- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Cnm 5 hafta gercekten uzun bir sure..risk olmasa bile o kadar beklememek lazim..benim riskli.diye.haftada bir.gidiyorum.sizin daha rahat belki ama t hafta gercekten.cok bence de5 hafta oluyor. çok canım sıkıldı bakma.. Az kaldı siz zahmet etmeyin ben bu arada ben doğurur gelirim diyecektim
Ben de 27. Haftadayım aynen sabah oğluşum tek kale maç yapıyordu o hareket ettikçe ben lavaboya gidiyordumBU gece cok hareketliydi göbeğimde cok gergin sanki ordan oraya kayıyor gibiydi zor uyudum cok uyandım 27. Haftaya girdik
Yok çok şükür ya rüya. Banda gerçek gibi geldiAyy allahimm gercek sandim ya nasi korktum
Selam. Benim oğlanın da 13 gün kadar ileride kafası, biliyorsun kilo sorunu/şeker yok bende. Tamamen bebeğin gelişimi ile ilgili ya da ırsi diyorlar. Zaten doktor pek önemsemedi. Ben de koca kafalıyımbir de cuma gün ki ölçümde bebek 2 hafta önden gidiyor demişti. Ben şimdi kendi kendime kafama takmaya başladım acaba şeker olabilir mi,ondan mı tombiş diye? Şeker yüklemesinden de bahsetmedi.Aceleyle benim de sormak aklıma gelmedi.. Ne yapayım sizce? şekerin belli belirtileri var mı? ben ne olur ne olmaz dikkat etmek istiyorum.Şekeri olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz,nelere dikkat ediyorsunuz?
sende genel olarak 13 gün önde mi yoksa sadece kafası mı?Selam. Benim oğlanın da 13 gün kadar ileride kafası, biliyorsun kilo sorunu/şeker yok bende. Tamamen bebeğin gelişimi ile ilgili ya da ırsi diyorlar. Zaten doktor pek önemsemedi. Ben de koca kafalıyım
Aynı şekilde benim de. Genel olarak 4-5 gün kadar önde, kafa olarak 13 gün.sende genel olarak 13 gün önde mi yoksa sadece kafası mı?
bende genel olarak 1 hafta önden gidiyor ama kafası 2 hafta önden gidiyormuş biraz kocakafalıymış :))
ben normal doğumu engellemesinden korkuyorum ama doktor ilerki haftalarda düzeliyormuş dedi bu durum... bakıcaz artık...
sadece kafası demedi ama kilo boy olarak öndeymiş.normalde bu haftalarda 950 gr oluyormuş benimki 1200 küsür çıktı.Selam. Benim oğlanın da 13 gün kadar ileride kafası, biliyorsun kilo sorunu/şeker yok bende. Tamamen bebeğin gelişimi ile ilgili ya da ırsi diyorlar. Zaten doktor pek önemsemedi. Ben de koca kafalıyım
benim doktorum da endişe edecek bi durum yok dedi ama ben takıntılıyım :)))Aynı şekilde benim de. Genel olarak 4-5 gün kadar önde, kafa olarak 13 gün.
13 Haziran normal doğum, kafaya göre 5 Haziran. Doktor benim için de beklemek lazım dedi, sorun etmedi. Ama beniki zaten dünyanın en rahat adamı 40 senelik doktor, hiç sıkmıyor ne kendini ne beni
çok güzeller, bende nakışlı olan setten aldım, havuzluhandan 90tl'yeBen aldıklarımı paylaşim belki fikir olur. 2 tane aldım ikisi de havuzluhandan . 10'lu set. Biri edababy sanıyordum ama carmin baby'miş. Diğerinin markasını bilmiyorum. Nakışlı olan 90, carmin baby olan 80 liraydı. Nakit fiyatı. Keselere koydum ikisini de.
Hmm. Benimki de bir hafta kadar önde, kafası 2 hafta kadar önde. Ama şekere baktırmakta fayda var o zaman. Doktor endişelenmediyse de, zaten başka bir doktora da uğramak istiyormuşsun, bir bak istersen.sadece kafası demedi ama kilo boy olarak öndeymiş.normalde bu haftalarda 950 gr oluyormuş benimki 1200 küsür çıktı.
ya benim annem de babam da şeker hastası o yüzden tedirginim. Kendim aşırı kilo almadım ama belki bebekte çıkar diye tereddüt ediyorum.İnşallah yoktur
Endiselenme cnm bende de oyle oldu.simdi daha rahatladim.gibi.karnimda sertlikb bazen oluyo ama.normal dir.heralde artik bu haftalarda..Kizlar ben nst ye girdim hafif sancim cikti serum verdi simdi karnim cok gergindi bu yuzden oluyormus gelisimi cok iyi endiselncek birsey yok dedi insallh oledir
ay inşallah canımKizlar ben nst ye girdim hafif sancim cikti serum verdi simdi karnim cok gergindi bu yuzden oluyormus gelisimi cok iyi endiselncek birsey yok dedi insallh oledir
hayır istemedi doktorum. Aslında yaptırasım da yok ama bebeğin kilosu önde olunca endişelendim.Bir yakınımız şekerden dolayı haftasından 4-5 hafta önce acil doğum yaptı.bebek kısa bir süre olsada küvezde kalmak zorunda kaldıtencerekapakmisali sen şeker yüklemesi testi yapmadın mı ?
Benim yıldızlar bile uçuşuyor. Tansiyonuma bakıyorum o an normal. Dinlenince geçiyor. Ya da canı ne zaman isterse geçiyor :) tuzlu ayran denesen???Kızlar bu arada sabah kalktığımdan beri başım çok dönüyor. Tansiyonumu ölçtüm 11/6 çıktı. Şekerim düşmüş olabilir diye zorla kahvaltı hazırladım. Yedim ama düzelmedi hala ya. Normal mi böyle bişey yaşayan var mı?
İyi bari Allah kolaylık versin hepimize insallahEvet zorlanacaz Allahtan babalık izni var sonrada tatil zaten. Bakalım inş selamet ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Benimde raporum randevudan sonraya kalıyor ama yinede raporu hatırlatırsın bir hafta sonra gelip alırsın dedi. Sırf rapor için 5 hafta ileriye atılması kötü olmuş 2 hafta geçince 3. Haftayı beklemk zor geliyor birde son zamanlardayız artık daha ilgili olması lazım5 hafta oluyor. çok canım sıkıldı bakma.. Az kaldı siz zahmet etmeyin ben bu arada ben doğurur gelirim diyecektim
Canım benimde bir hafta önde çıktı bebek kafa olarak değil bütün ölçümleri bende şeker testi yaptırmamıştım çünkü o ara dikiş atılmıştı bana yatıyordum..doktorum bişey demedi ileri olmasıyla alakalı şekerden şüpelense söylerdi sanırım ama benimde aklıma takılmıuo değil şeker olabilirmi diyehayır istemedi doktorum. Aslında yaptırasım da yok ama bebeğin kilosu önde olunca endişelendim.Bir yakınımız şekerden dolayı haftasından 4-5 hafta önce acil doğum yaptı.bebek kısa bir süre olsada küvezde kalmak zorunda kaldı
Bakalım Nisan ortasına doğru farklı bir doktora gideceğim bir de ona danışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?