2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
daha vakit var bekleyip görücez canım hayırlısı artık sağlığı sıhati yerindeymiş çok şükür onu duymak bile yetti. senin kaçıncı haftan şuan 27 haftalıkken boy kilosu neydi?

Afacan göstermemiş kendini

canım biz senle aynıyız boy kilo ne kaç? pozisyonu nasıl? gittin mi yakında
Yok canım geçen hafta gitmiştim 900 lerdeydi normaldi bana 30. haftada gel dedi. Seninde normaldi demiyanlız gece çok acıkıyorum bir de bebek eskifen çok hareletliydi şimdi haraketleri azaldı normal mi sence ve hareket edince hemen lavaboya gidesim geliyor

benimki yukarda canım idrar keseme baskı yapmıyor. katlamış kendini. önden gidiyo dedi bugün 28 leartılarla uyumlu dedi.acıkma olayım yok iştahım azaldı aksine öğünlerimi bitirmeye çalışıyorum. 3 gün çok az hissettim hareketlerini dün bugün iyi daha hareketli

daha vakit var bekleyip görücez canım hayırlısı artık sağlığı sıhati yerindeymiş çok şükür onu duymak bile yetti. senin kaçıncı haftan şuan 27 haftalıkken boy kilosu neydi?

Evet canım bebişin iyi olsun da döner o daha küçük.3-3,5 kiloları görecez inşallah :)) benim 27 haftalıkken yanılmıyorsam 1120 gramdı ama boyunu söylemedi,kağıtta da yazmıyor.Ama 27.haftayla uyumluydu ne geri ne de ileriydi.Ben de eşimde zaten çok kilolu doğmamışız,genetik de etkiliymiş ya bebek kilosunda.Ama seninki maşallah çok güzel boyu kilosu

Kızlaaar hamiş kardeşlerim ben geldim. İşlerim çok yoğun giremiyorum hiç biz iyiyiz canlar çok şükür şeker testi yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür sizlerde iyisiniz maşaallah

Ne güzel canım benim şekerin normalmiş.Çok yorma kendini artık yavaştan izin zamanları gelmiyor mu azcık işleri salla :))

Kızlar odamız da geldi haftasonu için temizlicek birini de ayarladm ohh hem odamız mis olcak hem evimiz sonra da yavastan kıyafetleri yıkar utulerm yada iki hfta snra izne çıknca hallederm okul derdi olmadan bi de hast cantasını ayarlarm ohh çoğu bitti azı kaldı

Eklentiler

• IMG_4115.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_4116.webp
    6 KB · Görüntüleme: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…