daha vakit var bekleyip görücez canım hayırlısı artık sağlığı sıhati yerindeymiş çok şükür onu duymak bile yetti. senin kaçıncı haftan şuan 27 haftalıkken boy kilosu neydi?Canım bence daha erken son anda dönen bebekler bile oluyor.Ben senin haftalarında gittiğimde baş geliş ama şimdi daha erken bişey söylemek için pozisyonu değişebilir demişti doktor.O yüzden döner mutlaka canını sıkma
Kızlar ben de gece çok acıkıyorumSon 3 ayda her ay 2 kilo alınması normalmiş. Ben ipin ucunu bıraksam 1 ayda değil 2 kilo 12 kilo alırımda neyse, seninki bence iyi.
Normal doğum çok iyiama çokta zorlamayın bebek sonra strese giriyorAllah korusun yaa .. Bende normal düşünüyorum bir mani olmazsa tabi korkmuyor da değilim ... ilk Doğum ilk heyecan ilk korkular ... acemilik Doğumdan sonra napcağız nasıl bakacağız bebeklere bir sürü şey...
Gözün aydın canım çok sevindim senin adınaKızlaaar hamiş kardeşlerim ben geldim. İşlerim çok yoğun giremiyorum hiç biz iyiyiz canlar çok şükür şeker testi yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür sizlerde iyisiniz maşaallah
canım biz senle aynıyız boy kilo ne kaç? pozisyonu nasıl? gittin mi yakındaGözün aydın canım çok sevindim senin adına
sadece bizimkiler kayıpAaa hamilelik takvimine ne oldu
Afacan göstermemiş kendinibugün bende gittim doktora 27+3 12254 gr 38 cm boy karın ağrımın sebebi magnezyum eksikliğiymiş, günde 2 doza çıkardı. bebeğimin ayakları suratında makat gelişi başı midemin altında göbek kordonu eli ayakları hepsi suratında hiç birşey göremedik
daha hiç göremedik hep kapalı yüzüAfacan göstermemiş kendini
İyi benim eşim 2 taraflada anlaşamıyor bana eşim bakacak 2 annede gelmesin ben size bakarım diyorBen anlaşıyorum ailem de anlaşıyor bir problem Yok Eşimin ailesi ile iyiyiz ama Yinefe kayınbabam falan da gelecek ne bilim rahat edemem evde diye düşünüyorum
Yok canım geçen hafta gitmiştim 900 lerdeydi normaldi bana 30. haftada gel dedi. Seninde normaldi demiyanlız gece çok acıkıyorum bir de bebek eskifen çok hareletliydi şimdi haraketleri azaldı normal mi sence ve hareket edince hemen lavaboya gidesim geliyorcanım biz senle aynıyız boy kilo ne kaç? pozisyonu nasıl? gittin mi yakında
Neden acabasadece bizimkiler kayıpdiğer gebelik haftalarının var
benimki yukarda canım idrar keseme baskı yapmıyor. katlamış kendini. önden gidiyo dedi bugün 28 leartılarla uyumlu dedi.acıkma olayım yok iştahım azaldı aksine öğünlerimi bitirmeye çalışıyorum. 3 gün çok az hissettim hareketlerini dün bugün iyi daha hareketliYok canım geçen hafta gitmiştim 900 lerdeydi normaldi bana 30. haftada gel dedi. Seninde normaldi demiyanlız gece çok acıkıyorum bir de bebek eskifen çok hareletliydi şimdi haraketleri azaldı normal mi sence ve hareket edince hemen lavaboya gidesim geliyor
daha vakit var bekleyip görücez canım hayırlısı artık sağlığı sıhati yerindeymiş çok şükür onu duymak bile yetti. senin kaçıncı haftan şuan 27 haftalıkken boy kilosu neydi?
Kızlaaar hamiş kardeşlerim ben geldim. İşlerim çok yoğun giremiyorum hiç biz iyiyiz canlar çok şükür şeker testi yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür sizlerde iyisiniz maşaallah
Zor olur öyle de yaaa sizin içinİyi benim eşim 2 taraflada anlaşamıyor bana eşim bakacak 2 annede gelmesin ben size bakarım diyor
Senin için sevindim gerçekten. Ben seslerini bile duymaya dayanamıyorumBen anlaşıyorum ailem de anlaşıyor bir problem Yok Eşimin ailesi ile iyiyiz ama Yinefe kayınbabam falan da gelecek ne bilim rahat edemem evde diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?