Hatırladım canım bebisler gelsin de nasıl gelirse önemli değil. Tekrardan çok geçmiş olsunEvet bence tombsler oyüzden :) Benim ki mecburi sezeryan canım maalesef trafik kazası geçirmiştim daha önce bahsetmiştim canım platin var bende oyüzden normal yapamıyorum, doktor benim adet tarihimi bir hafta öne aldı ona göre planlanacak doğum yani 5-6hafta falan var çok heyecanlıyım çantamı bebeğin odasını falan hiçbişeyi hazırlamadım daha
Iki kuzucuguna da geçmiş olsun canım oğlun da çok üzülmüş kiyamam. Ben de kapı kollarına gobegimi carpayi adet edindim sivri yere carpiyorum hem aklım gidiyor hem de çok aciyor . Hareketleri iyisi inşallah merak etme suyun içinde yuzuyordur keyfi yerindedirHayırlı kandiller herkese...
Dün akşam oğlum karnıma terlik fırlattı... dünya başıma yıkıldı sanki, o kadar canım yandı ki... canımın yandığını bıraktım, bebeğe birşey olur mu diye korktum, diğer taraftan oğlum çok üzüldü suçlandı ağlamaklı oldu... ne yapacağımı şaşırdım... neyse sonra hep beraber sakinleştik ama terlik dik şekilde sertçe geldi karnıma hala yeri acıyor... görünmez kaza işte
Allah arkadaşına bağışlasın bebeğini. Bende de bir süredir var erken doğum korkusu hani öyle bu riskim de yok ama ne olacağı hiç belli olmuyor ıştekızlar merhaba bugun bi tanıdığım doğum yaptı 7 bucuk aylık 1700 doğdu bebeği kız grip olmuş doktoruda düşük dozlu grip ilacı vermiş sanırsam o ilaç neden oldu erken doğuma çunkü bebek plesantadan ayrılmış sakın ola ki grip falan olursanız ilaç içmeye kalkmayın Allah korusun erken doğumu tetikliyor ben migren hastasıyım ama parol bile içemiyorum korkumdan
ay yemin ederim doğumdan bukadar korkmuyorum biliyomusun benama benim hamile kaldım kalalı acıyor ve hassas, dönem dönem hassasiyet azalıyor yada çoğalıyor ama hiç geçmiyor bende aventin göğüs kalkanını birde yine aventin kelebek silikon göğüs ucunu alıcam, lansinoh ve evitamini kapsülde kullanıcam, birde bi postta okumuştum, biri bahsetmiş bebeği emzirmeden önce bir soğanı 2 ye bölüp meme uçlarına sürüyormuşuz sonra silip bebeği emziyormuşuz ve göğüsler yara olmuyormuş deneyen herkes fayda görmüş, ilk emzirmeden bunu yaparsak yarılmıyormuş, ben deneyeceğim valla, ne kaybederim ki
benim hassaslaşma olmadı canım hiç ama arada göğüsüme sızı gibi bir acı giriyo ama saniyelik sanırım oda süt kanallarının oluşmasından kaynaklanıyo
Bebeğiniz ne güzel büyümüş, tebrikler.Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya
Dimi. Doğsun bakalım inş ihtiyaçları olmaz da çevreye çabuk alışırlar.bende almayı düşünmüyorum canım hele bi dogsun duruma göre ihtiyacı olursa alırız daha erken diye düşünüyorum
Evet duymak istediklerimi söylediniz sağolun hanımlar :) illaki iyi gelir o makina bebeğe. Ama istiyorum ki hayata da adapte olsunlar çabucak. Anne sütü onları korurken henüz mikroplarla virüslerle tanışsınlar ki çabuk bağışıklık geliştirsinler. Ablam el bebek gül bebek büyüttü şimdi şişe şişe amtibiyotik içiyo çocuklargunaydın canım ben de senin gibi düşünüyorum hele bir bebiş doğsun bakalım eğer gerekirse alacam yoksa çok da gerekli mi bilmiyorum
En fazla soğan kokarız:)))) bunu duymuştum yapacaktım ama farkettim ki tamamen unutmuşum. Sağol canım hatırlattığın için:) bunu son ay bir daha komuşuruz inş. Unutkanlık had safhada. Çantaya bi soğan atıyım diyorum unutmadan :)ay yemin ederim doğumdan bukadar korkmuyorum biliyomusun benama benim hamile kaldım kalalı acıyor ve hassas, dönem dönem hassasiyet azalıyor yada çoğalıyor ama hiç geçmiyor bende aventin göğüs kalkanını birde yine aventin kelebek silikon göğüs ucunu alıcam, lansinoh ve evitamini kapsülde kullanıcam, birde bi postta okumuştum, biri bahsetmiş bebeği emzirmeden önce bir soğanı 2 ye bölüp meme uçlarına sürüyormuşuz sonra silip bebeği emziyormuşuz ve göğüsler yara olmuyormuş deneyen herkes fayda görmüş, ilk emzirmeden bunu yaparsak yarılmıyormuş, ben deneyeceğim valla, ne kaybederim ki
58 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 olmuşum 12 kilo ama şu hayatta en sevdiğim şey kızartma :)Bebeğiniz ne güzel büyümüş, tebrikler.
Ama bir haftada 5 kilo aldıysanız doktor kızmakta haklı :) 35.000 kalori fazla almışsınız, bu da ne size ne bebeğe yarar. Toplam aldığınız kaç kilo oldu peki? Bir de kızartma, hamur bunlar size de bebeğinize de zarar.
Sevgiler.
Bir kaç aylığına en sevdiğiniz şey sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı olursa, belki biraz daha uzak durursunuz :)58 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 olmuşum 12 kilo ama şu hayatta en sevdiğim şey kızartma :)
Çantan hazır mı?? :) ben daha hazırlamadımEn fazla soğan kokarız:)))) bunu duymuştum yapacaktım ama farkettim ki tamamen unutmuşum. Sağol canım hatırlattığın için:) bunu son ay bir daha komuşuruz inş. Unutkanlık had safhada. Çantaya bi soğan atıyım diyorum unutmadan :)
Hangisi acabacanım play storda hamilelik takvimi var ben onu kullanıyorum aynısı hergün bilgilendiriyo
canım ben telimde kullanıyorum hamilelik ve gebelik takibi diye pembe bir kadın karnınıda kalp var 4,5 oranı :)Hangisi acaba
Aynen mecbur artık uzak duracağım :) dondurmanın da mı zararı var ya ben pek sevmem gerçi deBir kaç aylığına en sevdiğiniz şey sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı olursa, belki biraz daha uzak durursunuz :)
Ben de dondurma için ölüyorum ama, haftada bir yiyorum :)
güneş kremini kullanmanın belli bir ayı var mıydı :/sevgili anne adayı arkadaşlarım hepimizin kandili mübarek olsun bizi ve evlatlarımızı da katın dualarınıza. birşey soracağım omega 3 kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyor birde güneş kremlerine başladınız mı ne kullanıyorsunuz?
En fazla soğan kokarız:)))) bunu duymuştum yapacaktım ama farkettim ki tamamen unutmuşum. Sağol canım hatırlattığın için:) bunu son ay bir daha komuşuruz inş. Unutkanlık had safhada. Çantaya bi soğan atıyım diyorum unutmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?