Detaylı ultrason için farklı bir yere yönlendirmişti, aynı hastanede olmadım detaylı ultrasonu o da renkli bakmıyormuş :)
Medipol Mega'da Duygu Işıl Gencer'e gdiyorum. Çok iyi bir dr. o konuda hiç bir şüphem yok ama yetmiyor yani.
Randevu saatinde gidiyorum bazen yoğunluktan 1 saat bekliyorum ve sadece 3-4 dk için :)
Evet ya internette yazanlara bakınca insan korkuyor bende okudum düşük erken doğum kalp yetmezliği bir sürü olumsuzluk çıkıyor doktora gittim tekrar test istedi sağlık ocağının testine güvenmiyorum dedi bidaha test yaptılar aynı çıkarsa sonucun hapla düşürürüz değeri sorun yok dedi içim rahatladı. Şifa bekleyen herkese rabbim sağlık versin inşallah en ufak birşey bile insanı üzüyorHiç sıkma canını, kötü şeyler düşünme. benimde karaciğer enzimim yüksekti ve netten okuduklarıma göre bebeğşn beni zehirlemesi sonucu ölmem gerekiyordu. Ama sonra düştü değerlerim eski haline döndü. Hiç korkma, boşuna üzüldüğümüzle kalıyoruz
bende 1 ayda 2 kilo almışımama bişi demedi kilomla alakalı
Ben de doktoru baya arastirmistim hakkinda olumsuz bisey duymadim. Gittigimde bazen randevu saati geciyo ama cok bekletmiyo hic. Uzin uzun da miayene ediyo muhabbeti ilgisi fln cok hosumuza gidiyo. Bi de acil ameliyati ciktiysa randevu saatimde kendi arayip saatini degistiriyo oyle gel diyo. Ne zaman ihtiyac duysam telefon whatsupla da ulasabiliyorum. Dogumu da boyle gecirirsek birakmam doktoru kolay kolayben avcılar hospital nil bilgen'e gidiyorum . o da çok yoğun bi doktor. biz bir saat beklesek şukür diyoruz. 2-3 saat bekeldiğimiz oluyor. kadın bi doğuma gidiyor bi saat gelmiyor. ama bazı ince detaylar insana bazı şeyleri tolere ettiriyor. mesela maşallah diyeyim doktor çok güler yüzlü , ölçümleri alal acele yapmıyor. sordupum herşeyin cevabını alıyorum. birde doğum olayını ve son ay gebelerini herşeyin önünde tutuyor. böyle olmasaydı asla o kadar saat beklemeyi göze alamazdım.
ben detaylıda özellikle sordum renkli bakıyormusunuz cd veriyormusunuz diye. belki de ikinci hamileliğim ve ilkinden tecrubeli olduğum için olabilir. yoksa ilk hamilelikte aklıma bile gelmemişti renkli foto.
Maşallah canım ponçik kızına:) sağlıcakla kucağına al insallah... kaç hafta sonraya randevu verdi?selam kızlarr ben geldimm kontrolden, ponçik kızımın sarkık yanaklarını gördüm neşem yerindesat a göre 28+3 üz bugün , kilomuz 1550 gr, 42 cm (bi maşallahınızı alırım ) ölçümlerimi 29 ile 30 hafta arasında, yani takriben 1 buçuk hafta kadar önde gidiyormuş, bir problem yokmuş, darışı kontrole gideceklerin başına
Ben de aynı şekilde ... dikkat edeyim diyorum da ne istesem yiyorum bakalım Doğuma kadar kaç kilo olacağız .. on kilo aldım şimdiye kadarSon 3 ayda her ay 2 kilo alınması normalmiş. Ben ipin ucunu bıraksam 1 ayda değil 2 kilo 12 kilo alırımda neyse, seninki bence iyi.
Kızlar çantalarımızı ne zaman hazırlamak lazım hazırlamaya başlayan var mı
selam kızlarr ben geldimm kontrolden, ponçik kızımın sarkık yanaklarını gördüm neşem yerindesat a göre 28+3 üz bugün , kilomuz 1550 gr, 42 cm (bi maşallahınızı alırım ) ölçümlerimi 29 ile 30 hafta arasında, yani takriben 1 buçuk hafta kadar önde gidiyormuş, bir problem yokmuş, darışı kontrole gideceklerin başına
Ben de aynı şekilde ... dikkat edeyim diyorum da ne istesem yiyorum bakalım Doğuma kadar kaç kilo olacağız .. on kilo aldım şimdiye kadar
sağol cnm içimi rahatlattın doktorda ilaçla düzelir sıkıntı yok dediYok yok hic uzulecek bi durum degil. Bebegin gelisimi icin cok onemli baslarda ama zaten o zamn seninki normalmis ki bunca zamana kdr anca 6 olmus. Bi ilaca bakar dusmesi. Tiroid hormonunu dusurmek cok kolay hic kafana takma. Ben 3.9la dusuk doz basladim 1ayda 1.25e dustu. Sana viraz daha yuksek baslarlar hemen duser
benim doktorumda çok yoğun ama her kontrole gittiğimde detaylı gösteriyor ilgileniyor. bende 100 lira veriyorum her gittiğimde. aldığı parada az değil canım bence sana özen gösterebilecek başka doktor bul.Ya ben bu haftaya kadar hep 1 Dr.a kontrole gittim, gayette memnumdum kendisinden ama çok yoğun ve odadan bir kez güleryüzle.
Bebeği ayrıntılı ultrasonda bile renkli göremedik.
Son kontrolümde "Bebeği renkli görebilir miyiz"diye sordum. "Bu cihazlarda renkli gösterebiliyorum ama ben yoğun olduğum için normalde göstermiyorum"dedi. Bizi kırmamak için gösterdi ama bu kezde bebek yüzünü göstermedi. Akıntı için kültür aldı, sonuçlar için arıyorum 2 gündür ve geri dönüş alamıyorum, asistanıyla konuşuyorum geri dönüş yapıcaz şuan hasta var yoğun diyor.. Bebeğin hareketlerini bile göstermiyor 2 dk ölçüleri alıp keseye bakıyor o kadar.
muayene ücretide 90 TL, hadi parasını geçtik ama insan göstermezmi bebeğiniz şuan bunu yapıyor diye. Ama yok anacım hiç göstermiyor
Avrupa yakası Dr. önerilerinizi rica ederim.
haşlanmış patates kaşarla birlikte yendiğinde güzel oluyor :).Anne karnında bebeğe neler kilo aldırır muz ve kaşar peynir dışında önerisi olan var mı?
32 33 gibi başlamak lazım cnm. neler konacak bir fikrim yok internetten bakıyorum uzuuuuuuun listeler çıkıyor karşıma ben o kadar fazla bişey götürmek istemiyorum sağlık problemi olmassa maksimum iki gün kalıcaz çünkü hastanede . tecrübeli annelerden öğreniriz inşallah neler lazım neler olmazKızlar çantalarımızı ne zaman hazırlamak lazım hazırlamaya başlayan var mı
eshma duygu_su85 arkadaşlar peki beden olarak neyi tercih etmeliyiz pijama takımı için ? Ben bi türlü karar veremiyorum yahu
Cnm bu defa devlet hastanesine gittim riskli gebelik doktorunA.akintiya gebelikde normal dedi.pek onemsemedi..oyle bebeklere bakti.ikisi de sol a kaymislarbiri sol da basi asagida.digeri tam göğüslerimin altinda paralel uzanmis.alttaki bebek e baski yapiyomus alttakinin basi o yuzden asagi inmiş baya.ustteki de kaburgalarimin agirip batmasina neden oluyormus yikaru ciktigi icin..biri 1580 digeri 1470 gr olmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?