2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy allahimm gercek sandim ya nasi korktum

Ooh maşallah küçük hanıma Canım aşağıda derken yani baş geliş mi? Kız bebekler zaten 37-38 gibi en geç geliyorlar aceleciler biraz.İnşallah senin minnoş da o zamanlar gelir annesi senin işler yoğun diye canı sıkılmıştır biraz izne ayrılınca ilgilenirsin kuzunla

hayırlı günler kızlar..
pazartesi günü 2.doz tetanoz aşımı oldum,tahlillerimi verdim,dün de kendi doktoruma kontrole gittim.Kanım düşmeye başlamış 10,9 çıktı,verdiği kalsiyum desteğini kesti.Zaten süt-yoğurt tüketiyorsun gerek yok onlar da kansızlık yapar dedi. sadece kan ilacına devam edicez ,9 a kadar düşerse de damar yoluyla kan veririz dedi.

Burada da konuşulmuş doktor yoğunluğu hakkında,dün ilk defa yoğunluğundan dolayı mağdur oldum. Gidince yaklaşık yarım saat sıra bekledim, içeri girince de çok hızlı hızlı bilgilendirme yaptı.Soracağım bir kaç şey vardı hep unuttum.Ultrasonla bakmayacağız mı dedim(Cuma günü rapor almaya gittiğimde babası gelememişti benimle) O kadar sık ultrasona girmek doğru değil dedi. Halbuki cuma gün ki kontrolümden sonra bir de düşme/atlama mevzusu geldi başıma biliyorsunuz,onu söylemek aklıma gelmedi. İçeride durduğum 10 dk.nın 6 dksında ayaktaydı,çabuk çıkayım diye sanırım.
plesanta yerleşiminden dolayı biz de son 1,5 aydır özel hayat kalmadı,bu randevuyu bekliyordum sormak için onu sordum alelacele ,plesantayla alakası yok ama bu haftalarda yasaklıyoruz zaten dedi.34.haftaya kadar yasakmış.

Bir daha da tekrar tekrar gel git yapmiim diye 32.haftamda çağırdı,geldiğinde raporunu da yazarız dedi. Teee 4 Mayıs da gideceğim.
Kısacası bu seferki ziyaretimden hiç memnun olamadım. Sanırım dayanamayıp 1-2 hafta içinde başka bir doktora görünürüm. Hamileliğimin başından beri buna gidiyordum ama ilk defa kafamda soru işaretleri oluştu,şimdi bir başka göz de görsün istiyorum.

Aa cnm bende ondan almam istiyordum nasil olacak diye merak ediyrdm
Biliosun bnmde bebek arabam mamas papas, pusetide ona uyumli cybex, ancak bunlar hep oturur poZisyonda, bebekken hic rahat kullanamadim
Sevi bebe bel destegi yoktu ozaman, nette gordum aa super alayim dedim
Denedin mi
Guze oturuyormu puset icine

Cnm hediyelerde genelde buyun geliyor
Bende yenidogan ve o-3 az almistim
Kv den gelirken bi valiz 0-3 almis bi suru body zibin falan
Kadin onlari getirmese ne ara alacaktim bilmiyrm
Bende
20 lo hastane cikisi vardi
5 li hastane cikisi
2 tulum
2 zbin
10 tane citcutli body
5 tane patikli alt
Bunlardan harici 3-6 ay idi
Ancak buar yetmedi
Cok ust degistiriliyor
Evet cabuk buyuyor bunlari ancak bi ay giyiyor ama cok lazim oluyor
Ben en ufak seyde ust degisen bi anneyim
Hala oyleyim,
Bi pijamayi ikinci kez giydirmem, hergun yeni kiyafet giyer
Koli islanir degistririm. Bisey daar degistririm
Onunda etkisi olabilir tabi

bir de cuma gün ki ölçümde bebek 2 hafta önden gidiyor demişti. Ben şimdi kendi kendime kafama takmaya başladım acaba şeker olabilir mi,ondan mı tombiş diye? Şeker yüklemesinden de bahsetmedi.Aceleyle benim de sormak aklıma gelmedi.. Ne yapayım sizce? şekerin belli belirtileri var mı? ben ne olur ne olmaz dikkat etmek istiyorum.Şekeri olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz,nelere dikkat ediyorsunuz?

Cnm ben e bebek den almistim.nevresim.indirimde idi.belki.yine vardir.bak.istersen

Canım denemedim. Ana kucağı garajda. Bugün veya yarın deniyim İstersen haber veririm.

aynı durum bende de var..doğumdan falan korkmuyorum ama doğum sonrası kv ve görümcelerden korkuyorum.. Aslında hepsiyle aram iyidir ama hepsi şehir dışında.Gelince hepsi yatıya gelecek.Kp evde yalnız kalmaya alışık değil kv gelirse kp de gelir,bekar görümcem var o hepsinden hevesli o da gelir. Üstüne uzakta olan bir görümcem var 3 çocuğu var o da doğuma gelicem diyormuş herkese..evim 2+1 normalde bile darlanıyorum hepsi geldiğinde,bebekle çıldırırım gibi geliyor

Ben kendim de devamlı değiştiriyom. Bebeği de öylr yaparım heralde :) ama avm yakın evime çok lazım olursa alırım artık.zaten geçen yıkadım. Ütüle ütüle bitmiyo. Bit kadar eşyalar. Normalde ütü pek yapmam zaten. Fenalıklar geçirdim yani :)

Canım 4 mayıs çok uzun bi süre değilmi. Artık sonlara geliyoruz. Benim de normalde ayda birdi. İkidir üç haftada bire düştü. Senin zaten plasenta şeysi var. İki hafta sonra bi daha git bence.

Canım 4 mayıs çok uzun bi süre değilmi. Artık sonlara geliyoruz. Benim de normalde ayda birdi. İkidir üç haftada bire düştü. Senin zaten plasenta şeysi var. İki hafta sonra bi daha git bence.
5 hafta oluyor. çok canım sıkıldı bakma.. Az kaldı siz zahmet etmeyin ben bu arada ben doğurur gelirim diyecektim

5 hafta oluyor. çok canım sıkıldı bakma.. Az kaldı siz zahmet etmeyin ben bu arada ben doğurur gelirim diyecektim
yok artık 5 mayıs nedir ya... bence içine sinmediyse bir daha git ve ya başka doktora git... sorularının hepsini bi kağıda yaz... ben kendim de o sıkıntıları zamanında yaşadığım için kağıda yazıp gidiyordum... 5 mayıs çok uzun bi tarih nerden baksan nisan ayı full yok. ben dayanamazdım.
gerçi bende sorun olmadığı için randevuyu 1 ay sonraya verdi ama ona rağmen sıkılıyorum gitmek istiyorum..
14 nisan falan gideceğim 1 ayın dolmasını beklemem yani. 3 hafta olsa yeter :)))

Kizlar ankara da sincan lokman hekim.hastanesine giden var mi..doktorumu degiscem artik orda devam etmek.istiyorum.yarin a randevu aldim bakalim..arkadasim orda dogum yapti.gayet de memnun du

Kızlar 21+5 iken bebeğim yarım.kiloydu.
26+4 de randevum var.

Sizin bu haftalarda kaç kiloydu.
Karşılaştırmak için değil merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…