- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Aminnn cnm cokkkk sagol.su.elimdem geldigince.içiyorum.cnm.hamilelogomn başından beri.enfeksiyon.sorunum.hep.varAh kuzulara yerleri dar gelmeye başlamış.Senin işin bizden iki kat zor. Allah sağlık sıhhat versin hem bebişlere hem bize. Bir de sabır.
Canım akıntı için de bol bol su iç. Enfeksiyon bişe olmasın. Ben öyle yapıyorum.
saol canımm, aminn hepimiz inşallah :) tam 1 ay sonraya 32. haftaya verdiMaşallah canım ponçik kızına:) sağlıcakla kucağına al insallah... kaç hafta sonraya randevu verdi?
32 33 gibi başlamak lazım cnm. neler konacak bir fikrim yok internetten bakıyorum uzuuuuuuun listeler çıkıyor karşıma ben o kadar fazla bişey götürmek istemiyorum sağlık problemi olmassa maksimum iki gün kalıcaz çünkü hastanede . tecrübeli annelerden öğreniriz inşallah neler lazım neler olmaz
32 33 gibi başlamak lazım cnm. neler konacak bir fikrim yok internetten bakıyorum uzuuuuuuun listeler çıkıyor karşıma ben o kadar fazla bişey götürmek istemiyorum sağlık problemi olmassa maksimum iki gün kalıcaz çünkü hastanede . tecrübeli annelerden öğreniriz inşallah neler lazım neler olmaz
bende tuttuğum için böleee , yoksa allahhhSon 3 ayda her ay 2 kilo alınması normalmiş. Ben ipin ucunu bıraksam 1 ayda değil 2 kilo 12 kilo alırımda neyse, seninki bence iyi.
Allah korusun yaa .. Bende normal düşünüyorum bir mani olmazsa tabi korkmuyor da değilim ... ilk Doğum ilk heyecan ilk korkular ... acemilik Doğumdan sonra napcağız nasıl bakacağız bebeklere bir sürü şey...Yaa bazen diyorum boşver ye gitsin bidahamı bu günler gelecek, ama sonra korkuyorum yaa cok alırsam normal doğumu engellerse ya gebelik zehirlenmesi olursam.. Biçok şey geliyo aklıma yine aç aç gezmeye devam ediyorum napiimmHerşey minik yavrularımız için.
Arkadaşlar Doğumda yanınıza kimler gelecek ? Ben annemi istiyorum ama annem çok duygusal Doğuma girdiğimde falan çok etkilenir ablam da gelecem diyor yengem de gelecem diyor küçük abimin eşi oda ablam gibi... Kaynanam görümcem de gelecem diyor evin çok kalabalık olmasını istemiyorum nasıl bir program yaptınız
Arkadaşlar Doğumda yanınıza kimler gelecek ? Ben annemi istiyorum ama annem çok duygusal Doğuma girdiğimde falan çok etkilenir ablam da gelecem diyor yengem de gelecem diyor küçük abimin eşi oda ablam gibi... Kaynanam görümcem de gelecem diyor evin çok kalabalık olmasını istemiyorum nasıl bir program yaptınız
eshma duygu_su85 arkadaşlar peki beden olarak neyi tercih etmeliyiz pijama takımı için ? Ben bi türlü karar veremiyorum yahu
teşekkür ederim canım çok açıklayıcı olmuş ve hepsi lazım olacak şeyler gerçektenben ilkinde bebeğe 3 takım şapkalı eldivenli tam kıyafet koymuştum. birini özellikle ayrı bohça yapmıştım ilk giydirsinler diye. çitçıtlı badi ,çorap, sırt bezi (hastane çok sıcaktı terlemesin diye sırtına koymuştuk) , emzik ve biberon koymuştıum ama mesela onları hiç kullandırmadılar. bi paket bez koymuştum ama bu sefer 10-15 tane koysam yeter. ıslak mendil ,pişik kremi ,penye battaniye.alt açma bezi , bu sefer bebek yatağı için bir tane çarşaf ve yan yatış yastığını da götürcem.
kendime 2 takım pijama /gecelik , sabahlık, çorap ,terlik, lohusa tacı , iç çamaşırı , lohusa pedi ( bana kullandırmadılar kendi pedlerini kullandırdı hastane) , tarak ,şampuan (hastane çok sıcaktı çok terlemiştim birde fazladan bi gün kalınca saçım başım kötü olmuştu) , göğüs ucu kremi , goğus kalkanı , makyaj malzemesi ( özellikle fotoğraf çektircekler için) ,ıslak mendil, rulo kağıt , çıkarken giymek için bi takım kıyafet. süt arttırmak için çayda konulabilir çantaya.
bebeği çıkarken koymak için puset , odayı süslemek için kapı tülü ve kapı süsü. ikram etmek için bi kutu çikolata almıştık. bardak ,tabak ,kaşık,çatal ( isterseniz plastik alın istersen evden götürün daha hijyenik oluyor)
Masallah canim ne yiyip iciyorsun bizede soyle beslenmenle ilgili dikkat ettigin bir sey varmi bide hareketleri nasil bebisin ben bazen cok hareketli bazen cok sakinselam kızlarr ben geldimm kontrolden, ponçik kızımın sarkık yanaklarını gördüm neşem yerindesat a göre 28+3 üz bugün , kilomuz 1550 gr, 42 cm (bi maşallahınızı alırım ) ölçümlerimi 29 ile 30 hafta arasında, yani takriben 1 buçuk hafta kadar önde gidiyormuş, bir problem yokmuş, darışı kontrole gideceklerin başına
ayyy büyüdük de çanta mı hazırlıyoruz bizzzzz daha dün 6 mm 8 mm kese görüldü kalp atışını duyduk.. cinsiyet derken... çanta hazırlamak... gözlerim dolduKızlar çantalarımızı ne zaman hazırlamak lazım hazırlamaya başlayan var mı
Ben ufaktan hazirladim sayilir bebegin eksigi kalmadi benimde bi kac parca bizey kaldiKızlar çantalarımızı ne zaman hazırlamak lazım hazırlamaya başlayan var mı
oyyyy coşsun annesi yerim onu çok tatlılarYakındakileri bir bilsen :))) az önce bi manevra yaptı eğildim aşağı baktım refleks olarak düştü bu diye. O derece sert. Daha düne kadar yarısı kadar bile değildi gücü. Bugün coştu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?