Kıyafetler 32. Ya da 33. Haftada yıkanıp utulense erken mi ki kızlar annem o tarihte gelecek sonraki gelişi de 37 ya da 38de olur herhalde o zaman geç olur sanki bilemedim.
Çanta hazırlama işini de 33 ya da 34 gibi yaparım diyorum.
Ben de yapamam canım o yüzden annem gelmesi lazım. Yıkamak hadi neyse de ütü kısmı zor sırt ağrım var zaten.. sen kendin mi yıkayıp utuleyeceksin yardım edecek biri yok muben bugün tam 31. haftamdayım
çalışıyorum hala 2 -3 hafta daha çalışacağım 33. de başlarım yıkama ütüleme işlerine herhalde...
zaten doktora gideceğim 32. de erken doğum riski varsa hemen başlarım..
çalışırken çok zor oluyor, eve geldim tüm enerjim bitmiş vaziyetteyim..şu halde hiçbirşey yıkayıp ütüleyemem
Ben sadece annemi istiyorum zaten bana yakın oturuyor annemler. 40ımız çıkana kadar kvye evde 1 haftadan fazla katlanamam eşime de söyledim zaten. Hoş normalde de katlanamıyorumArkadaşlar Doğumda yanınıza kimler gelecek ? Ben annemi istiyorum ama annem çok duygusal Doğuma girdiğimde falan çok etkilenir ablam da gelecem diyor yengem de gelecem diyor küçük abimin eşi oda ablam gibi... Kaynanam görümcem de gelecem diyor evin çok kalabalık olmasını istemiyorum nasıl bir program yaptınız
Ben de yapamam canım o yüzden annem gelmesi lazım. Yıkamak hadi neyse de ütü kısmı zor sırt ağrım var zaten.. sen kendin mi yıkayıp utuleyeceksin yardım edecek biri yok mu
Yalnız değilsin bende oğlumda 29 kg almıştım son aylarım da hep 3-4 kg almışımEvet baktim
Eylulde yani 7 aylik iken 80, ekimde 83, kasimda 86olarak doguma girmisim
Ayda ucer kilo daha geliyor o zaman
Aman Tanrimm
Burda benim icin 93 kilo demek
Vay anasini tam bir camis gibi olacagim
canım bende merak ediyordum seni oh iyi çok şükür herşey normal ilacınıda düzenli aldınmı normale dönersinbugün bende gittim doktora 27+3 12254 gr 38 cm boy karın ağrımın sebebi magnezyum eksikliğiymiş, günde 2 doza çıkardı. bebeğimin ayakları suratında makat gelişi başı midemin altında göbek kordonu eli ayakları hepsi suratında hiç birşey göremedik
Ben başladığımda tsh 4 dü şimdi 1,6 da ilaç kullanıyorum muhtemelen size de dahiliye Dr ilaç başlatırKızlar merhaba . Bugün sağlık ocağından şeker sonuçlarımı almaya gittim birde hormon testi yapılmıştı. Hormon testinde tiroid değerleri yüksek çıkmış moralim çok bozuldu. Tsh değeri 6.8 çıkmış doktorum dahiliye doktoruna yönlendirdi . Böyle yüksek çıkan varmıydı ? Nasıl düzeldi ?
saol canım çok şükür rahim ağzı açıklığıma falan baktı herhangi bir risk belirtisi yok dedi oğlumun pozisyonu çok fena göbek kordonu elleri ayakları hepsi suratında dönmesini bekleyeceğiz ama dönmez gibi duruyor dedicanım bende merak ediyordum seni oh iyi çok şükür herşey normal ilacınıda düzenli aldınmı normale dönersin
Ben lcw den bez keseler aldım. Yıkayıp ütüleyip ona koyacam. Tozlanmaz böylece. Kendi pijamalarımı da yıkadım ütüleyip hurca kaldırcam. Valize de öyle koyacam zaten.
İnşallah birine ihtiyacımız olmaz da kimse gelmez ama bende kv de hiç gelmesin istiyorum onu görünce sütüm kesilir sinirden :)Yaa ben eşimden başkasını istemem heralde, nekadar kalabalık okadar panik.. Her kafadan bi ses cıkar ufffff insan dahada stres olur. Sezeryan olursa doğuma eşimde girecek. Ama hastane odamda kimler olur bilmiyorum.
Doğumdan sonrası içinse tek dileğim kayınvalidemin 1 haftadan fazla kalmaması....cidden istemiyorum ve şimdiden stres oluyorum.
Ben anlaşıyorum ailem de anlaşıyor bir problem Yok Eşimin ailesi ile iyiyiz ama Yinefe kayınbabam falan da gelecek ne bilim rahat edemem evde diye düşünüyorumBen sadece annemi istiyorum zaten bana yakın oturuyor annemler. 40ımız çıkana kadar kvye evde 1 haftadan fazla katlanamam eşime de söyledim zaten. Hoş normalde de katlanamıyorumEşim de tamam dedi çünkü onlar kalırsa annem kalmaz. Görüşmek istemiyorlar
bugün bende gittim doktora 27+3 12254 gr 38 cm boy karın ağrımın sebebi magnezyum eksikliğiymiş, günde 2 doza çıkardı. bebeğimin ayakları suratında makat gelişi başı midemin altında göbek kordonu eli ayakları hepsi suratında hiç birşey göremedik
bekleyeceğiz dönmezse sezeryan dedi canım ama alanını daraltmış dönmesi zoru da ekledi kilosu da boyuda önden gidio 28 le uyumlu dedi. http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/ nette bişeyler buldum dönmesine yardımcı oluyormuş. deneyeceğim şimdidenCanım ben de seni merak etmiştim iyi çok şükür bir sıkıntın yokmuş,bebişin de iyi maşallah kilosu boyu gayet güzel.Makat gelişiyle ilgili bişey dedi mi döner veya dönmez diye?
bekleyeceğiz dönmezse sezeryan dedi canım ama alanını daraltmış dönmesi zoru da ekledi kilosu da boyuda önden gidio 28 le uyumlu dedi. http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/ nette bişeyler buldum dönmesine yardımcı oluyormuş. deneyeceğim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?