2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar merhaba bugun bi tanıdığım doğum yaptı 7 bucuk aylık 1700 doğdu bebeği kız grip olmuş doktoruda düşük dozlu grip ilacı vermiş sanırsam o ilaç neden oldu erken doğuma çunkü bebek plesantadan ayrılmış sakın ola ki grip falan olursanız ilaç içmeye kalkmayın Allah korusun erken doğumu tetikliyor ben migren hastasıyım ama parol bile içemiyorum korkumdan

Hatırladım canım bebisler gelsin de nasıl gelirse önemli değil. Tekrardan çok geçmiş olsun

Iki kuzucuguna da geçmiş olsun canım oğlun da çok üzülmüş kiyamam. Ben de kapı kollarına gobegimi carpayi adet edindim sivri yere carpiyorum hem aklım gidiyor hem de çok aciyor . Hareketleri iyisi inşallah merak etme suyun içinde yuzuyordur keyfi yerindedir

Allah arkadaşına bağışlasın bebeğini. Bende de bir süredir var erken doğum korkusu hani öyle bu riskim de yok ama ne olacağı hiç belli olmuyor ışte

O soğan olayını bende yapıcam. İnşallah o panikle unutmam. Birde 7. ay itibariyle başlamak gerekiyormuş o kremlere. Ben başladım sende başla arkadaşım belki faydasını görürsün.

benim hassaslaşma olmadı canım hiç ama arada göğüsüme sızı gibi bir acı giriyo ama saniyelik sanırım oda süt kanallarının oluşmasından kaynaklanıyo

O saniyelik sızlamalar bendede oluyo, onları cok önemsemiyorum ama yara olursa diye aklım cıkıyo, korktugun basına gelirmiş, heralde benım kacınılmaz olcak

Kızlar geldim kontrolden oğluşum 1258 gr 36 cm olmuş ama ben 5 kilo almışım bu ay 70 kiloyum ya
Bebeğiniz ne güzel büyümüş, tebrikler.
Ama bir haftada 5 kilo aldıysanız doktor kızmakta haklı :) 35.000 kalori fazla almışsınız, bu da ne size ne bebeğe yarar. Toplam aldığınız kaç kilo oldu peki? Bir de kızartma, hamur bunlar size de bebeğinize de zarar.
Sevgiler.

bende almayı düşünmüyorum canım hele bi dogsun duruma göre ihtiyacı olursa alırız daha erken diye düşünüyorum
Dimi. Doğsun bakalım inş ihtiyaçları olmaz da çevreye çabuk alışırlar.

gunaydın canım ben de senin gibi düşünüyorum hele bir bebiş doğsun bakalım eğer gerekirse alacam yoksa çok da gerekli mi bilmiyorum
Evet duymak istediklerimi söylediniz sağolun hanımlar :) illaki iyi gelir o makina bebeğe. Ama istiyorum ki hayata da adapte olsunlar çabucak. Anne sütü onları korurken henüz mikroplarla virüslerle tanışsınlar ki çabuk bağışıklık geliştirsinler. Ablam el bebek gül bebek büyüttü şimdi şişe şişe amtibiyotik içiyo çocuklar tabi bazen naparsan yap iş olacağına varıyo o da ayrı bi konu:)

En fazla soğan kokarız:)))) bunu duymuştum yapacaktım ama farkettim ki tamamen unutmuşum. Sağol canım hatırlattığın için:) bunu son ay bir daha komuşuruz inş. Unutkanlık had safhada. Çantaya bi soğan atıyım diyorum unutmadan :)

58 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 olmuşum 12 kilo ama şu hayatta en sevdiğim şey kızartma :)

58 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 olmuşum 12 kilo ama şu hayatta en sevdiğim şey kızartma :)
Bir kaç aylığına en sevdiğiniz şey sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı olursa, belki biraz daha uzak durursunuz :)
Ben de dondurma için ölüyorum ama, haftada bir yiyorum :)

Çantan hazır mı?? :) ben daha hazırlamadım

sevgili anne adayı arkadaşlarım hepimizin kandili mübarek olsun bizi ve evlatlarımızı da katın dualarınıza. birşey soracağım omega 3 kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyor birde güneş kremlerine başladınız mı ne kullanıyorsunuz?

Bir kaç aylığına en sevdiğiniz şey sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı olursa, belki biraz daha uzak durursunuz :)
Ben de dondurma için ölüyorum ama, haftada bir yiyorum :)
Aynen mecbur artık uzak duracağım :) dondurmanın da mı zararı var ya ben pek sevmem gerçi de

güneş kremini kullanmanın belli bir ayı var mıydı :/

D Degemen çok çok geçmiş olsun. Allahtan eşin yanıbaşında.

kızlar ben doğum hediyemi aldım..
ev benim üstüme oldu. çok önemli bişey değil ama eşimin yaptığı incelik hoşuma gitti.
kayınvalidenin kulağına gitmez inşallah. her an çatlayabilir

bende eşime jest olarak (eşimin ismi Görkem) oğlumuzun ismini Göktuğ koyma kararı aldım.. onun ismine yakın olsun diye... hemde o en çok bu isme ısınmıştı...

Gene beni güldürdün yaa :) çanta hazırlarken birer baş soğan atsın herkesss :) kızlarr son doğuma gitmeden muhakak konuşuruz bunları he hatırlatalım birbirimize :)

Kizlar 27 haftalik hamileyim ve adet olucakmisim gibi bi agri var sol kasigimda 2 defa girdi bu agri sizdede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…