- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Allah razı olsun canım önde olması erken doğum riski miydi öyle bişey hatırlıyorum ya da normal doğuma mani olabilir diye biliyorum. Sağlıklı olsun da nasıl gelmek isterse öyle gelsin tabii ki..Masallah ya bebisine. Bence uzulmene gerek yok ilerde olduğu için. Nazar değmesin
sağlık ocağında yapılan açlık şekerim normal çıkıyor ama tokluğa hiç bakmadım,annemin var o cihazdan bu akşam bi deniyeyim bakalımSekerden supheleniyosan sabah kahvaltidan once aclik vee sabah ogle aksam yemekten 1saat sonra tokluk bakabilirsin. Parmaktan bakilan cihazlar var onlarla
ya bakma tedirginim ama şeker ölçümünden de korkuyorum,şu bir iki gün o cihazlarla kontrol edeyim de olmadı önümüzdeki hafta giderim başka bir kadın doğumcuyatencerekapakmisali canım bu arada benim de annem ve babam da şeker var ben baya kilo da aldım çok şüphelendim ama benim şekerim çıkmadı yine de bebek önde.. yani ille sekerden olacak diye bişey yok kafanı takma ama yine de içine asıl siniyorsa öyle yap şeker testi de yaptiracaksan acele et günün gecmesin
evet ya daha dün yarılayabildik mi yolu diye 140 günü bekliyordum,yakında şafaklar başlayacakay 2 gün sonra kalan gün 81 olacakmış şafak saymaya mı başlayacağız yani
Yok cnm su an.hic bir sey yapamıyorum zaten.kendiminkileri baya.onceden hazırlamıştım zaten.bebelerinkileri dee esim yikadi asti.komsum da sagolsun.utuledi hepsini..sifonyer.dolap aldik onlari da yarin diger komsum.gelcek silecek temizleyip yerlstircek..kendim yapmaya cok heves ediyorum ama.nasip..saglik olsun datek mi yaptın canım?
canım benim aklımdaydın... hayırlısı Allah tan...inşallah zamanlıca gelir kuzun...
iyi haberlerini bekliyorum...
Canim ben balik hic yiyemiyorm.gecen ay a kadar balik hapi kullaniyordum.bitti doktorum da baska vermedi..ceviz yemeye calisiyorm elimden geldiginceKızlar bi de bişey soru cam normalde haftada 1 balık yiyordum ama iki haftadır yiyemiyorum. Bu ara omega çok önemliymiş sanırım. Evde balık yağı var doktora sormayı unuttum içsem olur mu ki
Kızlar bi de bişey soru cam normalde haftada 1 balık yiyordum ama iki haftadır yiyemiyorum. Bu ara omega çok önemliymiş sanırım. Evde balık yağı var doktora sormayı unuttum içsem olur mu ki
Yok cnm su an.hic bir sey yapamıyorum zaten.kendiminkileri baya.onceden hazırlamıştım zaten.bebelerinkileri dee esim yikadi asti.komsum da sagolsun.utuledi hepsini..sifonyer.dolap aldik onlari da yarin diger komsum.gelcek silecek temizleyip yerlstircek..kendim yapmaya cok heves ediyorum ama.nasip..saglik olsun da
Insallah canim.bende dun park besik siparis verdim.ama.icinin yatağını almadim.sen ne.aldin.yatak olarak canim.en sagliklisi.yun yatak diyorlar ama.yeni doganlar icin yun nasil olur ki bilemedimolsun canım bebişler sağlıklı olsun da... tek zaten çok zor..ben daha hiçbirşeye başlamadım
hem çok endişeliyim hem çok rahat
bir haller var üstümde... hayırlısı ile bir izne ayrılsam olur inşallah hepsi
Bebislerimiz iyi olsunda anneleri katlanir cnm anne olmak kolay degil napalim hersey onlar icinAy ne hormonmuş kendime gelemedim valla
canım, ben gebeliğimin başından beri omega 3 kullanıyorum, günde 1 tane, balık tüketemiyorum, toplasan 4 yada 5 kere yemişimdirKızlar bi de bişey soru cam normalde haftada 1 balık yiyordum ama iki haftadır yiyemiyorum. Bu ara omega çok önemliymiş sanırım. Evde balık yağı var doktora sormayı unuttum içsem olur mu ki
Canim ben 3.aydan itibaren kullanmaya.baslamistim.her gun 1.tane.kahvaltidan sonra aliyordmtencerekapakmisali canım aslında şeker yuklemesinde korkacak hiçbirşey yok biraz ac kalıyorsun o kadar. Ki ben açlığa tahammülü olmayan biri olmama rağmen zorlanmadım..
Peki kızlar balikyagini hergün mu içiyorsunuzefsunsuz kardelen2558
ben hamileliğimin başından beri balık yağı kullanıyorum ... her gün 1000 mg içme hakkımız var ben 500 mg içiyorum haftanın 5 günü.. 2 gün ara veriyorum..tencerekapakmisali canım aslında şeker yuklemesinde korkacak hiçbirşey yok biraz ac kalıyorsun o kadar. Ki ben açlığa tahammülü olmayan biri olmama rağmen zorlanmadım..
Peki kızlar balikyagini hergün mu içiyorsunuzefsunsuz kardelen2558
Selam.beatrices bişey soracaktım... sen decavit vitamin ilacını içiyor musun?
ben o ilacı içiyordum haftada 1 kilo alıyordum nerdeyse.. şimdi bıraktım bi de yürütüşe başladım bi de ara atıştırmalarında sadece ceviz ve badem atıyorum ağızıma bazen... bunları yapıyorum ve olduğum kilodayım hiç almadım ...
o vitamin beni inanılmaz şişiriyordu. doktoruma danıştım iştahın yerindeyse içme dedi.. ben de bıraktım. vitaminlerim yerinde ne de olsa..
Günaydın kızlar omega takviyesi alan varmı ben başladım doktor istedi bu ay sinir sistemi gelişiyormuş bu ay iç dedi ocean plus zor içtim ama balık yağı olduğunu düşünmek herhalde zorlaştırıyor :) annemler 3-6. Alma hem hediye gelir hemde mevsim değişikliği olucak belki çabuk büyür alırız sonra diyorlar siz ne diyorsunuz 0-3 ay için bir hastane çıkışı 4 zıbınlı takım 2 li 3 Alt 3 kısa kol çıt çıtlı hadi ağız bezi falan yelek 2 tane battaniye var ama bana az geliyor tulum alıcam birde bir hastane çıkışı daha 3-6 ay çıtçıtlı badi bir iki tane pıjama takımı falan var yeterlimi sizce
Nasılsınız güzel annişler :) 30+2 günlük herşey yolundadır inş en son bi ay önce gittim cuma kontrolüm var özledim oğluşumu :)
anladım canım.. geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..Selam.
Ben hiçbir vitamin desteği almıyorum/alamıyorum. Laktoz alerjim var, ilk kullanımdan sonra hamilelik egzaması oldum. Çok sıkıntılı günler geçirdim. Doktor anında kesti. Zaten diyetime ve kan değerlerime bu kadar dikkat edilmesinin sebebi vitamin alamamam.
Yok canım oraya gelemem heraldetuzladaysan ve B-fit e gelebileceksen( KALE OKULLARININ ORDA) ben arayıp 2 kişilik fiyat alayım belki indirim yaparlar.. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?