2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aminnn cnm cokkkk sagol.su.elimdem geldigince.içiyorum.cnm.hamilelogomn başından beri.enfeksiyon.sorunum.hep.var
Antibiyotik.bile.kullandim ama.yeniliyo.sanirim ne kadar.dikkat.etsem.de doktorun.asistani bgn.fitil.verebilir.doktor dedi.ama.doktor.onemsemedi.pek akintiyi..haftaya.tekrar.gidicem.bakalim..

Evet artık hazırlamalıyız. Ben bebek eşyalarını yıkadım ütüledim. Hastane için olanları ayırdım o kadar.
Elinde liste olanlar veya hazırlayanlar bize de yardımcı olursa sevinirim :)

ben ilkinde bebeğe 3 takım şapkalı eldivenli tam kıyafet koymuştum. birini özellikle ayrı bohça yapmıştım ilk giydirsinler diye. çitçıtlı badi ,çorap, sırt bezi (hastane çok sıcaktı terlemesin diye sırtına koymuştuk) , emzik ve biberon koymuştıum ama mesela onları hiç kullandırmadılar. bi paket bez koymuştum ama bu sefer 10-15 tane koysam yeter. ıslak mendil ,pişik kremi ,penye battaniye.alt açma bezi , bu sefer bebek yatağı için bir tane çarşaf ve yan yatış yastığını da götürcem.

kendime 2 takım pijama /gecelik , sabahlık, çorap ,terlik, lohusa tacı , iç çamaşırı , lohusa pedi ( bana kullandırmadılar kendi pedlerini kullandırdı hastane) , tarak ,şampuan (hastane çok sıcaktı çok terlemiştim birde fazladan bi gün kalınca saçım başım kötü olmuştu) , göğüs ucu kremi , goğus kalkanı , makyaj malzemesi ( özellikle fotoğraf çektircekler için) ,ıslak mendil, rulo kağıt , çıkarken giymek için bi takım kıyafet. süt arttırmak için çayda konulabilir çantaya.

bebeği çıkarken koymak için puset , odayı süslemek için kapı tülü ve kapı süsü. ikram etmek için bi kutu çikolata almıştık. bardak ,tabak ,kaşık,çatal ( isterseniz plastik alın istersen evden götürün daha hijyenik oluyor)

Allah korusun yaa .. Bende normal düşünüyorum bir mani olmazsa tabi korkmuyor da değilim ... ilk Doğum ilk heyecan ilk korkular ... acemilik Doğumdan sonra napcağız nasıl bakacağız bebeklere bir sürü şey...

Arkadaşlar Doğumda yanınıza kimler gelecek ? Ben annemi istiyorum ama annem çok duygusal Doğuma girdiğimde falan çok etkilenir ablam da gelecem diyor yengem de gelecem diyor küçük abimin eşi oda ablam gibi... Kaynanam görümcem de gelecem diyor evin çok kalabalık olmasını istemiyorum nasıl bir program yaptınız

benim annem kayınvalidem görümcem ve ablam olucak ama genede çok sanki ama gelenede gelme diyememki sadece annem olsa yeter aslında

Yaa ben eşimden başkasını istemem heralde, nekadar kalabalık okadar panik.. Her kafadan bi ses cıkar ufffff insan dahada stres olur. Sezeryan olursa doğuma eşimde girecek. Ama hastane odamda kimler olur bilmiyorum.

Doğumdan sonrası içinse tek dileğim kayınvalidemin 1 haftadan fazla kalmaması.... cidden istemiyorum ve şimdiden stres oluyorum.

teşekkür ederim canım çok açıklayıcı olmuş ve hepsi lazım olacak şeyler gerçekten

Masallah canim ne yiyip iciyorsun bizede soyle beslenmenle ilgili dikkat ettigin bir sey varmi bide hareketleri nasil bebisin ben bazen cok hareketli bazen cok sakin

Bende gelecem bende gelecem diyenler nekadarda bencil nekadarda anlayışsız. Gelip ne yapıcaklarmışki, annenle eşin yeter sana. Ayyyyy sinir oldum

İyi Günler Kızlar Nasılsınız Bende Uzun Zamandır Yazamadım Umarım Herkes İyidir Bebişleriniz de Çok Sağlıklıdır

efefsunkar Oyyy o civcivlere kurban olurum ben:)Simdiden haber ettigin de iyi oldu sirada kaburga agrisi var demek buarada bugün sonuçları da aldim canim cok şükür enfeksiyon yok dedi.Mantar olabilirmiş islak kalmasin bol bol su uc dedi beklicem bakalim 3nisanda da kendi doktoruma gidicem o zaman detaylı baktiricam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…