2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Insilun mevzuna sevndm
Seninle ayniyiz
Seker tiroit

Ben becerememde
Anneme yaptircam
Senin imkanin varsa destek al derim

Insilun mevzuna sevndm
Seninle ayniyiz
Seker tiroit
Sagol cnm
Ne ararsan var gibi olduk bi tansiyon kaldi oynamayan o da oynarsa is sikinti zaten aman Allah korusun. Tiroit i hic takmadım o basit de seker olayini halletmek daha zor

Ben becerememde
Anneme yaptircam
Senin imkanin varsa destek al derim

Neler koydun canım
Bebek icin 10lu hastane cikisi bide 5li hastane cikisi koydum. Bi tane fazladan penye battaniye, bebegi ilk yikiyorlar sanirim havlu koydum onun icin, bebegin yatacagi yere sermek carsaftan bozma bez( hijyenik gelmiyor bana o puset gibi seyler) islam mendil, 15 tane bez, ağız bezi bi kac tane, zemzem ilk bebegin agzina sürerlermis bende surecegim, bide hurma onuda agzina sürmek icin. Kendim icin pijama takimi iki takim, havlu, ayva cekirdeginden jel yapicam gogus icin onuda koycam, ic camasiri, terlik, corap, hirka belki kan kaybi oldugu icin üşürüm diye, humana stil tea alcam onuda koycam, kullan at bardak falan. Simdilik bunlar aklima baska bisey gelmedi. Ha bide pekmez bizde dogumdan sonra olmazsa olmaz. Cikirken giyecek temiz kiyafet. Lohusa pedi almadim daha oda aklimda benden bu kadar:)

oldu mu bu kadar nazarlık yeter mi hadi bakalım. Kötü haber çıkmadı çok şükür kimseden. Allah bozmasın keyfimizi

İyi ki yok antibiyotikten kurtuldun çok şükür. Tahmin ettiğim gibi sanki.kimyası mı değişti acaba idrarın. Ya da bazı ilaçlar alıyoruz onlar illaki idrarla atılıyor dışarı. Onlar mı etkiliyo. Bende de hafif değişiklikler var çünkü. Koku var hafif de. Bilemedim

Ben yıkayıp ütüleyip hurca koymayı planlıyorum. Ya da dolaba yerleştirip örtü de örtülebilir.

ben de buzdolabı poşetlerine koydum :)) sonrada hurça.

kizlar cok kotuyum yine kramp girdi bacagima canimdan can gitti yemin ederim nasil aglayarak uyandiydam canim kocam neye dondugunu bilemedi insallah hayirlisiyla su zor donemleri atlatiriz cok zormus anne olmak daha simdiden anladim

Kizlar sabah sabah karnimda cok siddetli bir sanciyla uyandim 20 dk sonra gecti neydi bu simdi gaz sancisimi acaba

kizlar cok kotuyum yine kramp girdi bacagima canimdan can gitti yemin ederim nasil aglayarak uyandiydam canim kocam neye dondugunu bilemedi insallah hayirlisiyla su zor donemleri atlatiriz cok zormus anne olmak daha simdiden anladim
magnezyum kullanıyor musun canım? ben sabah toz olan magnezyum diasporal, akşam osteocare kullanıyorum. normalde bile kramp girer bana çok şükür şimdilik bişey yok. kullanmıyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…