2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Masallah canim ne yiyip iciyorsun bizede soyle beslenmenle ilgili dikkat ettigin bir sey varmi bide hareketleri nasil bebisin ben bazen cok hareketli bazen cok sakin

saol canım, aslında çok özel bişi yapmıyorum ya, her sabah 2 yumurta kaşar peyniri beyaz peynir roka maydanoz ve 2 dilim tam buğday ekmeği , öğlen iş yerinde ne çıktıysa (tavuk sote, kurufasulye, nohut, köfte, kabak yemeği, menemen, bulgur pilav yoğurt, et sote vb. yemekler çıkıyor birer tabak yiyorum, ekmek gene tam buğday 1 yada 2 dilim, akşamları genelde protein yani et yada tavuk yiyorum ve bolca salata ayran, hiç bir ilaç kullanmıyorum, sadece mide yanmam için rennie şurup ve nexium mide koruyucu çok kötü olursam içiyorum, ara öğün olarakta ceviz, yoğurt, ballı muz, ve kivi yiyorum, aradada kaçamak bisküvi cips dondurma falan yiyorum, bebeğim genelde çok hareketli sakin olduğu anlar var ama genede hissettirir, beni bu konuda telaşlandırmadı diyebilirim :)

maşallah canım ne güzel ilerlemiş öyle tostişin darısı bizim başımıza bakalım benim ogluşum ne alemde

Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başladınız sanırım bir kısmınız. Ya ben bir yandan yıkamak hazırlamak istiyorum ne olur ne olmaz erken gelirse diye, bir yandan da normal zamanda doğarsa 2 buçuk ay dolapta duracak tozlanacak diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim Çok aşırı titiz bir insan değilim ama, bebeğin kıyafetleri olunca sanırım daha hassas oldum

canom bu sevinci bütün yakınların seninle paylaşmak istiycektirki bu çok normal güzel birşey ki destek olucaklardır sana ve sonra zaten herkes seni ve eşini yavrunuzla yalnız bırakmak istiycektir

benim annem kayınvalidem görümcem ve ablam olucak ama genede çok sanki ama gelenede gelme diyememki sadece annem olsa yeter aslında
Kayınvalideleriniz şehir dışında mı ?

canom bu sevinci bütün yakınların seninle paylaşmak istiycektirki bu çok normal güzel birşey ki destek olucaklardır sana ve sonra zaten herkes seni ve eşini yavrunuzla yalnız bırakmak istiycektir
Evet ama takıntılı bir insanım maalesef evimde bir bardağın bile yerinin değişmesini istemiyorum kurduğum düzen azıcık bozulsa sinirlerim geriliyor ev kalabalık olunca muhakkak bozulacak anneö misafirlerle mi ilgilenecek benimle mi evle mi bilmiyorum şimdiden onu stresindeyim... tek tek gelin kalabalık olmasın dedim ablam ve yengem sonra gelecek kaynanam kayınbabam görümcem ve çocukları (2tane ) beraber gelecekler ... tek tek gelin dememe rağmen böyle geliyorlar eşime de bir şey söylersem onlara gelmeyin diyecek ve gelemeseler o üzülecek falan stresliyim bayağı

bana da öyle dedi ..yada aspiratörle çekiliyormuş..ben de aynı hatayı yapıyorum çok temiz olsun diye kulak çöpü kullanıyorum..

Bende Yıkamadım Daha Aynı Konu da Muallaktayım İlk Bebeğim Ve Ne Yapacağıma Karar Veremedim Bir de Sanırım Boya Yapılacak Mobilyalar Alınacak Onları Bekliyorum Geç mi Kalacağım Onu da Bilmiyorum

Ben lcw den bez keseler aldım. Yıkayıp ütüleyip ona koyacam. Tozlanmaz böylece. Kendi pijamalarımı da yıkadım ütüleyip hurca kaldırcam. Valize de öyle koyacam zaten.

kendini germe herşey olucagına varır elbetteki insan gerilir ama iyi pozitif düşün kendini buna alıştır sadece bebegine odaklan iş güç onlar herhalükarda olur gerginlik sana zarar başka kimseyi etkilemez emin ol

Öyle yapmayı deneyecem belki de Bebeğim doğunca hiç bir şeyi takmayacağım onun dışında:) Umarım başarabilirim

Ben lcw den bez keseler aldım. Yıkayıp ütüleyip ona koyacam. Tozlanmaz böylece. Kendi pijamalarımı da yıkadım ütüleyip hurca kaldırcam. Valize de öyle koyacam zaten.
Ne Güzel Yapmışsınız İyi Fikir Aslında Tedbir Amaçlı Hazırlıklar Tamamlansa Fena Olmayacak

şimdiden kendini en kötüsüne alıştırırsan o şekilde gider iyi pozitif düşün güzel olsun

efsunsuz nasilda hatirliyorsun tebrik ederim seni
Spor malzemesi mantikli geldi, arastiriyorum
Cevap veren butun arkadaslarima tesekkur ederim
Cok iyisinizz :)

spor çantasını koyduğundan bahsetmiştin ..ben de eşimin spor çantasını o yana bu yana koymasına sinir olurum
oradan aklımda kalmış

Kıyafetler 32. Ya da 33. Haftada yıkanıp utulense erken mi ki kızlar annem o tarihte gelecek sonraki gelişi de 37 ya da 38de olur herhalde o zaman geç olur sanki bilemedim.
Çanta hazırlama işini de 33 ya da 34 gibi yaparım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…