2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yediklerini bende yiyorum canım demekki bünyede bünyeye değişiyor bizde tam tersi yediklerim bebişe değil bana kilo yapıyor

Şimdi uyandım kızlar çok koru rüya gördüm. Hastanedeyim hiç ağrı falan yok bi anda kan geldi böyle parça parca birşeyler düşmeye başladı benden doktor geldi topladı falan. Ay çok kötüydü yaaa. Hatırlamak bile istemiyorum ;(

Ben üçüncü aydan beri imom omega kullanıyorum.kapsül oldugu için içmesinde sıkıntı olmuyo

Günaydın arkadaşım, omegayı (imom) ben de üçüncü aydan beri kullanıyırum.ama kabızlığım arttığı için doktor imom yerine vinalac diye bi vitamin verdi.o yüzden ben de hergün iki ceviz yemeye başladım. Zaten haftada bir balık yiyorum.

Kıyafette ben 0-3 ay çok almadım. 4 takım falan var onlarda hastane için. Zıbın aldım bi kaç tane fazla. Hemen büyürmüş bebekler hep öyle dendi. Çoğunu 3-6 ay aldım. Kolsuz tulumlar, şortlu takımlar falan. Yazın sıcak olur diye. He ekstra yine uzun picama da aldım alt olarak. Zaten şuan bebeğin gelişimi de iyi gidiyo maşallah diyeyim.
Fazla da almıcam gerekirse alırım. Gelen hediyeleri de hesaplamadım.

Kızlar beşik için nevresimi aldınız mı. Ben daha beşiğe dair hiç bişey al adım. Hatta arkadaşımın verdiği beşiğin parçaları eksikmiş. Belki yeni alırız.
Yaz bebesi olacağı için cibinlik de almaya karar verdim ana nerden alacağımı bilmiyorum. Şöyle biraz orjinal bişey olsa, sade düz renklerde. Araştırıyorm şimdilik. Sizler de fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..

Herkes bişey diyor 0-3 aylık ben giydirdim 2 ay diyen var yada giydirmedim diyen var erkek çocuğu çok çabuk büyür diyen de var herkes bisey diyor anlıcanız haftasıyla uyumlu şükür de bende artık bırakcam almıcam bebişin büyümesine göre alırım artık napıyım bari

Aynen acemi olunca bilemiyo insan. Son çareyi 4-5 takım her iki bedenden de yapmaya karar verdim. Başka kıyafet de almıyorum şimdilik. En iyisi böyle yapmak. Fazlalık olanlar olursa da veiriz bi ihtiyacı olana.

selam kızlar doğumda açılmamız rahat olması için yapılan egzersizlere hangi haftada başlamak lazım ben şuan sadece yürüyüş yapıyorum 29 haftam içindeyim

ben bi takım nevresim aldım lcw den. ilk kızımda da park yatağa uyku seti almıştım onu kullanıcam ilk etapta.

kesinlikle zaman göstericek herşeyi. benim kızım doğduktan sonra bir ay hiç kilo alamadı laktoz intoleransı vardı. bu sebeple ben 1 ay kullandım hastane çıkışlarını. ama böyle birşey olmayıp kilo alımı normalde gitseydi o zaman olmayabilirdi 0-3 ler. mecburen 3-6 ya geçerdik. şimdiden herşeyden bol bol almaya gerek yok. zaten artık herşey elimizin altında çok ihtiyaç olursa internetten sipariş veriliyor 2 gün sonra elinde. yada çıkıp ta alınabilir de yaz bebeği sonuçta bizimkiler.

ama ben çevremde hep onu gördüm gerçekten erkek çocukları kız çocuklarından daha çabuk gelişiyorlar. ama markalarda bunu dikkate alıyorlar bence.çünkü ben kızıma bazen erkek reyonundan eşofman alırdım unisex gibi olanlardan aynı ayın kız bebeğine göre daha büyük oluyor.

Kenarlıklar falan setin içinde mi oluyo peki. İki takım olsa yeter heralde dimi

ben kenarlıksız set aldım. park yatağın kenarları delikli olduğu için hem ben onu rahat görebiliyordum hemde sanki öyle olunca daha ferah olacak gibi geldi. ama kenarlıklı setlerde var. bence 2 takım yeter.

Aynen acemi olunca bilemiyo insan. Son çareyi 4-5 takım her iki bedenden de yapmaya karar verdim. Başka kıyafet de almıyorum şimdilik. En iyisi böyle yapmak. Fazlalık olanlar olursa da veiriz bi ihtiyacı olana.
En mantıklısı çok saolsn şimdi Bebek arabası bakıcam ondada kafamı karıştırdılar sagolsunlar büyük tekerlekli alcaktım çocuk yürüyünce binmek istemiyor onunla tek basına bi yere gitmen zor oluyor baston alıyorsun bence uygun fiyatlı bişey al sonra baston alırsın diyorlar

selam kızlar doğumda açılmamız rahat olması için yapılan egzersizlere hangi haftada başlamak lazım ben şuan sadece yürüyüş yapıyorum 29 haftam içindeyim

36 dan sonra başlanıyor normalde. ondan önce olan doğumlar erken doğum oluyor. dah erken başlamak iyi olur mu onun hakkında hiç bir bilgim yok.

Herşey elinde kalıyor diyorlar zaten hediye de çok gelir diyorlar sağlıkla gelsinler de minişler dediğin gibi internetten alırız olmadı gitmeden

Ne güzel canım benim şekerin normalmiş.Çok yorma kendini artık yavaştan izin zamanları gelmiyor mu azcık işleri salla :))
Olmuyoki cnm tek başınayım ben serviste ondan her iş bende hayırlısı yaklaşıyo artık Allahın izniyle doğuma kadar burdayım ben hamilelik takvimleri nereye gitmiş.Benim kızı gördük nihayet 1000 gr olmuş teyzesi 38 cm boyu varmış tombiş tombiş yanakları var. Maşaalah bi poz yakaladı doktor dudaklarını uzatmış pufff yapar gibi sıkılmış orda ama aşşagıda duruyo dedi doktor değişebilir dedi ama anlıycanız benim kız sürpriz yapabilir

Arabayı ben şubatta indirimdeyken aldım. Mamas papas armadillo flip xt modelini. Açması kapaması kolay denedim. Ağrlığı da 9,5 kiloydu sanırım. Tekerlekleri büyük değil. Sen de bi dolaş dene hepsini açma kapamayı falan.Ana kucağını da mamaspapasla uyumlu olan nuna pipa aldım. Bi aparatı var onunla bebek arabasına takılıyo.hastaneden çıkarken de anakucağıyla çıkarılcak. İçi yenidoğan bebek için derin gelmişti bana, neredeyse oturur pozisyonda. Onun için de geçen hafta ana kucağı yenidoğan bel desteği aldım, markası sevi bebe.
Her trlü iki sene kullanırız. Bazı bebekler o kadar bile oturmak istemiyormuş. Artık bunu da yaşayıp görcez :)

Kızlar buhar Makinesi hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…