2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Masallah ya bebisine. Bence uzulmene gerek yok ilerde olduğu için. Nazar değmesin
Allah razı olsun canım önde olması erken doğum riski miydi öyle bişey hatırlıyorum ya da normal doğuma mani olabilir diye biliyorum. Sağlıklı olsun da nasıl gelmek isterse öyle gelsin tabii ki..
virginiastat çok geçmiş olsun canım umarım zamanını bekler minigin.. bol bol dualarimdasin

Kızlar bi de bişey soru cam normalde haftada 1 balık yiyordum ama iki haftadır yiyemiyorum. Bu ara omega çok önemliymiş sanırım. Evde balık yağı var doktora sormayı unuttum içsem olur mu ki

Sekerden supheleniyosan sabah kahvaltidan once aclik vee sabah ogle aksam yemekten 1saat sonra tokluk bakabilirsin. Parmaktan bakilan cihazlar var onlarla
sağlık ocağında yapılan açlık şekerim normal çıkıyor ama tokluğa hiç bakmadım,annemin var o cihazdan bu akşam bi deniyeyim bakalım

ya bakma tedirginim ama şeker ölçümünden de korkuyorum,şu bir iki gün o cihazlarla kontrol edeyim de olmadı önümüzdeki hafta giderim başka bir kadın doğumcuya
ay 2 gün sonra kalan gün 81 olacakmış şafak saymaya mı başlayacağız yani
evet ya daha dün yarılayabildik mi yolu diye 140 günü bekliyordum,yakında şafaklar başlayacak

tek mi yaptın canım?

canım benim aklımdaydın... hayırlısı Allah tan...inşallah zamanlıca gelir kuzun...
iyi haberlerini bekliyorum...
Yok cnm su an.hic bir sey yapamıyorum zaten.kendiminkileri baya.onceden hazırlamıştım zaten.bebelerinkileri dee esim yikadi asti.komsum da sagolsun.utuledi hepsini..sifonyer.dolap aldik onlari da yarin diger komsum.gelcek silecek temizleyip yerlstircek..kendim yapmaya cok heves ediyorum ama.nasip..saglik olsun da

Kızlar bi de bişey soru cam normalde haftada 1 balık yiyordum ama iki haftadır yiyemiyorum. Bu ara omega çok önemliymiş sanırım. Evde balık yağı var doktora sormayı unuttum içsem olur mu ki
Canim ben balik hic yiyemiyorm.gecen ay a kadar balik hapi kullaniyordum.bitti doktorum da baska vermedi..ceviz yemeye calisiyorm elimden geldigince

balık yağı kullanabilirsin eğer kullanmıyorsan 2 ceviz yiyebilirsin

olsun canım bebişler sağlıklı olsun da... tek zaten çok zor..ben daha hiçbirşeye başlamadım
hem çok endişeliyim hem çok rahat
bir haller var üstümde... hayırlısı ile bir izne ayrılsam olur inşallah hepsi

Insallah canim.bende dun park besik siparis verdim.ama.icinin yatağını almadim.sen ne.aldin.yatak olarak canim.en sagliklisi.yun yatak diyorlar ama.yeni doganlar icin yun nasil olur ki bilemedim

canım, ben gebeliğimin başından beri omega 3 kullanıyorum, günde 1 tane, balık tüketemiyorum, toplasan 4 yada 5 kere yemişimdir

ben hamileliğimin başından beri balık yağı kullanıyorum ... her gün 1000 mg içme hakkımız var ben 500 mg içiyorum haftanın 5 günü.. 2 gün ara veriyorum..

Selam.

Ben hiçbir vitamin desteği almıyorum/alamıyorum. Laktoz alerjim var, ilk kullanımdan sonra hamilelik egzaması oldum. Çok sıkıntılı günler geçirdim. Doktor anında kesti. Zaten diyetime ve kan değerlerime bu kadar dikkat edilmesinin sebebi vitamin alamamam.

Iceyim o zaman ben de kızlar teşekkür ederim.. kendimi kötü hissediyorum balık yemedigim için en azından balık yağı icerim

Bende Omega 3 e başladım canım 1 hafta önce, az balık, et tüketiyorum birde bebeşin kilosu düşük o yüzden kullamamı istedi doktor. Krilom verdi bana.. Başlarda kapsülü içtiken 1-2 saat sonra biraz midem bulanıyordu ama geçti. Sanki iştahımıda biraz kapadı yemeklere saldırmıyorum daaha tokmuşum gibi hissediyorum :)

anladım canım.. geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..
vitamin ilaçları şişiriyor insanı

Ben de hiç vitamin ilacı kullanmadım. Demir desteği için de ilaç almıyorum. Tek aldığım kalsiyum magnezyum çinko desteği olan osteocare... balık ben de yiyemiyorum. Normalde çok severim ama bu hamileliğimde resmen tiksindim. Daha dün eşimle tartıştıkbu yüzden. Yaklaşık iki aydır bugün yarın diye diye erteledim. Dün için söz vermiştim ama akşama doğru aklıma geldikçe midem bulandı. Ben yiyemiycem dedim diye çokkızdı bana... çocuklarla kendine sipariş etti ben de helva ekmek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…