2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ben bugün tam 31. haftamdayım
çalışıyorum hala 2 -3 hafta daha çalışacağım 33. de başlarım yıkama ütüleme işlerine herhalde...
zaten doktora gideceğim 32. de erken doğum riski varsa hemen başlarım..
çalışırken çok zor oluyor, eve geldim tüm enerjim bitmiş vaziyetteyim..şu halde hiçbirşey yıkayıp ütüleyemem

Ben de yapamam canım o yüzden annem gelmesi lazım. Yıkamak hadi neyse de ütü kısmı zor sırt ağrım var zaten.. sen kendin mi yıkayıp utuleyeceksin yardım edecek biri yok mu

Ben sadece annemi istiyorum zaten bana yakın oturuyor annemler. 40ımız çıkana kadar kvye evde 1 haftadan fazla katlanamam eşime de söyledim zaten. Hoş normalde de katlanamıyorum Eşim de tamam dedi çünkü onlar kalırsa annem kalmaz. Görüşmek istemiyorlar

Ben de 32de izne ayrılacam. Ama yardım edecek şu anda kimsem yok. Daha doğrusu yardım istemedim diyelim. Geçen kasılmalarım olup acile gidince dedim hiç bi tane bişey yok hazırda ondan sonra yavaş yavaş başladım. Aklıma geldikçe yıkıyorum ama daha ütü kısmına geçmedim. Ütü yapmayı da hiç sevmem yaa Bi de bizim bir boş odamız vardı artık bebişin odası olacak. Orda o kadar eşya ve gereksiz şey var ki izne ayrılınca ancak o odayı toparlayabilirim heralde. Yatak odasının da şekli değişecek anne yanı sığmıyor bu şekilde. O kadar dolabı boşalt yeniden doldur çok işim varmış sayınca farkettim

Kizlar benim cantam hazir malum.erken.dogum riskim var.ikiz olunca bi bavul oldu tabi alt kismina kendim icin olanlari koydum.uste 2 ayri.hurc yaptim madam coco dan almistim.kare hurclar var.o hurclara da bebelerin kiyafetlerini koydum.beş takim filan olmustur.bebelerin.kiyafetleri.ayri ayri.onlar da birbirine karismasin diye.buzdolabi.posetlerine koydum ust uste siraladim.en ust e ilk.hemsirelere.verikcrk.kiyafetlerini koydum.bu sekilde... Size tavsiyem ertelemeyin.hazırlayın dursun.ilerledikce zor oluyo.iyi ki yapmisim ben.simdi kalkamiyorum yerimden..sizde yavas yavas cantayi hazirlayin derim

bugün bende gittim doktora 27+3 12254 gr 38 cm boy karın ağrımın sebebi magnezyum eksikliğiymiş, günde 2 doza çıkardı. bebeğimin ayakları suratında makat gelişi başı midemin altında göbek kordonu eli ayakları hepsi suratında hiç birşey göremedik

Evet baktim
Eylulde yani 7 aylik iken 80, ekimde 83, kasimda 86olarak doguma girmisim
Ayda ucer kilo daha geliyor o zaman
Aman Tanrimm
Burda benim icin 93 kilo demek
Vay anasini tam bir camis gibi olacagim
Yalnız değilsin bende oğlumda 29 kg almıştım son aylarım da hep 3-4 kg almışım

canım bende merak ediyordum seni oh iyi çok şükür herşey normal ilacınıda düzenli aldınmı normale dönersin

Ben başladığımda tsh 4 dü şimdi 1,6 da ilaç kullanıyorum muhtemelen size de dahiliye Dr ilaç başlatır

canım bende merak ediyordum seni oh iyi çok şükür herşey normal ilacınıda düzenli aldınmı normale dönersin
saol canım çok şükür rahim ağzı açıklığıma falan baktı herhangi bir risk belirtisi yok dedi oğlumun pozisyonu çok fena göbek kordonu elleri ayakları hepsi suratında dönmesini bekleyeceğiz ama dönmez gibi duruyor dedi

Ben lcw den bez keseler aldım. Yıkayıp ütüleyip ona koyacam. Tozlanmaz böylece. Kendi pijamalarımı da yıkadım ütüleyip hurca kaldırcam. Valize de öyle koyacam zaten.

Hurç ve kese çok iyi fikir canım.
Ben de öyle yapayım bari. Hastane çantasını da kıyafetleri keselere koyarak şimdiden hazırlayabilirim. Bebişin diğer dolaba konacak kıyafetlerini de yıkayıp ütüleyip hurca koyayım.

İnşallah birine ihtiyacımız olmaz da kimse gelmez ama bende kv de hiç gelmesin istiyorum onu görünce sütüm kesilir sinirden :)

Ben anlaşıyorum ailem de anlaşıyor bir problem Yok Eşimin ailesi ile iyiyiz ama Yinefe kayınbabam falan da gelecek ne bilim rahat edemem evde diye düşünüyorum

Canım ben de seni merak etmiştim iyi çok şükür bir sıkıntın yokmuş,bebişin de iyi maşallah kilosu boyu gayet güzel.Makat gelişiyle ilgili bişey dedi mi döner veya dönmez diye?

Canım ben de seni merak etmiştim iyi çok şükür bir sıkıntın yokmuş,bebişin de iyi maşallah kilosu boyu gayet güzel.Makat gelişiyle ilgili bişey dedi mi döner veya dönmez diye?
bekleyeceğiz dönmezse sezeryan dedi canım ama alanını daraltmış dönmesi zoru da ekledi kilosu da boyuda önden gidio 28 le uyumlu dedi. http://blogcuanne.com/2010/12/29/bir-bebegin-donme-oykusu/ nette bişeyler buldum dönmesine yardımcı oluyormuş. deneyeceğim şimdiden

Canım bence daha erken son anda dönen bebekler bile oluyor.Ben senin haftalarında gittiğimde baş geliş ama şimdi daha erken bişey söylemek için pozisyonu değişebilir demişti doktor.O yüzden döner mutlaka canını sıkma

Whatsup zor olur canım heran ileti yogunuz ama buraya zamanımız oluncaa ve isteyince giriyoruz daha rahat ben öğretmenim bir sürü WhatsApp grubu var öğrencilerle gercekten zor:)

Tabi dogumda ister istemez kalabalık olacaz bence iyi olur biri yemek yapar biri evi toplar ben ve biri bebişle gecer 1 hafta sonra dagılır millet ama tAbi erkek evde olması zor ama olumlu düşünelim inşallah herşey güzel olsun ama benim evde tabak canak az gelcek gibi onlarıda ayarlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…