstermiyor 2 dk ölçüleri alıp keseye bakıyor o kadar.
muayene ücretide 90 TL, hadi parasını geçtik ama insan göstermezmi bebeğiniz şuan bunu yapıyor diye. Ama yok anacım hiç göstermiyor
ben o yüzden 2 hafta araştırdım yoğun olmayan çok iyi bi doktor buldum.. çok da memnunum.. bence sen de biraz araştır. aynı hastane olmaz belki ama başka hastanede bulursunYoğun olmayanda yok ki, aynı hastanede başka bir Dr. var. Onun için çok iyi yorumlar duydum. Onada şimdi aradım 15 nisana ancak randevu verebildiler. Of ya bebeğimi göremedim hiç
Cnm ben de ayni senin durumundayim su an.ozeldeki doktorum.cok.iyi ama.cok.yogun ve dedigin.gibi dogru duzgun konuşamıyorm bile..en fazla 3 veya 5 dk görüşüyoruz.bana bakarken diger hastalar aklinda oluyo.yeni doktor arayisindayim bende..insallah iyi birilerini buluruz.ankara dayim ben de
ben o yüzden 2 hafta araştırdım yoğun olmayan çok iyi bi doktor buldum.. çok da memnunum.. bence sen de biraz araştır. aynı hastane olmaz belki ama başka hastanede bulursun
Günde bir kere iç o zaman canım. Ben de başlarda çok tükettim ama beni de biri uyardı. Ondan sonra araştırdım. Portakalı yesen 1-2 tane yersin ama suyunu içince 5-6 portakalı buluyor. Şekerli bir meyve.ben hem sabah hem akşam içiyordum magnezyumla doktor uyarmadı. gebelik şekerim de düşük gerçi. son zamanlarda sadece sabah içiyorum ama içmezsem olmaz yani zaten severek tükettiğim çok az şey var benim.
selam kızlarr ben geldimm kontrolden, ponçik kızımın sarkık yanaklarını gördüm neşem yerindesat a göre 28+3 üz bugün , kilomuz 1550 gr, 42 cm (bi maşallahınızı alırım ) ölçümlerimi 29 ile 30 hafta arasında, yani takriben 1 buçuk hafta kadar önde gidiyormuş, bir problem yokmuş, darışı kontrole gideceklerin başına
Maşallah kuzuya gözün aydın şükür bir sıkıntı olmamış darısı bizim başımızaselam kızlarr ben geldimm kontrolden, ponçik kızımın sarkık yanaklarını gördüm neşem yerindesat a göre 28+3 üz bugün , kilomuz 1550 gr, 42 cm (bi maşallahınızı alırım ) ölçümlerimi 29 ile 30 hafta arasında, yani takriben 1 buçuk hafta kadar önde gidiyormuş, bir problem yokmuş, darışı kontrole gideceklerin başına
Yok yok hic uzulecek bi durum degil. Bebegin gelisimi icin cok onemli baslarda ama zaten o zamn seninki normalmis ki bunca zamana kdr anca 6 olmus. Bi ilaca bakar dusmesi. Tiroid hormonunu dusurmek cok kolay hic kafana takma. Ben 3.9la dusuk doz basladim 1ayda 1.25e dustu. Sana viraz daha yuksek baslarlar hemen duserŞimdi dahiliye doktoruna gidicem zaten ihmal etmem . Ama canım çok sıkıldı. Sağlık ocağındaki hemşire erken doğumu tetikler vs diyince ister istemez moral bozukluğu oldu canm
Benim doktorumda öyleydi.cok iyi tecrübeli bi doktordu ama yogun diye bebegi çok az gösteriyodu.o aceleci olunca ister istemez bende kıyafetimi filan düzeltince cok aceleyle yapıyodum.sonra degiştirmeye karar verdik.üç yıldır ugrasıyoduk ikinci bebek için ve insan doya doya izlemek istiyo halıyle.şuanki doktorumda cok yogun ama hiç acele etmiyo.Ya ben bu haftaya kadar hep 1 Dr.a kontrole gittim, gayette memnumdum kendisinden ama çok yoğun ve odadan bir kez güleryüzle.
Aynen valla.benimki de.oyle.hatta hemsiresi muAyeneden once kilo tansiyon olcuyo ya.14 8 dedi.ama.doktor.hic bi.uyari.yapmadi.bana.yuksek.sonuctaTamam tüm gerekli şeyleri söylüyor ama o kadar telaşlı söylüyor ki, soracaklarımı sorarken ben bile acele eder oldum. sorularımı unutuyorum aceleden artık geçen gün elimde kağıt kalem sorularımı yazıp öyle gittim.
Geçenlerde reçete yazmayı unuttu ya, sonra aradım öyle yazıp söyledi reçete nosunu :)
Ya ben bu haftaya kadar hep 1 Dr.a kontrole gittim, gayette memnumdum kendisinden ama çok yoğun ve odadan bir kez güleryüzle.
Peki sen kac kilo aldın ben bu aralar kilo almıyorumda acaba bebiş ne durumdaselam kızlarr ben geldimm kontrolden, ponçik kızımın sarkık yanaklarını gördüm neşem yerindesat a göre 28+3 üz bugün , kilomuz 1550 gr, 42 cm (bi maşallahınızı alırım ) ölçümlerimi 29 ile 30 hafta arasında, yani takriben 1 buçuk hafta kadar önde gidiyormuş, bir problem yokmuş, darışı kontrole gideceklerin başına
Ayy maaşallah maaşallah28. haftada beklentimiz 1 kilo demişti doktor üzeri cıkarsa bizim için cok iyi demişti.
Ne zamana verdi bir sonraki randevuyu??
hangi doktora gidiyorsun merak ettim. benim doktorumda çok yogun çünkü. ama beni sık boğaz etmiyor hiç sorduğum herşeye cevap veriyor. detaylıyı da kendisi yapmıyor başka doktora yönlendiriyor. ben bu doktorumu yoğun olduğunu bile bile gittim desem yalan olmaz. ilk kızımın doğumunu bu doktor yapmıştı . evet çok bekliyoruz ama napalım zaten 1-2 muayene sonra son ay gebesi statusu sebebiyle öncelikli sınıfa giricez inşallah
Peki sen kac kilo aldın ben bu aralar kilo almıyorumda acaba bebiş ne durumda
Evet ben de bir süredir sadece sabah içiyorum.Günde bir kere iç o zaman canım. Ben de başlarda çok tükettim ama beni de biri uyardı. Ondan sonra araştırdım. Portakalı yesen 1-2 tane yersin ama suyunu içince 5-6 portakalı buluyor. Şekerli bir meyve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?