2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
gunaydın canım ben de senin gibi düşünüyorum hele bir bebiş doğsun bakalım eğer gerekirse alacam yoksa çok da gerekli mi bilmiyorum

Kizlar gunaydin hayirli kandiller bu karnimizin sertligini nasil gecirebiliriz dun 2lt serum yedim ama yine gecmedi iki kez nst ye girdm ikisindede samci gozukuyor napsam da gecer ki

geçmiş olsun canım...birşeye falan mı sinirlendin??

Kizlar gunaydin hayirli kandiller bu karnimizin sertligini nasil gecirebiliriz dun 2lt serum yedim ama yine gecmedi iki kez nst ye girdm ikisindede samci gozukuyor napsam da gecer ki
Doktorun bişey söylemiyor mu canım. Bazen ilaç falan başlayabiliyorlar.

Günaydınn :) herkese hayırlı kandiller.. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah..

Enfwksiyon icin sulandrilan bi ilac verdi o yalanci sancilar dedi endiselencek birsey yok dedi 10 dk da 1 agri olursa gel dedi sadece KIRMIZILIKUCUKKIZ
Benim de bir ara oluyordu nst ye girmedim ama doktor yalancı kasılma endiselenecek bişey yok bol su ic dedi. Bu de magnezyum ve soda içiyorum onlar da kasilmayi azaltirmis

Benim erkek ama dunden beri hareketlerini hissediyorum pozisyon degistirdi sanirim. Korkutuyor bazen. Ama doktor bi sıkıntı yok diyince rahatliyrm. Benim randevum yarin bakalim

Kızlar grubu gebelik bölümüne taşırlarsa takvimlerimizi görebilecekmişiz. Moderatörler taşıma işini yapıyorlar. Siz bilirsiniz isterseniz geçirebiliriz. Haberiniz olsun
Canım Taşısınlar ya görelim takvimi okuyoduk ne güzel o resmede bakıyodum ben sanki kızımmış gibi seviyodum

Kızlar gebelik bölümünde haziran 2017 anneleri diye bir grup var zaten ikinci olarak bunu taşıyacaklarını sanmıyorum. Isterseniz o gruba da geçebilirsiniz oldukça aktif bir grup

Kızlar hayırlı kandiller

Her ne kadar bir çocuk büyütmüş deneyimli anne olsam da aradan seneler geçti ve ben şuan doğacak bebeğime hangi beden alacağımı bilemiyorum.Malum yaz bebeği olacaklar ama 1-3 ay mı 3-6 ay mı almalıyız acaba

İlk bebeğim 4 kilo doğmuştu ama beden olarak ne almıştk hatırlamıyorum.Kıyafetlerini dağıttım bilemiyorum da

3-6 aylık alsam büyük mü gelir?

1-3 ay ve 3-6 aylıkların kilosu neye tekabül ediyor ki?

Aklımda deli sorular

Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya

Maaşallah bebeğine

Dr sorun etmiyorsa sende dert etme kilolarını eğer sağlıklı besleniyorsan.Doğumdan sonra bir şekilde gidiyor kilolar.
Bazı vücut kilo almaya müsait oluyor bazı vücut almıyor.Sen yeter ki sağlıklı beslen

Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya

Canım neye üzüldün şimdi anlamadım.toplamda 5 kiloysa ne iyi işte. Ben iki hafta önce 10 kiloydu artık tartılmaktan korkar oldum bebekler iyi olsun, napalım veririz artık

Kızlar ben de babynest almaya karsr verdim. E bebekte gördüm dün 130 liraydı. Çok geldi. Kendim dikebilirim aslında ama cidden uğraşamıcam. Tatile gittiğimizde yanımızda yatar, anneme falan gidince iyi olur dedim.
Daha ucuz veya indirim yakalayan olursa bana da haber verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…