Masallah canim ne yiyip iciyorsun bizede soyle beslenmenle ilgili dikkat ettigin bir sey varmi bide hareketleri nasil bebisin ben bazen cok hareketli bazen cok sakin
maşallah canım ne güzel ilerlemiş öyle tostişin darısı bizim başımıza bakalım benim ogluşum ne alemdeselam kızlarr ben geldimm kontrolden, ponçik kızımın sarkık yanaklarını gördüm neşem yerindesat a göre 28+3 üz bugün , kilomuz 1550 gr, 42 cm (bi maşallahınızı alırım ) ölçümlerimi 29 ile 30 hafta arasında, yani takriben 1 buçuk hafta kadar önde gidiyormuş, bir problem yokmuş, darışı kontrole gideceklerin başına
saol canım inşallah bal oğluşunda çok iyidir :)maşallah canım ne güzel ilerlemiş öyle tostişin darısı bizim başımıza bakalım benim ogluşum ne alemde
canom bu sevinci bütün yakınların seninle paylaşmak istiycektirki bu çok normal güzel birşey ki destek olucaklardır sana ve sonra zaten herkes seni ve eşini yavrunuzla yalnız bırakmak istiycektirArkadaşlar Doğumda yanınıza kimler gelecek ? Ben annemi istiyorum ama annem çok duygusal Doğuma girdiğimde falan çok etkilenir ablam da gelecem diyor yengem de gelecem diyor küçük abimin eşi oda ablam gibi... Kaynanam görümcem de gelecem diyor evin çok kalabalık olmasını istemiyorum nasıl bir program yaptınız
benim annem kayınvalidem görümcem ve ablam olucak ama genede çok sanki ama gelenede gelme diyememkisadece annem olsa yeter aslında
Kayınvalideleriniz şehir dışında mı ?Yaa ben eşimden başkasını istemem heralde, nekadar kalabalık okadar panik.. Her kafadan bi ses cıkar ufffff insan dahada stres olur. Sezeryan olursa doğuma eşimde girecek. Ama hastane odamda kimler olur bilmiyorum.
Doğumdan sonrası içinse tek dileğim kayınvalidemin 1 haftadan fazla kalmaması....cidden istemiyorum ve şimdiden stres oluyorum.
amiiiiinnnsaol canım inşallah bal oğluşunda çok iyidir :)
aminnnnsaol canım inşallah bal oğluşunda çok iyidir :)
Evet ama takıntılı bir insanım maalesef evimde bir bardağın bile yerinin değişmesini istemiyorum kurduğum düzen azıcık bozulsa sinirlerim geriliyor ev kalabalık olunca muhakkak bozulacak anneö misafirlerle mi ilgilenecek benimle mi evle mi bilmiyorum şimdiden onu stresindeyim... tek tek gelin kalabalık olmasın dedim ablam ve yengem sonra gelecek kaynanam kayınbabam görümcem ve çocukları (2tane ) beraber gelecekler ... tek tek gelin dememe rağmen böyle geliyorlar eşime de bir şey söylersem onlara gelmeyin diyecek ve gelemeseler o üzülecek falan stresliyim bayağıcanom bu sevinci bütün yakınların seninle paylaşmak istiycektirki bu çok normal güzel birşey ki destek olucaklardır sana ve sonra zaten herkes seni ve eşini yavrunuzla yalnız bırakmak istiycektir
Benim bildiğim yıkama farklı bende yıkarım daha önce çünkü gliserini bir kaç gün kulağıma damlattım sonra gün vermişti Dr zaten o gün gittim kulağıma su sıktı dışarı aktı zaten pislik mislik ne varsa çıkmıştı ben kulak temizleme çöpü ile çok temizlerdim içinde pamuklar toplanmış o tıkamış
Bende Yıkamadım Daha Aynı Konu da Muallaktayım İlk Bebeğim Ve Ne Yapacağıma Karar Veremedim Bir de Sanırım Boya Yapılacak Mobilyalar Alınacak Onları Bekliyorum Geç mi Kalacağım Onu da BilmiyorumKızlar bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başladınız sanırım bir kısmınız. Ya ben bir yandan yıkamak hazırlamak istiyorum ne olur ne olmaz erken gelirse diye, bir yandan da normal zamanda doğarsa 2 buçuk ay dolapta duracak tozlanacak diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedimÇok aşırı titiz bir insan değilim ama, bebeğin kıyafetleri olunca sanırım daha hassas oldum
Ben lcw den bez keseler aldım. Yıkayıp ütüleyip ona koyacam. Tozlanmaz böylece. Kendi pijamalarımı da yıkadım ütüleyip hurca kaldırcam. Valize de öyle koyacam zaten.Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başladınız sanırım bir kısmınız. Ya ben bir yandan yıkamak hazırlamak istiyorum ne olur ne olmaz erken gelirse diye, bir yandan da normal zamanda doğarsa 2 buçuk ay dolapta duracak tozlanacak diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedimÇok aşırı titiz bir insan değilim ama, bebeğin kıyafetleri olunca sanırım daha hassas oldum
kendini germe herşey olucagına varır elbetteki insan gerilir ama iyi pozitif düşün kendini buna alıştır sadece bebegine odaklan iş güç onlar herhalükarda olur gerginlik sana zarar başka kimseyi etkilemez emin olEvet ama takıntılı bir insanım maalesef evimde bir bardağın bile yerinin değişmesini istemiyorum kurduğum düzen azıcık bozulsa sinirlerim geriliyor ev kalabalık olunca muhakkak bozulacak anneö misafirlerle mi ilgilenecek benimle mi evle mi bilmiyorum şimdiden onu stresindeyim... tek tek gelin kalabalık olmasın dedim ablam ve yengem sonra gelecek kaynanam kayınbabam görümcem ve çocukları (2tane ) beraber gelecekler ... tek tek gelin dememe rağmen böyle geliyorlar eşime de bir şey söylersem onlara gelmeyin diyecek ve gelemeseler o üzülecek falan stresliyim bayağı
Öyle yapmayı deneyecem belki de Bebeğim doğunca hiç bir şeyi takmayacağım onun dışında:) Umarım başarabilirimkendini germe herşey olucagına varır elbetteki insan gerilir ama iyi pozitif düşün kendini buna alıştır sadece bebegine odaklan iş güç onlar herhalükarda olur gerginlik sana zarar başka kimseyi etkilemez emin ol
Ne Güzel Yapmışsınız İyi Fikir Aslında Tedbir Amaçlı Hazırlıklar Tamamlansa Fena OlmayacakBen lcw den bez keseler aldım. Yıkayıp ütüleyip ona koyacam. Tozlanmaz böylece. Kendi pijamalarımı da yıkadım ütüleyip hurca kaldırcam. Valize de öyle koyacam zaten.
şimdiden kendini en kötüsüne alıştırırsan o şekilde gider iyi pozitif düşün güzel olsunkendini germe herşey olucagına varır elbetteki insan gerilir ama iyi pozitif düşün kendini buna alıştır sadece bebegine odaklan iş güç onlar herhalükarda olur gerginlik sana zarar başka kimseyi etkilemez emin ol
aynen öyle kuzucuk bi gelsin gözün başka birşey görmez diye düşünüyorumÖyle yapmayı deneyecem belki de Bebeğim doğunca hiç bir şeyi takmayacağım onun dışında:) Umarım başarabilirim
efsunsuz nasilda hatirliyorsun tebrik ederim seni
Spor malzemesi mantikli geldi, arastiriyorum
Cevap veren butun arkadaslarima tesekkur ederim
Cok iyisinizz :)
Asıl heyecan kucağımıza alınca inşallah sağlıkla gelsin o günlerayyy büyüdük de çanta mı hazırlıyoruz bizzzzz daha dün 6 mm 8 mm kese görüldü kalp atışını duyduk.. cinsiyet derken... çanta hazırlamak... gözlerim doldu
Neler koydun canımBen ufaktan hazirladim sayilir bebegin eksigi kalmadi benimde bi kac parca bizey kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?