2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar cok kotuyum yine kramp girdi bacagima canimdan can gitti yemin ederim nasil aglayarak uyandiydam canim kocam neye dondugunu bilemedi insallah hayirlisiyla su zor donemleri atlatiriz cok zormus anne olmak daha simdiden anladim
Dünde benim bacağıma kramp girdi neden böyle oluyor ki

BU gece cok hareketliydi göbeğimde cok gergin sanki ordan oraya kayıyor gibiydi zor uyudum cok uyandım 27. Haftaya girdik

Kızlar bana doktorum 36. Haftadan sonra haftada bir gel dedi. Şuan 28 deyim birde 32 de gidicem. 36 geç değil mi sizce?

Evet canım bir hafta önde ama ben iştahlı değilim hiç sadece sabah kahvaltısını çok iyi yapıyorum haşlanmış yumurta peynir zeytin bol yeşillik vs çok sağlıklı Kahvaltı yapıyorum geç uyandıgım için 11 gibi yapıyorum Kahvaltıyı saat 1gibi bazen meyve bazen ceviz kayısı kuru üzüm gibi atıştırmalık yiyorum 4de öğün yiyorum zar zor ama maalesef tek çeşit çünkü yiyemiyorum akşam yine ufak bişeylerle gün bitiyo işte aralarda meyve çerez yoğurt süt yemeye çalışıyorum

Günaydın kızlar omega takviyesi alan varmı ben başladım doktor istedi bu ay sinir sistemi gelişiyormuş bu ay iç dedi ocean plus zor içtim ama balık yağı olduğunu düşünmek herhalde zorlaştırıyor :) annemler 3-6. Alma hem hediye gelir hemde mevsim değişikliği olucak belki çabuk büyür alırız sonra diyorlar siz ne diyorsunuz 0-3 ay için bir hastane çıkışı 4 zıbınlı takım 2 li 3 Alt 3 kısa kol çıt çıtlı hadi ağız bezi falan yelek 2 tane battaniye var ama bana az geliyor tulum alıcam birde bir hastane çıkışı daha 3-6 ay çıtçıtlı badi bir iki tane pıjama takımı falan var yeterlimi sizce

Günaydın hamiledaşlarım nasılsınız bebekler nasıl çoktandır uğrayamamış bi arkadaşınız olarak bi halinizi sorayım dedim maşallah boş durmamış yazmışsınız valla okuyamadım hazırlıklar tamam mı benim gibi

Arkadaslar merhaba beni merak edip sormussunuz eksik olmayin. Alinti yapamiyorum yek yek çünkü telefondan yazıyorum. Pazartesi sabah kontrole gelmiştik o zamandan beri hastanede yatıyorum. Amniyon sıvısında sizinti varmis. Ciger gelistirici yapildi 2 doz. Devamlı da antibiyotik aliyorum. Insaallah yarin cikicam. Dua edin bana da bebeğim erken gelmesin.

Kayınvalideleriniz şehir dışında mı ?

Benimkide aynı şehirde ama kalıcak illaki yani, şimdiye kadar katkısı olmadı torun olunca kıymetli olacak...

İnşallah birine ihtiyacımız olmaz da kimse gelmez ama bende kv de hiç gelmesin istiyorum onu görünce sütüm kesilir sinirden :)

Hahahahah diyorum yaa kayınvalideler sütün gidene kadar durur sütün gider, oda evine gider :) şaka biyanada Allah korusun

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bebeğin inşallah zamanında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…