28. haftaya kadar yapılıyor... bişey olduğundan değil de bence bi yaptır bu tahlil de çok önemli. neden doktorun istememiş çok ilginç..hayır istemedi doktorum. Aslında yaptırasım da yok ama bebeğin kilosu önde olunca endişelendim.Bir yakınımız şekerden dolayı haftasından 4-5 hafta önce acil doğum yaptı.bebek kısa bir süre olsada küvezde kalmak zorunda kaldı
Bakalım Nisan ortasına doğru farklı bir doktora gideceğim bir de ona danışırım.
benimde önde çıkıyor canım şeker testi yaptırdım hiç birşey çıkmadı ırsi olabilir .Canım benimde bir hafta önde çıktı bebek kafa olarak değil bütün ölçümleri bende şeker testi yaptırmamıştım çünkü o ara dikiş atılmıştı bana yatıyordum..doktorum bişey demedi ileri olmasıyla alakalı şekerden şüpelense söylerdi sanırım ama benimde aklıma takılmıuo değil şeker olabilirmi diye
Biraz geçer gibi oldu da sersem gibiyim niye böyle oldu anlamadımBenim yıldızlar bile uçuşuyor. Tansiyonuma bakıyorum o an normal. Dinlenince geçiyor. Ya da canı ne zaman isterse geçiyor :) tuzlu ayran denesen???
Kizlar ankara da sincan lokman hekim.hastanesine giden var mi..doktorumu degiscem artik orda devam etmek.istiyorum.yarin a randevu aldim bakalim..arkadasim orda dogum yapti.gayet de memnun du
Aynen cnm benim doktorum da.cok.yogun 1 saat bekliyorum randevulu.gidince bile.hatta cok daralmistim.beklemekten nst de kocaman sancilarim.cikti.bunu sonra doktora dedi.beklediğim icin biraz da boyle oldu.doktor tersler.gibi.konustu..hosuna.gitmedi.bunu demem.bilmiyorum ya dedigin.gibi devlette randevulu gidince en fazla 5 dk oynuyo..bakalim lokman.hekim denicem.olmadi sonra.koruyu denicem.. dogumum.yakin zaten.hayirlisi.hakkimizda.koru nun yeni dogan yogun bakim i masil.cnm bilgi aldin mi.benim.icin bu da.cok.onemlibenim bir akraba orda doğum yaptı. memmun kalmıştı.
benım gebeliğimi ilk öğrendiğim tarihlerde oraya gitmiştim. ücretler uygun. ama bir o kadar hastane yoğun. sanırım artık her yer aynı çünkü korudada çok yoğunlaştı dr.
orada bahar hanıma gitmiştim çokta sevmiştim ama dediğim gibi yoğunluktan dolayı koruyu tercih ettim.
haa bu ay koruda 2 kez randevum ıptal edildi (sezeryan doğum koymuşlar) ustelık aynı haftaya randevu bulamadım.biraz hırladım. 1.5 aydır çocuğu göremiyorum randevuda bulamıyorum dıye...hemde dr a hiç hoş olmayan mj attım....
cuma sabahı bakalım söyliycem... randevulu gitmeme rağmen bende bi dünya bekliyorum. devlette bile saatıne göre giriyosun. bir daha böyle bir durum olursa kesinlikle dr un yoğunluğuna bakacağım.
Bas donmesi bugun bendede var hormanlardan sanirimBiraz geçer gibi oldu da sersem gibiyim niye böyle oldu anlamadım
Ay ne hormonmuş kendime gelemedim vallaBas donmesi bugun bendede var hormanlardan sanirim
Sekerden supheleniyosan sabah kahvaltidan once aclik vee sabah ogle aksam yemekten 1saat sonra tokluk bakabilirsin. Parmaktan bakilan cihazlar var onlarlabir de cuma gün ki ölçümde bebek 2 hafta önden gidiyor demişti. Ben şimdi kendi kendime kafama takmaya başladım acaba şeker olabilir mi,ondan mı tombiş diye? Şeker yüklemesinden de bahsetmedi.Aceleyle benim de sormak aklıma gelmedi.. Ne yapayım sizce? şekerin belli belirtileri var mı? ben ne olur ne olmaz dikkat etmek istiyorum.Şekeri olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz,nelere dikkat ediyorsunuz?
Onu ben de farkettim bize kıyak geçiyor herhaldeburada takvimler duruyormuş, diğer sayfalarda çıkmıyor :/
Masallah ya bebisine. Bence uzulmene gerek yok ilerde olduğu için. Nazar değmesinKızlar doktordan geldim. Benim de başıma biraz terslik geldi 10daki randevuma 2 de ancak girebildim doktorun sezeryan ve ameliyatı vardı. Neyse ki girebildim.. bebis 1880 gram 42 cm olmuş cok şükür.. herşey iyi henüz dönmemiş 36ya kadar donebilir dedi. 30+3 um bugun ama ultrasonda 31+5 çıktı hep böyle önden gidiyor korkuyorum sanırım önden gitmesi de çok iyi değil. Umarım fark daha fazla açılmaz. Sirt ağrım çok. Söyledim ama normal dedi ama benim baya ağrım var bebis büyüyor diye herhalde.. güzel haberler alalım hep inşallah..
Kizlar benim cantam hazir malum.erken.dogum riskim var.ikiz olunca bi bavul oldu tabialt kismina kendim icin olanlari koydum.uste 2 ayri.hurc yaptim madam coco dan almistim.kare hurclar var.o hurclara da bebelerin kiyafetlerini koydum.beş takim filan olmustur.bebelerin.kiyafetleri.ayri ayri.onlar da birbirine karismasin diye.buzdolabi.posetlerine koydum ust uste siraladim.en ust e ilk.hemsirelere.verikcrk.kiyafetlerini koydum.bu sekilde... Size tavsiyem ertelemeyin.hazırlayın dursun.ilerledikce zor oluyo.iyi ki yapmisim ben.simdi kalkamiyorum yerimden..sizde yavas yavas cantayi hazirlayin derim
Arkadaslar merhaba beni merak edip sormussunuz eksik olmayin. Alinti yapamiyorum yek yek çünkü telefondan yazıyorum. Pazartesi sabah kontrole gelmiştik o zamandan beri hastanede yatıyorum. Amniyon sıvısında sizinti varmis. Ciger gelistirici yapildi 2 doz. Devamlı da antibiyotik aliyorum. Insaallah yarin cikicam. Dua edin bana da bebeğim erken gelmesin.
Kızlar grubu gebelik bölümüne taşırlarsa takvimlerimizi görebilecekmişiz. Moderatörler taşıma işini yapıyorlar. Siz bilirsiniz isterseniz geçirebiliriz. Haberiniz olsun
Şimdi uyandım kızlar çok koru rüya gördüm. Hastanedeyim hiç ağrı falan yok bi anda kan geldi böyle parça parca birşeyler düşmeye başladı benden doktor geldi topladı falan. Ay çok kötüydü yaaa. Hatırlamak bile istemiyorum;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?