2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
28. haftaya kadar yapılıyor... bişey olduğundan değil de bence bi yaptır bu tahlil de çok önemli. neden doktorun istememiş çok ilginç..
hani bir önlem amaçlı aslında yaptırmanda fayda var.. diyet yaparsın en fazla. bence sen bi baktır...

Canım benim gebeliğim boyunca baş ağrım oldu gerçi progestan kullanıyordum o da baş ağrısı yapıyor genelde tansiyonla fa alakalı oluyor

benimde önde çıkıyor canım şeker testi yaptırdım hiç birşey çıkmadı ırsi olabilir . tencerekapakmisali

Benim yıldızlar bile uçuşuyor. Tansiyonuma bakıyorum o an normal. Dinlenince geçiyor. Ya da canı ne zaman isterse geçiyor :) tuzlu ayran denesen???
Biraz geçer gibi oldu da sersem gibiyim niye böyle oldu anlamadım

Kizlar ankara da sincan lokman hekim.hastanesine giden var mi..doktorumu degiscem artik orda devam etmek.istiyorum.yarin a randevu aldim bakalim..arkadasim orda dogum yapti.gayet de memnun du

benim bir akraba orda doğum yaptı. memmun kalmıştı.
benım gebeliğimi ilk öğrendiğim tarihlerde oraya gitmiştim. ücretler uygun. ama bir o kadar hastane yoğun. sanırım artık her yer aynı çünkü korudada çok yoğunlaştı dr.
orada bahar hanıma gitmiştim çokta sevmiştim ama dediğim gibi yoğunluktan dolayı koruyu tercih ettim.

haa bu ay koruda 2 kez randevum ıptal edildi (sezeryan doğum koymuşlar) ustelık aynı haftaya randevu bulamadım.biraz hırladım. 1.5 aydır çocuğu göremiyorum randevuda bulamıyorum dıye...hemde dr a hiç hoş olmayan mj attım....
cuma sabahı bakalım söyliycem... randevulu gitmeme rağmen bende bi dünya bekliyorum. devlette bile saatıne göre giriyosun. bir daha böyle bir durum olursa kesinlikle dr un yoğunluğuna bakacağım.

Aynen cnm benim doktorum da.cok.yogun 1 saat bekliyorum randevulu.gidince bile.hatta cok daralmistim.beklemekten nst de kocaman sancilarim.cikti.bunu sonra doktora dedi.beklediğim icin biraz da boyle oldu.doktor tersler.gibi.konustu..hosuna.gitmedi.bunu demem.bilmiyorum ya dedigin.gibi devlette randevulu gidince en fazla 5 dk oynuyo..bakalim lokman.hekim denicem.olmadi sonra.koruyu denicem.. dogumum.yakin zaten.hayirlisi.hakkimizda.koru nun yeni dogan yogun bakim i masil.cnm bilgi aldin mi.benim.icin bu da.cok.onemli

Kızlar doktordan geldim. Benim de başıma biraz terslik geldi 10daki randevuma 2 de ancak girebildim doktorun sezeryan ve ameliyatı vardı. Neyse ki girebildim.. bebis 1880 gram 42 cm olmuş cok şükür.. herşey iyi henüz dönmemiş 36ya kadar donebilir dedi. 30+3 um bugun ama ultrasonda 31+5 çıktı hep böyle önden gidiyor korkuyorum sanırım önden gitmesi de çok iyi değil. Umarım fark daha fazla açılmaz. Sirt ağrım çok. Söyledim ama normal dedi ama benim baya ağrım var bebis büyüyor diye herhalde.. güzel haberler alalım hep inşallah..

Kızlar grubu gebelik bölümüne taşırlarsa takvimlerimizi görebilecekmişiz. Moderatörler taşıma işini yapıyorlar. Siz bilirsiniz isterseniz geçirebiliriz. Haberiniz olsun

Sekerden supheleniyosan sabah kahvaltidan once aclik vee sabah ogle aksam yemekten 1saat sonra tokluk bakabilirsin. Parmaktan bakilan cihazlar var onlarla

tencerekapakmisali canım bu arada benim de annem ve babam da şeker var ben baya kilo da aldım çok şüphelendim ama benim şekerim çıkmadı yine de bebek önde.. yani ille sekerden olacak diye bişey yok kafanı takma ama yine de içine asıl siniyorsa öyle yap şeker testi de yaptiracaksan acele et günün gecmesin

Masallah ya bebisine. Bence uzulmene gerek yok ilerde olduğu için. Nazar değmesin

beatrices bişey soracaktım... sen decavit vitamin ilacını içiyor musun?
ben o ilacı içiyordum haftada 1 kilo alıyordum nerdeyse.. şimdi bıraktım bi de yürütüşe başladım bi de ara atıştırmalarında sadece ceviz ve badem atıyorum ağızıma bazen... bunları yapıyorum ve olduğum kilodayım hiç almadım ...
o vitamin beni inanılmaz şişiriyordu. doktoruma danıştım iştahın yerindeyse içme dedi.. ben de bıraktım. vitaminlerim yerinde ne de olsa..

tek mi yaptın canım?

canım benim aklımdaydın... hayırlısı Allah tan...inşallah zamanlıca gelir kuzun...
iyi haberlerini bekliyorum...

bu dönem hormonlardan ve bebeğin bünyedeki etkisinden kabuslar görmek normalmiş
ben de kabuslar görüyorum..insan çok etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…