- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Günaydın. Hoşgeldin aramıza:)Nasılsınız güzel annişler :) 30+2 günlük herşey yolundadır inş en son bi ay önce gittim cuma kontrolüm var özledim oğluşumu :)
Dünde benim bacağıma kramp girdi neden böyle oluyor kikizlar cok kotuyum yine kramp girdi bacagima canimdan can gitti yemin ederim nasil aglayarak uyandiydam canim kocam neye dondugunu bilemedi insallah hayirlisiyla su zor donemleri atlatiriz cok zormus anne olmak daha simdiden anladim
yeter teyzesiii yeter :) çok şükür keyifler yerinde hepimizin, bozulmasın inşallah :)oldu mu bu kadar nazarlık yeter mi hadi bakalım. Kötü haber çıkmadı çok şükür kimseden. Allah bozmasın keyfimizi
yeter teyzesiii yeter :) çok şükür keyifler yerinde hepimizin, bozulmasın inşallah :)oldu mu bu kadar nazarlık yeter mi hadi bakalım. Kötü haber çıkmadı çok şükür kimseden. Allah bozmasın keyfimizi
Benimki 28den sonra 3 haftaya düşürüyor kontrolü. Sonra 2 haftada 1 kontrolKızlar bana doktorum 36. Haftadan sonra haftada bir gel dedi. Şuan 28 deyim birde 32 de gidicem. 36 geç değil mi sizce?
yok benimki aynı şehirdeKayınvalideleriniz şehir dışında mı ?
Maşallah kilosu fazla galiba haftası önde gidiyordur nasıl besleniyorsunuz neler yiyorsunuz benim kıza Dr normal dedi ama oğluma göre 300-400 gr daha az gidiyo aynı haftaya göre oğlum3800 doğmuştu kızım bu gidişle 3250-3500 arasında doğacak herhalde
bana da yollarmısın canım yaa bende deniyim bakıyım olucak mı:)Kizlar yolluyorum ikinize de tirtili. En kolayi o zaten
Yolladımbana da yollarmısın canım yaa bende deniyim bakıyım olucak mı:)
Kayınvalideleriniz şehir dışında mı ?
İnşallah birine ihtiyacımız olmaz da kimse gelmez ama bende kv de hiç gelmesin istiyorum onu görünce sütüm kesilir sinirden :)
bu haftalarda çok kıpır oluyorlarmış canım normalmiş benimde 28 hafta aynı tempo devamBU gece cok hareketliydi göbeğimde cok gergin sanki ordan oraya kayıyor gibiydi zor uyudum cok uyandım 27. Haftaya girdik
tuzladaysan ve B-fit e gelebileceksen( KALE OKULLARININ ORDA) ben arayıp 2 kişilik fiyat alayım belki indirim yaparlar.. ?Tuzla canım yakınız diye hatırlıyorum
Arkadaslar merhaba beni merak edip sormussunuz eksik olmayin. Alinti yapamiyorum yek yek çünkü telefondan yazıyorum. Pazartesi sabah kontrole gelmiştik o zamandan beri hastanede yatıyorum. Amniyon sıvısında sizinti varmis. Ciger gelistirici yapildi 2 doz. Devamlı da antibiyotik aliyorum. Insaallah yarin cikicam. Dua edin bana da bebeğim erken gelmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?