2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yoğunsa aman aman kaç kurtar derim kendini... ben 6. ayımda değiştim doktorumu... yoğunluktan kafayı yemişti dokrotum. eksik kalsınlar istemem ben öyle yoğun bi doktor.

yoğunsa aman aman kaç kurtar derim kendini... ben 6. ayımda değiştim doktorumu... yoğunluktan kafayı yemişti dokrotum. eksik kalsınlar istemem ben öyle yoğun bi doktor.

Yoğun olmayanda yok ki, aynı hastanede başka bir Dr. var. Onun için çok iyi yorumlar duydum. Onada şimdi aradım 15 nisana ancak randevu verebildiler. Of ya bebeğimi göremedim hiç

Cnm ben de ayni senin durumundayim su an.ozeldeki doktorum.cok.iyi ama.cok.yogun ve dedigin.gibi dogru duzgun konuşamıyorm bile..en fazla 3 veya 5 dk görüşüyoruz.bana bakarken diger hastalar aklinda oluyo.yeni doktor arayisindayim bende..insallah iyi birilerini buluruz.ankara dayim ben de

selam kızlarr ben geldimm kontrolden, ponçik kızımın sarkık yanaklarını gördüm neşem yerinde sat a göre 28+3 üz bugün , kilomuz 1550 gr, 42 cm (bi maşallahınızı alırım ) ölçümlerimi 29 ile 30 hafta arasında, yani takriben 1 buçuk hafta kadar önde gidiyormuş, bir problem yokmuş, darışı kontrole gideceklerin başına

Yoğun olmayanda yok ki, aynı hastanede başka bir Dr. var. Onun için çok iyi yorumlar duydum. Onada şimdi aradım 15 nisana ancak randevu verebildiler. Of ya bebeğimi göremedim hiç
ben o yüzden 2 hafta araştırdım yoğun olmayan çok iyi bi doktor buldum.. çok da memnunum.. bence sen de biraz araştır. aynı hastane olmaz belki ama başka hastanede bulursun

Tamam tüm gerekli şeyleri söylüyor ama o kadar telaşlı söylüyor ki, soracaklarımı sorarken ben bile acele eder oldum. sorularımı unutuyorum aceleden artık geçen gün elimde kağıt kalem sorularımı yazıp öyle gittim.
Geçenlerde reçete yazmayı unuttu ya, sonra aradım öyle yazıp söyledi reçete nosunu :)

ben o yüzden 2 hafta araştırdım yoğun olmayan çok iyi bi doktor buldum.. çok da memnunum.. bence sen de biraz araştır. aynı hastane olmaz belki ama başka hastanede bulursun

Referansla gitmek en güzeli aslında iyi doktor önerisi gelirse ona giderim :)

ben hem sabah hem akşam içiyordum magnezyumla doktor uyarmadı. gebelik şekerim de düşük gerçi. son zamanlarda sadece sabah içiyorum ama içmezsem olmaz yani zaten severek tükettiğim çok az şey var benim.
Günde bir kere iç o zaman canım. Ben de başlarda çok tükettim ama beni de biri uyardı. Ondan sonra araştırdım. Portakalı yesen 1-2 tane yersin ama suyunu içince 5-6 portakalı buluyor. Şekerli bir meyve.

Ayy maaşallah maaşallah 28. haftada beklentimiz 1 kilo demişti doktor üzeri cıkarsa bizim için cok iyi demişti.

Ne zamana verdi bir sonraki randevuyu??

Maşallah kuzuya gözün aydın şükür bir sıkıntı olmamış darısı bizim başımıza

Şimdi dahiliye doktoruna gidicem zaten ihmal etmem . Ama canım çok sıkıldı. Sağlık ocağındaki hemşire erken doğumu tetikler vs diyince ister istemez moral bozukluğu oldu canm
Yok yok hic uzulecek bi durum degil. Bebegin gelisimi icin cok onemli baslarda ama zaten o zamn seninki normalmis ki bunca zamana kdr anca 6 olmus. Bi ilaca bakar dusmesi. Tiroid hormonunu dusurmek cok kolay hic kafana takma. Ben 3.9la dusuk doz basladim 1ayda 1.25e dustu. Sana viraz daha yuksek baslarlar hemen duser

Benim doktorumda öyleydi.cok iyi tecrübeli bi doktordu ama yogun diye bebegi çok az gösteriyodu.o aceleci olunca ister istemez bende kıyafetimi filan düzeltince cok aceleyle yapıyodum.sonra degiştirmeye karar verdik.üç yıldır ugrasıyoduk ikinci bebek için ve insan doya doya izlemek istiyo halıyle.şuanki doktorumda cok yogun ama hiç acele etmiyo.

Aynen valla.benimki de.oyle.hatta hemsiresi muAyeneden once kilo tansiyon olcuyo ya.14 8 dedi.ama.doktor.hic bi.uyari.yapmadi.bana.yuksek.sonucta
Bence.gozunden.kacirdi

hangi doktora gidiyorsun merak ettim. benim doktorumda çok yogun çünkü. ama beni sık boğaz etmiyor hiç sorduğum herşeye cevap veriyor. detaylıyı da kendisi yapmıyor başka doktora yönlendiriyor. ben bu doktorumu yoğun olduğunu bile bile gittim desem yalan olmaz. ilk kızımın doğumunu bu doktor yapmıştı . evet çok bekliyoruz ama napalım zaten 1-2 muayene sonra son ay gebesi statusu sebebiyle öncelikli sınıfa giricez inşallah

Peki sen kac kilo aldın ben bu aralar kilo almıyorumda acaba bebiş ne durumda

Ayy maaşallah maaşallah 28. haftada beklentimiz 1 kilo demişti doktor üzeri cıkarsa bizim için cok iyi demişti.

Ne zamana verdi bir sonraki randevuyu??

22 nisana verdi, 23 nisanda tam 32 haftalığız ama bayram tatil diye 22 nisana verdi çalışabilir raporum yazılacak, kilo konusundada şeker yüklemem güzel çıktığı için içim rahat, bide genler var tabi babası 1.90, annesi 1.73 kilolarımızda fazlasıyla var, halası dayısıda iri kıyım ana babada öle, bebeğimizde iri olursa şaşırmıyoruz tabi

Detaylı ultrason için farklı bir yere yönlendirmişti, aynı hastanede olmadım detaylı ultrasonu o da renkli bakmıyormuş :)
Medipol Mega'da Duygu Işıl Gencer'e gdiyorum. Çok iyi bir dr. o konuda hiç bir şüphem yok ama yetmiyor yani.
Randevu saatinde gidiyorum bazen yoğunluktan 1 saat bekliyorum ve sadece 3-4 dk için :)

Günde bir kere iç o zaman canım. Ben de başlarda çok tükettim ama beni de biri uyardı. Ondan sonra araştırdım. Portakalı yesen 1-2 tane yersin ama suyunu içince 5-6 portakalı buluyor. Şekerli bir meyve.
Evet ben de bir süredir sadece sabah içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…