- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Dokdor da aynini dedi canim yine olursa gel dedi ara ara olacak boyle agrilar dedi ama karnimim sertligi gecmedi gidecegim bugun doktora20 dakika mı sürdü? belki gazdır gene olursa bir doktoruna sor derim.
Yediklerini bende yiyorum canım demekki bünyede bünyeye değişiyor bizde tam tersi yediklerim bebişe değil bana kilo yapıyorEvet canım bir hafta önde ama ben iştahlı değilim hiç sadece sabah kahvaltısını çok iyi yapıyorum haşlanmış yumurta peynir zeytin bol yeşillik vs çok sağlıklı Kahvaltı yapıyorum geç uyandıgım için 11 gibi yapıyorum Kahvaltıyı saat 1gibi bazen meyve bazen ceviz kayısı kuru üzüm gibi atıştırmalık yiyorum 4de öğün yiyorum zar zor ama maalesef tek çeşit çünkü yiyemiyorumakşam yine ufak bişeylerle gün bitiyo işte aralarda meyve çerez yoğurt süt yemeye çalışıyorum
Ben üçüncü aydan beri imom omega kullanıyorum.kapsül oldugu için içmesinde sıkıntı olmuyoGünaydın kızlar omega takviyesi alan varmı ben başladım doktor istedi bu ay sinir sistemi gelişiyormuş bu ay iç dedi ocean plus zor içtim ama balık yağı olduğunu düşünmek herhalde zorlaştırıyor :) annemler 3-6. Alma hem hediye gelir hemde mevsim değişikliği olucak belki çabuk büyür alırız sonra diyorlar siz ne diyorsunuz 0-3 ay için bir hastane çıkışı 4 zıbınlı takım 2 li 3 Alt 3 kısa kol çıt çıtlı hadi ağız bezi falan yelek 2 tane battaniye var ama bana az geliyor tulum alıcam birde bir hastane çıkışı daha 3-6 ay çıtçıtlı badi bir iki tane pıjama takımı falan var yeterlimi sizce
Günaydın kızlar omega takviyesi alan varmı ben başladım doktor istedi bu ay sinir sistemi gelişiyormuş bu ay iç dedi ocean plus zor içtim ama balık yağı olduğunu düşünmek herhalde zorlaştırıyor :) annemler 3-6. Alma hem hediye gelir hemde mevsim değişikliği olucak belki çabuk büyür alırız sonra diyorlar siz ne diyorsunuz 0-3 ay için bir hastane çıkışı 4 zıbınlı takım 2 li 3 Alt 3 kısa kol çıt çıtlı hadi ağız bezi falan yelek 2 tane battaniye var ama bana az geliyor tulum alıcam birde bir hastane çıkışı daha 3-6 ay çıtçıtlı badi bir iki tane pıjama takımı falan var yeterlimi sizce
Herkes bişey diyor 0-3 aylık ben giydirdim 2 ay diyen var yada giydirmedim diyen var erkek çocuğu çok çabuk büyür diyen de var herkes bisey diyor anlıcanız haftasıyla uyumlu şükür de bende artık bırakcam almıcam bebişin büyümesine göre alırım artık napıyım bariGünaydın arkadaşım, omegayı (imom) ben de üçüncü aydan beri kullanıyırum.ama kabızlığım arttığı için doktor imom yerine vinalac diye bi vitamin verdi.o yüzden ben de hergün iki ceviz yemeye başladım. Zaten haftada bir balık yiyorum.
Kıyafette ben 0-3 ay çok almadım. 4 takım falan var onlarda hastane için. Zıbın aldım bi kaç tane fazla. Hemen büyürmüş bebekler hep öyle dendi. Çoğunu 3-6 ay aldım. Kolsuz tulumlar, şortlu takımlar falan. Yazın sıcak olur diye. He ekstra yine uzun picama da aldım alt olarak. Zaten şuan bebeğin gelişimi de iyi gidiyo maşallah diyeyim.
Fazla da almıcam gerekirse alırım. Gelen hediyeleri de hesaplamadım.
Herkes bişey diyor 0-3 aylık ben giydirdim 2 ay diyen var yada giydirmedim diyen var erkek çocuğu çok çabuk büyür diyen de var herkes bisey diyor anlıcanız haftasıyla uyumlu şükür de bende artık bırakcam almıcam bebişin büyümesine göre alırım artık napıyım bari
Kızlar beşik için nevresimi aldınız mı. Ben daha beşiğe dair hiç bişey al adım. Hatta arkadaşımın verdiği beşiğin parçaları eksikmiş. Belki yeni alırız.
Yaz bebesi olacağı için cibinlik de almaya karar verdim ana nerden alacağımı bilmiyorum. Şöyle biraz orjinal bişey olsa, sade düz renklerde. Araştırıyorm şimdilik. Sizler de fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..
ben bi takım nevresim aldım lcw den. ilk kızımda da park yatağa uyku seti almıştım onu kullanıcam ilk etapta.
Herkes bişey diyor 0-3 aylık ben giydirdim 2 ay diyen var yada giydirmedim diyen var erkek çocuğu çok çabuk büyür diyen de var herkes bisey diyor anlıcanız haftasıyla uyumlu şükür de bende artık bırakcam almıcam bebişin büyümesine göre alırım artık napıyım bari
Kenarlıklar falan setin içinde mi oluyo peki. İki takım olsa yeter heralde dimi
En mantıklısı çok saolsn şimdi Bebek arabası bakıcam ondada kafamı karıştırdılar sagolsunlar büyük tekerlekli alcaktım çocuk yürüyünce binmek istemiyor onunla tek basına bi yere gitmen zor oluyor baston alıyorsun bence uygun fiyatlı bişey al sonra baston alırsın diyorlarAynen acemi olunca bilemiyo insan. Son çareyi 4-5 takım her iki bedenden de yapmaya karar verdim. Başka kıyafet de almıyorum şimdilik. En iyisi böyle yapmak. Fazlalık olanlar olursa da veiriz bi ihtiyacı olana.
selam kızlar doğumda açılmamız rahat olması için yapılan egzersizlere hangi haftada başlamak lazım ben şuan sadece yürüyüş yapıyorum 29 haftam içindeyim
Herşey elinde kalıyor diyorlar zaten hediye de çok gelir diyorlar sağlıkla gelsinler de minişler dediğin gibi internetten alırız olmadı gitmedenkesinlikle zaman göstericek herşeyi. benim kızım doğduktan sonra bir ay hiç kilo alamadı laktoz intoleransı vardı. bu sebeple ben 1 ay kullandım hastane çıkışlarını. ama böyle birşey olmayıp kilo alımı normalde gitseydi o zaman olmayabilirdi 0-3 ler. mecburen 3-6 ya geçerdik. şimdiden herşeyden bol bol almaya gerek yok. zaten artık herşey elimizin altında çok ihtiyaç olursa internetten sipariş veriliyor 2 gün sonra elinde. yada çıkıp ta alınabilir de yaz bebeği sonuçta bizimkiler.
ama ben çevremde hep onu gördüm gerçekten erkek çocukları kız çocuklarından daha çabuk gelişiyorlar. ama markalarda bunu dikkate alıyorlar bence.çünkü ben kızıma bazen erkek reyonundan eşofman alırdım unisex gibi olanlardan aynı ayın kız bebeğine göre daha büyük oluyor.
Olmuyoki cnm tek başınayım ben serviste ondan her iş bende hayırlısı yaklaşıyo artık Allahın izniyle doğuma kadar burdayım ben hamilelik takvimleri nereye gitmiş.Benim kızı gördük nihayet 1000 gr olmuş teyzesi 38 cm boyu varmış tombiş tombiş yanakları var. Maşaalah bi poz yakaladı doktor dudaklarını uzatmış pufff yapar gibi sıkılmış orda ama aşşagıda duruyo dedi doktor değişebilir dedi ama anlıycanız benim kız sürpriz yapabilirNe güzel canım benim şekerin normalmiş.Çok yorma kendini artık yavaştan izin zamanları gelmiyor mu azcık işleri salla :))
En mantıklısı çok saolsn şimdi Bebek arabası bakıcam ondada kafamı karıştırdılar sagolsunlar büyük tekerlekli alcaktım çocuk yürüyünce binmek istemiyor onunla tek basına bi yere gitmen zor oluyor baston alıyorsun bence uygun fiyatlı bişey al sonra baston alırsın diyorlar
saol canım36 dan sonra başlanıyor normalde. ondan önce olan doğumlar erken doğum oluyor. dah erken başlamak iyi olur mu onun hakkında hiç bir bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?