gunaydın canım ben de senin gibi düşünüyorum hele bir bebiş doğsun bakalım eğer gerekirse alacam yoksa çok da gerekli mi bilmiyorumGünaydın sevgili bebişlerin anneleri:) bişey takıldı kafama. Buhar makinası almayı düşünmüyorum.almam için Ya bebişin özel bi durumu olmalı ya da yaşadığım ilin hava şartları buna zorlamalı diye düşünüyorum. Bu düşümcemde yanlış bişeyler var mı araştırma yapan oldumu bu konuda düzeltirseniz sevinirim :)
Kizlar gunaydin hayirli kandiller bu karnimizin sertligini nasil gecirebiliriz dun 2lt serum yedim ama yine gecmedi iki kez nst ye girdm ikisindede samci gozukuyor napsam da gecer ki
Doktorun bişey söylemiyor mu canım. Bazen ilaç falan başlayabiliyorlar.Kizlar gunaydin hayirli kandiller bu karnimizin sertligini nasil gecirebiliriz dun 2lt serum yedim ama yine gecmedi iki kez nst ye girdm ikisindede samci gozukuyor napsam da gecer ki
Sinirlenmedim canim dun bagrsaklari bozmusum karin agrisyla uyandm doktr oda yapar dedi ama cok geriliyo bebek o canimi sikiyo bi normal bi gergingeçmiş olsun canım...birşeye falan mı sinirlendin??
Enfwksiyon icin sulandrilan bi ilac verdi o yalanci sancilar dedi endiselencek birsey yok dedi 10 dk da 1 agri olursa gel dedi sadeceDoktorun bişey söylemiyor mu canım. Bazen ilaç falan başlayabiliyorlar.
Benim de bir ara oluyordu nst ye girmedim ama doktor yalancı kasılma endiselenecek bişey yok bol su ic dedi. Bu de magnezyum ve soda içiyorum onlar da kasilmayi azaltirmisEnfwksiyon icin sulandrilan bi ilac verdi o yalanci sancilar dedi endiselencek birsey yok dedi 10 dk da 1 agri olursa gel dedi sadeceKIRMIZILIKUCUKKIZ
Benim erkek ama dunden beri hareketlerini hissediyorum pozisyon degistirdi sanirim. Korkutuyor bazen. Ama doktor bi sıkıntı yok diyince rahatliyrm. Benim randevum yarin bakalimBenim durumum 2 haftadır öyle. Geçen hafta doktor bebeğin herşeyi normal hissedemeyebilirsin bazen dedi. Minik kıpırdanma dikkat edersem günde 10 defayı ya bulur ya bulmaz. Dikkat etmezsem 1 yada 2 hareket hissediyorum. Kız bebekte öyle oluyor diyorlar. Seninki kız mı?
Canım Taşısınlar ya görelim takvimi okuyoduk ne güzel o resmede bakıyodum ben sanki kızımmış gibi seviyodumKızlar grubu gebelik bölümüne taşırlarsa takvimlerimizi görebilecekmişiz. Moderatörler taşıma işini yapıyorlar. Siz bilirsiniz isterseniz geçirebiliriz. Haberiniz olsun
Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya
Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?