- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Ayy allahimm gercek sandim ya nasi korktumŞimdi uyandım kızlar çok koru rüya gördüm. Hastanedeyim hiç ağrı falan yok bi anda kan geldi böyle parça parca birşeyler düşmeye başladı benden doktor geldi topladı falan. Ay çok kötüydü yaaa. Hatırlamak bile istemiyorum;(
Olmuyoki cnm tek başınayım ben serviste ondan her iş bende hayırlısı yaklaşıyo artık Allahın izniyle doğuma kadar burdayım ben hamilelik takvimleri nereye gitmiş.Benim kızı gördük nihayet 1000 gr olmuş teyzesi 38 cm boyu varmış tombiş tombiş yanakları var. Maşaalah bi poz yakaladı doktor dudaklarını uzatmış pufff yapar gibi sıkılmış orda ama aşşagıda duruyo dedi doktor değişebilir dedi ama anlıycanız benim kız sürpriz yapabilir
Aa cnm bende ondan almam istiyordum nasil olacak diye merak ediyrdmArabayı ben şubatta indirimdeyken aldım. Mamas papas armadillo flip xt modelini. Açması kapaması kolay denedim. Ağrlığı da 9,5 kiloydu sanırım. Tekerlekleri büyük değil. Sen de bi dolaş dene hepsini açma kapamayı falan.Ana kucağını da mamaspapasla uyumlu olan nuna pipa aldım. Bi aparatı var onunla bebek arabasına takılıyo.hastaneden çıkarken de anakucağıyla çıkarılcak. İçi yenidoğan bebek için derin gelmişti bana, neredeyse oturur pozisyonda. Onun için de geçen hafta ana kucağı yenidoğan bel desteği aldım, markası sevi bebe.
Her trlü iki sene kullanırız. Bazı bebekler o kadar bile oturmak istemiyormuş. Artık bunu da yaşayıp görcez :)
Cnm hediyelerde genelde buyun geliyorGünaydın arkadaşım, omegayı (imom) ben de üçüncü aydan beri kullanıyırum.ama kabızlığım arttığı için doktor imom yerine vinalac diye bi vitamin verdi.o yüzden ben de hergün iki ceviz yemeye başladım. Zaten haftada bir balık yiyorum.
Kıyafette ben 0-3 ay çok almadım. 4 takım falan var onlarda hastane için. Zıbın aldım bi kaç tane fazla. Hemen büyürmüş bebekler hep öyle dendi. Çoğunu 3-6 ay aldım. Kolsuz tulumlar, şortlu takımlar falan. Yazın sıcak olur diye. He ekstra yine uzun picama da aldım alt olarak. Zaten şuan bebeğin gelişimi de iyi gidiyo maşallah diyeyim.
Fazla da almıcam gerekirse alırım. Gelen hediyeleri de hesaplamadım.
Cnm ben e bebek den almistim.nevresim.indirimde idi.belki.yine vardir.bak.istersenKızlar beşik için nevresimi aldınız mı. Ben daha beşiğe dair hiç bişey al adım. Hatta arkadaşımın verdiği beşiğin parçaları eksikmiş. Belki yeni alırız.
Yaz bebesi olacağı için cibinlik de almaya karar verdim ana nerden alacağımı bilmiyorum. Şöyle biraz orjinal bişey olsa, sade düz renklerde. Araştırıyorm şimdilik. Sizler de fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..
Aa cnm bende ondan almam istiyordum nasil olacak diye merak ediyrdm
Biliosun bnmde bebek arabam mamas papas, pusetide ona uyumli cybex, ancak bunlar hep oturur poZisyonda, bebekken hic rahat kullanamadim
Sevi bebe bel destegi yoktu ozaman, nette gordum aa super alayim dedim
Denedin mi
Guze oturuyormu puset icine
Yaa ben eşimden başkasını istemem heralde, nekadar kalabalık okadar panik.. Her kafadan bi ses cıkar ufffff insan dahada stres olur. Sezeryan olursa doğuma eşimde girecek. Ama hastane odamda kimler olur bilmiyorum.
Doğumdan sonrası içinse tek dileğim kayınvalidemin 1 haftadan fazla kalmaması....cidden istemiyorum ve şimdiden stres oluyorum.
Cnm hediyelerde genelde buyun geliyor
Bende yenidogan ve o-3 az almistim
Kv den gelirken bi valiz 0-3 almis bi suru body zibin falan
Kadin onlari getirmese ne ara alacaktim bilmiyrm
Bende
20 lo hastane cikisi vardi
5 li hastane cikisi
2 tulum
2 zbin
10 tane citcutli body
5 tane patikli alt
Bunlardan harici 3-6 ay idi
Ancak buar yetmedi
Cok ust degistiriliyor
Evet cabuk buyuyor bunlari ancak bi ay giyiyor ama cok lazim oluyor
Ben en ufak seyde ust degisen bi anneyim
Hala oyleyim,
Bi pijamayi ikinci kez giydirmem, hergun yeni kiyafet giyer
Koli islanir degistririm. Bisey daar degistririm
Onunda etkisi olabilir tabi
trend konulara konu başlığı açıp hepimiz yorumlayalım dikkat çekebilir.Admin adı Mune miydi? Etiketlesek gelmez mi?
hayırlı günler kızlar..
pazartesi günü 2.doz tetanoz aşımı oldum,tahlillerimi verdim,dün de kendi doktoruma kontrole gittim.Kanım düşmeye başlamış 10,9 çıktı,verdiği kalsiyum desteğini kesti.Zaten süt-yoğurt tüketiyorsun gerek yok onlar da kansızlık yapar dedi. sadece kan ilacına devam edicez ,9 a kadar düşerse de damar yoluyla kan veririz dedi.
Burada da konuşulmuş doktor yoğunluğu hakkında,dün ilk defa yoğunluğundan dolayı mağdur oldum. Gidince yaklaşık yarım saat sıra bekledim, içeri girince de çok hızlı hızlı bilgilendirme yaptı.Soracağım bir kaç şey vardı hep unuttum.Ultrasonla bakmayacağız mı dedim(Cuma günü rapor almaya gittiğimde babası gelememişti benimle) O kadar sık ultrasona girmek doğru değil dedi. Halbuki cuma gün ki kontrolümden sonra bir de düşme/atlama mevzusu geldi başıma biliyorsunuz,onu söylemek aklıma gelmedi. İçeride durduğum 10 dk.nın 6 dksında ayaktaydı,çabuk çıkayım diye sanırım.
plesanta yerleşiminden dolayı biz de son 1,5 aydır özel hayat kalmadı,bu randevuyu bekliyordum sormak için onu sordum alelacele ,plesantayla alakası yok ama bu haftalarda yasaklıyoruz zaten dedi.34.haftaya kadar yasakmış.
Bir daha da tekrar tekrar gel git yapmiim diye 32.haftamda çağırdı,geldiğinde raporunu da yazarız dedi. Teee 4 Mayıs da gideceğim.
Kısacası bu seferki ziyaretimden hiç memnun olamadım. Sanırım dayanamayıp 1-2 hafta içinde başka bir doktora görünürüm. Hamileliğimin başından beri buna gidiyordum ama ilk defa kafamda soru işaretleri oluştu,şimdi bir başka göz de görsün istiyorum.
5 hafta oluyor. çok canım sıkıldı bakma.. Az kaldı siz zahmet etmeyin ben bu arada ben doğurur gelirim diyecektimCanım 4 mayıs çok uzun bi süre değilmi. Artık sonlara geliyoruz. Benim de normalde ayda birdi. İkidir üç haftada bire düştü. Senin zaten plasenta şeysi var. İki hafta sonra bi daha git bence.
yok artık 5 mayıs nedir ya... bence içine sinmediyse bir daha git ve ya başka doktora git... sorularının hepsini bi kağıda yaz... ben kendim de o sıkıntıları zamanında yaşadığım için kağıda yazıp gidiyordum... 5 mayıs çok uzun bi tarih nerden baksan nisan ayı full yok. ben dayanamazdım.5 hafta oluyor. çok canım sıkıldı bakma.. Az kaldı siz zahmet etmeyin ben bu arada ben doğurur gelirim diyecektim
Evet zorlanacaz Allahtan babalık izni var sonrada tatil zaten. Bakalım inş selamet ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızZor olur öyle de yaaa sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?